Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

gio10
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la gio10 » 06 avg 2014, 21:45

Jašta, eto Željo nije kvalitetniji nikad bio od Leotara pa je morao sa njima namještati da bi pobjedili :urnebes:

Tačno mi je drago što je ova Sloboda bila ispala, i što nikad nisu shvatili da im ni Željo ni Velež nisu krivi zbog ispadanja jer su trebali samo zabiti jedan gol raspaloj Slaviji, a koliko se sjećam nerijetko su bili i rasuti na proste faktore ( Sloboda - Željo 0:4 ) ..
Ja te volim, volim Željo..

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 06 avg 2014, 21:45

E cuj tuzlaka i oni prate fudbal :clap:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 avg 2014, 21:48

Baš šteta!Kao i Rudar Prijedor iako je nedavno došlo do incidenta.Više vi iz Tuzle cijenite Olimpic nego ove naše komšije.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 avg 2014, 22:13

lafomamone je napisao/la:E cuj tuzlaka i oni prate fudbal :clap:
koji fudbal :? ...ako ti recimo onu tekmu leotara i zelje smatras fudbalskom onda ti bas nema pomoci...al dobro..braca su tu da se pomazu...nemamo mi problem sa tim..lijepo je u danasnjem vaktu i zemanu imat nekoga na koga se mozes oslonit...zato nam je izuzetno krivo sto ste ostali bez bratske potpore sa juga hercegovine
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2014, 22:19

gio10 je napisao/la:Jašta, eto Željo nije kvalitetniji nikad bio od Leotara pa je morao sa njima namještati da bi pobjedili :urnebes:

Tačno mi je drago što je ova Sloboda bila ispala, i što nikad nisu shvatili da im ni Željo ni Velež nisu krivi zbog ispadanja jer su trebali samo zabiti jedan gol raspaloj Slaviji, a koliko se sjećam nerijetko su bili i rasuti na proste faktore ( Sloboda - Željo 0:4 ) ..

Jesu li to oni sto su cini mi se upravo protiv vas u finalu kupa drzali se za muda sa 3 prsta na srcu dok se intonirala himna nase domovine?...ali nema veze mi smo prevaIsli to a vi dte dozivjelI barem malo toga kad vas je Velez dobio I nakraju Olimpic prodao..samo jedno bikad necu svatiti a to je one mladje koji su se sladili dok je Sloboda ispadala radovala se Leotaru a ti isti vidjeli smo komentare na FB I svugdje gdje mostarcima psuju stari most kojeg zele ponovo da sruse samo zato sto.nisu pustili bodove :)..vidis mi smo Zelju aplauzom ispratili kad nas je 4:0 razbio u Tuzli nista mi prigovorili na to nismo jer je onjektivno I nerealno bilo ocekivat da dobijemo onakvog Zelju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 avg 2014, 22:40

SCA ne mozes generalizirat stvar radi malog postotka majmucica. Vecina navijaca Zelje je meni i nama cestitala kad smi ih dobili i udaljili od titule. Yebiga dobili ih i sta ces. Isto kao sto ni ja ne mogu generalizirat stvar radi onih medju vama koji i dan danas misle da su im za ispadanje krivi Zeljo i Velez a vi u toj sezoni skupili 31-32 boda. Vise je normalne raje nego ovih šarplaninaca ;)
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2014, 22:53

RezervniGolman je napisao/la:SCA ne mozes generalizirat stvar radi malog postotka majmucica. Vecina navijaca Zelje je meni i nama cestitala kad smi ih dobili i udaljili od titule. Yebiga dobili ih i sta ces. Isto kao sto ni ja ne mogu generalizirat stvar radi onih medju vama koji i dan danas misle da su im za ispadanje krivi Zeljo i Velez a vi u toj sezoni skupili 31-32 boda. Vise je normalne raje nego ovih šarplaninaca ;)

