FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma suvisno je pricati o igri kada igras tekmu u ovakvim uslovima!!Tu se onda samo gleda pobjeda i nista vise,treba pricekati ljepse vrijeme pa onda vidjeti na sto ce igra da lici,mada nekad mozes odigrati i lijepo za oko i dobro ali da izgubis,treba davati golove,treba iskoristiti naredne treninge da se poradi na realizaciji,uigravati neke akcije i varijante za gostovanja,vjezbati prekide,jednostavno na slijedecem gostovanju,gledati da se igra ofanzivnije,pokusavati uputiti sto vise suteva na protivnicki gol,pa zasto ne i iz daljine,nikad se ne zna odakle ce lopta "zalutati" u gol,treba se boriti i pokusavati dolaziti sto vise u takve prilike odakle mozes da ugrozis protivnicki gol,znam da je to tesko na gostovanjima ali........i vecinu sudija i delegata treba otjerati u 100 pm,zalutali u fudbal,njima je samo bitno da uzmu dnevnicu,po meni trebalo je otkazati ovaj mec danas jer teren je bio uzasan za igru......nas savez je poznat po tome sto promovise antifudbal,nema uslova za igru,otkazi mec i cao!!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
eno Bazdarevic pobjedio Cean jel to znaci da on dolazi na Grbavicu ?
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
- Stone Island
- Kontakt:
Pošteni ste pravo...svi se pravite ludi...drop je napisao/la:Utakmica je bila teška za pratiti i za igrati zbog prelošeg terena.U svakom slucaju smo ih totalno nadigrali i igraci Veleža nisu za 90 minuta stvorili prilike (jedine dvije koje su imali su ustvari bile katastrofalne greške poklon lopte od strane Šehića u prvom poluvremenu kad "igracina" Obad nije znao poslati loptu u prazan gol i u drugom kad je kloc Kerla fino spustio i asistirao nekom igracu Veleža a ovaj još levat od Kerle nije znao postici gol) i to je to od Veleža ekipe koja nije ni pokušala nešto kombinovati vec se nadala nekoj greški...docekali su takve dvije greške,ali za razliku od Slobode (koja ima identican pristup igri kao Velež) oni nisu kaznili te kikseve.
S druge strane,cini se da sa Hoticem na klupi igra ima neke pomake za razliku od Sime šminkera.Ako ništa kondiciono smo spremniji za klasu...trka i borbenost je bila na nivou ali se previše preseravaju sa nekim kombinacijama koje ispadaju smiješne na onako lošem terenu...imali smo još nekoliko cistih zicera ali i realizacija je katastrofalna (ali ono na kraju Sadikovic umjesto da šutira kako treba-on glumi Ronaldinha i ko fol nešto lobuje![]()
kako se izofira levat.
Sve u svemu (jest da je teren katastrofa bio i da se nije moglo sastaviti 2-3 pasa kako treba a da lopta ne zapne u snijegu) tanko je ovo bilo danas.
Niste bola prilike stvorili da valja,sem onog gola glavom...
Imali smo od vas više prilika...više šuteva uputili prema golu...
sudija svaki sumnjiv kontakt svirao u vašu korist...
Bezveze i crveni dobismo,ono je preloše suđenje bilo slično kao i prethodne godine kad su 2 gola poništena ali opet se vi žalite kad dođete u Vrapčiće...
Po snijegu niste mogli čovjeku od 40 godina uzeti loptu...ne znam brato,ali nije baš dobro ni samog sebe lagati

