FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2017, 18:39

Probisvjet je napisao/la:Sva sreca pa macak sjeba zeku da ostane u Slobodi. Reko cojk tako. :lolno: :wtf:
Ti si Probisvjet neprijatelj Slobode jer Jagodic i Senad su Sloboda!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 13 jun 2017, 18:41

tuzlak1987 je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:šta ono neki po fejsu pišu kako Adnanu Mujkiću zvanom Carlos treba dati kapitensku traku :rol: :tokralju:
Taj momak/covjek to ponavlja jedno 10 puta na toj grupi :lol:

To je ta sorta sto im je bitnije da budu dobri sa igracima nego da Sloboda bude uspjesna.
gledam objavu, ne vjerujem i smijem se :rol:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 jun 2017, 18:53

eh sad me zanima kako ce reagovati Savez, tj ima li smisla uopce igrati vise ovu ligu.

Ako ne uvaze sporazum za Zeca, a uvazili za Kostica i ekipu onda je sve jasno. OCIGLEDNO da covjek ima potpisan sporazum sa Slobodom, ali je isto tako i ocigledno da ti sporazumi vaze samo na stetu Slobode, a ako je nesto u korist Slobode , ne uzimaju se u razmatranje.

ne mogu da vjerujem sta nam ljudi rade, ovo je vec jasno ****.vanje i ne mogu da vjerujem da je nekima smijesno.
I onda se cude sto ljude zaboli kur.ac i za reprezentacijom.

A i ovi iz NS TK kad prije odreagovase. Kad tu nema nikoga kome je stalo do Slobode.
Slobodu su u dokumentaciji za licenciranje zatezali maksimalno, papiri se cekali i cekali. A kad je u pitanju Zeljo odmah se reaguje.

Jadno je tacno od koga mi zavisimo, ali tako nam i treba kad smo mi ovakvi. Kako ekspeditivan savez TK
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2017, 19:00

Ma ovo je drugi slucaj, ovako su nasi uzeli Skahica koji je imao cak ugovor potpisan sa Velezom. Kratica koja se moze iskoristiti ako uzmes papire prije nego sto klub preda novi ugovor da se ovjeri. Mi cak u ovom slucaju nemamo ni ugovor vec sporazum, a Velez je imao i ugovor.
Tako da pustite sta Mujkanovic prica, on tako uvijek eto kada negdje ispusi onda navijacima prodaje pricu zar nije ocigledno. Poredi ovo sa onim situacijama oko Kostica i igraca i govori da je ista situacija, a nije uopste ista potpuno je druga situacija.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 jun 2017, 19:03

kako je drugacija hljeba ti dragog, u oba slucaja su u pitanju medjusobni sporazumi.

drugacija je jer je ovo trebalo biti u korist Slobode.

ne znam, jednostavno nakon ovakvih poteza mi se sve zgadi. Je.bo ovo vise, nek im Zeljo, Sarajevo, Zrinjski i Siroki igraju ligu , kad ostale jebu kako stignu.

tacno zgadi se covjeku sve. a i ne treba nam bolje kad smo ovakvi

**** tacno vise i ovaj sport i ligu i Slobodu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2017, 19:08

Ma eto npr prije 2 godine je Velez ispusio za Skahica zbog Husarica i uz to Velez imao cak ugovor potpisan sa Skahicem za narednu sezonu, a mi nemamo ugovora i imamo sporazum. Pa kada je Velez u tim okolnostima ispusio onda nije cudno sto cemo mi u ovim samo sa tim sporazumom. Moze mu se usporiti taj proces samo da propustio odredjeni broj kola dok ne dobije pravo da ga registruju.

Ali eto izgleda da je kod nas u savezu napravljeno tako da ako uzmes papire prije nego sto klub preda ugovor na ovjeru i potpises sa drugim timom i ovjeris onda ti klub ne moze nista. Nakaradan savez, tako i mi mozemo nekog naguzit da imamo para, samo ga nagovorimo kao Skahica.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 jun 2017, 19:09

fino savez ovo nama radi, yebu ne vade :clap: interni sporazumi Azmira i igraca su legitimni kad je na stetu kluba, a kad je obrnuto ko nas yebe :kafa: i onda sto se ne prati vise reprezentacija pa pamu vam yebem lopovsku :!: sad barem znam da cu navijati protiv svih nasih kandidata u Europi dabog da u prvom kolu svi posipadali :pray: nek nas i San Marino pretekne sa koeficijentom :puke: pu pu pu
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 jun 2017, 19:11

to je bilo prije nego sto je savez napravio presedan sa sporazumima Kostica, Fatica i ekipe.

do tad je bila jasna situacija, savez nije uvazavao NI JEDAN sporazum.
Sada su napravili presedan.

