Millwall FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Millwall FC

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 avg 2011, 02:55

mexy_whites je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Preostar ili ne ali je tako, dosadih vise s ovom pricom i bogu i narodu ali je istina. Ne mozes ti voljeti nesto i biti navijac necega sto nije tvoje. ;)
A ti navijaš za koga u BiH?
Za najveci klub u ovoj drzavi FKS
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 16 avg 2011, 04:07

Jest al' živiš u Sa, te možeš lagano ići na tekme. Ja sam bio protiv Orebra i meni je super bilo, navijanje i sve ostalo. Čovjek se lako nafura na dobru atmosferu. Da ti živiš u Živinicama, ne bi mogao navijati za Slaven, jer nema neke zanimljivosti u tome. A za ovaj tvoj dio:"Ne mozes ti voljeti nesto i biti navijac necega sto nije tvoje", mislim da je to čista glupost, jer npr. Leeds je jedina stvar u životu zbog koje sam zaplakao i zbog koje mi se sjebe svaka subota koja završi porazom.
Side before self

mexy_łeeds
Kontakt:

Post Postao/la mexy_łeeds » 16 avg 2011, 07:40

U potpunosti se slažem sa Whitesom, nije bitno odakle si bitno je da voliš svoj tim. Jeste da si pravi navijač ako odeš na tekmu, ali budimo realni mnogo se mora uštediti za puta. Respektujem i Whitesa jer je odavno navijač Leedsa i vjerujem da će jednog dana otputovati u UK na tekmu na Elland Roadu. ;)

@STEVIE
Šta misliš kakve su vam šanse ove sezone za Play-offa, ali ono realno ?
Marching on together !

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 avg 2011, 11:47

pa realan da budem sanse su za nijansu manje nego prosle sezone posto je konkurencija mnogo jaca. ima tu mnogo klubova koji su se strasno pojacali tokom ljeta, millwall nema taj luksuz. obradovala me cinjenica da su skoro svi timovi koji su pobijedili u prvom kolu porazeni u subotu, to mi daje optimizma. millwall ako se okani oni gluposti na the denu kao prosle sezone - tj. bacanje vazni bodova protiv slabiji protivnika - bi mogao biti u borbi za playoffse.

@saraljica: nemam sta lagati, vidio si i sam slike sto sam postavljao ovdje prije. idem tamo u septembru kad igraju protiv wh

edit: jeste otisao morison al' trenutno to nije neki minus iskren da budem. prije se sve svodilo na njega u napadu, sad je tu henderson i marquis, pa i mcquoid i n'guessan koji je odlicno zapoceo na the denu. henderson ako ovako nastavi ima potencijal za 10-15 golova u ligi sto je svakako bio nivo morisona. timska igra je uvijek vaznija od individualista poput morisona, koji je itekako dao do znanja da vise ne zeli igrati za millwall. pokazao se kao pravi kreten siroko mu polje i svim igracima poput njega ;)
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 16 avg 2011, 13:43, ukupno mijenjano 2 puta.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

mexy_łeeds
Kontakt:

Post Postao/la mexy_łeeds » 16 avg 2011, 12:37

Pitam zato što mi je san da Millwall i Leeds zajedno zaigraju u Premiershipu, ali izgleda da će to biti vrlo teško u skorijoj budućnosti. Vama je otišao glavni igrač Morison i to je minus za vas po meni, što se tiče nas dok nam je škrte uprave nećemo nigdje. ;)
Marching on together !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2011, 13:09

@ Sarajlic@ ne rise vise brate,podjebavas ljude bzv. :mrgreen: :lol: Zna se koga treba penaliti,navijace Katalonskog separatistickog kluba,madridskog **** kluba,londonskog takodje **** kluba(komada 2) ;) i ostalu boraniju koja navija iz fotelje i vristi "defence" ko da su na NBA tekmi ;)

O Steveu sam rekao sta sam imao,decko bez mane,navija za Millwall ;)
@ Mexy Whites ,decko koji ima samo jednu manu,navija za Leeds :mrgreen:

Ja realno navijam samo za Zvezdu i idem na utakmice ,15-tak godina ,normala,ali Millwall mi je najdrazi klub van Srbije i tu nema price,pratim ga i praticu ga naravno.I naravno postovanje UVEK :!: za sve navijace svih klubova iz ex yu,kao i za sve navijace svih evropskih klubova izuzev gore navedenih :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

mexy_łeeds
Kontakt:

Post Postao/la mexy_łeeds » 16 avg 2011, 14:00

Tribalian također i tebi respekt, navijaš za lokalni tim koji je osvojio LŠ. Malo je ostalo još onih navijača "manjih" timova, svi su prešli na gloryhuntere kao što su City, Chelsea, PSG itd. To za mene nisu klubove, gdje su bili ti navijači kada su ovi timovi bili u sredini tabele ? :|
Marching on together !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2011, 15:10

mexy_łeeds je napisao/la:Tribalian također i tebi respekt, navijaš za lokalni tim koji je osvojio LŠ. gdje su bili ti navijači :|
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Brate ,nije frka po meni ako neko navija za PSG,oni jos i nemaju nekih uspeha,tek se lagano oporavljaju i krecu putem uspeha.Ali.... samo su retki do pre neku godinu navijali za Chelsea,MC i ostale.Ne shvatam ljude koji pocnu navijati za neki tim tek kad dovede nekoliko preplacenih igraca :? Evo npr. ja se zajebavam sa forumasem @ Juznjakom,satro ja navijam za Malagu u Spaniji i to...ali daleko od toga,to je cisto bila kontra svima ostalima,iako Juznjaku kapa do poda,jer retko ko poznaje istoriju i uopste prati desavanja u madridskom Atletiku kao on.Ali sta me jos nervira,to sam najvise primetio kod Bosanaca,ali i kod Srba i Hrvata ali u malo manjoj meri(verovatno zbog cinjenice da Zvezda,partizan,Dinamo i Hajduk imaju armije navijaca),a to je da pocnu navijati za neki klub ako tamo dodje neko ko je iste nacionalnosti kao i taj "navijac" tj. clan njegove reprezentacije i sl. :roll: to je meni toliko jadno da ja reci nemam,po tom receptu ja bih onda trebao biti navijac MU-a,MC-a,Chelsea,Wolvsa,Birminghama i Bleckburna :roll: kao i ostalih evropskih klubova gde neki Srbin igra :roll: e to me izludjuje :!:

A sto se tog tvog Leedsa tice ,ne volim njihove navijace,ali ko bi zaboravio generaciju u kojoj igraju Ferdinand,Alan Smith,Woodgate,Viduka,Kewel i ostali. ;) To je bilo vreme ...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 avg 2011, 15:49

par vijesti je stiglo iz kluba.. darren ward i liam trotter su u timu kola u championshipu, svaka im cast. za gostovanje u southamptonu je vec prodano preko 1.200 karata. sutra bi mogao zaigrati josh mcquoid koji je propustio meceve protiv readinga i foresta radi neugodne ozljede.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2011, 18:13

STEVIE je napisao/la:par vijesti je stiglo iz kluba.. darren ward i liam trotter su u timu kola u championshipu, svaka im cast. za gostovanje u southamptonu je vec prodano preko 1.200 karata. sutra bi mogao zaigrati josh mcquoid koji je propustio meceve protiv readinga i foresta radi neugodne ozljede.
Kvota na Millwall je 1.80 8-) To se ne propusta 8-)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 avg 2011, 18:30

Tribalian je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:par vijesti je stiglo iz kluba.. darren ward i liam trotter su u timu kola u championshipu, svaka im cast. za gostovanje u southamptonu je vec prodano preko 1.200 karata. sutra bi mogao zaigrati josh mcquoid koji je propustio meceve protiv readinga i foresta radi neugodne ozljede.
Kvota na Millwall je 1.80 8-) To se ne propusta 8-)
prvi put ove sezone da je kvota ispod 2.00 na millwallu :) trebali bi sutra dobiti peterboro' al' su se tako isto osramotili prosle sezone protiv bristol citya nakon stu su na the denu nadigrali leedsa.. :oops:

edit: evo i kratki intervju james henrya za sluzbenu stranicu football league
Millwall winger James Henry has backed new striker Darius Henderson to fill the boots of summer departure Steve Morison.

