16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
neroazzuro
- Kontakt:
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Pod pretpostavkom da sam malo zaostao, ne razumijem sta je smijesno. Naravno,uzimajuci samo u obzir igrace koji su tu na raspolaganju,bez onih koje je trebao zvati.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Re: Odg: 16.11.2014 Izrael - BiH
Ne cita. Al zato gleda kasete. Zidovi su mu spremili unikatan video player.. Jedan jedini na svijetu osto i nalazi se u hotelskoj sobi u kojoj boravi teleca glava. ebo vas safetOtelo je napisao/la:Sad Susic u Izraelu lista ovu temu i ceka da neko napise najbolju formaciju pa da je prepise
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
To sto si rekao brzi napadaci a u ekipi nema uopce napadaca.neroazzuro je napisao/la:Pod pretpostavkom da sam malo zaostao, ne razumijem sta je smijesno. Naravno,uzimajuci samo u obzir igrace koji su tu na raspolaganju,bez onih koje je trebao zvati.
I trebao je zvati Djurica ili Mahmutovica, mada bi bilo najbolje da je zvao obojicu+ Stilica
No, gdje prestaje logija tu pocinje Safet.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
Veceras Pape dijeli pljuske 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- DonCorleone
- Kontakt:
----------------------------------------Eksperiment------------------------------------------------
--Sticajem okolnosti ok---------------------------------------------Eksperiment----------------
-------------------------------Ok---------------------------Ok---------------------------------------
--------------------------------------------Ok---------------------------------------------------------
--Eksperiment---------------C-----------------------------Ok-------Sticajem okolnosti ok------
--------------------------------------------Ok----------------------------------------------------------
--Sticajem okolnosti ok---------------------------------------------Eksperiment----------------
-------------------------------Ok---------------------------Ok---------------------------------------
--------------------------------------------Ok---------------------------------------------------------
--Eksperiment---------------C-----------------------------Ok-------Sticajem okolnosti ok------
--------------------------------------------Ok----------------------------------------------------------
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Pa nije valjda da trebamo sad diskutovat o tome je li trebao zvat jos nekog napadaca kad ga vec nije pozvao. Ali od ovih koji su tu, to je to.Otelo je napisao/la:To sto si rekao brzi napadaci a u ekipi nema uopce napadaca.neroazzuro je napisao/la:Pod pretpostavkom da sam malo zaostao, ne razumijem sta je smijesno. Naravno,uzimajuci samo u obzir igrace koji su tu na raspolaganju,bez onih koje je trebao zvati.
I trebao je zvati Djurica ili Mahmutovica, mada bi bilo najbolje da je zvao obojicu+ Stilica
Meni to ne izgleda lose.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Samo da je.bem mamu ovima što večeras za Izrael navijaju.
Pozdravljam.
Ne vjerujem da takvi postoje.
Nepodrzavanje Papeta se niposto ne smije poistovijetiti sa navijanjem za protivnika!
Cisto sumnjam da cemo pobjediti, i ako izvucemo Remi bice dobro. 
Veliki je čovjek uvijek spokojan; mali je čovjek uvijek razdražljiv.
Konfucije
Konfucije

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
neroazzuro
- Kontakt:
Edit
Zadnja izmjena: neroazzuro, dana/u 16 nov 2014, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Za Izrael ne bi navijao ni kada bi igrali protiv Crvene Zvezde...MirzaLukavac je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Samo da je.bem mamu ovima što večeras za Izrael navijaju.
Pozdravljam.
Ne vjerujem da takvi postoje.
Nepodrzavanje Papeta se niposto ne smije poistovijetiti sa navijanjem za protivnika!
#papeout
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Nema tu diskusije. On je trebao i moram pozvati jos minimalno jednog napadaca. Tj. jedinog napadaca.neroazzuro je napisao/la:Pa nije valjda da trebamo sad diskutovat o tome je li trebao zvat jos nekog napadaca kad ga vec nije pozvao. Ali od ovih koji su tu, to je to.Otelo je napisao/la:To sto si rekao brzi napadaci a u ekipi nema uopce napadaca.neroazzuro je napisao/la:Pod pretpostavkom da sam malo zaostao, ne razumijem sta je smijesno. Naravno,uzimajuci samo u obzir igrace koji su tu na raspolaganju,bez onih koje je trebao zvati.
Meni to ne izgleda lose.
Tebi ne ali meni da. Jos kad se skupe na terenu pa se nece znati ko pije a ko placa.......
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
evo je PapeOtelo je napisao/la:Sad Susic u Izraelu lista ovu temu i ceka da neko napise najbolju formaciju pa da je prepise
Bega
Mujdža - Spaha - Toni - Anel (
Bešić - Pjana
Hajrović - Medunjanin - Lulić
Višća (
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kad ce zvanicni sastavi, jel sat prije tekme?
- Consigliere
- Kontakt:
Da je to ranije radio, sad bi imali najmanje osminu finala SP-a (svemirski uspjeh) i barem 7 bodova na kontu u ovim kvalama... Ali, neeeeee... Mora 4 4 2, i mora TinoOtelo je napisao/la:Sad Susic u Izraelu lista ovu temu i ceka da neko napise najbolju formaciju pa da je prepise
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ja sam stavio 2 i Lulić gol pa nek' sve ode u pm 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ljubav prema domovini I ovim momcima preovladava nad prezirom koji osjecamo prema papketu.. mozda I najveci ispit generacije
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imam naučit 30 stranica do sutra ali ne mogu. Draže mi čitat ovo. 
Ako kojim slučajem ovo izgubimo Safetu odmah otkaz dati, na stadionu. Ganja neke svoje inate. Imaš lijevog beka ali ga ne zoveš iz samo njemu poznatih razloga. A isto tako i napadača, istini na volju nisu kvalitet Džeke i Vede ali bolj ikakav nego nikakav.
Kako god, večeras uz BiH. Mogu ja sad reći da neću navijat za BiH ali kad krene tekma nema šanse da navijam protiv nas. U teoriji moguće, ali u praksi, u stvarnosti nema šanse.
Ljiljani zlatni, opet smo s' vama
ponovo nebo ce gorit nad nama
jaki k'o kamen, staroga mosta
na nas je majka, Bosna ponosna

Ako kojim slučajem ovo izgubimo Safetu odmah otkaz dati, na stadionu. Ganja neke svoje inate. Imaš lijevog beka ali ga ne zoveš iz samo njemu poznatih razloga. A isto tako i napadača, istini na volju nisu kvalitet Džeke i Vede ali bolj ikakav nego nikakav.
Kako god, večeras uz BiH. Mogu ja sad reći da neću navijat za BiH ali kad krene tekma nema šanse da navijam protiv nas. U teoriji moguće, ali u praksi, u stvarnosti nema šanse.
Ljiljani zlatni, opet smo s' vama
ponovo nebo ce gorit nad nama
jaki k'o kamen, staroga mosta
na nas je majka, Bosna ponosna
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Za ćif.ute neću nikad navijati, ali da bi volio da tele dobije otkaz - bi.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
To što ne volim selektora,ne znači da ne volim svoju reprezentaciju.Keenan.- je napisao/la:Za ćif.ute neću nikad navijati, ali da bi volio da tele dobije otkaz - bi.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE