FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

classic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la classic » 25 sep 2011, 21:55

TRUST je napisao/la:Ma moze to za plate ovih igraca koje sad Sloboda ima pola juniora i par iskusnih.Al ako hoces pune tribine trebaju ti igraci,malo bolji igrac hoce minimalno 1000 mjesecno.Eh sad dodaj troskove prevoza,pa i smjestaja kad se ide na dalje gostovanje,troskovi raznih ruckova uprave na ime kluba.Plate trenera svih selekcija i ostalih uposlenih i kad se svi ti troskovi saberu Slobnoda je u minusu na mjesecnom nivou i plus dodaje dugove i ostala potrazivanja.Dobijes ovu danasnju Slobodu
Pa trenutno ti "bolji" tj stariji igraci imaju 1000 mjesecno to ti ja mogu sa sigurnoscu rec ;)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 25 sep 2011, 21:57

SaltCityAttack je napisao/la:
Martex je napisao/la:
Status od Giggsa 075 na Facebooku? :)
Zapalio mu Mario kosu bakljom juce :)...ne znam jeste li se prikljucili grupi koja pruza podrsku Gigsu da se ugura u kuvu velikog brata :)... dobar je Gile
Giggs je legenda :D Naravno da sam se prikljucio :D
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 sep 2011, 21:59

classic je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Ma moze to za plate ovih igraca koje sad Sloboda ima pola juniora i par iskusnih.Al ako hoces pune tribine trebaju ti igraci,malo bolji igrac hoce minimalno 1000 mjesecno.Eh sad dodaj troskove prevoza,pa i smjestaja kad se ide na dalje gostovanje,troskovi raznih ruckova uprave na ime kluba.Plate trenera svih selekcija i ostalih uposlenih i kad se svi ti troskovi saberu Slobnoda je u minusu na mjesecnom nivou i plus dodaje dugove i ostala potrazivanja.Dobijes ovu danasnju Slobodu
Pa trenutno ti "bolji" tj stariji igraci imaju 1000 mjesecno to ti ja mogu sa sigurnoscu rec ;)
1000 je smijesna cifra tolike plate imaju igraci u prvoj ligi.mujkic vrijedi 3000
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 sep 2011, 00:14

nista se ne sikarajte..sad kad klepimo zelju sve ce to ponovo doc na svoje.... :D :D ....onda nam mislim dolazi zvijezda i sa 6 sigurnih bodova eto nas ponovo u igri za evropu :lol: :lol: ....sto se tice tekme sa vukovima....sto u mene jaran rece....citiram....J.E.B.O.T.E,TACNO ME JE SRAMOTA :lol: :lol: ....za kraj....zelio bi da pohvalim gigantski potez igraca olimpika kada su prije tekme polozili cvijece ispred tribine u casta naseg pokojnog SALETA....citav stadion je aplaudirao nekoliko minuta....SVAKA CAST i zelim im sve najbolje u nastavku sezone
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 26 sep 2011, 13:34

Vojvodić od danas i zvanično trener

Ovo pročitah na jednom sportskom portalu.Nije loše,ali ako bude sebi dozvolio kao Crnka da mu pomoćnici vode utakmicu ,i onako destimulativno utiču na ekipu loše nam se piše.Vojvoda vjerujemo u tebe jer se nikada nisi predavao dok si igrao .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 sep 2011, 14:44

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 sep 2011, 14:47

Gledam kako s fino izgleda onih 30+momaka na sjevernoj tribini..dace bog pa ce ona tribina uskoro i zvanicno postati nasa...velika je razlika to za samu grupu, jer zaisa i na onakvoj ne dovrsenoj tribini puno se lakse organizovati nego na onj D tribini
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 sep 2011, 15:27

kakve su sad price da su to igraci uplacivali dvicu na utkamicu Sloboda-Olimpic :)...mislim ako je istina na cast im...mislim razumijem ja da njima treba love i da od Slobode nema nista, ali izabrali su lose vrijeme za to...prvo po prvi put nakon duzeg vremena veliki broj navijaca Fukara je prisustvovao toj utakmici da bi odlai pocast Saletu, a igraci su tako nesto mogli da naprave stvarno ne znam sta da kazem..ipak bilo kako bilo nije ni bitno to Olimpic nas je i bolji, ali tek onako primit golove gledo sam na pregledu stvarno mi je presmjesno...pa bas vidis kako u odbrani svijesno dozvoljavjau Olimpicu da rade sta hoce ispred naseg sesnesterca....ebiga o i otjera publiku sa stadiona narodu je dosta uvjek isto kod nas ..daje se izvuci sad ovu sezonu nekako, pa onda dogodine da se sta ovo promjeni jer ne moze vise ovako
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 sep 2011, 15:56

