EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Da nisu nabrali od prije ogromnih prestupa ne bi se pisalo o izbacivanju. Mislim da ih UEFA čeka na ziceru, nažalost.
Nad tobom sunce najljepše sja
Yebo mater kad god neka reprezentacija odigra dobro nadje se par padobranaca I slijedi "druga reprezentacija qarina, nije mjerilo, precjenjeni" itd.... a kad isti igraju lose protiv boljih tu su odma I pljuvaci, koji se poklope kad isti odigraju mangupski sljedecu utakmicu (npr. Pogba, Ramsey, Morata) nidje ih na mapi ili se drze ove prve teze. Ni jedna ekipa ovdje nije slucajno zalutala svi su zasluzeno tu, i ja licno nisam gledao ravnopravnije veliko prvenstvo a pratio sam ih sve od Francuske 98'.
U redu je znalci ohanite.
/rant over
U redu je znalci ohanite.
/rant over
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- ASD
- Kontakt:
Ako ces takve stvari racunati onda imas najmanje 20 Mamicevih filijala u prve tri lige.UltrasNotRed je napisao/la:@asd
Zanimljivo je da od naredne sezone postoji i Dinamo E, platio mamic Vinkovcima prvu ratu stecajne nagodbe. Hebes to. Moj Dinamo dobije 5:0, a prva dva iz 5 m.zaledja. Koji ce mi ku.rac takav Dinamo. Brunu Marica proglase sucem godine i onda se cude sto se neko normalan bori protiv njih. Covjek iz zatvora dopredsjednik HNS, mozda ga i vode na tekme. Neka odu pa ce se vidjeti pravi uzrok.Sto je najgore, tamo im je glavni konkurent Rijeka, koja je poznata kao Dinamo b.
U istoj ligi igra i DInamo C, a u drugoj ligi imas DInamo d, pa cak i jos jedan klub koji se zove Dinamo b.
Da mi to moramo pratiti svaki dan, vjerovatno bi isto razmisljali
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Rusi su zaganjali hiljade engleza, gdje su ljudi vrlo lako mogli nastradati, pa nista... Ovdje samo treba kazniti francusko osiguranje.narodniheroj je napisao/la:Volio bih da je tako, ali se bojim da UEFA neće tolerisati ono divljastvo.Čovjek ( vatrogasac ) će možda ostati trajni invalidSlevinKelevra je napisao/la:Ma, nece ih izbaciti, sta vam je.

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Vec pakuju kofere. Utakmica je igrana da ne eskalira gore. Oni znaju da su izbaceni.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, nece ih izbaciti, sta vam je.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad uzmemo u obzir posljednje preksraje Hrvatske, ne bi me cudilo da ih izbace. Da im je prvi preksraj, progledali bi im kroz prste ja mislim.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Filijala, on igrao sa c momcadi prptiv njih, a protiv Sibenika uzeo igrace iz prve ekipe, + Sesvete pustile Vinkovcima, a dobile Sibenik. Sve im van roka prolongirano, dobili licencu, a duzni dok ovaj nije platio.ASD je napisao/la:Ako ces takve stvari racunati onda imas najmanje 20 Mamicevih filijala u prve tri lige.UltrasNotRed je napisao/la:@asd
Zanimljivo je da od naredne sezone postoji i Dinamo E, platio mamic Vinkovcima prvu ratu stecajne nagodbe. Hebes to. Moj Dinamo dobije 5:0, a prva dva iz 5 m.zaledja. Koji ce mi ku.rac takav Dinamo. Brunu Marica proglase sucem godine i onda se cude sto se neko normalan bori protiv njih. Covjek iz zatvora dopredsjednik HNS, mozda ga i vode na tekme. Neka odu pa ce se vidjeti pravi uzrok.Sto je najgore, tamo im je glavni konkurent Rijeka, koja je poznata kao Dinamo b.
U istoj ligi igra i DInamo C, a u drugoj ligi imas DInamo d, pa cak i jos jedan klub koji se zove Dinamo b.
Da mi to moramo pratiti svaki dan, vjerovatno bi isto razmisljali
Vita est militia
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Turska i Švedska ubjedljivo najlošije ekipe Eura. Čak su Island, S.Irska i Mađarska postigli neke rezultate.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne znam. Tesko mi je u to povjerovati. Mislim da ce se Uefa ipak drzati principa da je teren-teren, a tribina- tribina. Vidjet cemo...UltrasNotRed je napisao/la:Vec pakuju kofere. Utakmica je igrana da ne eskalira gore. Oni znaju da su izbaceni.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, nece ih izbaciti, sta vam je.
Hrvatska je i prije prvenstva bila na tankom ledu što se tiče kazni. Prve dvije u kvalama igraju bez navijača, ne brini opravdano se piše o izbacivanju. Realno sve i da ih ne izbace opet će im biti s psihičke strane sjebano igrati svaku utakmicu. Šteta, ovakvu ekipu i po meni uz Španiju najkonkretnijeg favorita za titulu na ovakav način sjebat pa stvarno moraš biti malouman.SlevinKelevra je napisao/la:Rusi su zaganjali hiljade engleza, gdje su ljudi vrlo lako mogli nastradati, pa nista... Ovdje samo treba kazniti francusko osiguranje.narodniheroj je napisao/la:Volio bih da je tako, ali se bojim da UEFA neće tolerisati ono divljastvo.Čovjek ( vatrogasac ) će možda ostati trajni invalidSlevinKelevra je napisao/la:Ma, nece ih izbaciti, sta vam je.Koji nesposobni debili
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 17 jun 2016, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- maximusdecimus
- Kontakt:
Hahhha, sukno im ga Maminjo za sva vremena, a nije prstom mrdnuo.sad su okrenuli sve normalne ljude protiv sebe...svaka cast onim navijacima sto su tukli bagru!!!
-
- Kontakt:
Hrvatska ima već aktuelnu zabranu ulaska navijača na dvije domaće utakmice, koliko sam upoznat.To samo može pogoršati situaciju, kako ti reće.Ali ponavljam, ogromna šteta bi bila za ove igrače koji su ostavili i dušu i srce za svoju domovinu na terenu, jednostavno najviše dosada pokazali na Euru.Goalgetter je napisao/la:Kad uzmemo u obzir posljednje preksraje Hrvatske, ne bi me cudilo da ih izbace. Da im je prvi preksraj, progledali bi im kroz prste ja mislim.
Šta bolan pakujuUltrasNotRed je napisao/la:Vec pakuju kofere. Utakmica je igrana da ne eskalira gore. Oni znaju da su izbaceni.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, nece ih izbaciti, sta vam je.

