Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 okt 2010, 22:34

-Barcelona- je napisao/la:
adnan_nanda je napisao/la: Koliko ja znam od uvijek navijaci Valencije su svoje momke podrzavali sa "Vamos Campeone"....i da znaci naprijed sampione.A ti se mozes lijepo sjecati da je Barcelona bila sampion,zna se tko kome gleda sada u leđa xD
ja se bar mogu sjecati,a ti ne mozes je valncija podavno bila sampion :mrgreen: (sala mala ;) )
Pa ne tako davno,2004 hmm prija 6 godina :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 17 okt 2010, 00:42

barcelona - valencia 2 - 1...

iako smo na poluvremenu vodili, ipak smo ubiljezili poraz...boli, ali ipak, bili smo ravnopravan protivnik najjacoj ekipi na svijetu, to je neka mala sicusna utjeha...
i moram naglasiti da mi se ne svidja formacija u vecerasnjem mecu...nekako kukavicki...**** mu, aduriz, mata i vicente ostali na klupi...ne ide nikako...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 17 okt 2010, 11:09

Abrofemy je napisao/la:Drago mi je sto smo bili ravnopravni, sto smo imali prilika, imali smo sansu za pobjedu, al sta je tu je. Nemamo se sta stiditi, ovo nam je prvi poraz ove sezone, protiv glavnog favorita, koji vec ima jedan poraz i to kuci od Herculesa, treba biti ponosan na momke. Joj da ga je zabio Hernandez u 42-oj :evil: Pomalo mi paglu za Matua u 83-oj, kao lafo da nesto promjeni, tek ulazi tada :roll: Malo je Emery fulio sa izmjenama, tacnije neznam sto je kasno tako radio izmjene, sve u svemu nije lose, ima jos sanse da budemo prvaci, sad se treba okrenuti tekmi protiv Rangersa.
po meni, to je uvijek bila najveca mana naseg trenera...uvijek kasni sa izmjenama,...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 okt 2010, 13:28

Nije mi jasno zasto Fernandes grije klubu po meni uz Joaquina i Pabla najbolji igrac Valencie 8-) i sretno veceras veoma bitan mec ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 20 okt 2010, 17:23

-----------------Liga Prvaka-------------------
-------------------Grupa C----------------------

slika slika
Glasgow Rangers----vs-------Valencia CF
-------------20.10.2010 / 20:45-------------
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 20 okt 2010, 23:54

no comment...samo se nadam da ce manchester pobijedit i bursu i rangerse, jer u tom slucaju nama takodje domace pobjede protiv iste dvije ekipe garantuju prolaz dalje...
AMUNT VALENCIA!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 okt 2010, 00:02

Torpedov'o veceras Rendzers :mrgreen: . Nezgodni su Skoti na svome terenu, fanaticni navijaci iz njih izvlace neku u njima skrivenu turbo energiju. Ipak su oni sirovi, i da je Valensia bila u pravoj formi mogla je lako kazniti skotski harakiri. Ali, nije ni ovo lose, ako ih dobiju na svome terenu mislim da sigurno idu dalje. Ja sam optimista.

Koliko ce Hoakin odsustvovati?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 21 okt 2010, 00:21

mislim jos jednu il dvije utakmice da nece igrat...a dok je domingueza u prvoj postavi, mislim da mi malo sansi imamo u svakoj utakmici...najlosiji igrac valencije nadaleko...vec ga mrzim...
AMUNT VALENCIA!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 21 okt 2010, 00:33

amadeus21 je napisao/la:mislim jos jednu il dvije utakmice da nece igrat...a dok je domingueza u prvoj postavi, mislim da mi malo sansi imamo u svakoj utakmici...najlosiji igrac valencije nadaleko...vec ga mrzim...
Bio je izvanredan u Rubinu, ali je bio los u Zenitu (sa Arsavinom i Danijem). Bice da pati od toga da bude glavni na terenu, a to u novom klubu trenutno nije moguce. Nije prilagodljiv.

