Ja sam čuo, da se prodavači moraju pokupit(otić) do 13h. Tako da ima šanse da igramo u velikoj sali, ako se radnici bace na pos'o, mada čisto sumnjamNYKnicks Fan je napisao/la:Sutra znaci opet u maloj dvorani![]()
OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Ja ne znam zasto se uopste i odrzava taj kvazisajam da je to barem nesto pa hajde, nego obicna pijaca
.

Ja mislim da je nekad neko spomenuo da sajam placa 500 km(ili neka druga velika cifra) po standu pa se to vise isplati nego kosarkaska utakmica..Zodiac je napisao/la:Ja ne znam zasto se uopste i odrzava taj kvazisajam da je to barem nesto pa hajde, nego obicna pijaca.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Zaista je nevjerovatan koeficijent inteligencije Petrica. Covjek je vise stajao na trici nego pod kosem. A o blokovima i gradnji da ne pricam
DOVEDITE DUJKOVICA!

DOVEDITE DUJKOVICA!
Jedan grad, jedna ljubav!
sta tek reci za Hrncica ko da se svaki dan bode u venu pa ode igrat kosarku
ko njemu platu daje
i ko uopce radi s ovim igracima pa je pola ekipe povrijedjeno
ne sumnjam da cemo biti medju prvih 5 ekipa ali ovo je rak za oci 

Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
a sad se preslo i na domace poraze
....nije sala izgubit od mrkonjicana
...al zato do godine ABA....sve je ovo samo privremeno i ceka se samo eksplozija od pojacanja za doigravanje...il ko sto bevba kaze jos 2,3 jaka sponzora i ABA je tu...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Onaj Petric mi nije jasan nikako , par puta preuzimanja i on trebia da izadje na onog na trici covjek ostane i trica , u jednom trenutku mladost ide u napad a petric ide gore prema njima da izadje ko play
Sve u svemu zasluzena pobjeda Mladosti a i neki nerezonski potezi Mule, Kemo presjedio citavu utakmicu na klupi a uvodis Dzambu koji se jos nije upotpuno oporavio od upale pluca, ili kada se pocelo spustati dole igra stizalo se i onda odjenom ponovo za trice koje ne idu nije mi jasno,
Sladojevic trener Mladosti sve kretnje skinuo Slobode, necu reci akcije jer ja ne vidim akciju ondje .

Sve u svemu zasluzena pobjeda Mladosti a i neki nerezonski potezi Mule, Kemo presjedio citavu utakmicu na klupi a uvodis Dzambu koji se jos nije upotpuno oporavio od upale pluca, ili kada se pocelo spustati dole igra stizalo se i onda odjenom ponovo za trice koje ne idu nije mi jasno,
Sladojevic trener Mladosti sve kretnje skinuo Slobode, necu reci akcije jer ja ne vidim akciju ondje .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nije ono nikakva mudrost, bar sto sam vidio za jednu tekmu...pusti Petrica (i onako nije blizu kosa , i imas 50% sanse da ce napraviti korake) i pusti Ahmedica (koji go ne moze pogoditi a kamo li kos)- automatski imas igrace za 2 udvajanja na opasnim igracima..udvoji Hasandica i udvoji Misu i nema se tu sta u napadu traziti vise
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma nije ono nikakva mudrost, bar sto sam vidio za jednu tekmu...pusti Petrica (i onako nije blizu kosa , i imas 50% sanse da ce napraviti korake) i pusti Ahmedica (koji go ne moze pogoditi a kamo li kos)- automatski imas igrace za 2 udvajanja na opasnim igracima..udvoji Hasandica i udvoji Misu i nema se tu sta u napadu traziti vise

& $ ?
Negdje iz Srbije, nije ni cudo sto stalno radi trokorakklma1 je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ma nije ono nikakva mudrost, bar sto sam vidio za jednu tekmu...pusti Petrica (i onako nije blizu kosa , i imas 50% sanse da ce napraviti korake) i pusti Ahmedica (koji go ne moze pogoditi a kamo li kos)- automatski imas igrace za 2 udvajanja na opasnim igracima..udvoji Hasandica i udvoji Misu i nema se tu sta u napadu traziti visekako lik pravi korake nevjerovatno...Odakle je uopste taj lik.