Wales international Morison scored 17 times for the Lions last season before sealing a switch to Premier League new boys Norwich.

Henderson, signed from Sheffield United, has been tasked with replacing Morison at the New Den and has hit two goals in as many games so far.

Henry told skysports.com: "Darius has come in and done brilliant, so I'm sure that he will do really well for us this season.

"He has started the season in great form, as have most of the lads to be fair and long may it continue.

"We've also got John Marquis and Josh McQuoid who can come in and score goals as well, so hopefully everyone can chip in from all over the pitch."

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 avg 2011, 15:04

slika

veceras na the denu gostuje peterborough, ovdje su tri boda imperativ za millwall. prosle sezone je millwall imao velike probleme sloziti par pobjeda zaredom nakon dobri rezultata protiv "veci" ekipa. nadam se da su igraci svjesni ovoga i da ce veceras dokazati da ona tri boda protiv velikana poput foresta nije bio samo bljesak! po mom misljenju glavna karika peterborougha je svakako njihov kapiten i iskusni reprezentativac sjeverne irske, grant mccann. on je glavni na svim prekidima tog tima. jos bi tu dodao i mladog napadaca david balla(inace ex-city) koji je zaista fantasticno zapoceo karijeru na london roadu. ipak ocekujem da ce iskusni duo u odbrani millwalla, paul robinson/darren ward, dobro pripaziti na ovog talentovanog golgetera. kad je u pitanju team news tu je izvjesno da se josh mcquoid vraca u tim nakon ozljede. dany n'guessan je izgleda lakse povrijedio hamstring tako da ce on propustiti vecerasnji mec. therry racon i shaun batt su takodje out. sto se tice protivnika kod njih nece na golu biti golmana engleske u-21 selekcije joe lewisa. izgleda ce propustiti ovaj mec i iskusni branic zakuani, kao i ajose i hibbert. kao sto sam vec rekao sve osim pobjede veceras bi bilo veliko razocarenje, pogotovo prije gostovanja southamptonu koji je izuzetno jak i kvalitetan tim.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2011, 21:56

Joj Trottera što roka :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 avg 2011, 22:08

Idemooooooooooooooooooooo breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prvi gol na tekmi simbol kluba :mrgreen: Trotter,a evo i Alzirca za drugi pogodak Bouazza 2:0 ;) 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 avg 2011, 22:31

Sta je ovo ljudi,zavukose nam 2 komada u 3 minuta :shock:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 avg 2011, 22:44

2-2 FT. majku im **** u usta nesposobnu. koji su to amateri pa nemogu vjerovati, nista nisu naucili od prosle sezone i dozvoljavaju da im ovi diletanti oduzmu sigurna tri boda. mogu samo zamislit kako ce se southampton poigrati s ovim amaterima u subotu ccc, a i treba im tako! :evil: jedino se nadam da ce im jackett ocitati lekciju u svlacionici koju ce tesko zaboraviti

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 avg 2011, 22:49

STEVIE je napisao/la:2-2 FT. majku im **** u usta nesposobnu. koji su to amateri pa nemogu vjerovati, nista nisu naucili od prosle sezone i dozvoljavaju da im ovi diletanti oduzmu sigurna tri boda. mogu samo zamislit kako ce se southampton poigrati s ovim amaterima u subotu ccc, a i treba im tako! :evil:
Brate nisam hteo da ih vredjam,ali ovo je propast :!: Sansu da udjemo u TOP2 oni ispustaju kao da ih boli qrac :!: Ali danas nismo samo mi napravili sranje,nego niko od domacina u 4 tekme nije dobio.Ali to nam nije za utehu posle onih 2:0 :!:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 avg 2011, 22:54

