UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Nelson jos jednom pokazao kakva je zvijer
Noqueira nije imao nikakve sanse,stand up ocajan,toliko prostora je ostavljao za Nelsona da mu je dosao kao kec na desetku 
Pošto nastupa u drugoj borbi na cardu, znači tamo oko pola 1 otprilike se može očekivati (subota na nedelju).
Smor onaj Kennedy teški. Ok mi je hrvanje i kontrola na podu, ali bukvalno nije uputiu udarca iz hrvanja. Lame!
Sutra dobar event. Prvo podrška Bektiću, a naši mediji ko mediji, žešći kar*****. Veze nemaju sa sportskim novinarstvom
Očekujem sutra od Werduma da proba nasamariti Brownea, tako što će ga namamiti na g&p i onda tražiti svoju šansu iz garda i trianglea.
Cerone Barboza mislim da će neko stradat već u prvoj, dosta su eksplozivni i nepredvidivi.
Nurmagedov dobija hrvanjem, časovi sa medvjedima se izplate. Momak će držati pojas, samo polahko. Svida mi se sto ga ne rašaju u borbe protiv jačih protivnika.
Sutra dobar event. Prvo podrška Bektiću, a naši mediji ko mediji, žešći kar*****. Veze nemaju sa sportskim novinarstvom
Očekujem sutra od Werduma da proba nasamariti Brownea, tako što će ga namamiti na g&p i onda tražiti svoju šansu iz garda i trianglea.
Cerone Barboza mislim da će neko stradat već u prvoj, dosta su eksplozivni i nepredvidivi.
Nurmagedov dobija hrvanjem, časovi sa medvjedima se izplate. Momak će držati pojas, samo polahko. Svida mi se sto ga ne rašaju u borbe protiv jačih protivnika.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Prelimsi počinju u 21:30 sutra. 
e:
"get wrestling out of the olympics"
Pa kad cujes da wrestlefuck prica o tituli, povraca mi se. Fakat potrošeno vrijeme gledajući, da Bisping nije bio tako dugo off možda bi i uzeo ovo, mada opet nema on više šta tražiti protiv top10 boraca. Jedan sudija je bodovao 50-45 za Kennedija hehehe
Noons KO i Dustin perfomans su spasili ovaj prejadan event.
e:
work je napisao/la:Smor onaj Kennedy teški. Ok mi je hrvanje i kontrola na podu, ali bukvalno nije uputiu udarca iz hrvanja. Lame!
"get wrestling out of the olympics"
Pa kad cujes da wrestlefuck prica o tituli, povraca mi se. Fakat potrošeno vrijeme gledajući, da Bisping nije bio tako dugo off možda bi i uzeo ovo, mada opet nema on više šta tražiti protiv top10 boraca. Jedan sudija je bodovao 50-45 za Kennedija hehehe
Noons KO i Dustin perfomans su spasili ovaj prejadan event.
Raja evo vaganja, Bektić drugi par po redu.
[youtube][/youtube]
sutra će biti vatreno, kard je predobar od prve do zadnje borbe, ne znam da je ikad ovako dobar kard bio, znači svaka borba
PS. kakva picajzla onaj marinac, toliko je htio borbu protiv Bispinga da ga"nauči pameti i izuje iz cipela" a na kraju se cijelo vrijeme trljo od njega ko da mu je žena
Inače većina boraca iz jacksonovog gyma ide samo da pobjedi, bez obzira kakav nastup pružili i koliko iznervirali publiku
[youtube][/youtube]
sutra će biti vatreno, kard je predobar od prve do zadnje borbe, ne znam da je ikad ovako dobar kard bio, znači svaka borba
PS. kakva picajzla onaj marinac, toliko je htio borbu protiv Bispinga da ga"nauči pameti i izuje iz cipela" a na kraju se cijelo vrijeme trljo od njega ko da mu je žena
Inače većina boraca iz jacksonovog gyma ide samo da pobjedi, bez obzira kakav nastup pružili i koliko iznervirali publiku
Baš me zanima kako će Bektić sutra uči u borbu. Ovaj je visočiji od njega, tako da standup na distanci i ne bi valjao, ali se Bektić čini dosta eksplozivnijim, što bi mogao iskoristiti u svoju korist.
U onom svom gymu ima vrhunske hrvače i htio sam tipovat da će nekim agresivnim hrvanjem probati doći do uspijeha, ali mu je protivnik all-american, ako se ne varam i dosta je borbi dobio sub-ovima, tako da je ova taktika dosta rizična.