Svakako sa tim se slazem vecina ozbiljnih starih navijaca je isto opravdano protivila se pustanju bodova Leotaru..to su oni stari. Ali ova djecurlija po FB forumu ali na zalost I dobsr dio I ozbiljnih koji su me razocarali su mislili drugacije...ja kazem sta sam citao na forumu pa fb nakon poraza Zelje I to su uglavnom isti ljudi..ja ne mogu reci to za neke jer mi je I sam jedan od rodjaka prije rata vidio njihovu tribonu Sulovic pa I danas je jedan tu mladji koji je u toj grupi ljudi ali oni uglavnom misle ovo isto sto I ja mislim...zato uglavnom ti internet bagra a ko ih ebe brate :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 06 avg 2014, 23:02

@ manchini, nemam ja nista protiv Olimpica vec ti svakim svojim postom aludiras na to da tvoja ekipa bez borbe prepusta bodove Zelji i Sarajevu sto apsolutno nije istina. Sve dok na taj nacin minimiziras pobjede i ne kazes zasluzeno ste uzeli bodove ja necu imati postovanja prema tvom klubu, jel sad jasnije? Ponavljas ko papagaj cijelu sedmicu 2 je na Otoci, ono kao ti znas nesto a nikad nam konkretno nisi obrazlozio zasto i kako? Neka vas jos 100 godina u PL BiH i ja se tome unaprijed iskreno radujem kao i "sigurnim" bodovima naravno. :mrgreen: :thumbup:
Zeljezničar - Široki X

Seljo tako-tako, Široko mi je nepoznanica, ne znam kako su odrali prelazni rok, al' oni uvijek dobro igraju na Šugavici, tako da ovdje tipujem na remi
Tuzlaci se opet digli, bahatost i provokacije a nigdje postovanja prema drugim klubovima?? Ned'o vam dragi Bog da opet dodjete u situaciju da ovisite o Zelji kad bude igrao sa vasim direktnim konkurentom za ispadanje. Koliko ste jadni i koliko ste damu svoja jeli ovih nekoliko godina, govori i post iznad i opet na kraju sve sto vam je preostalo jeste to da mijenjate slova u imenu kluba koji je ujedno i najtrofejniji u ovoj zemlji i imenu stadiona koji je prozivio golgotu u minulom ratu. Nek vam je na cast!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 avg 2014, 23:10

Vazda neko drugi kriv, nema šanse da smo mi sami sebe syebali.

Ovo govorim općenito o našem narodu, a evo trenutni primjer navijača Slobode. Čekate 5 do 12, ispadnete i onda su svi krivi osim vas samih, ma daj ba :roll:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 avg 2014, 23:18

FaraonTM je napisao/la:Vazda neko drugi kriv, nema šanse da smo mi sami sebe syebali.

Ovo govorim općenito o našem narodu, a evo trenutni primjer navijača Slobode. Čekate 5 do 12, ispadnete i onda su svi krivi osim vas samih, ma daj ba :roll:
vazda neko drugi kriv....nema sanse da smo mi lopovi i muljatori
ovo govorim opcenito o nase o nasem narodu a evo trenutni primjer navijaca zeljeznicara...demolirali ste sve ekipe te sezone i izgubite utakmicu u trebinju..sam izvjestaj sa te tekme je za smijesnog videa od golova do ponasanja sampiona....izbacili ste banjaluckog borca na istu foru par sezona ranije u jos ofirnijoj utakmici kad ste u dolini mumijevih zijanili od mrtvog zepca...minderasko begovsku demagogiju prosipajte onima koji vas ne znaju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 avg 2014, 23:24

staragarda je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Vazda neko drugi kriv, nema šanse da smo mi sami sebe syebali.

ovo govorim opcenito o nase o nasem narodu a evo trenutni primjer navijaca zeljeznicara...demolirali ste sve ekipe te sezone i izgubite utakmicu u trebinju..sam izvjestaj sa te tekme je za smijesnog videa od golova do ponasanja sampiona....izbacili ste banjaluckog borca na istu foru par sezona ranije u jos ofirnijoj utakmici kad ste u dolini mumijevih zijanili od mrtvog zepca...minderasko begovsku demagogiju prosipajte onima koji vas ne znaju
Po tvojoj adekvatnoj spoznaji ti bolje znas kako je Zeljeznicar igrao i od Osima, da nisi pretjerao ili tako otisao k tako otislom? Voli svoje, mene Sloboda ne zanima, al' konstantno srati po Zeljeznicaru, nikako da ti dosadi? Malo ispadas sjemenistarac.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 avg 2014, 23:28

