Dali iko zna jel butmir srusen sa nasim bagerima. Butmir se rusi, ilidzo are you redy, we are coming

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidim SN ne zna,kao ni ti.Malo historiju izučavajte.ElCartel11 je napisao/la:Sila nebeska Iz Krajine stigla oštra poruka za Horde zla i Manijake
Povodom navijačkog prepucavanja na relaciji Banja Luka - Sraajevo, odnosno Lešinari - Horde zla i Manijaci, službenim saopštenjem za javnost oglasili su se pripadnici navijačke grupe Sila nebeska.
Njihovo vam saopštenje prenosimo u cijelosti:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sad da vam ne bi ja kopirao citav text ima ga dosta mozete mi se javit na pp da vam posaljem link ili da vam kazem da je od Marijana stranica valjda vas vecina vec zna o kojoj pricam
e sad me zanima da li neko zna nesto o ovome jel to istina il samo mediji prave hajku? ja sam iz Krajine pa kad sam skonto o cemu se radi nije me vise to bockalo u oci, tako da trebamo mi Hordaši iznijeti u javnost pravu istinu i reci zasto to govorimo jer vjerujte mi ima nas i u krajini dosta Hordaša pa da ne bi zbog neke krivo protumacene fore doslo do ''zbrke''
svako zna ko su ljuti krajisnici cak postoji i navijacka grupa koja navija za repku, neznam samo otkud lesevima pravo da si to prisvajaju valjda imaju kompleks sto nisu mogli krajini nista
Pasa ne igraju pare vec igraci. Sportski se boriti uvijek.BitiSrcemVezan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-is ... -km/157015
e jadna majko ko nas izbaci... i još nam bod uzeše sred koševa..
A šta češ, čestitati ljudima i gotovo, takav je sport.BitiSrcemVezan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-is ... -km/157015
Pa ako te neka ekipa koja evo kao što vidimo Bog zna od kad nisu ni plate primili kako treba u 7 dana nadigra u 2 od 3 utakmice, i pritom te izbaci iz kupa i uzme ti 2 boda (a ne 1 kako sam gore greškom naveo) onda znaći da tu nešto ne štima. A ti vamo dovodiš nekakva silna pojačanja i daješ im premijeske plate jeboteSabinho je napisao/la:Pasa ne igraju pare vec igraci. Sportski se boriti uvijek.BitiSrcemVezan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-is ... -km/157015
Ja se ovog boldiranog i bojim najviše, da nismo ništa naučili iz ove 2 lekcije koje smo mogli (a možda ćemo) skupo platiti.hilmo je napisao/la:A šta češ, čestitati ljudima i gotovo, takav je sport.BitiSrcemVezan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-is ... -km/157015
Ako smo iz ovih neugodnih rezultata nešto naučili onda to nije nikakva katastrofa. Okrenuti se ka sunčanoj Hercegovini i krenuti dalje putevima novih iskušenja.
A novo iskušenje i to opasno nas očekuje sutra u Vrapčićima. Čitao sam danas na jednom portalu analizu dosadašnjih utakmica sa ovim protivnikom i pored derbija sa komšijama ovo je "najdugovječniji" derbi. Inače su se ljudi u tom članku dotakli svega i toplo preporučujem da ga pročitate.
Vjerujem da je stručni štab uvidio gdje je griješio i da će sutra oni najbolji istrčati na teren bez ikakvih eksperimantisanja i pametovanja. Daj najubojitije oružje a imamo ga pofino. Najviše me je strah što nema Bojana jer mi Radoš baš ne ulijeva neku sigurnost. Utakmicu ne igra samo on nego cijeli tim i nadam se da će nas obradovati sutra. Volio bih da Cimirot i Radovac budu glavni igrači na sredini terena sutra, da Stojčev bude ispred Meše a ostalo je manje više OK. MOžda nije dobro da Okić počne posto je izgubio onu svoju formu.
