Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Koji je to igrac proglasen za najboljeg DM-a Ceske lige ..?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- Principatus
- Kontakt:
Ceska se branila kao Stalingrad tu negdje´42 -´43. Drago mi je sto su ih Portugalci izbacili, jedna velika nula.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nisam vjerovao kad sam procitao da Ceska nudi Mahmutovicu drzavljanstvo i mjesto u reprezentaciji, ali kad sam im vidio ove napadace Bogami ne znam...Jos se sad Baros povukao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sve i da ga pozove bio bi na klupi zamjena za Edina i Vedada, ali vjerotano bi bio i visak igrac. Tako da nista od poziva.Cartman je napisao/la:Nisam vjerovao kad sam procitao da Ceska nudi Mahmutovicu drzavljanstvo i mjesto u reprezentaciji, ali kad sam im vidio ove napadace Bogami ne znam...Jos se sad Baros povukao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ta je informacija stara makar 20 dana, čitao sam to davno, a nek' ide čovjek, ja mu želim sve najbolje u dresu Češke, kada nama nije dovoljno dobar, ako prihvati promjenu državljanstvaCartman je napisao/la:Nisam vjerovao kad sam procitao da Ceska nudi Mahmutovicu drzavljanstvo i mjesto u reprezentaciji, ali kad sam im vidio ove napadace Bogami ne znam...Jos se sad Baros povukao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Elegant je napisao/la:Sve i da ga pozove bio bi na klupi zamjena za Edina i Vedada, ali vjerotano bi bio i visak igrac. Tako da nista od poziva.Cartman je napisao/la:Nisam vjerovao kad sam procitao da Ceska nudi Mahmutovicu drzavljanstvo i mjesto u reprezentaciji, ali kad sam im vidio ove napadace Bogami ne znam...Jos se sad Baros povukao.
Ruku na srce, ponekad se zaista zapitam "Da li nemam bolje od ove dvojice"..Džeko, kao Ibišević imaju još nekoliko stepenica da koraćaju do "World class playera".
Gledajuci ovaj euro zakljucio sam da mi po kvalitetu igraca mi smo rame uz rame sa grcima cesima ircima pa cak mozda i poljacima s obzirom da nista nisu pokazali... Ali mislim da smo jedno 2 klase iza svih tih po pristupu igri , fizickoj spremnosti tj vise spremnosti igraca da daju svoj maximum kad najvijse trebaju. Takodje mislim da je Safet jako slican onom Smudi taj je pripremio igru i nije je minjao cak i kad vidi da ne ide , u nasem slucaju kad nama ne ide Safet ocito ne zna da promjeni igru jednostavno svaki trener ima plan B i C. Mi to nemamo ,ne znam kad je safet napravio neku izmjenu koja je dodatno pomogla ekipi a ne odmogla tj utusila igru. Idalje ostajem pri tome da bi bez obzira na sve sa vecom voljom za igrom i dokazivanjem nasi igrac odigrali daleko bolje nego sto su sa ircima meksikom itd. Ali sta je tu je nadam se da se nece ponavljati sve sto se ponavlja vec 15 godina da u prve 4 utakmice ostvarimo 2 boda onda mjenjamo trenera pa se cupamo pa dokle moze. Na euru smo mogli bit da smo remizirali na kosevu sa francuzima i da nismo izgubili od mutua u ruminiji . Ipak nikad sa manjom dozom optimizam nisam docekivo kvalifikacije mislim da pobjedu nad grcima ako oni budu igrali kao na euru mozemo sanjati , slovake previse podcjenjujemo a na zaboravljamo da su oni u drugom sesiru a mi 3 cem i to nije bez razloga . To sto smo ispali iz baraza zasluzeno smo ispali portugal nas je rastavio na proste faktore a portugal je evo i pokazao da je strasna ekipa ., nisam ljubitelj ronalda da ne bude zablude samo realno kazem mi smo daleko iza njih kao ekipa mislim i da ronaldo nije igrao da bi izgubili,ali ok. Ako ne pobjedimo vels ja necu gledat uopce kvalifikacije jer garantujem da ce nam i latvija pravit probleme.Jedino bi otpisao lithenstajn... Nadam se da se nece ponovit prosle kvalifikacije bespotrebni porazi i remiji kad su trebale biti pobjede.Ali opet sam jako skeptican ali eto zivi bili pa vidjeli pred nama je.
