Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Sta rade ovi debili, jel neko treba da pogine zbog neiskusnih vozaca 
samo da znas trulli je kriv nije chantok...
sta su uradili u ovoj utrci de mi reci:D::D
sta su uradili u ovoj utrci de mi reci:D::D
A neeeee... kako ga je obisao nije mi jasno... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Proklizao mu bolid na onoj krivini ,jbg .Isnar je napisao/la:A neeeee... kako ga je obisao nije mi jasno...
Na prosloj utrci Button je dobio lekciju,ovaj put je to bio Alonso...taaaaaataaaaaaaaaaaaaa Schumacher u ulozi ucitelja 
- majestic24
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Proklizao mu bolid na onoj krivini ,jbg .Isnar je napisao/la:A neeeee... kako ga je obisao nije mi jasno...
Ne,ne..poceo ga je prestizati prije onog ulaza za box,a to nije smjeo. Morao ga je pustiti nazad..ovo je za kaznu 100%
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nisam to skuzio, a ako je za kaznu, to cemo vidjeti u toku dana...majestic24 je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Proklizao mu bolid na onoj krivini ,jbg .Isnar je napisao/la:A neeeee... kako ga je obisao nije mi jasno...
Ne,ne..poceo ga je prestizati prije onog ulaza za box,a to nije smjeo. Morao ga je pustiti nazad..ovo je za kaznu 100%
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- majestic24
- Kontakt:
E ovak,za one koji nisu znali. Naravno da iza sigurnosnog auta nema preticanja. Preticanje moze poceti tek nakon sto se prodje onaj ulaz za box. Takodjer,iza SC vozac iza nesmije proci dalje od polovine tvog auta,a Schumi je vec bio paralelno s njim na ulazu za box.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
ljudi bice kazna za schumachera, jer je bio zadnji krug, a islo se za safety carom..
a evo sad javljaju, da mozda i nebude kazne, jer stewardi mogu interpretirat neke stvari itd...
a evo sad javljaju, da mozda i nebude kazne, jer stewardi mogu interpretirat neke stvari itd...
Nista, najbolje da sacekamo sta ce reci sudije... evo ovi ha HRT-u kazu da na LiveTiming-u pise da ce se ispitati poslije utrke... u slucaju kazne Schumiju ce se dodati kaznene sekunde ako se ne varam...majestic24 je napisao/la:E ovak,za one koji nisu znali. Naravno da iza sigurnosnog auta nema preticanja. Preticanje moze poceti tek nakon sto se prodje onaj ulaz za box. Takodjer,iza SC vozac iza nesmije proci dalje od polovine tvog auta,a Schumi je vec bio paralelno s njim na ulazu za box.
Isnar je napisao/la:Nista, najbolje da sacekamo sta ce reci sudije... evo ovi ha HRT-u kazu da na LiveTiming-u pise da ce se ispitati poslije utrke... u slucaju kazne Schumiju ce se dodati kaznene sekunde ako se ne varam...majestic24 je napisao/la:E ovak,za one koji nisu znali. Naravno da iza sigurnosnog auta nema preticanja. Preticanje moze poceti tek nakon sto se prodje onaj ulaz za box. Takodjer,iza SC vozac iza nesmije proci dalje od polovine tvog auta,a Schumi je vec bio paralelno s njim na ulazu za box.
Realno bice preglupo ako ga kazne s obzirom da je bio zadnji krug i da vise nije bilo vremena ni prostora za neko preticanje...zbog ovakvih poteza je nekada bilo uzivanje gledati formulu a sad se ovako nesto desi 2-3 puta u sezoni i jos treba da bude kaznjen zbog toga...u svakom slucaju je pokazao ko je kralj ovog sporta
- majestic24
- Kontakt:
Ima tu SC crta i nesmije se prestizati dok se ne prodje ona. Schumi je vec bio paralelno s Alonsom kod te crte. Kazna je 25 sekundi
Po toj logici nije trebalo kazniti ni Alonsa za jump start, jer je majstorski obisao Vettela (cini mi se) prije dvije utrke... sve treba da bude po pravilima... ako bude kako treba onda je to majstorski potez, a ako ne bude, onda je greska i to je to...adnan24 je napisao/la:Isnar je napisao/la:Nista, najbolje da sacekamo sta ce reci sudije... evo ovi ha HRT-u kazu da na LiveTiming-u pise da ce se ispitati poslije utrke... u slucaju kazne Schumiju ce se dodati kaznene sekunde ako se ne varam...majestic24 je napisao/la:E ovak,za one koji nisu znali. Naravno da iza sigurnosnog auta nema preticanja. Preticanje moze poceti tek nakon sto se prodje onaj ulaz za box. Takodjer,iza SC vozac iza nesmije proci dalje od polovine tvog auta,a Schumi je vec bio paralelno s njim na ulazu za box.
Realno bice preglupo ako ga kazne s obzirom da je bio zadnji krug i da vise nije bilo vremena ni prostora za neko preticanje...zbog ovakvih poteza je nekada bilo uzivanje gledati formulu a sad se ovako nesto desi 2-3 puta u sezoni i jos treba da bude kaznjen zbog toga...u svakom slucaju je pokazao ko je kralj ovog sporta
potez je dopusten i cist ko suza
ko je kriv **** kad ne zna

ko je kriv **** kad ne zna
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ni slicno,za razliku od te situacije Schumacher nije profitirao zbog neceg nelegalnog jer cak i ako ga kazne ostaje da je to odlican potez a "jump start" je nesto sasvim drugo...Alonso nije usporio ili nesto slicno,to je bila cista borba za poziciju bez obzira kako odlucili van stazeIsnar je napisao/la: Po toj logici nije trebalo kazniti ni Alonsa za jump start, jer je majstorski obisao Vettela (cini mi se) prije dvije utrke... sve treba da bude po pravilima... ako bude kako treba onda je to majstorski potez, a ako ne bude, onda je greska i to je to...
Pa to da li je bila cista borba za poziciju odlucice sudije, o tome ti ja pricam... nismo mi ovjde da odlucujemo o tome...adnan24 je napisao/la:Ni slicno,za razliku od te situacije Schumacher nije profitirao zbog neceg nelegalnog jer cak i ako ga kazne ostaje da je to odlican potez a "jump start" je nesto sasvim drugo...Alonso nije usporio ili nesto slicno,to je bila cista borba za poziciju bez obzira kako odlucili van stazeIsnar je napisao/la: Po toj logici nije trebalo kazniti ni Alonsa za jump start, jer je majstorski obisao Vettela (cini mi se) prije dvije utrke... sve treba da bude po pravilima... ako bude kako treba onda je to majstorski potez, a ako ne bude, onda je greska i to je to...
Svako nateze na svoju stranu... u svakom slucaju sudije su tu da odluce 
Isnar je napisao/la: Pa to da li je bila cista borba za poziciju odlucice sudije, o tome ti ja pricam... nismo mi ovjde da odlucujemo o tome...
Razumijem ja tebe ali ne mozes reci da ovo nije odlicno preticanje bez obzira na odluku sudija...ne moze ovo svako a vidis da su i sudije podijeljene,malo sad slusam na rtl-u i vidim da ima raznih misljenja sto znaci bice veoma tijesno donijeta odluka
Mozemo reci da je sjajan pokusaj preticanja, a da li je sjajno preticanje to ima jos da vidimo... pazi jednu stvar, ovim je Schumacher dobio dva boda, a moze izgubiti onih sest sto je imao... ipak su bodovi najvazniji na kraju balade, posebno za Alonsa koji se bori za titulu prvaka...adnan24 je napisao/la:Isnar je napisao/la: Pa to da li je bila cista borba za poziciju odlucice sudije, o tome ti ja pricam... nismo mi ovjde da odlucujemo o tome...
Razumijem ja tebe ali ne mozes reci da ovo nije odlicno preticanje bez obzira na odluku sudija...ne moze ovo svako a vidis da su i sudije podijeljene,malo sad slusam na rtl-u i vidim da ima raznih misljenja sto znaci bice veoma tijesno donijeta odluka
Isnar je napisao/la: Mozemo reci da je sjajan pokusaj preticanja, a da li je sjajno preticanje to ima jos da vidimo... pazi jednu stvar, ovim je Schumacher dobio dva boda, a moze izgubiti onih sest sto je imao... ipak su bodovi najvazniji na kraju balade, posebno za Alonsa koji se bori za titulu prvaka...
Ma Alonsa niko i ne pita...vidis da je samo posmatrac kako Schumi prolazi
Salu na stranu,schumacher-u tih 6 bodova trenutno nista ne znaci tako da je ovo bas mangupski potez i ja ga bas zbog toga cijenim,sve je manje vozaca koji bi se uopste usudili preticati na ovom dijelu staze,bilo da je to pod SC ili ne a da u istom trenutku ne bude debilan pokusaj kao sto je Trulli pokusao ranije u utrci
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.