Ma normalno,samo lova a tesko da ga prodaju za tolike pareA_d_0 je napisao/la:barcelona trazi 50 miliona i nece nikakvu zamjenu jer sta ce im huntelaar? taraba lik.pink.panter je napisao/la:Evo citam na coriere delo sport da bi Ibrahimovic mogao u Milan,navodno milan daje i Huntelara i jos 30 mil.Vjerujem da ce Zlatan otici iz Barse,ostao je u sjeni malog Krkica
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- pink.panter
- Kontakt:
Re: AC Milan
"U stećcima je tajna Bosne"...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma ne vjerujem da će barsa dopustiti da tako puno izgubi na zlatanu jer on je njih koštao i preko 90 m kad se uračuna i vrijednos etoo-a, on je u najboljim godinama i vjerovatno će mu dati još koju sezonu da se dokaže.
sinoć inače milan igrao prijateljsku sa washington dc i izgubio 3-2, al oba gola za milan zabio oddo
. sad će mu ćelo odma ponuditi produženje ugovora
, a vjerovatno i favaliju, hehe
sinoć inače milan igrao prijateljsku sa washington dc i izgubio 3-2, al oba gola za milan zabio oddo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Napolitano
- Kontakt:
Hehe, ado upravu si, sta ce Barci neke zamjene kad imaju tim snova!
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
- tony-mortale
- Kontakt:
ma da kriza je i nema se za transfere, nema trošenja i sl. gluposti koje berlusconi prosipa, a onda lagano kupi jahtu sinu pier silviu od samo 37 metara za "simboličnih" 18 miliona eura. mislim htio je on i veću al ipak je ekonomska kriza pa se sad mora sramotiti sa ovom kantom

za kurve i luksuz se uvijek ima ali milanu budžet za transfere čak 30 miliona, sjetim ti se familije silvio

za kurve i luksuz se uvijek ima ali milanu budžet za transfere čak 30 miliona, sjetim ti se familije silvio
DEBIL , znam da su po zavrsetku sezone , poceli planirani prosvjedi i demonstracije protiv berluskonija , i da je glavna tacka bila prodavanje kluba , otprilike oko 50 000 navijaca je najavljivalo dolazak ispred zgrade uprave .. e sad ako ima ko tacnih informacija o tome neka prozbori .. hvala
..Siamo l'armata Rossonera..
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
pametnije nisi mogao da kazes slazem se stobom za interom smo trenutno dosta unazad ali ko zna sad je murinjo otisao pa cemo vidjetA_d_0 je napisao/la:imamo 60 miliona. prodati huntelaara za 20,prodati boriella za 15 jer milanu trebaju igraci za velike utakmice a ne igraci koji igraju samo protiv timova tipa catanie. to je otprilike nekih 95 miliona. za te pare dovesti dzeku 40 mil,gansa kojeg vec zovu "novi kaka" za 10 miliona i 2 odbrambenih i to bi bilo dovoljno za 2. pozicije jer realno interu mozemo samo oblizat onu stvar.
treba biti realan i shvatiti da nismo ni blizu intera.
eno cini mi se Berlusconi dobro zagrizao za Ibrahimovica. Cak je izjavio da ce ubrzo poceti pregovore sa Barcelonom oko njegovog transfera. Spominje se cifra od oko 50-55 miliona. Samo kazem daj Boze.
eno cini mi se Berlusconi dobro zagrizao za Ibrahimovica. Cak je izjavio da ce ubrzo poceti pregovore sa Barcelonom oko njegovog transfera. Spominje se cifra od oko 50-55 miliona. Samo kazem daj Boze.
- tony-mortale
- Kontakt:
e jbg čuj sad dovodi ibrahimovića za 55 miliona a nije mogao 2006 kad je koštao 25, bolje da daju 40 m za džeku koji je 6-7 godina mlađi, mada neće nijedan od njih doći u milan na kraju će nam pojačanja biti pola cagliarija i to je to
a procitah na nekoj stranici nmg se sad sjetiti.
ali poznato je da berlusconi nedaje pare za neprovjerene igrace,dok za ove provjerene (po mogucnosti i stare) iskrcava veliku lovu. Pomirio sam se da Dzeko nece doci,mada tesko da ce i Ibra jer ga ovi nece pustiti. I ja ocekujem da nam pojacanja budu pola cagliarija al nek barem dovedu Paula Henrique Gansa pa momak je strasan nkako mi baca na Kaku mogao bi postati svjetska klasa a ne kosta puno.
ali poznato je da berlusconi nedaje pare za neprovjerene igrace,dok za ove provjerene (po mogucnosti i stare) iskrcava veliku lovu. Pomirio sam se da Dzeko nece doci,mada tesko da ce i Ibra jer ga ovi nece pustiti. I ja ocekujem da nam pojacanja budu pola cagliarija al nek barem dovedu Paula Henrique Gansa pa momak je strasan nkako mi baca na Kaku mogao bi postati svjetska klasa a ne kosta puno.
- tony-mortale
- Kontakt:
Ekipa je napokon na odmoru, završena je i ta famozna američka postsezona, dvije pobjede i poraz, igrali su sa kombinovanim sastavom, igra rekreativna skroz, oprostili se definitivno dida i favali, neki igrači su bili na probi, al najvjerovatnije neće potpisati nijedan od njih.
Za razliku od prethodnih godina kad se u prelaznom roku svaki dan neko novo ime vezalo za Milan, ove godine poprilično mirno, zasad samo yepes došao umjesto favalija(ima čini mi se 34 god.
) i vraćen storari sa posudbe u sampdoriji gdje je branio extra.
Još nije pretstavljen ni novi trener, al očito je to alegri samo se čeka da mu krajem juna istekne ugovor za cagliarijem i da on i zvanično bude trener Milana.
Nije još ni pretstavljen novi dres, ali u milanovoj akademiji se pojavio ovaj