1. Bosna-Rumunija 2-1grgr je napisao/la:Gledajuci ovaj euro zakljucio sam da mi po kvalitetu igraca mi smo rame uz rame sa grcima cesima ircima pa cak mozda i poljacima s obzirom da nista nisu pokazali... Ali mislim da smo jedno 2 klase iza svih tih po pristupu igri , fizickoj spremnosti tj vise spremnosti igraca da daju svoj maximum kad najvijse trebaju. Takodje mislim da je Safet jako slican onom Smudi taj je pripremio igru i nije je minjao cak i kad vidi da ne ide , u nasem slucaju kad nama ne ide Safet ocito ne zna da promjeni igru jednostavno svaki trener ima plan B i C. Mi to nemamo ,ne znam kad je safet napravio neku izmjenu koja je dodatno pomogla ekipi a ne odmogla tj utusila igru. Idalje ostajem pri tome da bi bez obzira na sve sa vecom voljom za igrom i dokazivanjem nasi igrac odigrali daleko bolje nego sto su sa ircima meksikom itd. Ali sta je tu je nadam se da se nece ponavljati sve sto se ponavlja vec 15 godina da u prve 4 utakmice ostvarimo 2 boda onda mjenjamo trenera pa se cupamo pa dokle moze. Na euru smo mogli bit da smo remizirali na kosevu sa francuzima i da nismo izgubili od mutua u ruminiji . Ipak nikad sa manjom dozom optimizam nisam docekivo kvalifikacije mislim da pobjedu nad grcima ako oni budu igrali kao na euru mozemo sanjati , slovake previse podcjenjujemo a na zaboravljamo da su oni u drugom sesiru a mi 3 cem i to nije bez razloga . To sto smo ispali iz baraza zasluzeno smo ispali portugal nas je rastavio na proste faktore a portugal je evo i pokazao da je strasna ekipa ., nisam ljubitelj ronalda da ne bude zablude samo realno kazem mi smo daleko iza njih kao ekipa mislim i da ronaldo nije igrao da bi izgubili,ali ok. Ako ne pobjedimo vels ja necu gledat uopce kvalifikacije jer garantujem da ce nam i latvija pravit probleme.Jedino bi otpisao lithenstajn... Nadam se da se nece ponovit prosle kvalifikacije bespotrebni porazi i remiji kad su trebale biti pobjede.Ali opet sam jako skeptican ali eto zivi bili pa vidjeli pred nama je.
Sušić ubacio u 70 minuti Maletića, Ibričića u 81., Muslimovića u 76 minuti. Džeko postiže pobjedonosni pogodak u 83 minuti.
2. Bosna-Albanija 2-0
Sušić mijenja Ibiševića za Muslimovića u 61. minuti, Bosna postiže go za 1-0 u 67 minuti. Potom Sušić ubacuje Maletića u 73. minuti koji postiže pogodak za 2-0 u 91. minuti.
3. Bosna- Bjelorusija 1-0
Sušić izbacuje Pandžu a ubacuje Misimovića. dakle vadi štopera a ubacuje veznjaka, koji postiže pobjedonosni pogodak u 87 minuti.
Nemoj se više provaljivati.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ne bih ja to nazvao provaljivanjem, nego nešto kao pogled kroz prizmu mržnje ili ko zna čega već. Samo negativne stvari se vide, žudi se za njima, ljudi se obraduju kad vide nešto što bi moglo biti pogrešno, a odlične stvari gledaju kao plod sreće ili slučajnosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mani gluposti molim te sad ces jos reci da susic pogadja izmjenama , ne moram govorit oko utakmice sa portugalom . Kao i sa francuskom gdje samo slijep covjek nije vidio da rahimic gubi na snazi i treba neko sa klupe da udje svjez on vadi harisa.Nije bitno uopce kazem da covjek ne moze ili nece da mjenja igru ako ne ide... Kao sto sam reko zalaganje igraca na terenu pored taktike je najbitnija stvar a mi nerijetko imamo problem sa time , tesko nam je napravit taj korak naprijed ili se jednostavno bojimo pobjede ili pak nam je mrsko igrat kao u slucaju sa irskom. Uopce nista ne gledam negativno ima milion pozitivnih strana od komiteta za normalizaciju , susicev odnos prema igracima koji je odlican samo mozda treba biti malo stroziji nista vise. Niti ga mrzim niti mogu samo lud covjek moze tako nesto da kaze pape je veliki gospodin ali ruku na srce nije neki trener ali nema veze zasigurno je i sam uvidio neke greske a na ostale bi mu mogli ukazati clanovi strucnog staba.Kao sto sam reko nismo nista losiji od mnogih koji su otisli na euro ( cesi poljaci ukrajinici grci irci itd ) samo ne smijemo si dopustat da u kljucnim momentima i kad imamo priliku da uzmemo citav zalogaj da ga ispustimo, tako je bilo u parizu mi smo mogli dat 2 gola onda je onaj supak mogo svirat sta je htio ne bi nas stigli i to je to. Tad smo odlicno usli u utakmic logicno bili smo rastereceni dok protiv portugala smo pokazali da se ne nosimo najbolje kad je pritisak na nama ... A opet kazem ako se bude igralo ko protiv irske i meksika nemamo sta trazit u ovoj grupi a ne kazem da hoce.