Tribalian je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:2-2 FT. majku im **** u usta nesposobnu. koji su to amateri pa nemogu vjerovati, nista nisu naucili od prosle sezone i dozvoljavaju da im ovi diletanti oduzmu sigurna tri boda. mogu samo zamislit kako ce se southampton poigrati s ovim amaterima u subotu ccc, a i treba im tako! :evil:
Brate nisam hteo da ih vredjam,ali ovo je propast :!: Sansu da udjemo u TOP2 oni ispustaju kao da ih boli qrac :!: Ali danas nismo samo mi napravili sranje,nego niko od domacina u 4 tekme nije dobio.Ali to nam nije za utehu posle onih 2:0 :!:
brate ovo je neoprostivo, slusao sam mec na radiu i da vidis samo koje su sanse fulali ove primadone pa to je za nepovjerovati. kako se sekaju po terenu i glume nesto, ni komentatori nisu mogli vjerovati. zao mi je navijaca koji placaju placu ovim takozvanim profesionalcima

ps: pozdravio bi svu familiju james henryu, najveci sminker na terenu koji nezna uputit sut na gol :roll:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 avg 2011, 23:42

Tribalian je napisao/la:
mexy_łeeds je napisao/la:Tribalian također i tebi respekt, navijaš za lokalni tim koji je osvojio LŠ. gdje su bili ti navijači :|
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Brate ,nije frka po meni ako neko navija za PSG,oni jos i nemaju nekih uspeha,tek se lagano oporavljaju i krecu putem uspeha.Ali.... samo su retki do pre neku godinu navijali za Chelsea,MC i ostale.Ne shvatam ljude koji pocnu navijati za neki tim tek kad dovede nekoliko preplacenih igraca :? Evo npr. ja se zajebavam sa forumasem @ Juznjakom,satro ja navijam za Malagu u Spaniji i to...ali daleko od toga,to je cisto bila kontra svima ostalima,iako Juznjaku kapa do poda,jer retko ko poznaje istoriju i uopste prati desavanja u madridskom Atletiku kao on.Ali sta me jos nervira,to sam najvise primetio kod Bosanaca,ali i kod Srba i Hrvata ali u malo manjoj meri(verovatno zbog cinjenice da Zvezda,partizan,Dinamo i Hajduk imaju armije navijaca),a to je da pocnu navijati za neki klub ako tamo dodje neko ko je iste nacionalnosti kao i taj "navijac" tj. clan njegove reprezentacije i sl. :roll: to je meni toliko jadno da ja reci nemam,po tom receptu ja bih onda trebao biti navijac MU-a,MC-a,Chelsea,Wolvsa,Birminghama i Bleckburna :roll: kao i ostalih evropskih klubova gde neki Srbin igra :roll: e to me izludjuje :!:

A sto se tog tvog Leedsa tice ,ne volim njihove navijace,ali ko bi zaboravio generaciju u kojoj igraju Ferdinand,Alan Smith,Woodgate,Viduka,Kewel i ostali. ;) To je bilo vreme ...

To da Bosanci navijaju za neki tim gdje igra neki Bosanac i nije bas istina ali simpatisu tog igraca i te stvari ne treba mijesat.. Ja zelim da Man.Cityju ide dobro jer mrzim United ali ono bas bukvlano mrzim taj klub zbog Beckama i nezasluzene pobjede protvi Bayerna u finalu lige prvaka + sto mi je britanska stampa koja je inace dominantna izvadila zivce sa tim Unitedom jer "trilijon godina" poslije toga oni samo vrte Beckama i United po novinama vijestima itd.. I imam jos toga za reci ali mrsko mi pisat vise..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 17 avg 2011, 23:54

Niste ništa naučili od Readinga.
Side before self

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.