BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH Talenti u Evropi
Mi trebao pratiti mlade igrace a ne ove tipa Smajica, DZAKE hahhah itd,,,, jer za A-tim mi imamo dovoljno igraca,, ali ove mlade treba zvati za mladu repku i pustati da igraju,,, jer ova ekipa sto je odigrala zadnje kvali,,uz zamjene za Muratovica mozda Biblija i jos koji igrac i to je to!!!!!!! ali problem je sto Tulic ne zove nikoga u mladu ekipu,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
U juniorsku reprezentaciju pozvani Mahir Hadžirešić, Admir Terzić (Borussia), Muhamed Bešić (HAmburg)... :
Nema Hajrovica
.

-
- Kontakt:
Hajrović je odbio poziv..
-
- Kontakt:
Kako to ?Jackie_Chan je napisao/la:Hajrović je odbio poziv..
- __Liedson__
- Kontakt:
ode mali za parama !!bavarian_bk je napisao/la:Kako to ?Jackie_Chan je napisao/la:Hajrović je odbio poziv..

ko nece ne mora
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
moze li iko reci kakve podatke o alispahicu iz sibenika je li onuopste nas
god karijera drzavljanstvo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Jašta je no naš. Iz Bugojna, nastupao za našu mladu repku, 22 godine.tax je napisao/la:moze li iko reci kakve podatke o alispahicu iz sibenika je li onuopste nas
Na kraju ce se prije on prodat nego Zec.atko je napisao/la:Jašta je no naš. Iz Bugojna, nastupao za našu mladu repku, 22 godine.tax je napisao/la:moze li iko reci kakve podatke o alispahicu iz sibenika je li onuopste nas
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ADNAN SECEROVIC 18 GOD IGRA ZA RODU.
Odlično izvodi slobodne udarce,zna podvaliti loptu,dobar igrač,nakon Zeca najvažniji u Šibeniku,jedini problem mu je predug jezik,dobiva zbog jezika previše žutih kartona.tax je napisao/la:moze li iko reci kakve podatke o alispahicu iz sibenika je li onuopste nas
Bubamara mu donijela sreću: Mladi Admir Goloman prešao u Dinamo
Tekst: S.T.
Foto: Index
TRAVNIČANIN Admir Goloman rođen 1995., jedan od najtalentiranijih članova travničke škole nogometa "Bubamara", karijeru nastavlja u Dinamu. Igra na poziciji ofenzivnog veznog, a karakterizira ga odlična igra lijevom nogom i zabija mnogo golova.
"Nogomet sam počeo trenirati s pet godina, to mi je uvijek bio najdraži sport. Gledajući na TV-u upijao sam pokrete velikih zvijezda maštajući da jednom i ja igram za neki veliki klub, kao što je Real, Milan, Barcelona…", kaže Goloman.
Goloman je bio u jesenjoj otvorenoj selekciji u Dinamovoj Omladinskoj školi, zadovoljio je kriterije Dinamovih trenera i ostaje u Zagrebu.
"To mi je bilo veliko iskustvo. Igrali smo utakmice, mnogo radili i trenirali. Kad sam krenuo kući rekli su mi da dođem na sljedeće pripreme i da ću ostati živjeti i možda zaigrati jednom za Dinamov prvi tim ili otići negdje dalje. Žao mi je Travnika ali moj život ide dalje", trezveno razmišlja Goloman.
Iako je u Bubamari doživio lijepe trenutke nije bilo mnogo dvojbe oko odlaska u Zagreb.
"Bubamara nema uvjete kao Dinamo, ali ipak ima bolje uvjete od nekih klubova u Premijer ligi. Dinamo ima sve potrebno za daljnji razvoj i nakon Ajaxa su najbolja škola nogometa u Europi. Zahvalio bih se trenerima Bubamare Salihoviću, Naliću, Hodžiću koji su mnogo vremena potrošili kako bih svakodnevno napredovao", zaključio je Goloman.
Tekst: S.T.
Foto: Index
TRAVNIČANIN Admir Goloman rođen 1995., jedan od najtalentiranijih članova travničke škole nogometa "Bubamara", karijeru nastavlja u Dinamu. Igra na poziciji ofenzivnog veznog, a karakterizira ga odlična igra lijevom nogom i zabija mnogo golova.
"Nogomet sam počeo trenirati s pet godina, to mi je uvijek bio najdraži sport. Gledajući na TV-u upijao sam pokrete velikih zvijezda maštajući da jednom i ja igram za neki veliki klub, kao što je Real, Milan, Barcelona…", kaže Goloman.
Goloman je bio u jesenjoj otvorenoj selekciji u Dinamovoj Omladinskoj školi, zadovoljio je kriterije Dinamovih trenera i ostaje u Zagrebu.
"To mi je bilo veliko iskustvo. Igrali smo utakmice, mnogo radili i trenirali. Kad sam krenuo kući rekli su mi da dođem na sljedeće pripreme i da ću ostati živjeti i možda zaigrati jednom za Dinamov prvi tim ili otići negdje dalje. Žao mi je Travnika ali moj život ide dalje", trezveno razmišlja Goloman.
Iako je u Bubamari doživio lijepe trenutke nije bilo mnogo dvojbe oko odlaska u Zagreb.
"Bubamara nema uvjete kao Dinamo, ali ipak ima bolje uvjete od nekih klubova u Premijer ligi. Dinamo ima sve potrebno za daljnji razvoj i nakon Ajaxa su najbolja škola nogometa u Europi. Zahvalio bih se trenerima Bubamare Salihoviću, Naliću, Hodžiću koji su mnogo vremena potrošili kako bih svakodnevno napredovao", zaključio je Goloman.
Ne znam gdje da postavim, ali evo ovdje cu: http://www.uefa.com/trainingground/inde ... 192/940123
O fudbalskim skolama u BiH.
O fudbalskim skolama u BiH.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Koliko znam on jos nije presao u Rodu i jos nema 18 godina tek kad napuni 18 ide u Rodu ako se nevaram znam da su ga kupili za 250 000 E ili 350 000 Napadac:mrgreen:RMFC je napisao/la:ADNAN SECEROVIC 18 GOD IGRA ZA RODU.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- __Liedson__
- Kontakt:
otiso je pocetkom decembra u holandiju !!Ponos Torina je napisao/la:Koliko znam on jos nije presao u Rodu i jos nema 18 godina tek kad napuni 18 ide u Rodu ako se nevaram znam da su ga kupili za 250 000 E ili 350 000 Napadac:mrgreen:RMFC je napisao/la:ADNAN SECEROVIC 18 GOD IGRA ZA RODU.

jest napunio je 18 godina 1 januara tako da su ga registrovali za ovu polusezonu posto je prelazni rok..............__Liedson__ je napisao/la:otiso je pocetkom decembra u holandiju !!Ponos Torina je napisao/la:Koliko znam on jos nije presao u Rodu i jos nema 18 godina tek kad napuni 18 ide u Rodu ako se nevaram znam da su ga kupili za 250 000 E ili 350 000 Napadac:mrgreen:RMFC je napisao/la:ADNAN SECEROVIC 18 GOD IGRA ZA RODU.
Dalibor Pandža iz Lokomotive,prebačen u juniorsku momčad Dinama.
-
- Kontakt:
LošeSlovojed je napisao/la:Dalibor Pandža iz Lokomotive,prebačen u juniorsku momčad Dinama.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.