Da citiramo jos jednom @virtualnog.Virtu4l je napisao/la:Ne bih ja to nazvao provaljivanjem, nego nešto kao pogled kroz prizmu mržnje ili ko zna čega već. Samo negativne stvari se vide, žudi se za njima, ljudi se obraduju kad vide nešto što bi moglo biti pogrešno, a odlične stvari gledaju kao plod sreće ili slučajnosti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Čini se meni hare, da si ti dobio još jednog sljedbenika ovog Elegant
, samo što je on izgleda tvrdoglaviji i od tebe
Dati Saju šansu i ove kvale, a poslije kad se on povuče, moliti Vahu, valjda se više namlatio para po bijelome svijetu
Ako ne bude htjeo, onda Zlatana Bajramovića, tamam dok se ispraksira u StPauliu
Dati Saju šansu i ove kvale, a poslije kad se on povuče, moliti Vahu, valjda se više namlatio para po bijelome svijetu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vecina ovde sere o tome kako hrvati nisu objektivni a evo vidim kako smo i mi , ja objektivno kazem sta je nasa najveca slabost. A vi serete o nekim radovanjima necemu negativnom. Ne kontam zasto bi se radovao necemu losem ? Sad ja trebam rec kako smo mi sjajni sto vec 6 (od koje smo 4 izgubili ) utakmica nismo pobjedili i kako je to super . E pa meni nije i mozete govorit igrali smo prijateljske , da igrali smo prijateljske ali svi igraju prijateljske maximalno motivisani ne znam kad ste vi zadnji put gledali neku repku da seta onako kao nasi protiv iraca ja ne znam. Sem toga rezultati u prijateljskim su jako bitni da smo remizirali nekako sa brazilom ( iako smo stvarno zasluzili remi , a i pobjeda ne bi bila iznenadjenje s obzirom kako smo igrali) pobjedili irce pa hajde eto neka smo kiksali meksiko , onda ne bi pali na fifinoj rang listi bili bi blize drugom sesiru a ne ovako da idemo 10 mjesta nazad zato jer im je mrsko trcat.Vi se dalje citirajte , meni se ne da raspravljat.
@legenda ako nisi u nesto upucen(a ocigledno je da nisi),onda radije prati rukomet u Ustikoli..pardon Gorazdu.legenda reala je napisao/la:Čini se meni hare, da si ti dobio još jednog sljedbenika ovog Elegant, samo što je on izgleda tvrdoglaviji i od tebe
![]()
Dati Saju šansu i ove kvale, a poslije kad se on povuče, moliti Vahu, valjda se više namlatio para po bijelome svijetu![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
E moj hare, ti koji si upućen da ne znaš, da je sad pauza i da nema rukometa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hare, sad ti ga je legenda tako uvalio da ga ni s obje ruke neces izvadit' !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Gledaj snimke zajedno sa @Papastathprolupolosom..legenda reala je napisao/la:E moj hare, ti koji si upućen da ne znaš, da je sad pauza i da nema rukometa![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jedan zanimljiv tekst
Da ostade u Parizu 0:1. Da Spahić izbi onu loptu u aut, u korner, u oblake. U šimšire. Da ne obori Nasrija na liniji kaznenog prostora. Da se u Tirani naši ne povukoše bez ikakva valjanog razloga. Da Hasagiću kroz uši ne zabi iz slobodnjaka Albanac pred odlazak na odmor. Da je babi kapa bila bi djed. Da je imalo logike u ovoj državi i trun profesionalizma u njoj ne bi nas, one koji nemamo izbora između FTV-a i BHT, Kemal Ahmetović tjerao da nam se ne gledaju utakmice s EURO 2012 na domaćim emiterima. Ma, da su babi brkovi, bila bi djed.
Protiče još jedno veliko natjecanje bez reprezentacije Bosne i Hercegovine. I pitanje je hoće li uskoro i kada će doći red da se na takvo natjecanje plasira naša reprezentacija. Mentalitet naš bosansko-hercegovački, tvrdoglavi prema kojem smo mi najpametniji, najstručniji i najbolji u svemu, ali baš u svemu, još će nas dugo, dugo sputavati i vezati nas čvrsto uz dno ustajale baruštine u zadnjoj balkanskoj žabokrečini.