Ako nije dovoljno dobar, onda u januaru treba naci neko rjesenje za poziciju 'prvog iza napadaca'. Ta pozicija je od velike vaznosti kada je napad u pitanju.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 okt 2010, 20:28

Meni je Chori posto jedan od najdražih igrača Valencije,hehehe nekako mi drag iako nema blagu vezu barem ne kod nas:P
A vjerujem da idemo dalje domaće pobjede protiv Rangersa i Bursaspora to će nam donijeti,uz naravno povoljan rezultat u meču Rangersa i Manchestera.Za nas je dobro samo da United ne izgubi ;)
P.S Joaquin jos mozda 5-7 dana ce biti out,pa se vraca
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 23 okt 2010, 12:21

---------------Primera Division--------------
-------------------8. kolo----------------------

slika slika
Valencia CF-------vs-------RCD Mallorca
-------------23.10.2010 / 22:00-------------

P.S. recesija, nestalo mi boje :mrgreen: i naravno nadam se pobjedi.AMUNT!!!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 23 okt 2010, 22:12

Dokad ce ove sugave sudije biti protiv nas mamu im hebem u pi*ku, jadnik promasi loptu i slomi se i covjek svira penal ajjjj hebem te corava :evil:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 nov 2010, 21:22

Evo ga Soldado 32 min , Joaquin pravi dar-mar po boku slika
Edit: 2-0 Soldado Min 69,
Edit: :D 3-0
Tino Costa Min 88 8-) vazna pobjeda sljedece kolo dobiti Bursu i prosli ste ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 nov 2010, 16:24

Valencia bi na ljeto mogla dovesti Huga Almeidu,a vec ove sezone bi on trebao potpisati ugovor sa Valenciom jer je obavio on kao i njegov agent razgovor sa tehnickim sekretarom Valencije.Vise infomacija ce se svakako znati u vremenu koje dolazi.

www.valencia-balkan.net

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 07 nov 2010, 11:34

-------------------10. kolo----------------------

slikaslika
FC Sevilla---------vs---------Valencia CF
-------------08.11.2010 / 21:30-------------

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 nov 2010, 22:51

šta je sa Sofiane Feghouli-a igrali on uopšte :roll: bio je dobar u Grenoble-u a i spominjao se da će preći u United a onda od jednom ode u Valenciu mada ga nisam ni jednom vidio ove sezone u dresu Valencie. :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2010, 20:16

brazzo je napisao/la:šta je sa Sofiane Feghouli-a igrali on uopšte :roll: bio je dobar u Grenoble-u a i spominjao se da će preći u United a onda od jednom ode u Valenciu mada ga nisam ni jednom vidio ove sezone u dresu Valencie. :|
Povrijeđen je,a igrao je par utakmica za Valenciu.Istina ulazio je pri samom kraju susreta ali tu je u timu :)

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 nov 2010, 16:03

brazzo je napisao/la:šta je sa Sofiane Feghouli-a igrali on uopšte :roll: bio je dobar u Grenoble-u a i spominjao se da će preći u United a onda od jednom ode u Valenciu mada ga nisam ni jednom vidio ove sezone u dresu Valencie. :|
Igrao je sinoc u Kupu protiv Logronesa i bio jedan od najboljih na terenu ,inace velika nada Valencie Isco bio dvostruki strijelac u pobjedi od 4-1 .

0-1, m.3: Osado. 1-1, m.25: Isco. 2-1,m.34: Vicente. 3-1, m.43: Isco. 4-1, m.86: Feghouli.
8-)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 12 nov 2010, 23:54

juznjak> je napisao/la:
Igrao je sinoc u Kupu protiv Logronesa i bio jedan od najboljih na terenu ,inace velika nada Valencie Isco bio dvostruki strijelac u pobjedi od 4-1 .

0-1, m.3: Osado. 1-1, m.25: Isco. 2-1,m.34: Vicente. 3-1, m.43: Isco. 4-1, m.86: Feghouli.
8-)
eo vidiš odma' zabio, solidan je igrač barem one tekme Grenoble-a koje sam gledao je igrao dobro mada me nije nešto posebno oduševio ali opet sigurno ga nisu tek tako hvalili svi u europi ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 14 nov 2010, 20:44

-------------------11. kolo----------------------

slika slika
Valencia CF---------vs---------Getafe CF
-------------14.11.2010 / 21:00-------------

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.