Evander je napisao/la:Igrao je dobro malo sutra. Ljudi su zelili vjerovati da igra dobro i da se dobilo strasno pojacanje.
Osim par golova iz daljine, on nista odigrao dobro nije. Od prvog dana, nije se uklopio.
Samo to ljudi nisu zelili da vide.
Njegovo dovodjenje je bio los skauting. Treba kriviti onog ko ga je odabarao i odlucio da ulozi bezobrazno velike pare, u igraca koji ti se ne uklapa u ekipu.
Klop je to vidio i rekao, prije nego je Couthino prsao u Barcelonu.
ja sam bio prvi protiv tog transfera, sjecam se dobro, vecina ste svrsavali kad je dosao, i kad je dosao igrao e zaista dobro mjesec dva dok valverde nije poceo sa fix idejama svojim, cak sam se i ja ispocetka bio nasikiro da sam se zahebo u procjeno kako je dobro izgledao na pocetku hehe
greska je bio transfer taj, pogotovo ono sto ga dovodeso u januar kad je bila liga rijesena a nije imo pravo nastupa u ligi prvaka, da ne govorimo da je visina transfera bila presmijesna
demba je druga prica,njegov su problem povrede, prosle sezonu u prvom dijelu sezone bio je odlican, poceo napredovati strasno i onda povreda, sad tu se nikad ne zna, mozda se vise do 35. nece povredjivati, to je i bozje davanje, demba se brzo priblizavao nivou kvaliteta nejmara, ak oostane zdrav mozda bi ga ove sezone mogao i stici, teska bi bila glupost rjesavati ga se zbog nejmara