E jeste teško pogoditi dvicu na Otoci.Kako neko može biti siguran?Pa čovječe dragi prethodnih devet puta Olimpic izgubi kod kuće glatko i zašto onda ne bi i deseti put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 avg 2014, 23:29

staragarda je napisao/la:

A vi ste samo na osnovu ta tri boda ispali iz lige? :yawn:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 avg 2014, 23:33

Niko ne osporava da smo mi sami sebi krivi iakljucivo porazom od Rudara kuci..niko nije osporio to sto nas je Zeljo natrpao posteno na Tusnju ali to da su drugi davaki Slaviji bodove kako bi nas zeznuli pa poslije I Lwotaru to je drugo....Slavija je poslije uzela bodove gdje god je isla jer su im pustali svi tamo sa njihove strane :)..ali nema veze bilo proslo nama je godilo ispadanje..iapali smo navijaci su se digli pomogli klub kad je bilo najteze I ja sam zahvalan Zelji jer nam je omogucio prvo da probudi inat u nasim navijacima pa onda jer smo lopive istjerali....Sloboda se kazem nije mogla sacuvati jer su I lokalni ljudi sa TK digli se protiv Slobode pa onda I drugi...kazem bilo proalo I kad pogledas opet pozitivno se A nas zavrsilo a jedina je ta mrlja da smo bili standardni prvoligasi bez ispadanja od naseg zadnjeg ulaska u tu prvu jugoslovenaku ligu I onda smo uapjeli dokuciti I taj stepen u ovoj nakaradnoj ligi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 06 avg 2014, 23:34

demolirali ste sve ekipe te sezone i izgubite utakmicu u trebinju..
Znaci boli pakas jos i nakon svih ovih godina. Ne mogu da vjerujem? :urnebes: Lijepo je vama jednom jedan gospodin ovdje govorio nemojte se nasladjivati gostujucim navijacima koji jadni prevaljuju po 250km da bi sa igralista gledali "nista" a vi ste se podrugljivo smijali svemu tome. Dragi Bog vam je to vratio a nisu Zeljo i Velez to nek' vam je jasno. Vama naravno ta opomena nije bila dovoljna pa i sad kad ste se vratili nastavljate u istom ritmu...Hajde neka ima Boga a on ne voli ohole i bahate, mogli bi vi opet ubrzo u svoje staro drustvo sa Bratstvom i Iskrom.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 avg 2014, 23:38

SCA ni Velež nije nikad ispadao od 195neke kad smo usli u prvu ligu pa ispadosmo. Sami krivi sebi. Ispadosmo levati jer smo skupili nedovoljno bodova za opstanak a i lose smo igrali te sezone isto kao vi. Nema porrebe optuzivati nekoga za svoje greske. Opet kazem fudbal je i nema potrebe za povlacenjem nekih repova. Zivot ide dalje i srecom evo opet smo svi tu na okupu ;)
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 06 avg 2014, 23:41

Mancini je napisao/la:E jeste teško pogoditi dvicu na Otoci.Kako neko može biti siguran?Pa čovječe dragi prethodnih devet puta Olimpic izgubi kod kuće glatko i zašto onda ne bi i deseti put.
Znam da je lagano pogoditi, na kladionici mi je to omiljeni par.. :mrgreen: A Ti gledao svih 10 utakmica i sigurno znas da je to bilo bas tako glatko? Kod kuce, zar nisu neke i na kosevu bile?? Zanima me tvoje konkretno misljenje zasto je to tako, mislim zasto bas 10/10, koji je razlog? Mentalitet igraca, ekipe ili nesto trece?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 avg 2014, 23:41

SaltCityAttack je napisao/la:

