MOJA TVCarlo je napisao/la:Momci, hoce li biti kakvog prenosa u subotu?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MOJA TVCarlo je napisao/la:Momci, hoce li biti kakvog prenosa u subotu?
Pasa moj i ja bih sve dao ali mrznja i ljubomora su sasvim normalni, zamisli kvart od 16 kuca, u njemu imas 10 siromasnih porodica, 2-3 koje zive taman, 2 koje su iznad prosjeka i jednu pravo bogatu. O toj bogatoj slusas svaki dan nesto novo, bilo ovo bilo ono, kupili ovo- kupili ono. Djeca im se po ulici samo hvale, imamo ovo imamo ono medjutim slabiji su ucenici od ostale djece iz kvarta. Prirodno je da ti bogati idu na zivce ovim ostalim i naravno da ih oni mrze. Eto jedan slikovitiji nacin da ti prikazem situacijutello je napisao/la:Jooooj pa sve bi dao da zgaze sad sve redom samo zbog kompleksa ljubomore i mrznje prema nama od svakog kluba iz nase lige GAZITE IH SVE REDOM DIVOVI!
Sve to stoji, al ovo nama sto imamo nije sa neba palo, sto znaci kad smo mi mogli mogu i ostali, ali je problem u tome sto im je bitnije da Sarajevo oštete na bilo koji način nego da sebi poboljšaju uslove na bilo koji način.Sabinho je napisao/la:Pasa moj i ja bih sve dao ali mrznja i ljubomora su sasvim normalni, zamisli kvart od 16 kuca, u njemu imas 10 siromasnih porodica, 2-3 koje zive taman, 2 koje su iznad prosjeka i jednu pravo bogatu. O toj bogatoj slusas svaki dan nesto novo, bilo ovo bilo ono, kupili ovo- kupili ono. Djeca im se po ulici samo hvale, imamo ovo imamo ono medjutim slabiji su ucenici od ostale djece iz kvarta. Prirodno je da ti bogati idu na zivce ovim ostalim i naravno da ih oni mrze. Eto jedan slikovitiji nacin da ti prikazem situacijutello je napisao/la:Jooooj pa sve bi dao da zgaze sad sve redom samo zbog kompleksa ljubomore i mrznje prema nama od svakog kluba iz nase lige GAZITE IH SVE REDOM DIVOVI!![]()
Plodimo bazu na redovnoj osnovi, tako da ustvari i vi za promjenu imate redovna primanjaZijadLopez je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:tello je napisao/la:Pa ovi nasi igraci ako imalo citaju ovo sta portali ili novine pisu i sta se sve uopce pise na internetu o nama i njima, njim ne treba veci motiv da j.e.b.u mater svakom klubu u ovoj ligi i da ih zgaze redom sve bez pardona. Nije moguce da je ovolika ljubomora :O
Ali mi smo Sarajevo, POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE !
koje standarde?
ZijadLopez je napisao/la:Plodimo bazu na redovnoj osnovi, tako da ustvari i vi za promjenu imate redovna primanjajug-onostalgicar je napisao/la:tello je napisao/la:Pa ovi nasi igraci ako imalo citaju ovo sta portali ili novine pisu i sta se sve uopce pise na internetu o nama i njima, njim ne treba veci motiv da j.e.b.u mater svakom klubu u ovoj ligi i da ih zgaze redom sve bez pardona. Nije moguce da je ovolika ljubomora :O
Ali mi smo Sarajevo, POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE !
koje standarde?
i u tome postavljamo standarde. De Rossi-a jos ganjaju po Vatikanu, tako sam ja cuo...Desole je napisao/la:Nije toliko bitno ali navijači drugih klubova su nedavno pričali da ovo niko ne radi osim nas, pa eto čisto neka se nađe.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... eague.html
pobjego papiBosniacum Lilium je napisao/la:i u tome postavljamo standarde. De Rossi-a jos ganjaju po Vatikanu, tako sam ja cuo...Desole je napisao/la:Nije toliko bitno ali navijači drugih klubova su nedavno pričali da ovo niko ne radi osim nas, pa eto čisto neka se nađe.
Pa logično da to i drugi rade i to svako zna ko god prati fudbal duže od 10 dana, ignorisati dušmane i idemo dalje.Desole je napisao/la:Nije toliko bitno ali navijači drugih klubova su nedavno pričali da ovo niko ne radi osim nas, pa eto čisto neka se nađe.
moze li opsirnije malo oko belaja sta se desilo?Evolution87 je napisao/la:Ovi koji su kontali ici u Mostar da im javim samo da se nece ici organizovano busevima zbog belaja nakon povratka iz BL.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Standardno,kamenovani busevi Hz.Hz-Sa je napisao/la:moze li opsirnije malo oko belaja sta se desilo?Evolution87 je napisao/la:Ovi koji su kontali ici u Mostar da im javim samo da se nece ici organizovano busevima zbog belaja nakon povratka iz BL.
Ma svratili iz BL na Jezero i uspit se ogrebali za rucak.DrustveniParazit je napisao/la:
Ovo je ono što me raduje, prijateljske u gradovima u kojima ćemo dobiti još članova i u gradu u kojem dosta ljudi želi gledati Sarajevo.
Ipak mislim da je ovo negdje u Sarajevu, jer su juniori ova dva tima igrali kup utakmice.AVNOJ je napisao/la:Ma svratili iz BL na Jezero i uspit se ogrebali za rucak.DrustveniParazit je napisao/la:
Ovo je ono što me raduje, prijateljske u gradovima u kojima ćemo dobiti još članova i u gradu u kojem dosta ljudi želi gledati Sarajevo.
Bice dosta raje, ima bruku osoba koja nece ici s Hordama nego ce sjediti s vama na tribini, ne mozemo tamo da se guramo i navijamo nego dolazimo u miru da pogledamo utakmicu.shaman7 je napisao/la:Koji broj Hordi se moze ocekivat u Mostaru ? otprilike
Trenutno korisnika/ca: enzo1, ErosViverosViv, perodeformero i 67 gostiju.