Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la Amar Dzeko » 31 jul 2013, 23:40

calcio je napisao/la:Bravo Stevke.
Moze li ovaj Elche napraviti nesto u prvenstvu, nadam se da nece biti kanta za nabijanje...
najvjerovatnije da ce bas to biti..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 31 jul 2013, 23:47

Amar Dzeko je napisao/la:
Moze li ovaj Elche napraviti nesto u prvenstvu, nadam se da nece biti kanta za nabijanje...
Ne laprdaj , posudbama su napravili finu ekipu 3 igaca iz seville ( stevo , botia , manu ) jedan igrac iz atletiko madrida onaj ruben kako se zove vec i neko diejte iz valencije carles ... Pored toga par ok igraca i sasvim finu ekipicu trebali bi ostat u ligi. Kanta za nabije ce biti realu i barceloni a njima je 90 % spanske lige kanta za nabijanje tako da ne pricaj beze. Imaju sanse da ostanu , a svejedno stevan ukoliko je kvalitetan pokazat ce to bez obzira kolko ekipa lose igrala...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jul 2013, 23:49

Samo neka on igra, to je najbitnije, svakako nece ostati u Elcheu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 31 jul 2013, 23:58

" onclick="window.open(this.href);return false; eto i gol

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 01 avg 2013, 00:10

grgr je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
Ne laprdaj , posudbama su napravili finu ekipu 3 igaca iz seville ( stevo , botia , manu ) jedan igrac iz atletiko madrida onaj ruben kako se zove vec i neko diejte iz valencije carles ... Pored toga par ok igraca i sasvim finu ekipicu trebali bi ostat u ligi. Kanta za nabije ce biti realu i barceloni a njima je 90 % spanske lige kanta za nabijanje tako da ne pricaj beze. Imaju sanse da ostanu , a svejedno stevan ukoliko je kvalitetan pokazat ce to bez obzira kolko ekipa lose igrala...
Pa usporedjujuci ih sa ostalim ekipama sigurno su slabiji.Ali to je bas nebitno, samo bitno da Steva igra.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 avg 2013, 00:24

Lijep gol. Mnogi su izgleda zaboravili kakav je potencijal Stevanovic i kako je dobro igrao za mladu repku i za A-repku protiv Velsa pogotovo. Bude li standardan u Elcheu, mislim da ce strasno napredovat ove sezone. Samo naprijed.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 01 avg 2013, 00:29

Dobar Stevo dobar...Elche ove godine ce biti tu negdje u sredini tabele,i nisu oni uopste slabi koliko se prica,naprotiv..imaju jedan lijep kolektiv i nebi me cudilo da naprave iznenadjenja protiv glavne 4. u Spaniji

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 avg 2013, 08:06

mogao bi Elche na kraju sezone biti poput Valladolida prošle , koji je tek ušao u ligu i izborio opstanak , skupa sa Celtom .. doveo je Elche nekih dobrih pojačanja (među njima i Steva) , te ako se budu dobro držali , mogu defintivino izboriti opstanak .. a ako dođu do 10.mjesta to je samo bonus . najbitnije je da ne idu dalje od 17. mjesta a to definitivno mogu . u prijateljskoj utakmici su pobijedili Valladolid 3-1 , a taj isti Valladolid je bio 14. mjesto prošle sezone u Primeri .. tako da definitivno imaju potencijala kao ekipa . dovoljno govori i da su protiv jedne Benfice , koja je jedan od top 3 klubova u Portugalu izgubili 3-1 i dobro se nosili sa njima .. mnogi bi očekivali da će ih Benfica nabiti 6-0 , jer su ipak tek promovisan tim.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 01 avg 2013, 10:24

Baš mi je drago za momka! Ne samo zbog gola, nego generalno zbog činjenice da će izgleda imati mjesto u ekipi. Nek je sa srećom!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 avg 2013, 10:28

Odlican potez je napravio Stevo ovom posudbom.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 avg 2013, 12:22

Elche ove godine ce biti tu negdje u sredini tabele
I sta kazes.Kakav ce rezultat biti u Zenici 6 Septembra, kad sve znas koje ce biti mjesto na tabeli.Da ne gledam dzaba utakmicu.Onako dzaba da gubim zivce,kad je sve poznato, zar ne

Prilicno dobar gol glavom.E, za taj Elche.Nikad se ne zna, ali vazno je da bude standardan u timu.I ako se pokaze tamo.Veoma je lahko naci bolji klub

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 01 avg 2013, 16:13

Zabi ga Stevo k'o pravi Bosanac. Glavom sa vrha sesnesterca :lol:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 avg 2013, 16:24

slučajno sam nešto išao po twitteru Elche-a , kad naiđoh na ovaj tweet ono kao live update kada je Elche dao gol protiv Benfice : " onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol:
Marco Stevanovic :lol: a pazite dole odgovora :lol: frodo

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 avg 2013, 17:31

Liči malo, što jest - jest. :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 avg 2013, 23:03

katastrofa :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 avg 2013, 23:04

momak zaboravio igrati fudbal izgleda
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2013, 23:07

Stevanovic mi je vrlo drag, ali veceras je stvarno bio los. Fali mu samopouzdanja ja mislim. Ranije je imao muda probat predriblat svakog igraca, sada nista. Valjda ce bit bolje.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 avg 2013, 23:09

ne mogu prepoznati igraca. Nesto ko sto se Dzakmicu desilo :roll: Izet ce mu biti, Boga mi, velika konkurencija ;)

@Cartman

Ma nije samo stvar driblanja. Ocajan u svakom segmentu. Pa od njega barem ne ocekujem onako losa primanja :shock:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 avg 2013, 23:11

Sta znaci praksa, dajte mu jos koji mjesec na terenu i bit ce onaj stari, ne ustvari bolji. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2013, 23:17

Bosniacum Lilium je napisao/la:ne mogu prepoznati igraca. Nesto ko sto se Dzakmicu desilo :roll: Izet ce mu biti, Boga mi, velika konkurencija ;)

@Cartman

Ma nije samo stvar driblanja. Ocajan u svakom segmentu. Pa od njega barem ne ocekujem onako losa primanja :shock:
Ma znas na koga me podsjeca, na naseg Valenciu, i on je se ovako totalno izgubio.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron i 9 gostiju.