- eliminator
- Kontakt:
kolko je bilo u prilikama ?Stone Island je napisao/la: Pošteni ste pravo...svi se pravite ludi...
Niste bola prilike stvorili da valja,sem onog gola glavom...
Imali smo od vas više prilika...više šuteva uputili prema golu...
sudija svaki sumnjiv kontakt svirao u vašu korist...
Bezveze i crveni dobismo,ono je preloše suđenje bilo slično kao i prethodne godine kad su 2 gola poništena ali opet se vi žalite kad dođete u Vrapčiće...
Po snijegu niste mogli čovjeku od 40 godina uzeti loptu...ne znam brato,ali nije baš dobro ni samog sebe lagati
- bistrikboy
- Kontakt:
neznam sat si gledao al et,velez je imao dvije 100% sanse poslije sehine greske i sut iskosa u 80-toj,mi smo u prvom imali 3 i 1 u drugoj znaci po sansama nesto bolji,igra nije valjala ama bas nikako jedino prvih pola sata je bilo neke igre lijepe za oko,velez dosao da se brani nije uspio,prva liga federacije...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stone Island
- Kontakt:
Eto ja sam ćorav...ili možda ste stvorili još prilika zadnjih 10-tak minuta kad smo izašli...bistrikboy je napisao/la:neznam sat si gledao al et,velez je imao dvije 100% sanse poslije sehine greske i sut iskosa u 80-toj,mi smo u prvom imali 3 i 1 u drugoj znaci po sansama nesto bolji,igra nije valjala ama bas nikako jedino prvih pola sata je bilo neke igre lijepe za oko,velez dosao da se brani nije uspio,prva liga federacije...![]()
dotad bogami ni po čemu niste bolji od nas,štaviše gori ste bili za nijansu...
Sudija je sve svirao u vašu korist...
A gol je pravo lijep bio...
Ne znam,ali ne zaslužujete ništa bolju poziciju od nas...
Onaj je teren odgovarao velezu...velez je dosao na grbavicu da se brani a mi smo bili ti koji smo trebali napadati i igru razvijati sto je po onom terenu bilo skoro pa nemoguce...dodas suigracu loptu,na pola puta stane jer je snijeg zaustavi...sreca samo sto smo zabili onaj gol u 25. min. inace bi sigurno zavrsilo 0-0...da je teren imalo bolji bio velez bi sa 3 komada stadion napustio jer im je odbrana katastrofa,pogotovo desna strana....nasi su 100 probili onu stranu jucer i ubacaj sa one strane je donio gol....mislim da je sudjenje bilo korektno,mozda se malo sudilo u korist zelje ali kad se uzme u obzir kakva znaju biti sudjenja kod drugih klubova ono jucer je bilo extra,crveni karton je sasvim zasulzeno dodjeljen igracu veleza jer je start bio preostar....velez je imao sasvim dobro sudjenje,pa kako se to sudi u vrapcicima?pa najbolji je primjer bio ove sezone u 2 kolu kada smo igrali sa velezom,cist gol dialibe je ponisten, cist! (lafo ofsajd bio,nidje veze!)bilo je jos dosta sumnjivih odluka sudije al et,bilo proslo....treba prvo od svog praga krenuti pa tek onda druge gledati,da je bogdo na svakoj utakmici ovako sudjenje
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
kako ste samo smijesni.....HARIS XXL je napisao/la:Onaj je teren odgovarao velezu...velez je dosao na grbavicu da se brani a mi smo bili ti koji smo trebali napadati i igru razvijati sto je po onom terenu bilo skoro pa nemoguce...dodas suigracu loptu,na pola puta stane jer je snijeg zaustavi...sreca samo sto smo zabili onaj gol u 25. min. inace bi sigurno zavrsilo 0-0...da je teren imalo bolji bio velez bi sa 3 komada stadion napustio jer im je odbrana katastrofa,pogotovo desna strana....nasi su 100 probili onu stranu jucer i ubacaj sa one strane je donio gol....mislim da je sudjenje bilo korektno,mozda se malo sudilo u korist zelje ali kad se uzme u obzir kakva znaju biti sudjenja kod drugih klubova ono jucer je bilo extra,crveni karton je sasvim zasulzeno dodjeljen igracu veleza jer je start bio preostar....velez je imao sasvim dobro sudjenje,pa kako se to sudi u vrapcicima?pa najbolji je primjer bio ove sezone u 2 kolu kada smo igrali sa velezom,cist gol dialibe je ponisten, cist! (lafo ofsajd bio,nidje veze!)bilo je jos dosta sumnjivih odluka sudije al et,bilo proslo....treba prvo od svog praga krenuti pa tek onda druge gledati,da je bogdo na svakoj utakmici ovako sudjenje
- Stone Island
- Kontakt:
Eno došli mi s juga gdje snijeg padne svako 10 godina i mi bolje igramo nego vi po njemu...HARIS XXL je napisao/la:Onaj je teren odgovarao velezu...velez je dosao na grbavicu da se brani a mi smo bili ti koji smo trebali napadati i igru razvijati sto je po onom terenu bilo skoro pa nemoguce...dodas suigracu loptu,na pola puta stane jer je snijeg zaustavi...sreca samo sto smo zabili onaj gol u 25. min. inace bi sigurno zavrsilo 0-0...da je teren imalo bolji bio velez bi sa 3 komada stadion napustio jer im je odbrana katastrofa,pogotovo desna strana....nasi su 100 probili onu stranu jucer i ubacaj sa one strane je donio gol....mislim da je sudjenje bilo korektno,mozda se malo sudilo u korist zelje ali kad se uzme u obzir kakva znaju biti sudjenja kod drugih klubova ono jucer je bilo extra,crveni karton je sasvim zasulzeno dodjeljen igracu veleza jer je start bio preostar....velez je imao sasvim dobro sudjenje,pa kako se to sudi u vrapcicima?pa najbolji je primjer bio ove sezone u 2 kolu kada smo igrali sa velezom,cist gol dialibe je ponisten, cist! (lafo ofsajd bio,nidje veze!)bilo je jos dosta sumnjivih odluka sudije al et,bilo proslo....treba prvo od svog praga krenuti pa tek onda druge gledati,da je bogdo na svakoj utakmici ovako sudjenje
Da je normalan teren bio budi siguran da ne bi gola dali...

