Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la dubrovnik » 19 jun 2014, 23:22

legenda reala je napisao/la:Pa igrao bi zato što su Zahirović i Rahimić ispali iz svih kombinacija u klubu, da su igrali po 20-30 minuta po utakmici, mislim da Muhamed ne bi išao u Brazil, al svakako nebitna tema, sad je tu i to je jedino važno

ako je slušati Jagodića, Bešić i Zolotić su trebali biti zadnji vezni na SP, da se mali Zola nije povrijedio, kaže Vlado da je Safet imao ozbiljne planove sa Zolom,Kvesićem i Bešićem
Safetov plan za DM su bili Susic i Hadzic a na srecu poslije utakmice sa Egiptom to se nije moglo braniti.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 jun 2014, 23:36

DonCorleone je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ko je izgovorio sljedece:

"Besic nema kvalitet"

1. Susic
2. Jagodic
3. Floyd

Odgovorite na ovo i sve ce vam se samo kazati.
Hint: Nisu ni Susic ni Jagodic. ;)
Calcio o kvalitetu Besica, neprocjenjivo :lol:.
A sto to? Davno sam ja rekao da ce on biti jedan od nasih stubova u buducnosti. Kad se nije odazivao na okupljanjima mlade reprezentacije moguce da sam ga kritikovao. I opet cu ako bi mu iste stvari padale na pamet, mada mislim da nece. To je proslost, i on je sam priznao da je pogrijesio. Mladost ludost. :)

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 19 jun 2014, 23:43

DonCorleone je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ko je izgovorio sljedece:

"Besic nema kvalitet"

1. Susic
2. Jagodic
3. Floyd

Odgovorite na ovo i sve ce vam se samo kazati.
Hint: Nisu ni Susic ni Jagodic. ;)
Calcio o kvalitetu Besica, neprocjenjivo :lol:.
pa šta nije sve pisao pokušavajući opravdat safetove odluke.
I još ima obraza izvlačiti se :roll:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 19 jun 2014, 23:44

Cestitke Ervine na transferu a oni koji su ti onemogucili nastup, pocev od selektora pa do onih u savezu mogu ti se samo sageti i puhati jaja kroz kur.ac... nisam ni sumnjao da ces ubrzo u top ligu poput Serie A a i Leteciagarci su dobar izbor... konkurencija je jaka al ces se izboriti...

A sto se tice Bese, pa ne mogu da vjerujem koji licemjeri pisu.. pa calcio virtual elegant harishp batko emir i obagol bi trebali da se obrisu sa foruma kakve bljuvotine su pisali a sve sa ciljem da se odbrane djela i lopovluci dzon-obraz selektora a koji znamo sta je pricao za Besu a pritom ubacivavsi retarde iz bratove agencije na njegovu poziciju.... a oni se ovdje nasli da likuju nesto i dokazuju.. sramite se.. treba traziti sta ste pisali i o Izi i o Sei i o jos nekim igracima pored Muhe.... treba da vas je sram i stid, al izgleda kao i selektor dzon-obraz gospodo...

Ocekujemo isto licemjerstvo i lazno likovanje i na slucaju Sanjin Prcic... :kafa:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 jun 2014, 23:56

Opet neke fantazije, dzon obrazi, konspiracije, germanija, a nista konkretno. U medjuvremeno Susic i ekipa na SP, atmosfera odlicna iako su neki prizeljkivali rasulo. Sta ces.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 jun 2014, 00:10

MrMuscle je napisao/la:Cestitke Ervine na transferu a oni koji su ti onemogucili nastup, pocev od selektora pa do onih u savezu mogu ti se samo sageti i puhati jaja kroz kur.ac... nisam ni sumnjao da ces ubrzo u top ligu poput Serie A a i Leteciagarci su dobar izbor... konkurencija je jaka al ces se izboriti...

A sto se tice Bese, pa ne mogu da vjerujem koji licemjeri pisu.. pa calcio virtual elegant harishp batko emir i obagol bi trebali da se obrisu sa foruma kakve bljuvotine su pisali a sve sa ciljem da se odbrane djela i lopovluci dzon-obraz selektora a koji znamo sta je pricao za Besu a pritom ubacivavsi retarde iz bratove agencije na njegovu poziciju.... a oni se ovdje nasli da likuju nesto i dokazuju.. sramite se.. treba traziti sta ste pisali i o Izi i o Sei i o jos nekim igracima pored Muhe.... treba da vas je sram i stid, al izgleda kao i selektor dzon-obraz gospodo...

Ocekujemo isto licemjerstvo i lazno likovanje i na slucaju Sanjin Prcic... :kafa:
Kako mi je zao Prcica i Arslanagica, ovo SP im je moglo lansirati karijere kao sto ce izgleda Besicu. To je najveca steta ali nema pomoci. Bunoza i Zukanovic ce se kao iskusni igraci snaci i bez repke.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2014, 00:16

Trebao bi i Kerla u letece.......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 jun 2014, 12:18

emir79 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Da.Najbolje je biti poltron i uspjet ćeš.Još ako si jaran s nekim igračima još bolje.
Nemoj Mancini da ratujemo sada sa njima.
Zuka ima karakter sto je rekao Ivica Osim, i to je dobro, takodjer je i to rekao.
Svako normalan bi tako reagovao, ali eto ovdje ima vecih katolika od samog Pape, tako da im nista sveto nije.

Zuka je nas stoper na EP 2016, a vidjet cemo gdje ce Sunjic da zavrsi.
A @gringo, sute oni Besic je tu zacepio usta lajavcima, sada valjda 4-5-1, sada Vedo ne moze igrati krilo, sve kako Pape kaze tako i podanici prenose.
A sve na svoje dolazi pa tako i ovo sa Zukom. Klet ce se u njega opet, samo ih treba pustiti. ;)
Nemoj bar ti padati na Gringin nivo, ipak ti nesto znas ovdje. Niko ne osporava Zukanovicev kvalitet, po meni je ispred i Bicakcica uvijek bio, ali jednostavno jezik mu predugacak. Ne znam zasto spominjes Susicevo otkrice zvano Besic?
Mozda vam je to tesko prihvatiti, ali to je Safetovo otkrice, ne samo sto ga je bacio u vatru sa 17 godina da igra(i postao najmladji debitant BIH ikada), nego i nasao mu poziciju koju nikad do tada nije igrao, a danas ga to krasi, tj. defanzivni vezni.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Na moj nivo se ne pada nego se leti u vis... :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 jun 2014, 14:09

@calcio Kako ti znaš kakva je atmosfera?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 jun 2014, 15:00

Drago mi je za Ervina..jos jedan nas igrac u Seria A :bih: Ko ima kvalitet moze uspjeti bez amidze :salut:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 20 jun 2014, 15:03

Bravo Ervine za transfer, odlicno ce se on uklopiti u Italiji i nadamo se da ce imati zavidnu minutazu :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 jun 2014, 15:36

TMmanija2012 je napisao/la:Drago mi je za Ervina..jos jedan nas igrac u Seria A :bih: Ko ima kvalitet moze uspjeti bez amidze :salut:
:thumbup: :cool:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 jun 2014, 09:30

Sretno Zuka!!! Izdominiraj!!! Ne zaslužujemo te!!!!

Sent from my Home using fingers

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 02:57

Pade mi ovaj covjek na pamet. Moram priznat da sam skoro bio i zaboravio citav ovaj slucaj. Izvini i oprosti nam Zukane, euforija nas je ponjela i nisi dobio podrsku koju si zasluzio. Sa ovom nepravdom je sve nekako pocelo. Trebali smo znat gdje sve ovo ide. Ali taj optimizam...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 03:34

Ervine, ne znam kako se Safet može pogledati svakog jutra u ogledalo. Neka ga je sram.

Ti sio dio naše reprezentacije, a ovi zločinci, počevši od trenera do saveza neće moći da rade kao što su radili. Jednom je srušen savez koji je radio šta je htio, tako da sam siguran da će ovaj momak opet biti dio reprezentacije unatoč jednoj od najvećih nepravdi u 2014. godini.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 22 jun 2014, 03:45

Mislim da je najveci krivac Zukanovic........E MOJ SAFETE TELE JEDNO SRAM NEK TE BUDE, OSTANI U SVOM PARIZU I NIKAD SE VISE NE VRACAJ U BiH. Bio si legenda one Jugoslavije ali si za mene niko i nista i sto bi ustvari i bio kad nista za ovu drzavu nisu uradio vec je samo OSRAMOTIO!

Zukanovicu ti si najveci heroj zajedno sa Besicem i Kolasincem ove repke, samo imaj strpljenja jer ovim gnjidama u repci je ja mislim otkucalo!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 07:13

Hladno ga zavali u 11 kao pravog.. :facepalm:

Jok neka Sunjic 21 ili je 22 igrac rep.BIH na SP u Brazilu rekose ovi Papeljubci ovaj samo su onako nasali na spisku, postuju savez, Safeta :lol: :lol: hebes navijace BIH :oops: Tino Sveno sta rekose Papeljubci nas 19 ili 20 igrac na SP...DM play maker sta je vec, jeli se Safet odlucio ?

Postoji li sansa da Avdija ovaj Hadzic zaigra ili su onako na SP fakat nije previse :?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 jul 2014, 15:59

slika

Ervin Zukanovic i Maxi Lopez. :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 jul 2014, 16:01

Goalgetter je napisao/la:slika

Ervin Zukanovic i Maxi Lopez. :D
Ima l' Maxi kakve trebe da mu Zuka skine kao Icardi u vakat :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2014, 16:42

MB7 je napisao/la:Hladno ga zavali u 11 kao pravog.. :facepalm:

Jok neka Sunjic 21 ili je 22 igrac rep.BIH na SP u Brazilu rekose ovi Papeljubci ovaj samo su onako nasali na spisku, postuju savez, Safeta :lol: :lol: hebes navijace BIH :oops: Tino Sveno sta rekose Papeljubci nas 19 ili 20 igrac na SP...DM play maker sta je vec, jeli se Safet odlucio ?

Postoji li sansa da Avdija ovaj Hadzic zaigra ili su onako na SP fakat nije previse :?
Sunjic je uz Besica dobitak prvenstva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Sveti i 16 gostiju.