Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Muzika
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
[youtube][/youtube]
Od sumraka do svitanja...
Od sumraka do svitanja...
[youtube][/youtube]
- rob do bagro
- Kontakt:
Slažem se s boldanimlejla je napisao/la:JaoLBJ MVP je napisao/la:Nije loše u mene Dino epic pjesme,Robbie Williams,Fort Minor,Dr.Dre,Michael Jackson,Metallica,Queen,Toše,Tony,Halid,Pušenje i za kraj Ćolalejla je napisao/la:Pazi ovu playlistu:
Enrique Iglesias, Dino Merlin (epic pjesme, tipa LeLo i Laku noc moja mala barbiko), Alexandar Rybak, Dubioza kolektiv, Plavi orkestar, pa Connect.
To mogu samo ja![]()
![]()
Samo nam Seka Aleksic fali
![]()
Prije ce Bosna u EU, nego ona na moju playlistu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma meni sve zavisi od raspolozenja. Ponekad slusam samo Gagu, ponekad neke domace epic pjesme, ponekad Joksimovica. Kako naleti. Ovih dana ima svega i svacega, samo Seke i slicnih nikadaLBJ MVP je napisao/la:Slažem se s boldanimEvo od danas na moju playlist su ušli Plavi Orkestar,Robbie Williams i Tifa
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ma kakva Seka ili "JK"lejla je napisao/la:Ma meni sve zavisi od raspolozenja. Ponekad slusam samo Gagu, ponekad neke domace epic pjesme, ponekad Joksimovica. Kako naleti. Ovih dana ima svega i svacega, samo Seke i slicnih nikadaLBJ MVP je napisao/la:Slažem se s boldanimEvo od danas na moju playlist su ušli Plavi Orkestar,Robbie Williams i Tifa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
Zeljkov novi album sam cekala previse dugo. Kada je izasao, slusala sam nove pjesme po citav dan. Ali sada rijetko, jer imaju temu koja me jako nervira. Ma Gaga je moja kraljica, mnogi je ne vole, ja zivim uz lyrics njenih pjesama.LBJ MVP je napisao/la: Ma kakva Seka ili "JK"ili bilo ko drugi ko se bavi tom vrstom muzike.Ja Gagu mogu slušat,ali me spotovi njeni nerviraju nešto,a Željka do Libera nisam mogao,a sad ga slušam samo zbog te pjesme predobra
Sto se tice JK i slicnih, mnogi me nazivaju snobom zbog toga sto mrzim narodnjake i razne pevaljke iz susjedne nam zemlje. To sto ja u tim pjesmama i textovima tih pjesama ne nalazim nista u prvom redu normalno znaci da razmisljam svojim mozgom i ne povodim se za raznim prostim glupostima.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
@lejla
znam kako je to,ono ako ne slusas narodnjake nisi cool,ne znas sta je muzika ccccc
evo da malo usi odmorim
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i kad mi kazu nevalja crvena jabuka i ostala druzina pu
i jos jedna legenda
[youtube][/youtube]
znam kako je to,ono ako ne slusas narodnjake nisi cool,ne znas sta je muzika ccccc
evo da malo usi odmorim
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i kad mi kazu nevalja crvena jabuka i ostala druzina pu
i jos jedna legenda
[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
[youtube][/youtube]
S.A.R.S. Budjav lebac Unplugged... kako volim ovu pjesmu
S.A.R.S. Budjav lebac Unplugged... kako volim ovu pjesmu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- rob do bagro
- Kontakt:
- juzni vjetar!
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
trazim ovu pjesmu ne mogu je nigdje naci
trazim ovu pjesmu ne mogu je nigdje naci
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.