- RK Gradacac
- Kontakt:
Sretan put u drugu liguStone Island je napisao/la: Eno došli mi s juga gdje snijeg padne svako 10 godina i mi bolje igramo nego vi po njemu...

010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
i od mene poselamite mramor i iskru,falio im je velez...RK Gradacac je napisao/la:Sretan put u drugu liguStone Island je napisao/la: Eno došli mi s juga gdje snijeg padne svako 10 godina i mi bolje igramo nego vi po njemu...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
navijam za zelju, ali ovo sto zelite red armiju i velezu je bezobrazno, mostarci malo provociraju, zijanili su krivo im je, zeljo je bio bolji za taj jedan gol, al smo i mi i vrapcicima trebali slaviti jesenas, a bilo je 0-0,bistrikboy je napisao/la:i od mene poselamite mramor i iskru,falio im je velez...RK Gradacac je napisao/la:Sretan put u drugu liguStone Island je napisao/la: Eno došli mi s juga gdje snijeg padne svako 10 godina i mi bolje igramo nego vi po njemu...
nemojte biti ko pitari pa mahati velezu za drugu ligu, ne znam koliko znate 2003, kad je velez vec bio druga liga, i kad je zeljo isao u siroki po titulu, RA su izasli na ulicu da daju podrsku nasim, a isto se i desilo kad smo igrali protiv zrinjskog godinu kasnije, kad smo polupali pola mostara,
zelim vam da se izvucete iz opasne zone, a to mozete pobjedama kuci i bod(ovima) sa strane, igrajte onako kao juce protiv zelje i samo borbeno, kvalitet imate,
sretno rodjeni

nek ispadnu travnik i posusje

Cuva Bog Zelju svog!
- bistrikboy
- Kontakt:
e pa ti se malo raspitaj zasto im mi ovo zelimo pa onda ih brani,yebali te oni.. 

- Stone Island
- Kontakt:
E haj mi ti pametni reci zašto smo zakuhali međusobno ?bistrikboy je napisao/la:e pa ti se malo raspitaj zasto im mi ovo zelimo pa onda ih brani,yebali te oni..
- The_Target
- Kontakt:
Bistrikboy postoji video clip zasto smo "zakuhali", sto je grupa ( kako rekose neki podgrupa )fakincica i jalijasa na Bajramskom turniru napala RA... ionako tvoje misljenje kao i misljenje ovih koji zele isto kao i ti, vidjeti Velez u drugoj ligi se ne uvazava, jer ste vi "internet navijaci" oli ti ga "forum huligani", pravim Manijacima cestitke na pobjedi Zeljeznicara.
Rođeni brato
- bistrikboy
- Kontakt:
jucer jug cijeli pjevao,prva liga federacije,ali to su samo internet navijaci,jel da?!The_Target je napisao/la:Bistrikboy postoji video clip zasto smo "zakuhali", sto je grupa ( kako rekose neki podgrupa )fakincica i jalijasa na Bajramskom turniru napala RA... ionako tvoje misljenje kao i misljenje ovih koji zele isto kao i ti, vidjeti Velez u drugoj ligi se ne uvazava, jer ste vi "internet navijaci" oli ti ga "forum huligani", pravim Manijacima cestitke na pobjedi Zeljeznicara.
- Stone Island
- Kontakt:
The_Target,upravu je on...šta drugo i očekivati,htjeli su ''rat'' dobili su ga...izvukli su deblji kraj,samo ja bih se na njihovom mjestu zabrinuo jer smo jučer pokazali da smo bolji a zadnji smo...bistrikboy je napisao/la:jucer jug cijeli pjevao,prva liga federacije,ali to su samo internet navijaci,jel da?!The_Target je napisao/la:Bistrikboy postoji video clip zasto smo "zakuhali", sto je grupa ( kako rekose neki podgrupa )fakincica i jalijasa na Bajramskom turniru napala RA... ionako tvoje misljenje kao i misljenje ovih koji zele isto kao i ti, vidjeti Velez u drugoj ligi se ne uvazava, jer ste vi "internet navijaci" oli ti ga "forum huligani", pravim Manijacima cestitke na pobjedi Zeljeznicara.
Ako mi nastavimo onako,opstanak ne dolazi u pitanje...
Nazalost taj tvoj rat traje jos samo malo a onda odoste u prvu ligu federacije
i daboga svi bili bolji od nas taman toliko koliko ste vi bolji bili...

Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako je MUP HNK neka podgrupa RA onda smo izvukli deblji kraj...
nema nema kamenja...

nema nema kamenja...

- Stone Island
- Kontakt:
Dobije Čelik Travnika ili uzme bod mi ostajemolenovo je napisao/la:Nazalost taj tvoj rat traje jos samo malo a onda odoste u prvu ligu federacijei daboga svi bili bolji od nas taman toliko koliko ste vi bolji bili...