Da, podržavam.
Suarezu je Komean preko telefona rekao Hajd razguli, ne trebaš nam i to je to.
Koji ce q na treningu ? bolje mu je neka traži novi klub sebi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Da, podržavam.
Buraz e usra i ti sada sefa i stanicu.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:49Za Messija sam neodlučan, jer je komplikovana situacija, ali Suareza u potpunosti podržavam ako se ne pojavi na treningu. Želim Suareza vani i glasan sam po tom pitanju već dugo, ali zašto trenirati ako su ti javili da ne računaju na tebe, da si višak i da će gledat kako da za klub najbolji način te **** što prije?
Za šta da trenira, za koga?
Imam i ja sliku kao dijete u dresu Brescie. Je li to znači da navijam za njih ?Donnie Darko je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:29Sarkastičan si, ali vjerovao ili ne, nisam. Navijam za Barcelonu od svojih prvih koraka.Blejzer10 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:20Leorey te razumije. Ipak si među 90% nas što smo počeli navijat za Barcu zbog Messija.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:17
Messi.
Ipak je riječ o najboljem u igranju fudbala ikad. NBA me naučila da ako biraš između dvije strane, uvijek izabereš onu sa najboljim igračem.
![]()
No, mnogo veće su šanse da se ponove Xavi i Iniesta, pa makar i u paru, nego Messi ponovo.
Ma dobro, zna se da nikad nece na tribine, to sam onako rekao, ali sta mislite, ako ostane, hoce li mu jedno dobrih 40 % stadiona zvizdati prvu tekmu?messilla je napisao/la: ↑30 avg 2020, 01:01Nije bilo nikakvih najava da se otpisani neće pojaviti.
@leorey,
Pa forsira frajer odlazak maksimalno, šta je tu čudno? Fino nam kad Coutinha bole leđa ili kad Dembele neće da trenira, ali smeta kad to neko radi Barceloni. Nemoj mi toga.
Danas govoriš o nekim principima i kako ga treba držati na tribinama. Pa veće mi je poniženje prisiljavati nekog da ostane kad već toliko forsira da ga se pusti. Pogotovo ako je taj neko dao najbolje godine i skoro cijelu karijeru tom klubu.
Ne vjerujem.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:29
No, mnogo veće su šanse da se ponove Xavi i Iniesta, pa makar i u paru, nego Messi ponovo.
Ko je bio na celu kluba, kad je potpisao zadnji ugovor?let3 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:34A jel ti stvarno misliš da Messi ovo radi sad iz nekog hira i kurchenja ? da mu se sad u 33 godinu, kad ima familiju i troje djece, nadigo qrc da pravi tolike probleme svom klubu u kojem je prakticno odrasto i posto covjek ?Evander je napisao/la: ↑30 avg 2020, 00:27Messi je veci od Pacova milion puta, ali ipak mora postovati ugovor, jer je i klub prema njemu sve ispostovao. Ucninio ga je daleko najplacenijim fudbalerom na svijetu i placao to redovno. Messi je druga strana tog ugovova, mora i on svoje ispostovati. Nikakvo popustsnje ne dolazi u obzir. Donesi 120 miliona minimum i sretno ti bilo. Jednog dana, naoravit cemo ti i statuu ispred stadiona.
Inace, da je ostao na plati 20 miliona godisnje, da li bi Messi ostao vjeran Barceloni? Mislim na prijasnje godine.
Nema pametnijeg posla, nego se zayebavati sa kriminalce Bartom i njegovom lopovskom družonom ? dosadno mu ?
Covjek traži da mu se izađe u susret, da mu se ne pravi problem oko transfera, da ga se pusti u drugi klub ,dojadio mu amaterizam kretena koji godinama vode Barcu u propast....bar je to zaslužio za sve ove godine i golove i asistencije koje je dao Barci...i šta kaže Pacov na to ? Ma evo ti qrac, nečeš ti nidje, ti si pod ugovorom, a kaluzula je 700 miliona. Plati pa se klati.
Jel to odnos kluba prema najvecem igracem u povijesti? bruka i sramota![]()
Hvatao je i Ronaldo zadnji voz, pa je zaglavio u 1/4 finalu. LP je yebeno takmicenje..Captain4 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 04:18Ja mislim da je Messi višestruko nadoplatio sve što je Barca uradila za njega. Ja sam očekivao džentlmenski kraj gdje će se cijela Evropa oprostiti od Lea pred oproštajnu sezonu u Argentini.
Ima on u sebi još top nivoa i dok god se osjeća spremnim igrat će u klubovima čije su ambicije osvajanje LP.
Definitivno je mekušac i nikakav lider, nakon ovoga je samo potvrdio teze koje su mu mnogi dodavali. Očigledno je shvatio da sa ovima više nikad neće na vrh Evrope, pa sada hvata posljednji voz.
Ko djeca neka.[Fernando Polo] Barcelona leaders have given the order, that from the top, all the executives and managers in charge, not to respond to the call of any team that is interested in Messi. The phone will not be answered, no appointment will be made for any meeting, nor will any proposal other than the payment of the termination clause be heard. The club will be as inflexible as possible. Any team that tries will find no for an answer even if they try to approach Barça in search of a good solution for all parties involved.
Bartomeu (September 2019): “Messi has a 4 year contract that we signed 2 years ago, and in the last year of his contract, the 2020/21 season, he has the option to leave Barça BEFORE the season starts.”
Treba samo istinu pricati i misliti svojom glavom, a istina je da je messi nekad bio igracina a sad nije neki faktor odluke, istina je i da nije ni blizu dobar vodja ekipe i kapiten, a da je ko insan shupcic zesciCaptain4 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 04:18Ja mislim da je Messi višestruko nadoplatio sve što je Barca uradila za njega. Ja sam očekivao džentlmenski kraj gdje će se cijela Evropa oprostiti od Lea pred oproštajnu sezonu u Argentini.
Ima on u sebi još top nivoa i dok god se osjeća spremnim igrat će u klubovima čije su ambicije osvajanje LP.
Definitivno je mekušac i nikakav lider, nakon ovoga je samo potvrdio teze koje su mu mnogi dodavali. Očigledno je shvatio da sa ovima više nikad neće na vrh Evrope, pa sada hvata posljednji voz.
Pravi kapetan, prvi brod napusta hehehe, treba mu isplatit jos bonus za lojalnost ko i Neymaru sto su mislili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.