BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Damir_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Damir_BvB » 08 dec 2010, 01:23

Kao prvo nema veze od kad sam na forumu kao drugo ja uzimam u usta sta zelim a po Bayernu se piskim i kakim ono opusteno ... 2-0 ste ove sezone popusili od nas ono rutinski koliko nam je trebalo jbg... Znam da vam je bavarcima tesko niste navikli tako losu sezonu ali pazi malo sta pises da ne odes daleko ;) prvi put mi se obracas i pises pametnjakovic itd itd ... Polahko gdje tu kultura , znam da ti je tesko sto smo trenutno bolji od vas ali to nije razlog da se tako ponasas ko si ko ti ... Pa zar vi bavarci nemate o cemu raspravljat na vasoj temi mislim da imate trenutno vece brige nego mi pobrini se oko svog napravi red u svojoj kuci pa tek onda u tudoj ... Nije uredu doc na temu BvBa i vrjedjat navijace BvBa i klub BvB, jbg trenutno smo mi bolji sledece sezone ce te vi bit i sta sad trebamo se klat i pljuvat jedni po drugima daj ba neka sport pobjedi a ne glupa vrjedjanja ... Izmedju ostalog Ti si ovde gost i dobro dosao na temu BvBa samo nemoj pljuvat po nasem klubu i omalovazat ga pogtoov ne sad ako smo mi trenutno bolji ... I promjeni tog Ribery-a hebo te on odigro jednu sezonu u karijerri to mu je sve sto je napravio za svojih 27 godina sta ste se svi na njeg bavarci toliko nafurali ba Robben je za njeg izmislio fudbal vjeruj mi . **** igraca koji odigra jednu sezonu i ima 10 mio platu i hebe klub kako ce otic negdje i jos lose igra sad .. Lahm je vas najbolji igrac i momak koji ima mjesta u svakom klubu na svijetu u prvoj postavi. I taj nick ces haman mjenjat il pravit novi profil jer ti tvoj Van Gal leti ubrzo ;) ... Eto odo ja daleko sad jbg ...

P.S.

JEL ZIMA NA - 17
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 dec 2010, 01:26

Italia je napisao/la:najjaca ekipa u evropi trenutno!! naljepsi i najjednostavniji fudbal igraju!!
Hvala druze dobro dosao na nasoj temi ;) Dobra slika dobar igrac TREZEGOL je gol masina i super igrac ...
BvB Echte Liebe !!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 08 dec 2010, 01:30

Damir_BvB je napisao/la:Kao prvo nema veze od kad sam na forumu kao drugo ja uzimam u usta sta zelim a po Bayernu se piskim i kakim ono opusteno ... 2-0 ste ove sezone popusili od nas ono rutinski koliko nam je trebalo jbg... Znam da vam je bavarcima tesko niste navikli tako losu sezonu ali pazi malo sta pises da ne odes daleko ;) prvi put mi se obracas i pises pametnjakovic itd itd ... Polahko gdje tu kultura , znam da ti je tesko sto smo trenutno bolji od vas ali to nije razlog da se tako ponasas ko si ko ti ... Pa zar vi bavarci nemate o cemu raspravljat na vasoj temi mislim da imate trenutno vece brige nego mi pobrini se oko svog napravi red u svojoj kuci pa tek onda u tudoj ... Nije uredu doc na temu BvBa i vrjedjat navijace BvBa i klub BvB, jbg trenutno smo mi bolji sledece sezone ce te vi bit i sta sad trebamo se klat i pljuvat jedni po drugima daj ba neka sport pobjedi a ne glupa vrjedjanja ... Izmedju ostalog Ti si ovde gost i dobro dosao na temu BvBa samo nemoj pljuvat po nasem klubu i omalovazat ga pogtoov ne sad ako smo mi trenutno bolji ... I promjeni tog Ribery-a hebo te on odigro jednu sezonu u karijerri to mu je sve sto je napravio za svojih 27 godina sta ste se svi na njeg bavarci toliko nafurali ba Robben je za njeg izmislio fudbal vjeruj mi . **** igraca koji odigra jednu sezonu i ima 10 mio platu i hebe klub kako ce otic negdje i jos lose igra sad .. Lahm je vas najbolji igrac i momak koji ima mjesta u svakom klubu na svijetu u prvoj postavi. I taj nick ces haman mjenjat il pravit novi profil jer ti tvoj Van Gal leti ubrzo ;) ... Eto odo ja daleko sad jbg ...