Dokle god novinari u BiH, posebno ovi što se sportskim zbivanjima zanimaju, ne budu smogli snage i hrabrosti, a pomalo i znanja, pa da argumentima krenu kritički pisati, govoriti i ukazivati na suštinu i srž problema, a istodobno se podanički i servilno postavljati spram veličina i autoriteta, kakav je i jedan Safet Sušić (prije nekih dvadesetak i kusur godina bio), nema napretka. Nema hajra i selameta.
Raymonda Domenecha su francuski novinari prisilili na odstupanje još na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Jedinstveni i složni u viđenju problema: tada definitivno ništa nije štimalo u francuskom nacionalnom timu. I Domenech je otišao. Nije imao izbora.
Eh, sad, pošto se nama još nije posrećilo da se BiH plasira na Svjetsko ili Europsko prvenstvo, tako je svaka kvalifikacijska, ali i prijateljska utakmica nama velika i odlučujuća. Jako važna i vrlo značajna. I tako, zareda se pet-šest utakmica što kvalifikacijskih, što baražnih, što prijateljskih u kojem naš tim izgleda poput pijane ruske vojske razbijene na Lenjingradskom ratištu. Plebiscitarnih 95 posto kolega novinara koji se zanimaju sportom ni slova da napišu o smiješnom izgledu na terenu po prikazanoj igri, o vic akcijama i golovima koji se primaju u posljednjim sekundama od svjetskih velesila Brazila i Meksika, i prosječne Irske.
Ni slova, ama baš ni zareza o očaju kojeg smo svi vidjeli i kojeg smo svi svjesni u dvomeču baraža protiv Portugala, a i u preostalim utakmicama poslije lisabonskih šest lakih komada.
I kada uslijedi pokušaj da se u duhu fer pleja, korektno i na osnovu argumenata ukaže na niz nedostataka u karikama koje se ne uklapaju u A reprezentaciji BiH, i kada se glavni razlozi trebaju ispostaviti na odgovornost selektoru, kao jedinom odgovornom, onda se krene u orkestriranu hajku na te koji pokušavaju. Borba s vjetrenjačama, ili pišanje uz vjetar.
Pa, i ako je tako, neka je.
Ne mogu, niti želim relevantnim držati i tako prihvatiti euforično klicanje mase iz kojeg se ne vidi ni trun realnosti, objektivnosti i lišenosti emocija i nostalgije. Pape Sušić bio ovo, Sajo Sušić bio ono, najbolji svih vremena, legendarni i nezamjenjivi. Legenda. Čuj, legenda? Pa, dobro, legenda i šta sad? Gdje je rezultat? Nema ga. Pa, ne može ga ni biti, niti će ga biti sa selektorom koji je kao igrač zaista bio sve ovo što mu se u deliriju i opijenosti kliče, ali je kao trener bez mirisa, bez okusa, bez forme i oblika. Velika igračina kao trener, selektor i autoritet je tek veliki promašaj.
Da ostade u Parizu 0:1. Da Spahić izbi onu loptu u aut, u korner, u oblake. U šimšire. Da ne obori Nasrija na liniji kaznenog prostora. Da se u Tirani naši ne povukoše bez ikakva valjanog razloga. Da Hasagiću kroz uši ne zabi iz slobodnjaka Albanac pred odlazak na odmor. Da je babi kapa bila bi djed. Da je imalo logike u ovoj državi i trun profesionalizma u njoj ne bi nas, one koji nemamo izbora između FTV-a i BHT, Kemal Ahmetović tjerao da nam se ne gledaju utakmice s EURO 2012 na domaćim emiterima. Ma, da su babi brkovi, bila bi djed.
Protiče još jedno veliko natjecanje bez reprezentacije Bosne i Hercegovine. I pitanje je hoće li uskoro i kada će doći red da se na takvo natjecanje plasira naša reprezentacija. Mentalitet naš bosansko-hercegovački, tvrdoglavi prema kojem smo mi najpametniji, najstručniji i najbolji u svemu, ali baš u svemu, još će nas dugo, dugo sputavati i vezati nas čvrsto uz dno ustajale baruštine u zadnjoj balkanskoj žabokrečini.
Dokle god novinari u BiH, posebno ovi što se sportskim zbivanjima zanimaju, ne budu smogli snage i hrabrosti, a pomalo i znanja, pa da argumentima krenu kritički pisati, govoriti i ukazivati na suštinu i srž problema, a istodobno se podanički i servilno postavljati spram veličina i autoriteta, kakav je i jedan Safet Sušić (prije nekih dvadesetak i kusur godina bio), nema napretka. Nema hajra i selameta.
