Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Husika
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Husika » 12 jan 2015, 15:56

Ajax je napisao/la:
Husika je napisao/la:Zeljin covjek :cool: Garancija uspijeha !!!
Fali vam jak sponzor da se vratite na staze stare slave. Bez toga ce ici puno teze.
Pare su relativna stvar, a ljudske kvalitete su vjecne !!!

A usput nisam ja neki Zeljovac, samo sam objektivan ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jan 2015, 16:03

Husika je napisao/la: Pare su relativna stvar, a ljudske kvalitete su vjecne !!!

Prije 30 godina kada je veliki Ivica Osim harao tada su se puno vise gledale ljudske kvalitete kada su igraci igrali za kikiriki i bili su privrzeni svojim klubovima. Sada kada su pocela velika ulaganja u sport sada je sasvim drugacija situacija. Zeljo ce jos uvijek biti veliki klub u Bosni samo za nesto vise treba se posloziti puno stvari. Od sponzora, igraca, dobrog trenera i srece na terenu. Sve osim srece je povezano nekako sa parama. I ja ti to objektivno kazem ne navijacki. Za reprezentaciju je bitno da ima cim jacu ligu znaci cim vise kvalitetnih klubova a ne da se jedan klub izdvoji.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 12 jan 2015, 16:10

Ajax je napisao/la:
Husika je napisao/la: Pare su relativna stvar, a ljudske kvalitete su vjecne !!!

Prije 30 godina kada je veliki Ivica Osim harao tada su se puno vise gledale ljudske kvalitete kada su igraci igrali za kikiriki i bili su privrzeni svojim klubovima. Sada kada su pocela velika ulaganja u sport sada je sasvim drugacija situacija. Zeljo ce jos uvijek biti veliki klub u Bosni samo za nesto vise treba se posloziti puno stvari. Od sponzora, igraca, dobrog trenera i srece na terenu. Sve osim srece je povezano nekako sa parama. I ja ti to objektivno kazem ne navijacki. Za reprezentaciju je bitno da ima cim jacu ligu znaci cim vise kvalitetnih klubova a ne da se jedan klub izdvoji.
Ne zelim uopste pisati o klubovima, zelim pisati o ljudima, a prvo sto se gleda kod ljudi, iz kakve je kuce potekao !!! ;)
Mesa je potekao iz dobre domacinske kuce(Zeljo) a njegov predhodnik je potekao iz podstanarske(Hibridne) kuce sto se vidjelo na svakom njegovom potezu !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 12 jan 2015, 16:14

Hahaha, taj Martac odmah u prvi tim :lol: Koja komedija, jedan pita ko je taj Martac, a drugi odgovora, "ne pitaj puno". :rol:
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 jan 2015, 16:45

Ibrahim je napisao/la:Hahaha, taj Martac odmah u prvi tim :lol: Koja komedija, jedan pita ko je taj Martac, a drugi odgovora, "ne pitaj puno". :rol:
Ma Avdija ce u prvih 11 cim ostvari transfer u Boro, kakav Madrac iz Polu-Verone. :cool:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 12 jan 2015, 17:12

Šta ovo bi? Zukanovic zadovoljio selektora i vraća se u selekciju? Zar nije ona grupica što je branila bivšeg selektora pisala kako Zuka vise nece dobiti poziv,i kad dođe novi selektor,kao savez je uvrijeđen do bola njegovim ponašanjem :urnebes:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 jan 2015, 17:13

rishaaa je napisao/la:Šta ovo bi? Zukanovic zadovoljio selektora i vraća se u selekciju? Zar nije ona grupica što je branila bivšeg selektora pisala kako Zuka vise nece dobiti poziv,i kad dođe novi selektor,kao savez je uvrijeđen do bola :urnebes:
Nije Safet jedini krivac sto Zukanovic ne igra za reprezentaciju, Zuka je u sukobu sa jos njih bio. Samo sto izgleda, da se razrjesilo, kako, ne znam.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 12 jan 2015, 17:15

Kako se sad odjednom riješi,a kao ranije nije moglo :D Zuka bi prekrizen za sva vremena :clap:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2015, 17:20