P.S.

JEL ZIMA NA - 17

Cesto pisem na ovoj temi i svi znaju KAKO pisem,tj nit vredjam,nit provociram nit sta slicno...Anton je napisoa neke cinjenice,nije ni provocirao ni vredjao a ti si dosao i njemu odg,vrati se pa pogledaj kako,zbog toga sam napisao pametnjakovicu.....vama svaka cast,zasluzeno ste prvi,trenutno igrate bolje i tu se nema sta reci ali covjek ti je rekao logican splet stvari koji se dese u clubovima koji nemaju mogucnsosti da zadrze svoje najbolje igrace a vi ako to uspijete bit cete prvi od 1000000 koji nisu uspjeli...mi mozda budemo bolji sledece god ali mozda i ove,tek je jedno poluvrijeme odigrano....sanse su minimalne ali postoje ali i ako vi osvojite ja cu biti prvi koji ce vam cestitati jer cemo i mi imati dosta dobrog zbog vase titule da neke stvari objasne nasoj upravi.Ribery igra trenutno lose to stoji ali je igracina a za Lahma se slazem i imam isto misljenje.....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 dec 2010, 01:34

Kao što gospo'n Dominacija kaže:

Budite Cool

:mrgreen: :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 dec 2010, 01:41

E svaka ti cast jesi vidjeo kako mozemo lijepo kulturno i bez provokacija pricat i dogovarat se ... Vidi ja mislim da grijesite i da nam se ti neki problemi nece desit koje je Hanto spomenuo i mislim da ce se stvari onako odvijati kako sam napisao ali sto Valencia kaze da lupamo ko nostradamus vrijeme ce pokazati svoje, svako od nas ima svoje teorije i vidjet cemo sve za koju godinicu ... A tebi drug moj svaka cast na ovom komentaru bgm i neka ba uvijek pobjedi fairplay i sport . A dobro kazes ova sezona bi mogla malo otvorit oci vasoj upravi jer stvarno ima tu nekih gresaka koje su ocigledne, ali ne sikiraj se dici ce FCB i vratit gdje im je mjesto, mi htijeli priznat ili ne Bayern je ponos Bundeslige i najveci njemacki klub, i najzasluzniji su oni sto smo izborili 4 mjesto za LP i veliko hvala za to ... Evo ti moj prijedlog, treba vam novi golman ( NEUER idealno rjesenje ali moze i nesto drugo ), Makar jedan Stoper, idealno bi bila dva ali hajde et makar jedan koji posjeduje odredenu klasu, na beku onog malog contenta forsirat dobar je on, eto to je ono minimalna ulaganja a da se vidi bolji rezultat ... :D
BvB Echte Liebe !!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 08 dec 2010, 01:49

Damir_BvB je napisao/la:E svaka ti cast jesi vidjeo kako mozemo lijepo kulturno i bez provokacija pricat i dogovarat se ... Vidi ja mislim da grijesite i da nam se ti neki problemi nece desit koje je Hanto spomenuo i mislim da ce se stvari onako odvijati kako sam napisao ali sto Valencia kaze da lupamo ko nostradamus vrijeme ce pokazati svoje, svako od nas ima svoje teorije i vidjet cemo sve za koju godinicu ... A tebi drug moj svaka cast na ovom komentaru bgm i neka ba uvijek pobjedi fairplay i sport . A dobro kazes ova sezona bi mogla malo otvorit oci vasoj upravi jer stvarno ima tu nekih gresaka koje su ocigledne, ali ne sikiraj se dici ce FCB i vratit gdje im je mjesto, mi htijeli priznat ili ne Bayern je ponos Bundeslige i najveci njemacki klub, i najzasluzniji su oni sto smo izborili 4 mjesto za LP i veliko hvala za to ... Evo ti moj prijedlog, treba vam novi golman ( NEUER idealno rjesenje ali moze i nesto drugo ), Makar jedan Stoper, idealno bi bila dva ali hajde et makar jedan koji posjeduje odredenu klasu, na beku onog malog contenta forsirat dobar je on, eto to je ono minimalna ulaganja a da se vidi bolji rezultat ... :D
Ma nije problem za pricu samo mi se cinilo malo pogresnim tonom tvoje izlaganje i zato sam tako reagovo al et nije frka skontali smo se,sto se tice golmana slazem se za Neuera ali bi ja licno volio da Kraftu pruze priliku,stoper ce doci sigurno jedan a mislim da drugog imamo tj Badstubera,sto se tice beka najvise bi volio vidjeti Couentrao ali tesko al uglavnom neko ce doci i na to mjesto,eh neki dan sam na nekoj temi hvalio vaseg Schmelzera i vjeruj da se nebi bunio da on dodje.....a Bayernu i treba konkurencija jer samim stim i mi cemo dovoditi bolje igrace,jacat ce liga a bgm i njemacki fudball,Klopp ima finu ekipu na okupu i ocigledno dobre skaute pa ste iskopali Kagawu negdje:)i u slucaju da neki igrac ode moze se nai zamjena....a ako od sledece god budemo imali 4 predstavnika onda ce BvB imati laksi zadatak da par god bude konstantan u ligi prvaka a stim odma se dobijau vece pare i sponzori a i samim tim vece sanse da se zadrzi neki igrac...vi vec imati ime u europi samo treba skinuti prasinu sa njega a ovim putem ce to mozda i moci....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 08 dec 2010, 08:26