SaltCityAttack je napisao/la:kakve su sad price da su to igraci uplacivali dvicu na utkamicu Sloboda-Olimpic :)...mislim ako je istina na cast im...mislim razumijem ja da njima treba love i da od Slobode nema nista, ali izabrali su lose vrijeme za to...prvo po prvi put nakon duzeg vremena veliki broj navijaca Fukara je prisustvovao toj utakmici da bi odlai pocast Saletu, a igraci su tako nesto mogli da naprave stvarno ne znam sta da kazem..ipak bilo kako bilo nije ni bitno to Olimpic nas je i bolji, ali tek onako primit golove gledo sam na pregledu stvarno mi je presmjesno...pa bas vidis kako u odbrani svijesno dozvoljavjau Olimpicu da rade sta hoce ispred naseg sesnesterca....ebiga o i otjera publiku sa stadiona narodu je dosta uvjek isto kod nas ..daje se izvuci sad ovu sezonu nekako, pa onda dogodine da se sta ovo promjeni jer ne moze vise ovako
mislim da to nije istina olimpic ima dobru ekipu i mogu pobijediti svaku ekipu u gostima to se vidilo i u mostaru.to su sada posle tekme samo mahalske price
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 26 sep 2011, 16:16

astra1922 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:kakve su sad price da su to igraci uplacivali dvicu na utkamicu Sloboda-Olimpic :)...mislim ako je istina na cast im...mislim razumijem ja da njima treba love i da od Slobode nema nista, ali izabrali su lose vrijeme za to...prvo po prvi put nakon duzeg vremena veliki broj navijaca Fukara je prisustvovao toj utakmici da bi odlai pocast Saletu, a igraci su tako nesto mogli da naprave stvarno ne znam sta da kazem..ipak bilo kako bilo nije ni bitno to Olimpic nas je i bolji, ali tek onako primit golove gledo sam na pregledu stvarno mi je presmjesno...pa bas vidis kako u odbrani svijesno dozvoljavjau Olimpicu da rade sta hoce ispred naseg sesnesterca....ebiga o i otjera publiku sa stadiona narodu je dosta uvjek isto kod nas ..daje se izvuci sad ovu sezonu nekako, pa onda dogodine da se sta ovo promjeni jer ne moze vise ovako
mislim da to nije istina olimpic ima dobru ekipu i mogu pobijediti svaku ekipu u gostima to se vidilo i u mostaru.to su sada posle tekme samo mahalske price
Ovde se ne govori o Olimpicu i tome da li su dobri ili nisu, znamo i mi da bi nas dobili jer su malo je reci bolji od nas. Nebi me zacudilo da je istina ovo oko uplacivanja igraca nebi to bilo prvi put kod nas desavalo se i ranije, ali da urade to na dan kad se odaje postovanje najvecem liku u gradu, ja im to nikad halaliti necu.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 sep 2011, 21:44

Jasmin Mesanovic odlazi iz Slobode navodno u Rusiju ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 sep 2011, 21:56

TaRgEt_ je napisao/la:Jasmin Mesanovic odlazi iz Slobode navodno u Rusiju ...
pa ovi bas odlucili da nas posalju u drugu ligu...ono,cvrsto zagrizli.. :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 sep 2011, 23:03

slani grad je napisao/la:
pa ovi bas odlucili da nas posalju u drugu ligu...ono,cvrsto zagrizli.. :lol: :lol:
Izgleda da je tako . :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 sep 2011, 02:40

ma neka ide ko god ima gdje...pa jest da nas to gura sve dublje i dublje u krizu, ali bolje sad da idu nego da idu kad se stabilizuje klub i kad budemo pravili ekipu za nesto vise...tad kad ode neko vise nas boli...i sad znamo reci kakva steta sto je otisao Bekic, jer imamo Mesanovica , tako da bi imali mlad i jako dobar napad... ebiga dijeca gledaju gdje je bolje gdje ce sta zaradit ja ih razumijem...samo se nadam da nece zaboraviti klub i bez obzira sto ova uprava prema njima nije korektna, jer ipak uprave dolaze i odlaze, a Sloboda uvjek ostaje.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 27 sep 2011, 12:56

Joj bombi majko moja :oops:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 27 sep 2011, 14:24

Ja bih volio da mi ispadnemo u drugu ligu, a da Radnik Lukavac uđe u prvu 8-) . Ionako se brukamo džaba ovdje. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 sep 2011, 14:27

VolimTz je napisao/la:Ja bih volio da mi ispadnemo u drugu ligu, a da Radnik Lukavac uđe u prvu 8-) . Ionako se brukamo džaba ovdje. :mrgreen:
Radnik Lukavac :roll: , zar nije Radnicki Lukavac ? a ovo za Jasmina Mesanovica je neka provala vjerovatnoo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 sep 2011, 15:30

Ovako treba bravo samo ubacujte juniore svoju djecu ...mozda ce te se patiti koju godinu ....a onda kad dobiju iskustva to ce da bude dobra ekipa.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 sep 2011, 15:32

nime_tm87 je napisao/la:Ovako treba bravo samo ubacujte juniore svoju djecu ...mozda ce te se patiti koju godinu ....a onda kad dobiju iskustva to ce da bude dobra ekipa.

ma da, ako to tako treba zašto Željo ne ubacuje svoje juniore nek igraju, pa za 2, 3 godine biće solidna ekipa

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 27 sep 2011, 18:45

Pa realno mi ubacujemo juniore i KADETE :shock: jer nam nema ko drugi igrat, vjerovatno bi isto tako radio i svaki drugi tim, to jest zalosno da mi u ekipi imamo ukupno 5 igraca starijih od 22-23 godine, mozemo mi rec da je to dobro da cemo tako od nase djece napravit igrace, al ta sva djeca imaju ugovore od po najvise godinu dana i kad budu iole bolji oni ce otic iz Slobode za necu sicu, to jest naknadu za treniranje (Bekic, Jaganjac i sl.)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: FranckRibery, tuzlanskinacin i 6 gostiju.