FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 feb 2013, 00:54

A dobro sta se vi toliko ibretite majka mu stara... Pa NK RIjeka je u vlasnistvu Italijanskog tajkuna i ovo bi im bio logican potez ako je ovo uopste tacno. (700.000 € u svijetu nogometa je sica, samo je kod nas to enormna para)...
Ne znam, vjerovatno je suplja jer je Amar gotovo cijele priprema uigravao sa Svrakom u prvih 11 i sada da mu ide 10 dana prije pocetka prvenstva mi je malo nezamislivo, ali opet, ako su ljudi spremni dati cash lovu koja je nama u ovim trenucima neophodna, zasto da ne.... Sretno majstore i hvala za sve.. ;)

Jbg, ostaje zal, ali to je tako...Ide se korak po korak, i sljedeci igrac koji vec ceka na stanici je vjerovatno Zolotic, od kojeg moramo zaista 1.000.000 € cvaknuti da bi pomaknuli transfer granicu...Bar ja to tako gledam... Nakon Zolotica mozda uspijemo usposviti tu 1.000.000 € kada se radi o super talentima kao sto je Zolotic sam u pitanju.... Vidjet cemo...

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 22 feb 2013, 00:58

Prelazni rok je završen(osim Rusije) tako da priča o prelasku Svrake u Rijeku je šuplja.

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 22 feb 2013, 01:05

Nani u zelji do kraja februara.
Izgleda neka svadja sa fergusonom,pa ce kod nas na posudbu polusezonu.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 feb 2013, 01:18

:lol: :lol:

Adilovic u Zenitu...
100% bilo veceras na kantonalnoj....
350.000€....

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 22 feb 2013, 01:54

ti se vec oprostio i od svrake i haman od zolotica, a sad kao neke ironije... :roll:
Sasa Kajkut pitarima tabut!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 22 feb 2013, 11:10

Unatoč činjenici da je utakmica Fenerbahčea i BATE Borisova zbog UEFA-ine kazne odigrana bez prisustva gledatelja, na travnjaku stadiona u Istanbulu "pojavile" su se baklje.
UEFA je Fenerbahče kaznila zbog navijačkih incidenata u susretu protiv Borussije M'gladbach u decembru prošle godine, ali u duelu s bjeloruskom ekipom nije izostala podrška, makar tribine bile potpuno prazne.
Hiljade navijača okupilo se ispred stadiona, gdje je postavljen veliki video-ekran na kojem je emitirana utakmica. Njihov glas se itekako čuo na Sukru Saracoglu stadionu, a osim toga i baklja je doletjela na travnjak, zbog čeka je susret kratko prekinut.

A mi smo ukupno prodali 47 vaučera. Toliko o ljubavi prema klubu.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 22 feb 2013, 11:14

zubanovic89 je napisao/la:Unatoč činjenici da je utakmica Fenerbahčea i BATE Borisova zbog UEFA-ine kazne odigrana bez prisustva gledatelja, na travnjaku stadiona u Istanbulu "pojavile" su se baklje.
UEFA je Fenerbahče kaznila zbog navijačkih incidenata u susretu protiv Borussije M'gladbach u decembru prošle godine, ali u duelu s bjeloruskom ekipom nije izostala podrška, makar tribine bile potpuno prazne.
Hiljade navijača okupilo se ispred stadiona, gdje je postavljen veliki video-ekran na kojem je emitirana utakmica. Njihov glas se itekako čuo na Sukru Saracoglu stadionu, a osim toga i baklja je doletjela na travnjak, zbog čeka je susret kratko prekinut.

Eto oni su fantasticni navijaci kad baklje pale, a mi smo primitivci kad to isto radimo :roll:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 feb 2013, 12:02

jedva cekam da pocne drugi dio sezone.... jos maloo :D 8-)

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 22 feb 2013, 12:06

zubanovic89 je napisao/la:Unatoč činjenici da je utakmica Fenerbahčea i BATE Borisova zbog UEFA-ine kazne odigrana bez prisustva gledatelja, na travnjaku stadiona u Istanbulu "pojavile" su se baklje.