ovako gotze i grosskreutz imaju ugovore do 2014,hummels do 2015 sahin do 2013 cini mi se...barios do 2013 tako da cisto sumnjam da ce u rasprodaju ,pogotovo sto imaju kloppa na klupi koji je uvjerljiv ko dzavo pa ce ubijedit sviju da potpisu tj produze ugovore za manje para nego u drugim klubovima sho bi dobijali...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 dec 2010, 10:29

a sto se "zuti" ova BL, neka malo podsjeca me na djetinstvo i taj fudbal, dosta manje manekena je bilo :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 dec 2010, 12:09

"Aber ich bin glücklich in Dortmund und wenn es nach mir geht, könnte ich auch für den Rest meiner Karriere hier zu bleiben." -by Lucas Barrios :D

Nije problem...ja bi mu odmah dao dozivotni ugovor i problem rijesen :mrgreen:

Evo i citav intervju:
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... iben_14759

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 dec 2010, 12:15

adnan24 je napisao/la:"Aber ich bin glücklich in Dortmund und wenn es nach mir geht, könnte ich auch für den Rest meiner Karriere hier zu bleiben." -by Lucas Barrios :D

Nije problem...ja bi mu odmah dao dozivotni ugovor i problem rijesen :mrgreen:

Evo i citav intervju:
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... iben_14759
Hehe to je ono sto ja pricam kod nas je drugcija situacija skoro pa svi igraci ovaj klub i nas navijace obozavaju i nece tek tako lahko doc jos kloppo tu ... A lucasu svaka cast sto je to rekao jos mi je drazi ... ;)
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 08 dec 2010, 12:20

Hajnal na meti Kolna, Jos dok je Meier bio manager Kolna sastao se par puta sa Hajnalovim managerom i pricalo se puno oko prelaska u komsiluk :D ... No kako sad stvari stoje Koln trazi lijevog beka zatim golmana i kao trece pojacanje je planiran kreativac koji ce da uposljava princ poldia i tu je planiran HAJNAL , i ... Prvo bi trebao biti posudjen u slucaju da Koln ostane u 1 ligi onda bi imali i opciju da ga otkupe...

Eto nama malo para a i rjesit cemo se Hajnalove plate... Zao mi je sto za ovog momka nema mjesta ni na klupi po meni je mnogo bolji od Feulnera a i od Da Silve, i mislim da je Hajnal zasluzio barem s klupe da ulazi u igru ali eto nesto Kloppu ne stima, a mi Kloppu nemamo sta rec covjek ima rezultate i radi sto je najbolje za Klub... Samo dobar je Hajnal igrac ...
BvB Echte Liebe !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 dec 2010, 13:15