Niko ne osporava da smo mi sami sebi krivi iakljucivo porazom od Rudara kuci..niko nije osporio to sto nas je Zeljo natrpao posteno na Tusnju ali to da su drugi davaki Slaviji bodove kako bi nas zeznuli pa poslije I Lwotaru to je drugo....Slavija je poslije uzela bodove gdje god je isla jer su im pustali svi tamo sa njihove strane :)..ali nema veze bilo proslo nama je godilo ispadanje..iapali smo navijaci su se digli pomogli klub kad je bilo najteze I ja sam zahvalan Zelji jer nam je omogucio prvo da probudi inat u nasim navijacima pa onda jer smo lopive istjerali....Sloboda se kazem nije mogla sacuvati jer su I lokalni ljudi sa TK digli se protiv Slobode pa onda I drugi...kazem bilo proalo I kad pogledas opet pozitivno se A nas zavrsilo a jedina je ta mrlja da smo bili standardni prvoligasi bez ispadanja od naseg zadnjeg ulaska u tu prvu jugoslovenaku ligu I onda smo uapjeli dokuciti I taj stepen u ovoj nakaradnoj ligi
Ovo je realan komentar koji poštujem, ti si jedan od rijetkih koji priznaje da ste vi sami sebi presudili, pa tek onda drugi klubovi. Iritira me to što većina (namjerno kažem većina jer nisu svi) krivi Želju i Velež djelimično za ispadanje. I prošle sezone Velež dobije Želju i uzme mu titulu, većina naših navijača nešto blate Velež, nigdje veze. Da smo bili bolji pobijedili bi ih, prosto kao pasulj ;)
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 06 avg 2014, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 06 avg 2014, 23:46

I ja se slažem sa Dadom, svrstajte i mene u realne :P
Ne smeta mi to što su se prodale utakmice, jedino što mi je smetalo je naslađivanje na naše ispadanje, i onaj ofirluk Osima sa ključem, vodom, zastavicom šta je ono već spomenuo, to je ispalo smiješno jbg.
Surova realnost bh fudbala, nama je godilo, bolje 2 godine borbe za povratak nego dvije godine strahovanja u PL.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 07 avg 2014, 00:18

U Aprilu sam postavio jedan post i jos se nije niko javio da odgovori na ovu pricu oko ispadanja! Samim tim mislim da bi Tuzlaci (pojedini ne svi), trebali realno razmisliti i prestati vrijedjati druge navijace i okrenuti se novoj sezoni. Jer zaista se nema vise sta ispricati oko ispadanja Slobode, desava se i veci klubovi su ispadali pa se vracali jos jaci!
tuzlak1987 je napisao/la:
"Mozda je zastavica pukla, mozda je vode nestalo, mozda je sudija zakljucan u svlacionici bio pa nisu imali rezervni kljuc"- Amaw, nakon namjestene utakmice zadnjeg kola prije 2 godine.
Evo zamolit cu sve navijace svih klubova da se jave i kazu moj klub je u zadnjem kolu u gostima pobjedio tu i tu ekipu i izbacio je u drugu ligu u situaciji da njihovom klubu ni za sto ne treba, a da su domacini pobjedom mogli obezbjediti opstanak? Mi smo prije gostovanja u Trebinju obezbjedili titulu i zamisli molim te, trebali smo na toj utakmici zapeti ko sivonje da domacina koji nas uvijek korektno doceka izbacimo u drugu ligu i da gledamo kako ce igraci i strucni stab bukvalno spasavati zivu glavu posle utakmice!? Jos da tom istom pobjedom spasimo ispadanja ekipu koja nas godinama docekuje na noz (kako igrace tako i navijace) i gdje rijetko kad imas normalne uslove za igru!? Kako "lagano" ide to izbacivanje domacina u drugu ligu je najbolje pokazala Sloboda koja nije mogla da pogleda prema golu Slavije u situaciji gdje sami drze premijerligasku sudbinu u vlastitim rukama. Apsolutno nije bilo nikakve potrebe da ginemo, a znamo da ni mnoge velike evropske ekipe ne igraju 100% u situaciji kad je sve gotovo i odluceno. Ako se ne javi niko ko moze primjerom svog kluba da potvrdi ovo sto sam zamolio onda smatram da je ova prica zakljucena i sto se mene tice i zavrsena!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []