Vidio sam neki dan da je jedan njihov clan komentirao na nekoj temi,ako mogu organizatori lige da ih kontaktiraju da vide zele li oni nastaviti,ako ne,nek' njihova mjesta u backspace-u zauzmu oni koji su voljni da igraju
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Backspace se nije pojavio znaci 3-0 pobejdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vidio sam neki dan da je jedan njihov clan komentirao na nekoj temi,ako mogu organizatori lige da ih kontaktiraju da vide zele li oni nastaviti,ako ne,nek' njihova mjesta u backspace-u zauzmu oni koji su voljni da igraju
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- eliminator
- Kontakt:
konacnobistrikboy je napisao/la:Backspace se nije pojavio znaci 3-0 pobejdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
veliko hvala ekipi backspace hahahahahahaha
hocel biti sta od KUPa ove godine ?
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Sređeni su rezultati utakmica, a parovi za naredno kolo koje će biti odigrano subota/nedjelja postavit će najkasnije do sutra u 12 sati.
Tabela također u toku sutrašnjeg dana.
Tabela također u toku sutrašnjeg dana.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
I tabelu uredite
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pivopije - Gongashi 1:1 ,a ne 0:1!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Butmiran je napisao/la:Pivopije - Gongashi 1:1 ,a ne 0:1!
PostPostao/la 123456 dana 08 aug 2009, 15:35
Češka Republika - Belgija (prijateljska)-2:1
Rusija - Argentina (prijateljska)-1:1
Crna Gora - Wales (prijateljska)-2:2
Južna Afrika - Srbija (prijateljska)-1:0
AEK Atena - Mallorca (prijateljska)-0:0
Meksiko - SAD (Kvalifikacije z SP, Južna Amerika)-2:1 GOOOL!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Bravo MontO
Ja se izvinjavam imao sam pregrst obaveza tako da sam i zaboravio na tipovanje :S
Ja se izvinjavam imao sam pregrst obaveza tako da sam i zaboravio na tipovanje :S
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- bilalinho2
- Kontakt:
rz 88 ja se izvinjavam nisam bio ovde tako da sam zaboravio na tipovanje a inace tu sam ja nista ti ne brini nece mene niko banovat a za onog zehru sto je lafo pogodio za njih on ustvari i nije u njihovoj ekipi neznam ni sto je momak tipovao nase parove ccccccccccccc
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Odlično da si tu. Nemoj zaboravljati, svaki nam je igrač potreban u ovoj teškoj fazi kada je savez protiv nas 
- bilalinho2
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:Odlično da si tu. Nemoj zaboravljati, svaki nam je igrač potreban u ovoj teškoj fazi kada je savez protiv nas
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Kad kontate tabelu srediti drugo kolo proslo,trebaju se parovi za trece postavit nigdje tabele,nemoj kasnije da bude kasno pa da se nezna ko je kako sa kim igrao i da se bodovi zakidaju ko sto je bilo na kraju prosle lige,igraci izmedju sebe morali tabelu sastavljati,nego cim se kolo zavrsi odma tabelu postavit
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Raspored i rezultati su na sljedećim linkovima, bez brige.miky_hz je napisao/la:Kad kontate tabelu srediti drugo kolo proslo,trebaju se parovi za trece postavit nigdje tabele,nemoj kasnije da bude kasno pa da se nezna ko je kako sa kim igrao i da se bodovi zakidaju ko sto je bilo na kraju prosle lige,igraci izmedju sebe morali tabelu sastavljati,nego cim se kolo zavrsi odma tabelu postavit
Prva liga:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=1262
Druga liga:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=1266
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- bilalinho2
- Kontakt:
ispravi eagles ove rezultate spammm nije izgubio jer je igro clan koji ne pripada njima a on je pogodio jedini putttttttttt znaci rezultat je 0 0
Zadnja izmjena: bilalinho2, dana/u 13 avg 2009, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Neka se odmah ispravi greška, još jedan u nizu dokaza kako se ekipa Spamm želi uništiti......
SKANDAL!!!! 
MI smo pobjedili jer je rz pogodio Bjelorusiju-Hrvatsku, a zehro uopste ne igra za Stolac.
Nas niko unistiti nece i ne moze

MI smo pobjedili jer je rz pogodio Bjelorusiju-Hrvatsku, a zehro uopste ne igra za Stolac.
Nas niko unistiti nece i ne moze
Jao kako smo losi...aktuelni prvaci veoma lose startali sa samo jednim bodom u 2 utakmice-jest nam jaka ova liga 
- bilalinho2
- Kontakt:
Nemozete nas unistit nikako
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Znači spamm je dobio 1:0 ?
Provjeri jos jednom,ja sam gledao samo nase paroveEagles je napisao/la:Znači spamm je dobio 1:0 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.