adnan24 je napisao/la:
Weidenfeller ce produziti ugovor,u to nema dvojbe...Dede i Owomoyela su realno rezervni bekovi skloni povredama tako da se ne bi iznenadio da napuste klub a da neka dvojica mladih talenata preuzmu njihove uloge sto ne bi bilo lose iako mi je Dede jedan od drazih igraca...
Za Sahina ne znam bas pojedinosti ali tu ce se sigurno naci neko rjesenje koje je dobro za obe strane...jos jednom kazem Sahin sigurno nece zaj... BvB i eventualno otici negdje za 0 eura,maraka,kuna :D
A isto tako koliko god treba povecati plate ako eventualno osvojimo prvenstvo opet ne treba pretjerivati...nismo mi ni Manchester,ni Real M. a ni Bayern. Ako bas neko bude insistirao za neku preveliku platu onda ga treba prodati i rijesen problem jer ne moze si klub dozvoliti da ukoliko se eventuano ne plasiramo u LP sljedece godine da opet udje u teski minus...taj rizik necemo gledati ovaj put :D
Nisam ja niti reko da neće produžiti, ja se nadam da oće, samo je pitanje po kojim uvjetima, ništa više niti manje... Kaj se tiće Dedea i OwomoGnjilog, ok oni vam i nisu tako bitni al opet treba se odlučiti kaj sa njima, jer ako ništa drugo oni su vam zamjene. možda bi ih i trebali prodati jer ta dva igrača imaju veće plaće nego prvotimci Schmelzer i Pišček pa nema smisla da baš njih dva sijede na klupi, al opet ako neprodužite sa njima morate kupiti dva nova igrača...Sa Dedeom bi ja pokušao produžiti ali naravno pod uvjetom da pristane na manju plaću...A kaj se tiće Sahina, nisam ja niti reko da će ići za 0KN nego da može otići za 6 i to podhitno treba nekako riješiti, ako se može u granicama normale...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 dec 2010, 13:26

Damir_BvB je napisao/la:Kako se bolan usudis poredit Hopenheim i BvB i rec nema velike razlike.
Eto usudim se, ubi me :mrgreen: Ono što samja usporedio stoji i argumentirano je, a ako ti to ne želiš vidjeti to je tvoj problem. nisam ja tu pisao o tradicji i povjesti kluba nego o jačini, kluba kadra i iznenađenju...Ako to tebi nije jasTno to je tvoj problem, ne moj. ;)
Pricas gluposti SAHIN ce otic radi klauzule. Da ti ja kazem nesto Sahin nije papak ko Schweini da poleti za parama i da se osili i hebe klub svoj oko produzenja ugovora... Sahin voli ovaj klub ovaj grad i nas navijace vjeruj mi to je momak koji ima srce i koji je normalan a ne neki glumac i frajka tipa Schweinia... Skoro je Nuri majstor rekao i dobro slusaj i zapamti : NE IGRAM ZA PARE VEC ZA TROFEJE, KADA SAM OSVOJIO KUP SA Feynordom Bio je to jedan od najljepsih trenutaka moje karijere..........
jesu li to sve činjenice? :lol: Poznaš li ti tog igrača osobno? :lol: Razmisli malo logički o mojoj slijedećoj tezi. Ako je sve tako kako ti kažeš i ako njega ne zanima lova nego on zbog "SRCA" igra za BvB. ZAŠTO JE ONDA TRAŽIO DA MU SE TA KLAUZULA STAVI U UGOVOR? 8-) Razmisli malo prije nego nekaj prosereš...
Dalje Wajdenfeller ostaje 1000 % ne sikiraj se nista znam da bi vam godio al jbg zao mi je ... Sto kenjas pricas plata se nekom povisit za 100 % jesi ti bolan normalan nije ovo covjece dragi CITY ili Wukojebina ili Hopenhajm, plata se moze povisiti onoliko koliko nece skodit klubu. tako da 25 % povisit platu da ili 50 % povisit ako je mala plata i to je to...
A šta ako dođeneki klub kojem također treba GOLMAN i ponudi mu više nego duplo što sada zarađuje u Bvb-u? Oće li on i dalje ostati u BvB-u? Ili ti tvrdiš da Weidenfeller nije tako dobar da bi ga neki drugi klub htio pod muss dovesti? :? A jesam ti ga šuknuo... :lol:
Dalje vjeruj mi Niko nece doc dat 20 mio za igraca koji je nastupio par puta za repku i nije odigrao ni jednu sezonu u eurotakmicenjima pa hej vidi bolan DZEKO je ubica i to provjerena ubica i niko nije ponudio vise od 25 mio eurica. A da neko da za Subotica 25 mio ili za Schmelzera ili Barriosa daj ba sta ti je covjece jesi normalan,
pa nemora biti 25, ko je rekao da mora? I ko tebi kaže da to niko neće ponuditi ili da nije ponudio već?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 dec 2010, 14:28

@anton, ja ne razumijem zašto ti visiš na temi BvB i nešto pokušavaš ubijediti ljude. I sve da bude onako kako ti predviđaš, šta onda, jel oni trebaju prestati navijati za BvB i ne radovati se pobjedama jer će eto iduće godine ostati bez igrača?