Goalgetter je napisao/la:Nije Safet jedini krivac sto Zukanovic ne igra za reprezentaciju, Zuka je u sukobu sa jos njih bio. Samo sto izgleda, da se razrjesilo, kako, ne znam.
Meša je vjerovatno intervenisao kod ovih iz saveza što su se naljutili na Zukanovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 12 jan 2015, 17:24

A bivši selektor nije mogao intervenisat,da ne uvrijedi neke igrače,koji bi zbog njega ispali iz 11 :clap:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 jan 2015, 17:35

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Nije Safet jedini krivac sto Zukanovic ne igra za reprezentaciju, Zuka je u sukobu sa jos njih bio. Samo sto izgleda, da se razrjesilo, kako, ne znam.
Meša je vjerovatno intervenisao kod ovih iz saveza što su se naljutili na Zukanovića.
Nadam se iskreno da je tako. Zukanovic ce nam doci ko kec na desetku.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 12 jan 2015, 17:36

Ma bitno je kakav je ko čovjek :njanjanja:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2015, 17:38

Kreteni iz saveza moraju jednom skuzit da oni nisu vazni, nego da su igraci jedini bitni. Cuj da Zukanovic ne igra za repku jer se neki kreten koji ispunjava papire u savezu uvrijedio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 jan 2015, 17:52

Kakav savez kakvi bakraci tko bi to selektoru smio uskratiti vaznog igraca pred svjetsko prvenstvo da je pomenuti inzistirao. Bazdarevic ako je tocno ovo sto se govori u par dana rijesi alternative bekovima i nadam se potjera 2 najlosija igraca iz repke. Avdo caos i polivalentni Hadzic caos. On nije bek ali je u Susica igrao redom zadnjeg veznog, beka i stopera. Cudo od igraca. Da je dileja tu Marticu bi se otislo valjda za 4 godine ako tada ne bi vec za nekog igrao ili kojim cudom presao u Germaniju cime bi postao covjek vrijedan divljenja. Zato jos jednom ako je ovo istina zna se tko je Pedro. Zaboravimo savez.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 jan 2015, 17:58

rishaaa je napisao/la:Kako se sad odjednom riješi,a kao ranije nije moglo :D Zuka bi prekrizen za sva vremena :clap:
pa Meša ne bi mogao dobro početi ako bi izostavio Zukanovića nemamo mi puno kvalitetnih igrača ne želi on ponavljati greške Sušića i zbog toga i savez mu neće stavljati dodatni teret dakle i ako je bilo,a cuo sam i ja da jeste izmedju PIlava i Zuke to je prevaziđeno..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2015, 18:02

Jos izbaci Tinceka, Hadzica i Avdiju i imas moju vjernost do groba, Mehmede. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 jan 2015, 19:47

Republika Srpska u šoku: Evo šta im je napravio Mehmed Baždarević
Ako je vjerovati zvaničnoj veb prezentaciji Fudbalskog saveza BiH stručni štab selektora „A“ reprezentacije Mehmeda Baždarevića, kada su njegovi pomoćnici u pitanju je „zatvoren“!

To znači da Republika Srpska u nastavku kvalifikacija za Evropski šampionat u Francuskoj 2016. godine neće imati nasljednika Borčeta Sredojevića koji je smijenjen „u paketu“ sa bivšim selektorom Safetom Sušićem.

Iako je Fudbalski savez Republike Srpske zvanično poslao tri imena kao predlog za trenera u stručnom štabu Mehmeda Baždarevića – po svemu sudeći sve je unapred dogovoreno i isplanirano mimo Saveza iz Banjaluke i njegovih predstavnika u Izvršnom odboru FS BiH.

Jer preostala dva zvanična kandidata Saveza iz Banjaluke Branimir Tulić i Igor Janković sigurno ne konkurišu za upražnjena mjesta u stručnom štabu „A“ selekcije BiH kao što su: trener golmana, doktor, fizioterapeut, sekretar i ekonom.
:urnebes: :urnebes:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

stampy

Post Postao/la stampy » 12 jan 2015, 19:47

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.