Naprimjer nek bude tako. Dobijemo mi Njemacku i oni na kraju nekako imaju 2-3.bodi123 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:40Pa nemaš jer ti se može desit vrlo lako krug od 3 ekipe sa omjerom 2-3 i u takvim situacijama obično mi popušimoforgempp je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:34Kako nemamo? Kad bi dobili Njemacku nekako msm da bi to 99% bio prolaz.bodi123 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:29Najgora stvar je što i sa 2 pobjede nemamo nikakvog garanta za prolaz jer sigurno neće bit ni jedna repka sa 1-4 omjerom. Mađari će izgubiti svih 5, a ovi ostali će se međusobno poklati i svako svakome otkinuti nešto... na kraju će bit neki krug opet, pa koš razliku gledaj, međusobne omjere... **** ti našu sreću i ovu grupu gdje imaš 3 favorita za medalju i domaćine koji su isto odlični.
Njemacka ako uspije protiv Litvanije, Francuske ili Slovenije slaviti onda smo baksuzi na max, valjda ce se sad te jake repke uozbiljit.
A i da dobiju 1 od te 3 tekme protiv jakih repki opet mi idemo jer se gleda medjusobni omjer.
Samo valja ih dobit, to je problem![]()
![]()
Imali bi i mi onda vjv 2-3 i gleda se medjusobni omjer i mi bismo prosli.
Al baksuzi smo mi, nesta ce se tu iskomplikovat sigurno.