Jedan grad, jedna ljubav!
- Probisvjet
- Kontakt:
Molio bi da mi neko odgovori na pitanje.
Kakav je ovo klub, zasto postoji, i ko su ti ljudi?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj,koji je ovo klubProbisvjet je napisao/la:Molio bi da mi neko odgovori na pitanje.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jel' ima kakvih novosti, sto se tice novih igraca?
Dejan Markovic, play, stigao u klub kako pise na bhbasket..ChaosX je napisao/la:Jel' ima kakvih novosti, sto se tice novih igraca?
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
E sad koji Dejan Markovic.Ako je to nase dijete sto je igrao u Citluku mogu rec da je dobar igrac bolji od svih kvazi-plejova sto imamo,strasan atleta.Nazalost pod dobar igrac sam mislio i za Jurkovica ali kafana ga uzela sebi momak ima 10kg vidljivog viska.Ethel je napisao/la:Dejan Markovic, play, stigao u klub kako pise na bhbasket..ChaosX je napisao/la:Jel' ima kakvih novosti, sto se tice novih igraca?
Dejan Markovic sto je igrao u Brotnju, ja mislim da mu je zadnji klub Slavonski Brod..guillermo je napisao/la:E sad koji Dejan Markovic.Ako je to nase dijete sto je igrao u Citluku mogu rec da je dobar igrac bolji od svih kvazi-plejova sto imamo,strasan atleta.Nazalost pod dobar igrac sam mislio i za Jurkovica ali kafana ga uzela sebi momak ima 10kg vidljivog viska.Ethel je napisao/la:Dejan Markovic, play, stigao u klub kako pise na bhbasket..ChaosX je napisao/la:Jel' ima kakvih novosti, sto se tice novih igraca?
U Jurkovica sam polagao velike nade i stvarno me obradovala vijest da je dosao, ali ovo do sada sto je pokazao je stvarno lose, na trenutke pokaze blijesak talenta i nista, valjda poradi na sebi i na svojoj igri, steta da propadne..
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- Institut13
- Kontakt:
Ethel je napisao/la:E sad koji Dejan Markovic.Ako je to nase dijete sto je igrao u Citluku mogu rec da je dobar igrac bolji od svih kvazi-plejova sto imamo,strasan atleta.Nazalost pod dobar igrac sam mislio i za Jurkovica ali kafana ga uzela sebi momak ima 10kg vidljivog viska.guillermo je napisao/la:Dejan Markovic, play, stigao u klub kako pise na bhbasket..Ethel je napisao/la:Jel' ima kakvih novosti, sto se tice novih igraca?
Jest, naše je dijete Marković, mogao bi se pokazati kao dobro pojačanje ako nije stao sa napretkom...
Veceras iskreno sve ispod 15-20 razlike je veliki uspjeh, Široki se dosta pojačao u pauzi, dok sa druge strane stigao nam je Dejan Marković koji i nije neki zvučno pojačanje, ali kakvih sve imamo u ekipi dobar je.
Od ranije povrijeđeni Grošić i Latifagić, mada oni i nisu neki nedostatak, Grošić jeste donekle jer drugog centra nemamo, a i Petrić ima epitet centra samo zbog visine i ni zbog čega drugog.
Od ranije povrijeđeni Grošić i Latifagić, mada oni i nisu neki nedostatak, Grošić jeste donekle jer drugog centra nemamo, a i Petrić ima epitet centra samo zbog visine i ni zbog čega drugog.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Bit ce vam prijenos na ovoj stranici
http://www.jabuka.tv/prijenos-utakmice- ... k-sloboda/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.jabuka.tv/prijenos-utakmice- ... k-sloboda/" onclick="window.open(this.href);return false;
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
25-15 gubimo, mozemo zahvaliti Sirokom na losem izvodjenu slobodnih sto prednost nije veca, u napadu ocajni, odbrana ocekivana.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Sinfoc1986 i 13 gostiju.