Kad se sve sabere, za ovakve sezone se živi i trebaju ljudi maximalno uživati u tome. Poslušaj malo pjesmu pipsa "nogomet", kako su ljudi uživali 82' kad se dinamo borio sam protiv svih i osvojio naslov, a kasnije devedesetih kad su oni bili 'na vlasti' sve je izgubilo onu strast...

Brate, izduraj ovu sezonu, biće bayern opet prvi. Ne moraš dosađivati ljudima, sad kad ste donji..
A BvB-ovci uživajte, makar to trajalo i jednu sezonu, život je ionako kratak...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 dec 2010, 15:32

spielführer_21 je napisao/la:@anton, ja ne razumijem zašto ti visiš na temi BvB i nešto pokušavaš ubijediti ljude. I sve da bude onako kako ti predviđaš, šta onda, jel oni trebaju prestati navijati za BvB i ne radovati se pobjedama jer će eto iduće godine ostati bez igrača?
A zaš nebi bio na ovoj temi? zašto se nebi kvalitetno raspravljalo o BvB-u? :roll: Inače ja nevolim baš zalaziti u teme Bayerna niti na jednom forumu, jer previše mi se život oko toga kluba vrti. Znam sve živo i mrtvo o tom klubu i neda mi se prepirati sa nekim drugim o njemu niti objašnjavati zašto je to tako. I još kad pročitam određene komentare nekih "navijača" bljuje mi se tako da se sa tim nevolim zamarati. Kaj se tiće Bayerna nevolim prihvaćati niti jedno drugo mišljenje nego svoje jer smatram da je najbolje. Inače ja obožavam BUNDESLIGU i rijetko di mogu o drugim klubovima iz te lige raspravljati, pa onda fatam šansu di stignem...

A kaj se tiće bvb-a, to je samo naša rasprava, al ja se toplo nadam da će Bvb postati veliki klub, da će imati para, da će moči zadržati svoje zvijezde i dovoditi nove. Ja sam u biti pobornik velike Borussie i nadam se da će što prije doži bar 200 milja Umsatza ;) Inače imam dres od rickena ;)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 dec 2010, 15:55

Prvo BvB je veliki klub, igrači dolaze i odlaze, hebati ih.. ali strast, bolje reći kult Borusije je nevjerovatan, to kažem, iako nisam navijač tog kluba.. Sad što neko ima više para i trofeja, zahebi i to, i Johnny Štulić je rekao: ne idemo na utakmice samo zbog golova i pobjeda..

Budi ti na ovoj temi i raspravljaj ali kvalitetno, a ne da svaki post ide otprilike:"ćuj šta vama vredi bit prvi, kad ćemo vam pokupiti najbolje igraće i opet ćete pasti".. Kad dođu dobre pare normalno da će otići, to i moja baba zna, pa i man utd proda ronalda kad dođe dobra ponuda.. Opet kažem igrači dolaze i odlaze i sigurno je da BvB ima snagu da se svakih par godina bori za vrh.. Ovo je jedna od tih godina i nek ljudi uživaju.

Ja navijam za Romu, koja je dosta slična BvB-u i doživio sam 1 titulu prvaka i dva puta kad smo se do zadnjeg kola borili, zapravo tri puta(ali prvi put su bile nerealne šanse da i Inter i Juventus izgube u zadnjem kolu).. I sad mogu reći da su mi draže te sezone kad smo se borili i u zadnjim kolima gubili titulu, nego kad smo je suvereno osvojili.. Nije u trofejima sve, kontaš?

I griješiš što nisi više na bayernovoj temi, pošto vidim da puno znaš.. Možeš i neku djecu tamo nešto naučiti...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 dec 2010, 16:04

spielführer_21 je napisao/la:
Budi ti na ovoj temi i raspravljaj ali kvalitetno, a ne da svaki post ide otprilike:"ćuj šta vama vredi bit prvi, kad ćemo vam pokupiti najbolje igraće i opet ćete pasti"..
Ti si mene totalno krivo shvatio jer ja neam taj nastup. Ja sam govorim o eventualnim problemima sa kojim će se Bvb sresti i to je to. Nije da ja njima sada zavidim na ovom uspjehu i govorim, vidjet ćete vi slijedeće sezone. Neki ovdje ovo o ćem ja pričam nevide pa zato ja i to pišem. Dosta njih je uvjereno da ovaj problem o kojem ja pričam u Bvb-u nepostoji i zbog njihovih postova ja sam o tome počeo pisati...
spielführer_21 je napisao/la: I griješiš što nisi više na bayernovoj temi, pošto vidim da puno znaš.. Možeš i neku djecu tamo nešto naučiti...
Ne griješim vjeruj mi , jer mi je dosta učiti djecu nešto što njihove tvrde glave neprihvaćaju ;) Kad ja pročitam da se Švajniju **** mater ili da je Salihović bolji od Švajnija ili da je Bayern škrt, meni se diže kosa na glavi i nepada mi napamet nekog ići uvjeravati u suprtno...

