Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
a vettela 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Webberzizu1991 je napisao/la:a vettela
Eno trenutni dres na onom fanatic shopu na rasprodaji, 15€.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@bavarian, to dovoljno govori koliko pratim F1
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
i dostava još 9Chuckie je napisao/la:Eno trenutni dres na onom fanatic shopu na rasprodaji, 15€.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
gdje to? nisam upućen, daj link!Chuckie je napisao/la:Eno trenutni dres na onom fanatic shopu na rasprodaji, 15€.
Možda ovo? - http://fanatic-shop.net/shop/index.php/ ... kav-detail" onclick="window.open(this.href);return false;azTer je napisao/la:gdje to? nisam upućen, daj link!Chuckie je napisao/la:Eno trenutni dres na onom fanatic shopu na rasprodaji, 15€.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
- katalinski
- Kontakt:
http://****.rs/news.php?news=87493" onclick="window.open(this.href);return false;
evo da ne bude da se samo na ovom forumu kuka na Legeu ,kukaju i komsije
Fudbaleri Crvene zvezde jesenju polusezonu završiće utakmicom protiv Vojvodine u Jelen Superligi, a po svemu sudeći to će biti i poslednji meč u aktuelnoj sportskoj opremi. Crveno-beli nisu zadovoljni saradnjom sa italijanskim proizvođačem "Leđeom" i u narednih desetak dana moglo bi da dođe do raskida ugovora.
- Loša je situacija. Nije ispoštovan ugovor, oprema je lošeg kvaliteta. Videćemo šta će se desiti i razmišljamo o promeni - rekao je član Radne gupe FK Crvena zvezda Nebojša Čović za SOS Kanal.
Nezvanično, Zvezda bi mogla da obnovi saradnju sa nemačkom kompanijom "Puma". Crveno-beli su pomenutu opremu nosili u trenucima najvećeg uspeha, osvajanja titule prvaka Evrope.
evo da ne bude da se samo na ovom forumu kuka na Legeu ,kukaju i komsije
Fudbaleri Crvene zvezde jesenju polusezonu završiće utakmicom protiv Vojvodine u Jelen Superligi, a po svemu sudeći to će biti i poslednji meč u aktuelnoj sportskoj opremi. Crveno-beli nisu zadovoljni saradnjom sa italijanskim proizvođačem "Leđeom" i u narednih desetak dana moglo bi da dođe do raskida ugovora.
- Loša je situacija. Nije ispoštovan ugovor, oprema je lošeg kvaliteta. Videćemo šta će se desiti i razmišljamo o promeni - rekao je član Radne gupe FK Crvena zvezda Nebojša Čović za SOS Kanal.
Nezvanično, Zvezda bi mogla da obnovi saradnju sa nemačkom kompanijom "Puma". Crveno-beli su pomenutu opremu nosili u trenucima najvećeg uspeha, osvajanja titule prvaka Evrope.
Ajvatar
Hocemo li mi ikad promjenit sponzora ovog. Ova legea dosadila i Bogu i narodu
Zna li neko do kada savez ima ugovor sa njima ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nema sanse, makar do 2014. Dresovi ne zanimaju ljude u savezu.ZZtop10 je napisao/la:Hocemo li mi ikad promjenit sponzora ovog. Ova legea dosadila i Bogu i narodu![]()
Imaju ugovor do 2014.. Akobogda te godine ćemo se plasirat na SP pa ćemo dobit one pare što dobiju svi koji dospiju u grupnu fazu SP (tj kad se uspiješ plasirat) , pa bi onda savez mogao sklopiti neki ugovor za dresove sa nekom boljom kompanijom , jer ni oni sami trenutno nemaju para za nešto bolje od Legeje..ZZtop10 je napisao/la:Hocemo li mi ikad promjenit sponzora ovog. Ova legea dosadila i Bogu i narodu![]()
Evo pročitao sam kako je bilo na prošlom svjetskom prvenstvu (Južna Afrika 2010) :
32 tima koja su se kvalifikovala dobila su 1 milion dolara za pripreme..
Kad je počelo prvenstvo novac se dijelio ovako:
Svaki tim koji nije prošao grupnu fazu dobio je 8 miliona dolara.
Svaki tim koji nije prošao osminu finala dobio je 9 miliona dolara.
Svaki tim koji nije prošao četvrtfinale dobio je 14 miliona dolara.
Četvrto mjesto dobilo je 18 miliona dolara.
Treće mjesto dobilo je 20 miliona dolara.
Viceprvak je dobio 24 miliona dolara.
Pobjednik je dobio 30 miliona dolara.
Kada potpisuješ sponzorske ugovore s dostavljačem opreme, onda ne plaćaš ti njima, nego oni tebi, tj. reprezentaciji koja bi reklamirala njihovu opremu. Ti si počeo k'o onaj memo ili kako se već zvao onaj forumaš, kada je izvalio da platimo adidasu da nam bude sponzor. 
@ Mali Memo i

Ne budite smjesni, nemaju nasi para da im adidas pravi dresove , i onako je savez u dugovima preko glave :!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jesam se provalio , al bi bilo dobro da bar nekih para dobije ovaj savez. A moraju dobit , jer kad se kvalifikuješ bukvalno ti je zagarantovano najmanje 9 miliona dolara. A sad ,valja se kvalifikovat
Jest da ove u savezu boli ku*ac za dresove i kako će oni izgledat da pravo kažem...
Kakav nam je savez bio, predpostavljam da im je to Komitetu za normalizaciju najmanja briga.viKK je napisao/la:Jesam se provalio , al bi bilo dobro da bar nekih para dobije ovaj savez. A moraju dobit , jer kad se kvalifikuješ bukvalno ti je zagarantovano najmanje 9 miliona dolara. A sad ,valja se kvalifikovatJest da ove u savezu boli ku*ac za dresove i kako će oni izgledat da pravo kažem...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Bilo je priča da bi mogli dobiti adidas ako odemo na SP.Mada je po mom mišljenju najbolji Nike,to bi bilo super.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Imace jedan stalni ucesnik svjetskih prvenstava Lihtenstajn ima adidas opremu vec 300 godina.
Neko bi pomislio da se njihov savez ne trudi za reprezentaciju i dresove ,jer imaju poluprofesionalnu reprezentaciju. Dok jedna od top 30 na svijetu , Bosna, koja je prva u grupi za kvalfikacije i cilj je plasman na SP , ima Legeu .Chuckie je napisao/la:Imace jedan stalni ucesnik svjetskih prvenstava Lihtenstajn ima adidas opremu vec 300 godina.
Znam da je malo offtopic, ali da li je ko nekad nabavljao dres reprezentacije BiH kosarci? Imam zelju da kupim dres Teletovica, i slao sam mail KS BIH, medjutim nisam nikad dobio odgovor, jedan od forumasa koji se dosta mota oko KSBiH mi je obecao da ce mi malo pomoc oko toga, medjutim na kraju nista od toga nije bilo... Tako da bi kakva sugestija bila bi od pomoci... 
Pravda za Papeta!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Dufresne je napisao/la:Znam da je malo offtopic, ali da li je ko nekad nabavljao dres reprezentacije BiH kosarci? Imam zelju da kupim dres Teletovica, i slao sam mail KS BIH, medjutim nisam nikad dobio odgovor, jedan od forumasa koji se dosta mota oko KSBiH mi je obecao da ce mi malo pomoc oko toga, medjutim na kraju nista od toga nije bilo... Tako da bi kakva sugestija bila bi od pomoci...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=100
Prelistaj temu, netko je pisao da ima njegov dres, postavi pitanje kako doc do njeg, tu bi mogao dobiti odgovor
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!