Raymonda Domenecha su francuski novinari prisilili na odstupanje još na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Jedinstveni i složni u viđenju problema: tada definitivno ništa nije štimalo u francuskom nacionalnom timu. I Domenech je otišao. Nije imao izbora.
Eh, sad, pošto se nama još nije posrećilo da se BiH plasira na Svjetsko ili Europsko prvenstvo, tako je svaka kvalifikacijska, ali i prijateljska utakmica nama velika i odlučujuća. Jako važna i vrlo značajna. I tako, zareda se pet-šest utakmica što kvalifikacijskih, što baražnih, što prijateljskih u kojem naš tim izgleda poput pijane ruske vojske razbijene na Lenjingradskom ratištu. Plebiscitarnih 95 posto kolega novinara koji se zanimaju sportom ni slova da napišu o smiješnom izgledu na terenu po prikazanoj igri, o vic akcijama i golovima koji se primaju u posljednjim sekundama od svjetskih velesila Brazila i Meksika, i prosječne Irske.
Ni slova, ama baš ni zareza o očaju kojeg smo svi vidjeli i kojeg smo svi svjesni u dvomeču baraža protiv Portugala, a i u preostalim utakmicama poslije lisabonskih šest lakih komada.
I kada uslijedi pokušaj da se u duhu fer pleja, korektno i na osnovu argumenata ukaže na niz nedostataka u karikama koje se ne uklapaju u A reprezentaciji BiH, i kada se glavni razlozi trebaju ispostaviti na odgovornost selektoru, kao jedinom odgovornom, onda se krene u orkestriranu hajku na te koji pokušavaju. Borba s vjetrenjačama, ili pišanje uz vjetar.
Pa, i ako je tako, neka je.
Ne mogu, niti želim relevantnim držati i tako prihvatiti euforično klicanje mase iz kojeg se ne vidi ni trun realnosti, objektivnosti i lišenosti emocija i nostalgije. Pape Sušić bio ovo, Sajo Sušić bio ono, najbolji svih vremena, legendarni i nezamjenjivi. Legenda. Čuj, legenda? Pa, dobro, legenda i šta sad? Gdje je rezultat? Nema ga. Pa, ne može ga ni biti, niti će ga biti sa selektorom koji je kao igrač zaista bio sve ovo što mu se u deliriju i opijenosti kliče, ali je kao trener bez mirisa, bez okusa, bez forme i oblika. Velika igračina kao trener, selektor i autoritet je tek veliki promašaj.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Savrsen tekst, savrsen opis Safeta Susica, najjace je ovo "bez okusa, i mirisa", u pravom smislu rijeci ko to ne vidi, ne treba vise pratiti fudbal.
Safet Susic je daleko najveci problem nase reprezentacije, i s njim na klupi cemo izgubiti jos jedne kvalifikacije, a imamo ekipu koja bi se, realno, po kvalitetu, mogla plasirati.
Iskreno se nadam da ce kvalitet, i znanje nasih igraca, kao i zelja da se napokon ode na neko veliko takmicenje kompenzirati Susicevo neznanje kao selektora.
Najzalosnije je sto je ovaj covjek mislio da ce ga neki od francuskih prvoligasa angazirati nakon baraza sa BiH, cekao je, i cekao, medjutim, samo se ovaj glupi narod ovdje moze prevariti, i i dalje vjerovati da ako si znao lopte igrati, da bi trebao biti i odlican trener, ali to smo mi, i samo mi.
Safet Susic je daleko najveci problem nase reprezentacije, i s njim na klupi cemo izgubiti jos jedne kvalifikacije, a imamo ekipu koja bi se, realno, po kvalitetu, mogla plasirati.
Iskreno se nadam da ce kvalitet, i znanje nasih igraca, kao i zelja da se napokon ode na neko veliko takmicenje kompenzirati Susicevo neznanje kao selektora.
Najzalosnije je sto je ovaj covjek mislio da ce ga neki od francuskih prvoligasa angazirati nakon baraza sa BiH, cekao je, i cekao, medjutim, samo se ovaj glupi narod ovdje moze prevariti, i i dalje vjerovati da ako si znao lopte igrati, da bi trebao biti i odlican trener, ali to smo mi, i samo mi.
Znaci po vasem je:
"kada pobjeđujemo zasluzni su igraci a ne selektor"
"a kada gubimo kriv je selektor a ne igraci"
"kada pobjeđujemo zasluzni su igraci a ne selektor"
"a kada gubimo kriv je selektor a ne igraci"
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.