Ali ne mogu ih izbaciti. Hrvatska ce proci u osminu sigurno, završit ce najmanje kao drugi u ovoj grupi D.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Spanci zadnji gol na Euru primili od Italije, Di Natale prvo kolo grupne faze 2012.
ovo je sedma utakmica bez primljenog gola u nizu
ovo je sedma utakmica bez primljenog gola u nizu
Don't believe the hype.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nece biti izbacivanja, ni rusa ni hrvata. Uefa ce dati podrsku HNS-u u borbi protiv huligana. Oni sto su napravili incident ce ispasti teski majmuni (nije da nismo znali).
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Sutra ces vidjeti. Ugrozili su zdravlje i zivote na stadionu, pod uvjetnom kaznom.let3 je napisao/la:Šta bolan pakujuUltrasNotRed je napisao/la:Vec pakuju kofere. Utakmica je igrana da ne eskalira gore. Oni znaju da su izbaceni.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, nece ih izbaciti, sta vam je.![]()
klepit ce ih po ušima novčanom kaznom kao i ruse i to je to. Što je i bio cilj onih idiota koji bacaju baklje i pekidaju utakmicu.
Ali ne mogu ih izbaciti. Hrvatska ce proci u osminu sigurno, završit ce najmanje kao drugi u ovoj grupi D.
Vita est militia
BUraz pročitaj šta smo već napisali. Njih su već kažnjavali masu puta, bili su pred izbacivanjem u kvalama, imaju zabranu za navijače prve dvije domaće utakmice sad na jesen...ovo uopće nije nerealan scenarij nažalost.let3 je napisao/la:Šta bolan pakujuUltrasNotRed je napisao/la:Vec pakuju kofere. Utakmica je igrana da ne eskalira gore. Oni znaju da su izbaceni.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, nece ih izbaciti, sta vam je.![]()
klepit ce ih po ušima novčanom kaznom kao i ruse i to je to. Što je i bio cilj onih idiota koji bacaju baklje i pekidaju utakmicu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Ti sto su napravili sranje su bolesni i poremeceni huligani. Oni zabrijali da se bore za neku pravdu a ubili bi za kunu. 

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Ne mogu ih izbaciti jer je UEFA upoznata sa ovim problemom, znaju da je to cilj ovih huligana i sumnjam da će biti po njihovom.Goalgetter je napisao/la:Kad uzmemo u obzir posljednje preksraje Hrvatske, ne bi me cudilo da ih izbace. Da im je prvi preksraj, progledali bi im kroz prste ja mislim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Maminjo : "E sad cu im yebat' mater jednom po jednom" 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.