Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
13%
Četvrtfinale
1
4%
Polufinale
1
4%
Finale
8
35%
It's coming home
10
43%

Ukupno glasova: 23

trxel
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la trxel » 07 feb 2013, 14:37

Jedine mladje opcije za poziciju def veznog zasad su Huddelstone,ali slabo igra u klubu,vec ima 26 godina i Rodwell.Ali naravno prije svega potrebna veca minutaza da bi stekao posebno ovaj zadnji kakvo-takvo iskustvo.Mozda je najbolje da na ljeto napusti gradjane.Ostalo sve preko 30 godina..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 feb 2013, 17:34

[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 07 feb 2013, 18:00

Onome selektoru majmunu khm,khm,khm.... Pa mogao je na poluvremenu zamjeniti Walcotta i sada je lijepo povredjen pitaj Boga koliko... Kreten. :twisted: :twisted: :twisted:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 07 feb 2013, 19:05

Frank Lampard je u prijateljskoj utakmici Engleske protiv Brazila donio pobjedu svojoj reprezentaciji lijepim golom u 94. nastupu, ali veznjak nije siguran hoće li dogurati do 100. Situacija u Chelseaju još nije riješena, a izbornik Hodgson želi ga i dalje u svojoj momčadi.

Engleska je u srijedu na Wembleyju ugostila Brazil povodom obilježavanja 150 godina od početka igranja nogometa u toj zemlji. Gordi Albion je slavio s 2:1, a pobjednički gol djelo je 34-godišnjeg Franka Lamparda.

To je veznjaku Chelseaja bio 94. nastup za englesku reprezentaciju, ali nije siguran hoće li dospjeti do brojke 100.

"Čak i ako ne dođem do 100. utakmice, znat ću da sam dao sve od sebe. Ne znam što će se dalje dogoditi, ali ako budem na vrhunskoj razini i ako budem dobro igrao, vidjet ćemo...", rekao je Lampard koji vrlo vjerojatno neće produžiti ugovor s Chelseajem na ljeto.

"Svaki put kad sam u nacionalnoj momčadi dajem sve od sebe, bio u početnoj postavi ili na klupi. Imam puno poštovanja prema izborniku i mislim da on razumije kako želim i dalje pomoći reprezentaciji", kazao je.

Potporu mu je ukazao i Roy Hodgson koji je izrazio želju da s njim otputuje na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

"Lampard je bio izvrstan protiv Brazila. Mislim da može doći do 100 nastupa. Nadam se da ćemo ga i dalje imati u reprezentaciji i da će naći klub u Engleskoj ili Europi. Ako odluči krenuti stopama Beckhama u MLS, to će zakomplicirati stvari. Teže je i izborniku i medijima u praćenju igrača", zaključio je Hodgson.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

High

Post Postao/la High » 08 feb 2013, 17:51

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 19 mar 2013, 14:59

Roy Hodgson, izbornik engleske nogometne reprezentacije, suočen je s još jednim problemom uoči nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu. Gary Cahill, obrambeni igrač Chelseaja, muči se s ozljedom koljena, zbog koje ga neće biti na gostovanju u San Marinu, a nije poznato hoće li se moći vratiti za ogled s Crnom Gorom u Podgorici...
Uoči dvije utakmice u nastavku kvalifikacija za SP, obje u gostima, Roy Hodgson ima puno problema u obrambenim redovima engleske nogometne reprezentacije. Za susrete sa San Marinom i Crnom Gorom već su otpali Rio Ferdinand i Michael Dawson, prije njih i Phil Jagielka, dok je nova poteškoća stigla ozljedom koljena Chelseajevog obrambenjaka Garyja Cahilla, koji je, umjesto sa stručnim stožerom i suigračima, prisiljen raditi s medicinskom ekipom reprezentacije.
Cahill sasvim sigurno neće biti na raspolaganju za gostovanje u San Marinu u petak, ali neovisno o tom izostanku, sve osim engleske pobjede bez puno komplikacija bilo bi veliko iznenađenje u toj utakmici. No, veći minus je što nije poznato hoće li 27-godišnji obrambeni igrač Chelseaja biti spreman za teži gostujući izazov, u utorak protiv Crne Gore u Podgorici. Odluka o mogućem nastupu u tom susretu bit će donesena nakon što se o stanju ozlijeđenog koljena izjasne liječnici.
Kako bi nadomjestio Cahillov izostanak, engleski izbornik je za dvoboj sa San Marinom naknadno pozvao Newcastleovog obrambenjaka Stevena Taylora, a prije njega, pozivnice su sa zakašnjenjem pripale Joleonu Lescottu i Stevenu Caulkeru, zamjenama za Dawsona, odnosno Ferdinanda.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 19 mar 2013, 20:34