Svaki normalan sud ce ovo presuditi u korist Slobode . Sada ili vrati Zeca, ili vrati pare od igraca. Zna se sta je pravni presedan. Nakon toga ili vaze svi sporazumi ili i dalje ne vazi ni jedan.

Naravno to u drzavi gdje ima i gram prava.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2017, 19:14

Jel ovi ugovori idu na ovjeru u kantonalni, federalni?

Posto je npr kantonalni presudio za Govedaricu u korist Slobode. Posto jedan savez radi na jedan nacin, drugi na drugi. U jednom ne postuju nista te sporazume, a u drugom ih uvaze. Treba poslati prvo isto kao i igraci sto su ovo za Zeca vrhovnom savezu i oni onda nece moci odluciti nesto drugo, a do tada sacekajmo. Ako odluce onda je napravljen presedan.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 13 jun 2017, 19:30

Jel ovo Darki prvi nastup za U21?

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

transandino
Kontakt:

Post Postao/la transandino » 13 jun 2017, 19:34

**** zutog smrada u usta cim je prije par dana stavio na instagram sliku plavo mi stoji znao sam da ce razgulit **** mu mamu zekicu
AVANTI LIBERTA 1919

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 jun 2017, 19:55

ja sam imao priliku da ga izbombardujem ali nisam htio kontam igrat ce i iduce sezone ovdje :kafa: mi sve nesto fino kulturno a yebu nas kako stignu....... doci ce oet vrijeme samaranja :thumbup:
Sloboda Tuzla

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 13 jun 2017, 20:03

. . Mujkanović priča o nakakvim tuzbama protiv Zeca, a covjek dobio od NS TK "brisovnicu". . :crazy:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jun 2017, 20:09

Kako ce dobiti brisovnicu iz NSTK,ako je produzio saradnju sa Slobodom? :hmmmmm:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 13 jun 2017, 20:11

Savez ba radi sta hoce , nama neke pare traze treba otici dole ispred nstk jeb at im najmilije dosta je vise pasivnosti treba pokazati masu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 13 jun 2017, 20:11

Tuzlak04 je napisao/la:. . Mujkanović priča o nakakvim tuzbama protiv Zeca, a covjek dobio od NS TK "brisovnicu". . :crazy:

Mujkanovića više niko ne uzima za ozbiljnog i upućenog insana!!! :kafa:
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2017, 20:14

harry_90 je napisao/la:Kako ce dobiti brisovnicu iz NSTK,ako je produzio saradnju sa Slobodom? :hmmmmm:
Zato sto je otisao i uzeo. Nije produzio vec ima sporazum, a nema ugovora. Nasi nisu mogli otici sad i prije njega predati ugovor na ovjeru jer je potpisao sporazum. U biti Zecev agent ih zafrkao zestoko, nasamario ih je svaka mu cast. Klijent mu odigrao svaku, a uprava ga hvalila jer je imao "karakter" :lol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 jun 2017, 20:17

U jednoj zimskoj noci tam gdje je visok brijeg.pobjegao zeko mali... kuknjava Izdaja Izdajaaaa
:urnebes:
Sta reci a ne zakukati.kako se kaze uznici na nasem ??? :rol:
Sto se nervirati dzabe braco moja drugovi kolege uznici na nasem :urnebes: kuknjava
Ajmo pit.je baji ga

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 13 jun 2017, 20:21

Tuzlak se napokon ne veseli Slobodinim problemima, krivo mu sto je Zec otisao strumfovima umjesto pitarima
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 13 jun 2017, 20:23

I ko je, djecico moja, potpisivao ove i ovakve ugovore prije pocetka prosle sezone? Ima li tu kakvo ime i prezime?
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.