La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Sevillista<
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Sevillista< » 17 maj 2010, 15:57

Šta mislite može li šta Sociedad napraviti iduće sezone?
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 17 maj 2010, 16:57

Sevillista< je napisao/la:Šta mislite može li šta Sociedad napraviti iduće sezone?
10 mjesto vrh. Treba se mnogo uloziti u ovaj klub da se vrati na stare staze slave.
Rey de la furia española...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 maj 2010, 17:00

Sevillista< je napisao/la:Šta mislite može li šta Sociedad napraviti iduće sezone?
Bice tu negdje oko 12 mjesta uglavnom ispred Patetica.
Dio Arsenala

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 maj 2010, 17:01

Sociedad sa ovakvom igrom može samo služiti za nabijanje gol razlike. Puno, puno kvalitetnije moraju igrati ukoliko žele ostati u ligi; o nekom izletu u Evropu je smiješno govoriti. Moja prognoza: 15-16 mjesto.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 17 maj 2010, 17:07

-Paja je napisao/la:
Bice tu negdje oko 12 mjesta uglavnom ispred Patetica.
:mrgreen:
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 17 maj 2010, 17:09

Monolog je napisao/la:Sociedad sa ovakvom igrom može samo služiti za nabijanje gol razlike. Puno, puno kvalitetnije moraju igrati ukoliko žele ostati u ligi; o nekom izletu u Evropu je smiješno govoriti. Moja prognoza: 15-16 mjesto.
Dovest ce par omladinaca iz Reala na posudbu, pokusat ce nesto, vjerujem da bi mogli za jedno dvije godine, 3 izborit Europu.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 maj 2010, 18:11

Pitanje hoce li uci u primeru , Zakomplikovali su situaciju . Nadam se da ce uci Betis :D fali Veliki Sevljski Derbi !!! 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 17 maj 2010, 22:53

To jest, fali taj Betis Primeri iako ga ja nesimpatišem toliko, al nema derbija, odma je i Primera drugačija sa jednim derbijem manje...
Zamisli kad bi se sad sastali Sevilla vs Betis :o

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 17 maj 2010, 22:57

Sevilla FC već distributirala 150 autobusa koji kreću put Barcelone, put Nou Campa. Atleti, koliko vas stiže!?
VAMOS SEVILLAAAAAAAAAAaaaa!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 maj 2010, 23:22

koliko sam razumio ocekuje se 45 do 50 000 navijaca iz Madrida bice pravo interesantno 2 mozda najbolje navijacke skupine na jednom mjestu ima da grmi :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 maj 2010, 23:33

Jel se u srijedu igra finale i hoce li biti prijenosa ? Znam da je prosle godine bilo na Sportklubu ?!
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 maj 2010, 00:00

nidjo_barca je napisao/la:Jel se u srijedu igra finale i hoce li biti prijenosa ? Znam da je prosle godine bilo na Sportklubu ?!
Jeste i ove godine je srijeda,i prenos na spotklubu mislim u 21 i 30 da pocinje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 maj 2010, 00:06

miky_hz je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Jel se u srijedu igra finale i hoce li biti prijenosa ? Znam da je prosle godine bilo na Sportklubu ?!
Jeste i ove godine je srijeda,i prenos na spotklubu mislim u 21 i 30 da pocinje
Aha,negdje sam procitao da ima prijenos,pa da provjerim sta,kako.Hvala ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 18 maj 2010, 14:08

Sportklub prenosi, konacno, da netrosim vise limit gledajuci preko neta...

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 18 maj 2010, 16:35

Luis Fabiano neće nastupit u finalnoj utakmici kupa protiv Atletika. Naime, frajera još noga boli, nisam najbolje razumio te medicinske izraze, tako da neznam koji je profil ozljede. Luis veceras leti za Brazil, klub ga pušta na liječenje i odmor tamo. Adriano je još upitan za nastup, znaće se, aBd, kroz par sati dali će nastupiti u meču. VAMOS MI SEVILLA, VAMOS CAMPEON!!!
slika

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 18 maj 2010, 17:16

Hahahahha jest vas krenulo :D Najprije ne igra Negredo mozda Adriano i sad Fabiano, ne moze bolje :mrgreen:

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 18 maj 2010, 17:56

Chologol je napisao/la:Hahahahha jest vas krenulo :D Najprije ne igra Negredo mozda Adriano i sad Fabiano, ne moze bolje :mrgreen:
Samo se vi smijte, imamo mi jos igraca/igracina ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 maj 2010, 18:04

50 000 navijaca iz Madrida :o i 32 000 iz Seville dolazi ;)

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 18 maj 2010, 18:20

juznjak> je napisao/la:50 000 navijaca iz Madrida :o i 32 000 iz Seville dolazi ;)
Već sam ti rekao neki dan, sve je ovo velika euforija brate. Nas manje dolazi u Barecelonu, jer je Sevilla puno dalja od Madrida :mrgreen:
Šala naravno, skupiće se tu još navijača Seville, kao i Atletika, nemoraš brinuti oko toga. Uglavnom znamo da se nepodnosi relacija Barcelona i Madrid, samim time ni Barca sa Realom i Atletikom, prema tome mislim da će još puno puno navijača iz Barcelone radovati se kad Sevilla zabije...

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 18 maj 2010, 19:01

Sevillista< je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:50 000 navijaca iz Madrida :o i 32 000 iz Seville dolazi ;)
Već sam ti rekao neki dan, sve je ovo velika euforija brate. Nas manje dolazi u Barecelonu, jer je Sevilla puno dalja od Madrida :mrgreen:
Šala naravno, skupiće se tu još navijača Seville, kao i Atletika, nemoraš brinuti oko toga. Uglavnom znamo da se nepodnosi relacija Barcelona i Madrid, samim time ni Barca sa Realom i Atletikom, prema tome mislim da će još puno puno navijača iz Barcelone radovati se kad Sevilla zabije...
Varas se lave :D Znam momaka na colchonero.com da su iz Barcelone i navijaju za Atleti, dakle oni samo mrze Atleti zbog politickih cinjenica (Katalonija-Kastilja), a onako ne mogu reci da su prijateljski klubovi, ali ne mrze se. A i bas sam procito na colchonero.com jedan katalonac je tam regan i kaze, u finalu navijamo za vas: "neprijatelj naseg neprijatelja je nas prijatelj" :D Znaci nas 40 000 vas 32 000 i 8 000 medjunardone publike od koje ce 60% bit navijaci Atletica :D Al da je nas 10 000 manje od vas nadglasali bi vas :mrgreen: jbg kad na Anfieldu nadglasas Liverpool gdje nes na Nou Campu Sevillu :D

Evo kako je to izgledalo zadnji put:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.