Ovo ako bude onda cemo dobiti 0:12hilmo je napisao/la:Ona utakmica u BL je pokazatelj da smo možda nešto počeli učiti, nismo još savladali gradivo ali ide nabolje. Kodro ej izveo ekipu koja nije puno mjenjana u odnosu na utakmicu u subotu, igrači su bili mnogo angažovaniji, nažalost to nije bilo dovoljno za prolaz ali šta se može. Nek na onu banjalučku igru dodaju 50% želje i trke, oduzmu 50% grešaka i u Mostaru ne trebamo strahovati.
Kakav crni umorDesole je napisao/la:Ma rano se pocelo pricati o tom umoru i potrebi za rotacijama. Polusezona doslovno tek pocela a mi ocekujemo da na umor uzmemo nekoga. Prednost u toj dubini rostera treba tek da se pokaze tamo pred kraj sezone.
Nadam se pobjedi pa da se malo atmosfera reklasira.
Pa o tome su pojedinci ovdje pisali pogotovo u ovom tromecu sa Borcem. Kao umorice im se igraci itd.Sabinho je napisao/la:Kakav crni umorDesole je napisao/la:Ma rano se pocelo pricati o tom umoru i potrebi za rotacijama. Polusezona doslovno tek pocela a mi ocekujemo da na umor uzmemo nekoga. Prednost u toj dubini rostera treba tek da se pokaze tamo pred kraj sezone.
Nadam se pobjedi pa da se malo atmosfera reklasira.
Mislim da ste obojica još uvijek pod utiskom, bar meni tako dijeluje.HordeBL je napisao/la:Kakav ba pritisak...Pa nisu to igraci iz misoce ili pofalickog pa da prvi put igraju za neke velike pare , pa im se nametnuo psiholoski pritisak da ako izgube , da ce dobiti nogu ili da ce im se odbiti od plate. Sve su to profesionalcni koji igraju za debele pare , sa stotinama teskih tekmi u nogama. Svi oni znaju sta im je raditi i sta se ocekuje od njih. Dzeno je sa slabijom ekipom od ove 2 puta dolazio na Koesevo sa pobjedama i to glat (Hagesund i Atromitos)...kako onda odigrase a neki pritisak prisutan. Pa izvede iz aviona ekipu i glat uze Borca....a umorni do pm. Jel tad nije bilo pritiska...Pitar6785 je napisao/la:Nesvidami se izjavama kodre nikako. Nadam se da nam se nece obit o glavu sutra.
Ispast Iz Kupa I izgubit 2boda kuci. I za Meha to nije kriza.
Nadam se da su igraci svjesni da ce pritisak bit sve veci I veci kako koje kolo bude prolazilo.
Ako vam navijanje **** koncentraciju stavite cepove
Ako vas je srah baklji zatvorite oci
Ako nemate snage znanja I kvaliteta mrs Iz kluba
Mi hocemo srce na teren I tri boda ZAJEDNO
Ljut Sam na Korda![]()
Zato , srce na teren i pamet u glavu...
S obzirom na tradiciju:Zip je napisao/la:Sutra ce sve biti, samo nece biti puno golova...
Ako bude 0:1 treba se udarati nogom u guzicu...
Samo pametno, ajde Meho pokazi ono sto si pokazivao na jesen
Možda nama, ali mislim da njima trenutno nije do tradicije.hilmo je napisao/la:S obzirom na tradiciju:Zip je napisao/la:Sutra ce sve biti, samo nece biti puno golova...
Ako bude 0:1 treba se udarati nogom u guzicu...
Samo pametno, ajde Meho pokazi ono sto si pokazivao na jesen
3 posljednja susreta u Vrapčićima okončana su rezultatom 0-0, pa će i jedni i drugi sutra vjerovatno za cilj imati da okončaju tu neugodnu tradiciju.
0-1, i to što ti kažeš.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Fouzi1, gh0stHZ, jurisicduska, laki23, mire971, NeSamSafetee, Pablo11, Proximic, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8 i 84 gosta.