Dosta izazovna borba za debi.
Momi u mainu izgledau max spremljeno, to je uvijek lijepo vidjeti.
U onom svom gymu ima vrhunske hrvače i htio sam tipovat da će nekim agresivnim hrvanjem probati doći do uspijeha, ali mu je protivnik all-american, ako se ne varam i dosta je borbi dobio sub-ovima, tako da je ova taktika dosta rizična.
Dosta izazovna borba za debi.
Momi u mainu izgledau max spremljeno, to je uvijek lijepo vidjeti.
Veliki izazov za Bektića, baš su ga kao i ovog Chasa gurnuli u debitantsku vatru. Za ovog našeg kažu da je veliki potencijal i nadam se da će ostavariti pobjedu na debiju jako puno bi mu značila za nastavk karijere.
Protivnik mu je visok ima veliki reach i dobar je hrvač, mislim da bi mu taktika mogla biti pritisak,skraćivanje distance brzim ulascima i da bi ga tu mogao "skinuti" ali vidjet ćemo sutra. Nadam se da će pobjediti.
Vjerujem da će najveći spektakl napraviti Cerrone i Barboza. Kad se samo sjetim ovog

Ovo će da bude standup rat i potencijalni FOTN.
Werdum-Brown mi je fifty-fifty, standup na stranu Browna, parter za kralja partera s tim što Vai Cavalo je dosta bolji u standupu naspram Browna u parteru. Werdum 105kg, mislim da bi mogao ići i na decision ili planirati završetak u nekim kasnijim rundama jer Brown i nema iskustva u dugotrajnim mečevima. Očekujem dobar meč a prednost ne bi dao niti jednom.
Protivnik mu je visok ima veliki reach i dobar je hrvač, mislim da bi mu taktika mogla biti pritisak,skraćivanje distance brzim ulascima i da bi ga tu mogao "skinuti" ali vidjet ćemo sutra. Nadam se da će pobjediti.
Vjerujem da će najveći spektakl napraviti Cerrone i Barboza. Kad se samo sjetim ovog

Ovo će da bude standup rat i potencijalni FOTN.
Werdum-Brown mi je fifty-fifty, standup na stranu Browna, parter za kralja partera s tim što Vai Cavalo je dosta bolji u standupu naspram Browna u parteru. Werdum 105kg, mislim da bi mogao ići i na decision ili planirati završetak u nekim kasnijim rundama jer Brown i nema iskustva u dugotrajnim mečevima. Očekujem dobar meč a prednost ne bi dao niti jednom.
SAmo je pitanje sada kako naći stream za ove fight card prelimese? 
evo nasao sam 2 linka,ali rano je jos pise da pocinje u 21:30h
Trebao bi poslije jos koji na ovom prvom biti...
1-http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports
2-http://gofirstrow.eu/watch/255049/1/wat ... aries.html
Znaci nas Bektic nece prije 00:30
1-http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports
2-http://gofirstrow.eu/watch/255049/1/wat ... aries.html
Znaci nas Bektic nece prije 00:30
Bektić je druga borba po redu. Očekujem da bude oko, ako ne i prije 22:00h. To što počinje u 23:00 su regularni prelimsi.
zna forum ba, a ovaj prvi matchup izgleda kao Knockout
edit: LIVE!
ko treba burek da posaljem u sanducic
edit: LIVE!
ko treba burek da posaljem u sanducic
Stream please 
kažem ja TKO, evo sad je bektic na redu
Kako izgubi poziciju ovaj May. Nije mi jasno kako čovjek iz mounta onako prokocka poziciju. Nije nešto Lewis uradio da tome pridonese.
Pa mora poraditi na na groundgame-u jer ovaj ima prelos TDD.
Bektić sretno!
Bektić sretno!
Powerful Rogan 
OOOOOOOOOOO fucking reverse!!!!!!!!!!!!!!!!
CAIN GNP STYLE
10-9
CAIN GNP STYLE
10-9
Bektićeva prva, samo neka se pazi trianglea. I neka ne dozvoli da ga ovaj uzme na takedowne. Za sada odličan TDD.
Dva **** ilegalna koljena i samo 1 poen mu uzme. Sad je vjerovatno 19-18 za ektića, ali je ovaj u prednosti, jbg, ošamutila su ga koljena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.