Ne misle vracat i nevracaju niti jedan klub, jer svi cekaju neko rjesenje ustvari cekaju otpis kamata. A ako bi mi sada vracali, vracali bi kamate sto znaci da bi nekom slucaju bacili pare niz vjetar.Nema tu pametan i glup da je po zakonu u ovoj zemlji nebi bilo porenih duznika uostalom Al Capone je radi poreza odlezao.Da je po zankonu zatvorili bi sve firme koje duguju poreze a vlasnike u zatvor samim tim i klubove a zna se koje je godine ko bio na celu kluba i krivicno odgovarati. S obzirom da od toga nema nista jer nasa porezna uprava ne zeli da naplati novac ustvari bolje receno skriva neke ljude koji su duzni milione onda ne moze ni udariti po ovima ostalima.ciza je napisao/la:ne ko rjesenje ce se morati naci,hocel to bit optis dugova,vracanje na odlozeno,i slicno,a moguce je i gasenje kolektiva,kljuc u bravu,a reci da niko to ne namjerava vracatti je smijesno,kako se onda trebaju postaviti klubovi koji uredno izmiriju svoje bavzeze a ima ih nekoliko u premier ligi ,od zvucnijih je siroki,sad svi ovi sto su se zavalili pametni a ovi glupi?pile87 je napisao/la:Sto se zamarati oko duga poreznoj kad je niko nema namjeru vracati!
Nego opsano hvale Smajica na ovim pripremama, ko da bi moglo nesto biti od njega u narednom periodu.Vrata su mu odskrinuta i na njemu je sad da iskoristi sansu, ja mislim da je igrac velikih mogucnosti da bi mogao ako zapne i sreca ga posluzi i za repku zaigrati.Plaho mi je drago sto ga hvale saigraci i treneri.
samo je glupost da klubovi koji se konstatno zavaljajuju i dalje finansiraju najvecim djelom iz budzeta,nit ko kontrolise to nit je kome u interesu arazloge svi znamo ,kako je klub dobar temelj za pranje stranackih para godinama
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
slazem se ali nadat se da ce doc vriejme kad ce pred zakonom svi bit isti i da ce dug napaltiti bio to moj il itvoj klub ili neka frima,preduzece,a dogovorni u zatvorima kako oni sto su ogulili kluobove tako i oni za firme,ljudi iz sirokog bi trebali bit najveci zagovaratelji ovih radnji jer od ovih vecih klubova su ispade najposteniji
Da li postoji mogucnost da se samo glavnica vraca i kada se uplati da to ide za glavnicu
.

dug se gleda u cjelini glavnica sa kamatom,eh sad postoji mogucnost da vlada donese rjesenje da se otpise npr kamata,al ito jos uvjek nije ma vidiku,ono sto meni smeta kod svih klubova da ove nove uprave dobro rade i to je ok,al kako niko od njih nije ponudio nikakve revizije poslvoanja ranijih urpava,dao kakve dokumente,obratio se tuzilastvu i sl,da se ovi raniji gone zbog svoji djela i ostavljanja ovakog stanja u dugova,oni su ti koji su mogli i mogu imati uvid u te stvariterabajt je napisao/la:Da li postoji mogucnost da se samo glavnica vraca i kada se uplati da to ide za glavnicu.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 20 feb 2013, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
al drug, ti si ovdje pisao da vracamo dug. to sa zakonima i svim tim zavrzlamama mozemo shvatiti, nema potrebe da pises neistine.pile87 je napisao/la:Sto se zamarati oko duga poreznoj kad je niko nema namjeru vracati!
Nego opsano hvale Smajica na ovim pripremama, ko da bi moglo nesto biti od njega u narednom periodu.Vrata su mu odskrinuta i na njemu je sad da iskoristi sansu, ja mislim da je igrac velikih mogucnosti da bi mogao ako zapne i sreca ga posluzi i za repku zaigrati.Plaho mi je drago sto ga hvale saigraci i treneri.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
I vracamo, recimo evo ove pare sto su legle od Zebe otisle su odmah na dug i to u komplet iznosu.Nije dug samo porez. Uostalom necemo moci igrati evropu ako ne platimo ono sto nam je porezna dala na rate i to obicno urade ovako: na kraju godine uplate sve djuture jer moraju da bi mogli igrati u evropi.SB90 je napisao/la:al drug, ti si ovdje pisao da vracamo dug. to sa zakonima i svim tim zavrzlamama mozemo shvatiti, nema potrebe da pises neistine.pile87 je napisao/la:Sto se zamarati oko duga poreznoj kad je niko nema namjeru vracati!
Jel ozbiljno ovo za Smajica,ja se iskreno nadam da je tako,jer toliko bi nas osvjezio i kvalitet igre podigao kad bi bio onaj pravi
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
kazu Amar zadovoljan sa njim to ti sve govori...barbarez je napisao/la:Jel ozbiljno ovo za Smajica,ja se iskreno nadam da je tako,jer toliko bi nas osvjezio i kvalitet igre podigao kad bi bio onaj pravi
Tacno je da ga hvale.On je stvarno dobar,kvalitetan igrac.Nadam se da su ovo te pripreme koje ce ga konacno vratiti na onaj nekadasnji nivo prije Zelje,jer ovde jos nije pokazao ni mali djelic svog talenta.Ja mu od srca zelim da se to desi,jer bi podigao nivo nase igre po nekoj krilnoj poziciji.Samo da bude onaj pravi.I onaj od nekada.On nije zaboravio igrati,mnogi pehovi i losa forma ( jer prije Zelje,nije se bas naigrao dugo vremena ),kontam da mu je ovo zadnji voz da se vrati na teren na pravi nacin.Stvarno bi volio da se mozemo osloniti na njega od ovih priprema.Do sada to nismo mogli.I kada je igrao,bio je neprepoznatljivo slab.Ocekujem ga konacno u pravom izdanju.To bi bio veliki plus za ekipu.barbarez je napisao/la:Jel ozbiljno ovo za Smajica,ja se iskreno nadam da je tako,jer toliko bi nas osvjezio i kvalitet igre podigao kad bi bio onaj pravi
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ma nasi nek pocnu malo zakidat drzavu i onako nista nisu uradili za neki klub. Nek stave fiksne plate po 350 KM i zdravo 

NO PYRO NO PARTY
Ubrzo ce biti zakonski omoguceno ako do polovine 2014 platis glavnicu konkretno Zeljeznicar 1.202.402,33 KM bit ce mu oprostena kamata od oko 950.000 KM...ako u navedenom roku ne platis glavnicu, dug ti ostaje zajedno sa kamatomciza je napisao/la:dug se gleda u cjelini glavnica sa kamatom,eh sad postoji mogucnost da vlada donese rjesenje da se otpise npr kamata,al ito jos uvjek nije ma vidiku,ono sto meni smeta kod svih klubova da ove nove uprave dobro rade i to je ok,al kako niko od njih nije ponudio nikakve revizije poslvoanja ranijih urpava,dao kakve dokumente,obratio se tuzilastvu i sl,da se ovi raniji gone zbog svoji djela i ostavljanja ovakog stanja u dugova,oni su ti koji su mogli i mogu imati uvid u te stvariterabajt je napisao/la:Da li postoji mogucnost da se samo glavnica vraca i kada se uplati da to ide za glavnicu.

- justFlowFKZ
- Kontakt:
Jos uvijek nema nikakvih informacija o danasnjoj prezentaciji?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- vendeta1921
- Kontakt:
KEEEEVIIIIIIIIIIIIN momak je inace veliki navijac Zelje
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ima li neko slucajno detaljne izvjestaje sa utakmice rudar-zeljeznicar 0-0 kup 2009/10 i zeljeznicar-bosna 1-0 kup 2009/10... konkretno treba mi sastav timova 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Evo protiv Bosnejovanmaksimovic je napisao/la:ima li neko slucajno detaljne izvjestaje sa utakmice rudar-zeljeznicar 0-0 kup 2009/10 i zeljeznicar-bosna 1-0 kup 2009/10... konkretno treba mi sastav timova
Stadion Grbavica. Gledalaca: 1.000. Sudija: Goran Paradžik (Ljubuški). Pomoćnici: Jasmin Smajić (Tuzla) i Admir Forto (Vitkovići) Delegat: Hišam Islambegović (Travnik). Strijelac: 1:0 - Kovačević (72) Žuti kartoni: Bekrić (Željezničar), Bešlić, Fatić, Zukić, Šahmanija, Mulahmetović Čakal (Bosna).
ŽELJEZNIČAR: Gušo, Stanić, Radovanović, Bajić, Cocalić, Muharemović (od 23. Svraka), Selimović, Kovačević, Bučan (70. Čolić), Mehić (37. Bekrić), Popović. Trener: Amar Osim.
BOSNA: Bešlić, Alihodžić, Bogilović, Fatić, Zukić (71. Čomaga), Salkić, Šahmanija, Mulahmetović, Sućeska (82. Dolovac), Čakal, Jajetović (73. Kerla). Trener: Muhidin Teskeredžić.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- Ultras1921
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; zasto mi stranicu otvara u nekoj iphone verziji?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
fkt ne znam, i meni je isto tako bilo, samo iskljucis (skroz dole u desnom uglu) i kasnije frcera normalno.Ultras1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/ zasto mi stranicu otvara u nekoj iphone verziji?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- Ultras1921
- Kontakt:
jesam glup, pa ne vidjeh to doleH-beg je napisao/la:fkt ne znam, i meni je isto tako bilo, samo iskljucis (skroz dole u desnom uglu) i kasnije frcera normalno.Ultras1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/ zasto mi stranicu otvara u nekoj iphone verziji?

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
u koliko je sati utakmica protiv sirokog u međugorju ?