Kladim se da nijedan od onih koji su pozivali na ubijanje nekoga, vrijeđali, palili zastavu i šta sve ne, zbog čega je na kraju izrečena ona kazna, nisu kupili taj vaučer(!), tako da po mom mišljenju ta priča pada u vodu... Tu su navodno zbog kluba, a stavili su se iznad njega, tako da nešto slično kao u Istanbulu ne očekuj... a da ne govorimo o tome koliko samo Istanbul ima više stanovnika od Bosne a da ne poredimo sa Sarajevom...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 22 feb 2013, 12:17

Za kupovinu vaucera se treba napraviti marketing.Kladim se da pola navijaca nema pojma o tome.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 feb 2013, 12:18

Dona je napisao/la:Za kupovinu vaucera se treba napraviti marketing.Kladim se da pola navijaca nema pojma o tome.
Iskreno, prvi sam put prije par dana cuo na ovoj temi o tome.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

magija
Kontakt:

Post Postao/la magija » 22 feb 2013, 12:35

Zna se dobro koja je ekipa palila zastavu i koja je velika lafo " bosnajcka " stranka platila da se to uradi, nego se to sve lijepo zataskalo. Nije se samo tako mogla unijeti zastava na stadion, nego ocito je da se svi pravimo da ne kontamo...

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 22 feb 2013, 12:58

A 3 dana prije tekme novine pisale o vaučerima...

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 22 feb 2013, 13:02

DANDY je napisao/la:A 3 dana prije tekme novine pisale o vaučerima...
Pa jel to marketing napisati jednom u novinama? Zna se sta je marketing i kako to hoda. Ulozis pare na radio stanice,portale itd. bar 4-5 dana konstatnog objavljivanja da raja cuju i to se uradi na 5-10 dana do prvenstva i prodaja ce siguran sam ici odlicno,ovako nece niko znati osim ovih posjetitelja foruma :)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 feb 2013, 13:11

Pisalo se i na forumu za to ko je htio da zna mogo je saznati.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 22 feb 2013, 13:30

Dona je napisao/la:
Pa jel to marketing napisati jednom u novinama? Zna se sta je marketing i kako to hoda. Ulozis pare na radio stanice,portale itd. bar 4-5 dana konstatnog objavljivanja da raja cuju i to se uradi na 5-10 dana do prvenstva i prodaja ce siguran sam ici odlicno,ovako nece niko znati osim ovih posjetitelja foruma :)
Onaj ko je htio našao je način da kupovinom vaučera pomogne klubu,a oni koji nisu i dan danas traže izgovore.Mi nemamo dovoljno razvijenu navijačku svijest.Na riječima i tastaturi smo prvi.,a kada treba priječi sa riječi na djela,e onda nastaje smijurija.Konkretan primjer su članarine.Svi se raspričali i raspisali,a mi ako prodamo 1000 članskih u klubu se trebaju nogom u g.u.z.i.c.u udarati.Živi bili pa vidjeli!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 22 feb 2013, 13:42

Dona je napisao/la:
U pravu si.....nije dovoljno što je pisalo u novinama, na zvaničnoj FB stranici, na svim forumima......trebalo je potrošiti 10ak hiljada KM na TV i radio reklame, pa da se možda proda 57 vaučera.... :?

Bitno je da svi imaju 1001 zamjerku, a kad treba nešto konkretno raditi (čast izuzecima) imaju izgovor.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 feb 2013, 13:49

magija je napisao/la:Zna se dobro koja je ekipa palila zastavu i koja je velika lafo " bosnajcka " stranka platila da se to uradi, nego se to sve lijepo zataskalo. Nije se samo tako mogla unijeti zastava na stadion, nego ocito je da se svi pravimo da ne kontamo...
Stvarno veliki problem unijet zastavu :lol: :lol:
NO PYRO NO PARTY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2013, 14:18

magija je napisao/la:Zna se dobro koja je ekipa palila zastavu i koja je velika lafo " bosnajcka " stranka platila da se to uradi, nego se to sve lijepo zataskalo. Nije se samo tako mogla unijeti zastava na stadion, nego ocito je da se svi pravimo da ne kontamo...
Ja mislim da su ipak članovi "ševa", združenim snagama sa članovima KGB-a unijeli zastavu.100 % provjereno ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 feb 2013, 14:19

bagrcavi je napisao/la:
Ja mislim da su ipak članovi "ševa", združenim snagama sa članovima KGB-a unijeli zastavu.100 % provjereno ;)
Mislim i da cia ima prste u tome.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, perodeformero, Sarun, Vanja8, voltron30 i 49 gostiju.