pa bi to mogao biti i dres prvog tima, mada mi se ovaj šorc tu nikako ne uklapa
Za razliku od prethodnih godina kad se u prelaznom roku svaki dan neko novo ime vezalo za Milan, ove godine poprilično mirno, zasad samo yepes došao umjesto favalija(ima čini mi se 34 god.
Još nije pretstavljen ni novi trener, al očito je to alegri samo se čeka da mu krajem juna istekne ugovor za cagliarijem i da on i zvanično bude trener Milana.
Nije još ni pretstavljen novi dres, ali u milanovoj akademiji se pojavio ovaj

pa bi to mogao biti i dres prvog tima, mada mi se ovaj šorc tu nikako ne uklapa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Narodski rečeno "Niđe veze" 
- United Rule
- Kontakt:
Ala i vas J*** vlasnici ko i nas...strasno 
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
ko i nasUnited Rule je napisao/la:Ala i vas J*** vlasnici ko i nas...strasno
- majestic24
- Kontakt:
Ma sta je njemu 18 mill??? Prosle godine je mogao dzeku kupiti za te pare,al....ma ko ebe dzeku,njega nemoze hebat,al zato ce se kepic na ovu jahtu lijepiti ko muhe na ****.tony-mortale je napisao/la:ma da kriza je i nema se za transfere, nema trošenja i sl. gluposti koje berlusconi prosipa, a onda lagano kupi jahtu sinu pier silviu od samo 37 metara za "simboličnih" 18 miliona eura. mislim htio je on i veću al ipak je ekonomska kriza pa se sad mora sramotiti sa ovom kantom
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Allegri je odavno dao otkaz u Cagliariu..
zao mi je ovakvog Milana..
zao mi je ovakvog Milana..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Imas ti koga zalit nemoras Milan.
Allegri je dobar trener preferira mlade igrace pa bi valjda malo podmladio ekipu. Opet onaj celo mulja o transferima izgleda da ce doci samo igraci kojima je ugovor istekao. A nisam nista vise ni ocekivao.
Allegri je dobar trener preferira mlade igrace pa bi valjda malo podmladio ekipu. Opet onaj celo mulja o transferima izgleda da ce doci samo igraci kojima je ugovor istekao. A nisam nista vise ni ocekivao.
nemoj me ti nervirati
pa vidis da nikoga ne dovode, niko se ne povezuje sa njima.. nista..
pa vidis da nikoga ne dovode, niko se ne povezuje sa njima.. nista..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Allegri nam je novi trener.
A sto se tice ovih ne dolazaka i dolazaka,bolje je da i ne dovode nikoga nego da Galliani izvodi svoje "lucidne" poteze,polako ima vremena.
Treba vec jednom kako treba igrace dovesti,one sto nam trebaju,a neke isluzene "sampione" kako ih nasa uprava zna nazivati.
@ juventino iznad,vi ste prosle sezone doveli i kamaru nekih igraca pa niste nista napravili.
Nama treba pametan mercato do bola,ali sudeci po predhodnih dvije tri godine tesko da ce ista biti od toga,ali eto vidjet cemo,a dotada Forza Milan!!!!!
A sto se tice ovih ne dolazaka i dolazaka,bolje je da i ne dovode nikoga nego da Galliani izvodi svoje "lucidne" poteze,polako ima vremena.
Treba vec jednom kako treba igrace dovesti,one sto nam trebaju,a neke isluzene "sampione" kako ih nasa uprava zna nazivati.
@ juventino iznad,vi ste prosle sezone doveli i kamaru nekih igraca pa niste nista napravili.
Nama treba pametan mercato do bola,ali sudeci po predhodnih dvije tri godine tesko da ce ista biti od toga,ali eto vidjet cemo,a dotada Forza Milan!!!!!
Ma Daffy dzaba vama utrosenih 300 miliona opet cemo biti ispred vas
.
Nasi transferi moguci su Fabiano i niko vise. I to on kad dodje ce ici na kaljenje 3 sezone dok sazri kao igrac pa tek onda konkurisat za sastva.
Nasi transferi moguci su Fabiano i niko vise. I to on kad dodje ce ici na kaljenje 3 sezone dok sazri kao igrac pa tek onda konkurisat za sastva.

ovo su pravi dresovi milana za sljedecu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.