Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 27 nov 2009, 15:14

Juventus u nedjelju gostuje kod Cagliarija, i to je po meni X. Kao i Genoa - Sampdoria. A pobjede bi mogli da slave Milan kod Catanije, Bari protiv Siene, kao i Lazio protiv Bologne. Inter - Fiorentina po meni totalno otvorena utakmica, tu može biti sve i svašta. Čitava najava kola na http://calcioitaliano.blog.hr/

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 nov 2009, 15:45

Juventus bez centarfora najvjerovatnije protiv Cagliaria...i Amauri se povrijedio i upitan je.Ubise nas povrede :roll: :roll: :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 nov 2009, 19:11

tuga_sa_sjevera je napisao/la:Juventus u nedjelju gostuje kod Cagliarija, i to je po meni X. Kao i Genoa - Sampdoria. A pobjede bi mogli da slave Milan kod Catanije, Bari protiv Siene, kao i Lazio protiv Bologne. Inter - Fiorentina po meni totalno otvorena utakmica, tu može biti sve i svašta. Čitava najava kola na http://calcioitaliano.blog.hr/
o cemu ba pricas momak?? pa nisi normalan.. kad vec 'prognoziras' onda ostavi sa strane mrznju prema Juventusu i realno ocjeni.. **** te ocjene, i proslu si protiv Udina rekao da ce biti remi i da nece biti pobjeda.. joj kako nemogu ovakvih..

@sarajlija, izostanak Amaurija nije nikakav gubitak, jer pretezno ga nema na terenu.. igra ce Alex najvjerovatnije spica u 4-2-3-1 , ili bi mogao pokusati sa Immobileom.. trebao bi i isplatilo bi se.. tako je Marchisio prosle godine, kada su svi bili povrijedjeni momak uletio u prvi plan i gledaj kakvog smo igraca dobili.. :D
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 nov 2009, 13:20

mojne tako dafi....jarane nemamo ni jednog pravog spica...treba bit realan...u takvoj smo situaciji da nam je amauri stavarno potreban....ja znam da ti gotivis ove iz primavere al immobile nije jos na tom nivou...al eto mu prilike da se dokaze....bice tesko protiv cagliaria iz razloga sto ni ale nije u takmicarskoj formi a i ne vjerujem da moze 90 min izdrzat....jbg...chiellinija stavit da centarfora igra :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 28 nov 2009, 14:09

ja sam ujveren da bi on zabio gol kada bi igrao u napadu.. pomalo lici na Lucia sa svojim izlascima, kada potegne loptu i ide prema napadu.. cesto zna zabiti gol.. ma Giorgio the Gladiator.. :)

btw. zasto tako mislim , jer imamo 4 napadaca.. ako iskljucimo Alexa imamo 3 robusna napadaca... promjenili smo taktiku u 4-2-3-1 tako da samo jedan napadac ima mjesta u prvom timu.. dolaskom Dzeke imali bi 4 napadaca i sta mislis kako bi se oni mijenjali??? prodati Amauria i Iaquintu , dovesti Dzeku.. Immobile na klupu.. a neka Dzeko uci od Davida :D

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 28 nov 2009, 23:38

ekipa rome do 21 godinu pobjedila u derbiju protiv nazia 2:0 (bertolacci i zamblera) . . . dosta obecavajucih igraca, prije svega pettinari i zamblera . . . ovaj drugi na posudbi iz newcastlea i najvjerovatnije da ce ostat u rimu (lijepo je vidjet da klub razmislja o buducnosti) . . . da dodam da ekipa pod vodstvom alberta de rossija (otac od THE de rossija) nije jos primila gol ove sezone . . .
jos nesto : genoa - sampdoria :shock: pa i dalje pljujte atmosferu na stadionima i kvalitetu igre talijana
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 29 nov 2009, 11:33

zaista mi je zao sto nisam mogao gledati derby u genoi a izgleda da je bilo svega , strasna atmosfera dobra igra (genoe) puno borbe i kartona , samo me zanima da li se prenijelo neprijateljstvo na ulice ili je sve proslo ipak mirno , licno ne vjerujem da nije bilo problema

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 29 nov 2009, 12:05

@evil to je zato sto niste sa nama i Sampom u diviziji :lol:

bitno da je Palladino zabio jedan gol za Genou i time potvrdjuje svoju dobro sezonu.. na kraju sezone odma ga vratiti..

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 29 nov 2009, 12:49

@ daffy - ma naj smo bolji 8-)

a sto se tice derbija kolko ja znam nije bilo nekih vecih incidenata, izgleda da je sve ostalo na terenu jer i na tribinama nije bilo nicega osim nekih verbalnih sukoba . . . nesto kontam al' cassano nema srece, lippi bio na tekmi a ovaj se uklopio u sivilo ekipe :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 29 nov 2009, 14:47

ma Cassano da je zabio 3 gola ne bi dobio poziv.. radi svog ponasanja..

ajmo Viole! ajmo Juve!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 nov 2009, 16:03

nakon pušione u bordou evo i losih vijesti iz južne italije sa poluvremena. zebre gube 1-0

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 29 nov 2009, 16:53

Alessandro Matri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DVA naprema NULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 29 nov 2009, 16:56

najduzih 15 minuta u mom zivotu . . . losa igra zadnjih pola sata al' eto izvukli smo zeljena tri boda uz dosta srece i nedosudjen penal atalanti . . .

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 nov 2009, 18:41

Juventus odlicno

Inter nafakaski kao i uvijek

Roma obecavajuce

Lazio standardno (da hoce iz lige ispast)
nema potpisa

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 29 nov 2009, 19:21

Pogodim sve skoro rezultate iz Serije A, kontam : skinuo sam solidnu lovu...ali mi se u sve umiješa "levatski" klub - Juventus, i sve mi pokvari. Znao sam da neće dobiti Cagliarija, pa sam igrao X. Ali da se čuti ni vidjeti na terenu neće - e to nisam predvidio. Mislim, kakvi levati...trebaju ispasti iz Serije A definitivno!

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 29 nov 2009, 19:56

CIAO JUVENTINI

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 nov 2009, 22:58

ACM drugi, još kad bi zebrasti mogli pobjediti intermerdu (u šta čisto sumnjam) prvenstvo bi moglo postati zanimljivo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 nov 2009, 23:04

Heheh , Milana, cool.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2009, 23:04

tuga_sa_sjevera je napisao/la:Pogodim sve skoro rezultate iz Serije A, kontam : skinuo sam solidnu lovu...ali mi se u sve umiješa "levatski" klub - Juventus, i sve mi pokvari. Znao sam da neće dobiti Cagliarija, pa sam igrao X. Ali da se čuti ni vidjeti na terenu neće - e to nisam predvidio. Mislim, kakvi levati...trebaju ispasti iz Serije A definitivno!
I LP...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 nov 2009, 23:07

omerbavarac je napisao/la:
tuga_sa_sjevera je napisao/la:Pogodim sve skoro rezultate iz Serije A, kontam : skinuo sam solidnu lovu...ali mi se u sve umiješa "levatski" klub - Juventus, i sve mi pokvari. Znao sam da neće dobiti Cagliarija, pa sam igrao X. Ali da se čuti ni vidjeti na terenu neće - e to nisam predvidio. Mislim, kakvi levati...trebaju ispasti iz Serije A definitivno!
I LP...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hehehe, dobar dobar, al teško
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.