Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Opet kažem iphone je precjenjen. 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zavisi sta gledas, iPhone radi daleko fluidnije od bilo kojeg telefona s androidom, jedino koji telefoni su bolji od iphonea su ovi s windpws phone 8 os.omneurofunk je napisao/la:Jes ti normalan ? S2 je bolji telefon od iphonea 5 a kamoli S3, mani mi marketinga.BigBang je napisao/la:sad kad izadje s4 vidjet cemo je li ownoA za sada je petica poderala s3 ko dijete napolitanku
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
jebote ja kad sam uzeo 3Gs u ruke, reko sta je ovo, nemoguce da radi na 600-800mhz
S4 isto sranje samo drugo pakovanje kao i S3, veci display i veca rezolucija + par neki software featurea i to je to
Uporedi mogucnosti Iphonea i galaxya pa ces vidjet o cemu pricam, na androidu imas milion i jednu stvar dok na IOS-u sve svedeno na minimum. Naravno da ce radit fluidno kad ga nista i ne gusi. Samsung ima najbolje telefone i to je fact.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ma Samsung izdominiro sve ostale, a onaj Sony Ericsson nikad neću više uzet, pa nakon par mjeseci meni pola tipki ne radi 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
- Kontakt:
Koji Sony si imao? Kontam sebi uzet xperiu SL, lijepo izgleda..Dex je napisao/la:Ma Samsung izdominiro sve ostale, a onaj Sony Ericsson nikad neću više uzet, pa nakon par mjeseci meni pola tipki ne radi
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
K750i, a jaran ima k800i, ni njemu skoro ništa ne radi 
Sad Samsung Wave, mobitel predobar, ne žalim onih 450 kmova

joj kad sam ja im'o K750i 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Al na njemu mi nije radilo pola stvari, tipke od 1 do 7, yes i ona tipka za nazad
nije ni meni, onaj joystick pogotovo
al' bio je dobar mobitel u svoje vrijeme...

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A sad mi na Wave-u ne radi tipka yes, sestra mi pokvarila, a ima samo 3 glavne tipke, yes, no i menu 

a jesi i ti sretan s tim mobitelima 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ja samsung d600 koristio od 2007 godine pa do 2013. Jos je tu al ga ne koristim vise, nista mu ne fali. Mogu reci da ne zalim pare sto sam dao u to vrijeme i to kupio ga polovnog tada 
6 godina nije zapelo nigdje. Mogu mislit kakvi su ovi sadasnji galaxy-i. Trebam dobiti za koji mjesec iz USA galaxy s3 abd.
Samsung samo treba da poradi na vanjskim. Tj da naprave od necega jaceg mobitele.. Gledam iphone nista mu ne moze biti

6 godina nije zapelo nigdje. Mogu mislit kakvi su ovi sadasnji galaxy-i. Trebam dobiti za koji mjesec iz USA galaxy s3 abd.
Samsung samo treba da poradi na vanjskim. Tj da naprave od necega jaceg mobitele.. Gledam iphone nista mu ne moze biti

Moj je ovaj jak bgmi, ispo mi milion puta, 2 ogrebotine samo na njemu, po betonu je najviše letio 

k550i imao par godina. Šta sam mu sve radio dok su se pikseli pomiješali. Kasnije mi ostao na suncu i baterija se napuhalaDex je napisao/la:Ma Samsung izdominiro sve ostale, a onaj Sony Ericsson nikad neću više uzet, pa nakon par mjeseci meni pola tipki ne radi

Sony je čudo baš kao i Samsung.
d600 je kao golf 2
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja imam Nokiu 603, zadovoljan. 

ja sam imao k800i kupio ga prije 6-7 godina novog, promjenio ga prije 4-5 mjeseci zbog baterije koja je jedva 10 h izdrzalaDex je napisao/la:K750i, a jaran ima k800i, ni njemu skoro ništa ne radi

NO PYRO NO PARTY
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta to samsung moze sto iphone ne moze?neurofunk je napisao/la:Uporedi mogucnosti Iphonea i galaxya pa ces vidjet o cemu pricam, na androidu imas milion i jednu stvar dok na IOS-u sve svedeno na minimum. Naravno da ce radit fluidno kad ga nista i ne gusi. Samsung ima najbolje telefone i to je fact.
na stranu mass storage i file manager
Na samsungu mogu sta hocu raditi
Ne moram raditi jailbrake da bi instalirao neku aplikaciju sto se placa. Sistem je otvoren krajnjem korisniku i moze raditi sta god pozeli
Sto se tice cijene ulozeno dobiveno i to je na strani Android telefona, jer je Apple prenapuhan...

Sto se tice cijene ulozeno dobiveno i to je na strani Android telefona, jer je Apple prenapuhan...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a sta bi radio sa nekim aplikacijama koje traze root pristup? nije sve tako bajno ni kod androida
da ne pricam o tome kako igre i aplikacije rade fluidnije na iOSu
pogledaj podrsku samog androida
koliko je uredjaja na jelly beanu a a koliko je na gingerbreadu koji je izasao prije 2 do 3 godine
a pogledaj koliko je apple uredjaja na iOS6
mene samo nekoliko stvari zadrzava na androidu, a to je mass storage, file manager, pravi blutu, i bolji multitasking, inace da to iOS podrzava ja bih davno presao na iPhone
Sent from my Brain using Tapatalk
da ne pricam o tome kako igre i aplikacije rade fluidnije na iOSu
pogledaj podrsku samog androida
koliko je uredjaja na jelly beanu a a koliko je na gingerbreadu koji je izasao prije 2 do 3 godine
a pogledaj koliko je apple uredjaja na iOS6
mene samo nekoliko stvari zadrzava na androidu, a to je mass storage, file manager, pravi blutu, i bolji multitasking, inace da to iOS podrzava ja bih davno presao na iPhone
Sent from my Brain using Tapatalk
- moustapha
- Kontakt:
Ta prica o fluidnosti je previse izvikana. Android od ICS-a radi sasvim OK.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.