Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
Jel moze i za mene ili link ili torrent za fm
Samo polahko, kad smo mogli cekati 9 mjeseci mozemo i sad 9 satiInvincibles je napisao/la:Dajte neko taj brzi link,evo 2h skoro skidam,a skinulo mi se fascinirajucih 2,3% ili ti ga oko 150mb

Max Allegri
Zna li neko sta je u pitanj!?. Sve se skinulo, instaliralo i na kraju mi izbaci :

JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
ajde i meni, svi znaju niko da pošalje ccNiko987 je napisao/la:Jel moze i za mene ili link ili torrent za fm
odi u taj folder (sa slike vidis "putanju" gdje se nalazi) i obriši taj fajl ...Fidel je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanj!?. Sve se skinulo, instaliralo i na kraju mi izbaci :
Sta je ovo ba, ladno me Cyprus nabi 4-0. Igram sa BIH repkom.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
UPRAVA NAPOLJEBIHfan je napisao/la:Sta je ovo ba, ladno me Cyprus nabi 4-0. Igram sa BIH repkom.![]()

Eto ako i meni moze link pa pp bio bi zahvalan, naso sam neki al mislim da nije uredu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Mozel ko da mi preporuci s kim pocet igrat,nesto mi se Liverpoolom ne da,na 12 sam osvojio sve,nije mi gust opet.
Da krenem sa nekom lijevom ligom i da radim 10 sezona da bi prosao drugo pretkolo lige prvaka mi se ne da.
Trazim neki klub sa kojim cu na pocetku da se borim za ostanak ( a da je u prvoj ligi)?
Da krenem sa nekom lijevom ligom i da radim 10 sezona da bi prosao drugo pretkolo lige prvaka mi se ne da.
Trazim neki klub sa kojim cu na pocetku da se borim za ostanak ( a da je u prvoj ligi)?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tweeds_10 je napisao/la:Jel moze i meni taj link za fm13, nema smisla skidanje preko tpb a.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nije to kao u 12 stavi taktiku,izredaj igrace i mirna BosnaBIHfan je napisao/la:Sta je ovo ba, ladno me Cyprus nabi 4-0. Igram sa BIH repkom.![]()

Ja sam poceo s Cardifom 2 sezone sam se mucio opstanak pa onda sredina tabele,treca sezona kroz Play Off usao u Pl tu sam stao trenutno jer nisam igrao ima vise od mjesec dana....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Wigan?a moze i Viljareal iz Sebunde u primeriOtelo je napisao/la:Mozel ko da mi preporuci s kim pocet igrat,nesto mi se Liverpoolom ne da,na 12 sam osvojio sve,nije mi gust opet.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nemoj mi Wigan a mozda uzmem Celtu Vigo kad si me napomenuo na Spanjolce (i ako mi se gadi igranje protiv Barce i Realna).
Hvala na pomoci i javim koga sam uzeo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Celta ima par dobri igraca,onaj Japanc moze dosta napredovati pa eto javi, ja volim krenuti iz 2 Engleske dovest ove sve talnte na posudbu i pravit svoj neki fudbal,probava formacije.Otelo je napisao/la:Nemoj mi Wigan a mozda uzmem Celtu Vigo kad si me napomenuo na Spanjolce (i ako mi se gadi igranje protiv Barce i Realna).
Mozes uzeti Samdoru iz Serie A, Zaragozu isto iz primere....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Krenut cu ja sa talijanskim klubom kojeg volim a zove se Pro Patria,C2 liga.
Dok se dosetam do Serie A proci ce 5-6 sezona al ce vrijediti.
Dok se dosetam do Serie A proci ce 5-6 sezona al ce vrijediti.
klasik je napisao/la:Eto ako i meni moze link pa pp bio bi zahvalan, naso sam neki al mislim da nije uredu.
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
joj tuge, pa ovo i ne skida... ima li neko bolji link?! 

Koliko treba cekati ovaj finding peers ?
Ja se ipak odluci da vratim trofej Engleske tamo gdje i treba biti!
Krenuo sam sa Liverpoolom pa cemo da vidimo sta Couti &co mogu
Krenuo sam sa Liverpoolom pa cemo da vidimo sta Couti &co mogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.