slika

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 21 mar 2013, 14:06

Liverpoolov kapetan Steven Gerrard smatra da je njegova reprezentacija mogla i morala ostaviti dublji trag na prošlim velikim natjecanjima. Zato je silno motiviran otići na Svjetsko prvenstvo u Brazilu...
Steven Gerrard, nogometaš Liverpoola i član engleske reprezentacije, osvrnuo se na protekle nastupe Gordog Albiona, uoči dvoboja sa San Marinom i Crnom Gorom u kvalifikacijama za svjetsku smotru u Brazilu.
"Mislim da smo iznevjerili Englesku, mislim da niti jedan igrač ove generacije ne može reći da je ispunio očekivanja na velikim natjecanjima", kaže.
"Ako pitate bilo kojeg igrača Engleske poslije 1990. godine, moći će reći da su zadovoljni, da su učinili sve i da za na ničime ne žale. Međutim, mislim da nam treba biti žao što nikada nismo napravili taj zadnji korak i preuzimam dio odgovornosti. Uvijek sam bio iskren i kažem da sam dio momčadi koja je podbacila. Ne možemo se skrivati, treba znati primiti kritiku", poručio je Gerrard.
S takvim razmišljanjima 32-godišnji je Englez silno željan plasmana u Brazil, kao i uspjeha na tom Svjetskom prvenstvu.
"Meni je i iz osobnih, sebičnih pobuda imperativ otići na Svjetsko prvenstvu. Tamo se mogu natjecati protiv najboljih igrača svijeta, a istovremeno imam i tu malu šansu vratiti se kao junak u engleskom dresu. To nikada nisam doživio, ali sanjao sam o tome", zaključio je.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 26 mar 2013, 18:57

Prenos za vecerasnju utakmicu na Face tv-glavna utakmica Crna Gora- England ( a highlights utakmica Irska- Izrael, Belgija - Makedonija i mozda Poljaci..) i na TVCG 1.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 26 mar 2013, 20:16

England XI vs Montenegro: Hart, Johnson, Cole, Gerrard (c), Lescott, Smalling, Milner, Carrick, Welbeck, Rooney, Cleverley.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

High

Post Postao/la High » 26 mar 2013, 20:18

Opet Milner u početnom sastavu. :?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 mar 2013, 22:40

Kakvi su ovo antitalenti. :lol:

Trebali su peticu do ove 79' minute fasovat', minimalno.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 mar 2013, 23:05

Jesu i ovi Englezi skupina flopova kad nisu u stanju Crnu Goru dobiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 26 mar 2013, 23:06

Koji jadovi su ovi Englezi, na čelu sa anti-trenerom Wojom...Tako neuigrana reprezentacija a ima odlične reprezentativce. :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 mar 2013, 23:09

mandraX je napisao/la:Kakvi su ovo antitalenti. :lol:

Jao mandraxu, što ti voliš ove Engleze :mrgreen:

Kako će Rooney biti antitalenat, il' Gerard (Milner i slični da), al' barem ova prva dvojica ne zaslužuju takav epitet ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 mar 2013, 23:10

standardno losa predstava prenapuhanih botova. Pa igraci iz korejske lige ih pravili smijesnim. Djeca im se smiju.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 mar 2013, 23:14

rio_Ferdy88 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Kakvi su ovo antitalenti. :lol:

Jao mandraxu, što ti voliš ove Engleze :mrgreen:

Kako će Rooney biti antitalenat, il' Gerard (Milner i slični da), al' barem ova prva dvojica ne zaslužuju takav epitet ;)
Jebbaji ga, gdje bi kraj bio da sam tako počeo komentarisat', e ovaj valja, ovaj ne valja... :mrgreen:
Preovladavaju ovi što spadaju u grupu antitalenata jbg. :mrgreen:

Naravno da tu ima solidnih igrača, al' je fazon što su isti manjina.

Dovoljno mi je bilo vidjet' da Cole igra u prvih 11, a Baines na klupi. :lol: :lol: :lol:
Jedino opravdanje za to može bit' da je Baines povrijeđen, sa tim već nisam upoznat'.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 26 mar 2013, 23:14

Steta za CG sto nisu uzeli ove diletante otocke .. Nikada nisam euforican ali vjerujem da bi ovakvoj Engleskoj u Ze pamet razvukli da im nista jasno ne bi bilo ...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 mar 2013, 23:20

Najprecijenjeniji tim na planeti, ova ekipa nema nijednog jedinog tehnicki potkovanog igraca sve sirovine. Ovi Englezi mogu dobro odigrati samo da se zatvore i dugim loptama i prekidima da prijete u otvorenoj borbi ih Crna Gora nadigra jer su im igraci jednostavno talentovaniji za fudbal od Engleza.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

High

Post Postao/la High » 26 mar 2013, 23:33

Katastrofalna igra. Sve nešto ''nazor'', nema nikakve povezanosti niti tečne igre. Nedostajao je Walcott, onaj Milner mi se još više zgadio. Crnogorci u prvom poluvremenu loši, a u drugom mnogo bolji. Od Jovetića sam više očekivao, u onoj kontri je poslao kriminalnu loptu i upropastio napad i još dva-tri puta pravio čudne greške. Tribina na kojoj su bili Englezi je bila veličanstvena. Nadmašili su našu brojku kad smo igrali protiv Zete. Njima je i onaj dio tribine ispod bio popunjen. Sve u svemu, šteta. Moralo je bolje.

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.