uskoro ću napisati post u temi HSV-a pa uživaj :mrgreen:

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 08 dec 2010, 16:06

Ma nije ti dobro to poređenje sa Hoffenheimom. Ovaj kadar je puno jači nego njihov, mi imamo ime a oni nemaju, sto je za mene velika prednost. Imamo armiju navijaca, na vecim stadionima bude nas i 10 000 u gostima. I jos jedno, Hoffenheim je usao u proljetni dio poravnat sa Bayernom, a mi cemo otici s velikom prednosti na odmor. Leverkusen prosle godine imao samo 2 boda prednosti u odnosu na BAyern. To su argumenti Bayernovaca, kao Hoffenheim i Leverkusen su pali u drugom dijelu tako ce i BVB pa cemo i mi cemo njih stici, a zaboravljaju da imaju ogroman zaostatak. Mi cemo pasti, to je sigurno, ali mislim da necemo toliko pasti da prokockamo ovu prednost.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 dec 2010, 16:13

Klopp je napisao/la:Ma nije ti dobro to poređenje sa Hoffenheimom. Ovaj kadar je puno jači nego njihov, mi imamo ime a oni nemaju, sto je za mene velika prednost. Imamo armiju navijaca, na vecim stadionima bude nas i 10 000 u gostima. I jos jedno, Hoffenheim je usao u proljetni dio poravnat sa Bayernom, a mi cemo otici s velikom prednosti na odmor. Leverkusen prosle godine imao samo 2 boda prednosti u odnosu na BAyern. To su argumenti Bayernovaca, kao Hoffenheim i Leverkusen su pali u drugom dijelu tako ce i BVB pa cemo i mi cemo njih stici, a zaboravljaju da imaju ogroman zaostatak. Mi cemo pasti, to je sigurno, ali mislim da necemo toliko pasti da prokockamo ovu prednost.
Ma dobar je vejruj mi. Nemoj gledati ime i skužit ćeš to. Prije sezone vaše ekipe ako se porede su po kvaliteti bile maltene iste i kako je sada BVB ugodno iznenađenje tako je onda bio i Hoffenheim. I ja negledam kolko sada ko zaostaje i kolko je onda neko zaostajao nego samo i striktno gledam te dvije ekipe. Vjeruj mi to nije nikakvo omalovažavanje nego objektivnost ;)

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 08 dec 2010, 16:16

anton 1983 je napisao/la:
Klopp je napisao/la:Ma nije ti dobro to poređenje sa Hoffenheimom. Ovaj kadar je puno jači nego njihov, mi imamo ime a oni nemaju, sto je za mene velika prednost. Imamo armiju navijaca, na vecim stadionima bude nas i 10 000 u gostima. I jos jedno, Hoffenheim je usao u proljetni dio poravnat sa Bayernom, a mi cemo otici s velikom prednosti na odmor. Leverkusen prosle godine imao samo 2 boda prednosti u odnosu na BAyern. To su argumenti Bayernovaca, kao Hoffenheim i Leverkusen su pali u drugom dijelu tako ce i BVB pa cemo i mi cemo njih stici, a zaboravljaju da imaju ogroman zaostatak. Mi cemo pasti, to je sigurno, ali mislim da necemo toliko pasti da prokockamo ovu prednost.
Ma dobar je vejruj mi. Nemoj gledati ime i skužit ćeš to. Prije sezone vaše ekipe ako se porede su po kvaliteti bile maltene iste i kako je sada BVB ugodno iznenađenje tako je onda bio i Hoffenheim. I ja negledam kolko sada ko zaostaje i kolko je onda neko zaostajao nego samo i striktno gledam te dvije ekipe. Vjeruj mi to nije nikakvo omalovažavanje nego objektivnost ;)
Znaci ocekujes nas pad i da ce nas Bayern stici?
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.