Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

amho
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la amho » 08 sep 2011, 09:34

ramiral je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Stilic nije igrao svoju poziciju ,nije on neki sprinter pa da probija po boku. Dalje vecina vas jednostavno nemate pojma o fudbalu i fudbalskim pozicijama . Stila odigro solidno ,izvodio kornere extra ,onda kad je uposlio Dzeku a ovaj je nije primio kako treba i to je poetez i po bio.
Stila care samo da odes iz te Poljske(Lech) i bices vrlo brzo u prvih jedanest.
Za vas sto pametujete o momku nek vas stid bude hejteri.
Jbo fudbalera mladog, perspektivnog, punog snage koji ne može da se prilagodi trenutnoj situaciji i potrebi ekipe u datom momentu... Izveo korner dobro, pa šta... ostali dio utakmice kad god je primio loptu i riješio je se brzo samo nek' nije kod njega...
co'ek je upravu.. nije stilic igaro svoju prirodnu poziciju... da je bio kojih 10 metara blize centru, brze bi trcao, bio okretljiviji, preciznije bi dodavao i proigravao, ne bi tusio loptu.. cuj prirodna, neprirodna pozicija... pa nije ga stavio na gol ili u odbranu... slicno kao i ibricic... za ove prethodno navedene stvari nebitno je na kojoj poziciji nominalno igra u ofenzivnom segmentu igre...

stilic da je takav igrac kakvim ga njegovi fanovi opisuju, presao bi davno iz te poljske i nijednom klubu ne bi predstavljala razlika od 500 000 € nista (gladbach i schalke nudili 1,5 mio, a poljaci trazili 2 i lafo zbog toga nije presao...).. pomenuti klubovi za levate placaju po 5 mio €, a puno im 2 za super talenta i kreatora... vrlo je stilic trazen, toliko da ceka da mu istekne ugovor, ne bi li bez obestecenja nasao bolji angazman, jer niko nece ni 2 mio za njega da plati...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 sep 2011, 22:32

Majstorija Stilica .. Steta sto nije usla :cry:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -7_O6d64#!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 16 sep 2011, 22:49

Goalgetter je napisao/la:Majstorija Stilica .. Steta sto nije usla :cry:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -7_O6d64#!
steta ali hajmo sada jeli ovo assist ili nije..? :lol:

De mi reci ko je ovaj marcel avdic imas li vise informacija od njega ti ili princip..?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 sep 2011, 22:53

Trebala bi biti asistencija :lol:

Cuo sam za ovog Marcela, igra za Unteraching u 3. Ligi. Po imenu mogu procjeniti da mu je jedan roditelj sigurno Svabo, ali ipak, na transfermarktu prvo stoji da je Bosanski, pa njemacki drzavljanin, tako da bi mogao igrati i za nas ;) .

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 16 sep 2011, 22:58

Goalgetter je napisao/la:Trebala bi biti asistencija :lol:

Cuo sam za ovog Marcela, igra za Unteraching u 3. Ligi. Po imenu mogu procjeniti da mu je jedan roditelj sigurno Svabo, ali ipak, na transfermarktu prvo stoji da je Bosanski, pa njemacki drzavljanin, tako da bi mogao igrati i za nas ;) .
mi iz trece ligi nemoze pozvati nekoga ali iz druge mozemo sigurno. Subasic pod hitno u repki! Ali ovaj avdic mislim 4 gola u devet utakmica za jednog koji igra desno krilo nije lose. Ima dvadeset godina i mislim da je samo pitanje od vremena prije sto zaigra u zweitu ali on je RM ....To nam bas treba.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 sep 2011, 23:03

Vidjecemo, ima jos vremena, ali ako nastavi sa dobrim utakmicama, mogao bi daleko dogurati ;) . Tu je jos i Stevanovic koji je takodje RM ;) .

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 16 sep 2011, 23:15

Goalgetter je napisao/la:Vidjecemo, ima jos vremena, ali ako nastavi sa dobrim utakmicama, mogao bi daleko dogurati ;) . Tu je jos i Stevanovic koji je takodje RM ;) .
ma nesmije ni prepuno dogurati onda ce igrati za njemacku to je stvar jarane. Ali ako sa 24 godina zaigra standarno u bundesligi onda ga mi odmah trebamo pozvati jeli njemci standarni representivaca imaju vise nego sto bosna ima populacije :lol:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 okt 2011, 23:17

Pravi igrač.Igra redovno i ne samo to nosi igru svog tima i ne samo to nosi ih ka tituli ali u reprezentaciji nemože minute da dobije od tamo neke krampe. Još Sarajlija šta reči .Safete otvori oči.Bolje rečeno obriši naočale. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 14 okt 2011, 23:30

ovaj ce igrac da uspije :D strpljenjem do nagrade
Unica grande amore

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 23:42

DRHAUSE je napisao/la:Pravi igrač.Igra redovno i ne samo to nosi igru svog tima i ne samo to nosi ih ka tituli ali u reprezentaciji nemože minute da dobije od tamo neke krampe. Još Sarajlija šta reči .Safete otvori oči.Bolje rečeno obriši naočale. 8-)
Jarane izgleda tebi naocale pomazu k'o i Sasi Maticu.Stilic je bas dobijao sansu u repci ,tako da nemoras po hiljadu puta ispadati smjesan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 15 okt 2011, 00:23

DRHAUSE je napisao/la:Pravi igrač.Igra redovno i ne samo to nosi igru svog tima i ne samo to nosi ih ka tituli ali u reprezentaciji nemože minute da dobije od tamo neke krampe. Još Sarajlija šta reči .Safete otvori oči.Bolje rečeno obriši naočale. 8-)
Mi imamo dovoljno playmakera da hranimo pola evrope.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 okt 2011, 00:37

Znaci po tebi zajedno u timu mogu igrati Pjanic - Misimovic - Stilic ...

sacuvaj me boze svakakvih forumskih strucnjaka :(

ocigledno tvoj zadatak na ovom forumu je da PRIDOBIJES PAZNJU sa svojim trollanjem ili kontriranjem ili glupim komentarima....
15.10 - 15.06 ...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2011, 00:46

Da nije reinkarnacija @Zeljovac onaj sto je gurao sve igrace Zelje u reprezentaciju, i ovaj navija za Zelju..
Celik!3,2,2.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 15 okt 2011, 00:50

AllGunsBlazing je napisao/la:Da nije reinkarnacija @Zeljovac onaj sto je gurao sve igrace Zelje u reprezentaciju, i ovaj navija za Zelju..
A s druge strane da se vas pita ni Džeko ne bi igrao u reprezentaciji, jer je Željino dijete. ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 okt 2011, 00:53

babilonTM je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Da nije reinkarnacija @Zeljovac onaj sto je gurao sve igrace Zelje u reprezentaciju, i ovaj navija za Zelju..
A s druge strane da se vas pita ni Džeko ne bi igrao u reprezentaciji, jer je Željino dijete. ;)
Iskreno da ti kazem zaboli me ona stvar,gdje je koji igrac igrao.
Bitno je da u repci dobar,ko drugacije razmislja na pogresnim je temama.Ovo je tema o repci i reprezentativcima a ne klubovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2011, 00:54

babilonTM je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Ocigledno da nisi upoznat sa postovima @Zeljovac jer koliko god mi naginjali na jednu ili drugu stranu, on je ubacivao citav ali bas citav tim Zelje u reprezentaciju, kad se sjetim Kerle visokoletaca, i ostalih igracina.. A nisi upravu, meni bas i nije krivo sto je on Zeljino dijete, bitno je samo kako igra..
Celik!3,2,2.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 15 okt 2011, 00:55

harishp je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:
Iskreno da ti kazem zaboli me ona stvar,gdje je koji igrac igrao.
Bitno je da u repci dobar,ko drugacije razmislja na pogresnim je temama.Ovo je tema o repci i reprezentativcima a ne klubovima.
Poenta i jest u tome, Štilić koji zabija, asistira, biva u timu kola, sezone...je suvišan i svako ko kaže za njega dvije dobre, on odmah gura sve igrače Želje... ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 okt 2011, 00:55

POred Mede, Mireta i Misketa, realno Štila nema mjesta uu prvoj postavi.
Možda na klupi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 15 okt 2011, 00:57

VanBasten je napisao/la:POred Mede, Mireta i Misketa, realno Štila nema mjesta uu prvoj postavi.
Možda na klupi.

REALNO ! Ali poslije njih, uz Ibričića prvi izbor.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 okt 2011, 00:59

8-)
VanBasten je napisao/la:POred Mede, Mireta i Misketa, realno Štila nema mjesta uu prvoj postavi.
Možda na klupi.
To je citava poenta.
Ako bude poslije,to znaci da fale ovi igraci aovaj bude mjenjao iskreno receno protiv jacih nayebali smo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 okt 2011, 01:00, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.