I još ni sahtaFaraon iz Visokog je napisao/la:Sta je ovo bilo sa ss.ba,nesto nije htio
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Chat
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sam ga trebaš vratiti. Odeš na svoj profil, klikneš na postavke i promijeniš vremensku zonu na UTC + 01:00, te ćeš tako riješit problem.spielführer_21 je napisao/la:I još ni sahtaFaraon iz Visokog je napisao/la:Sta je ovo bilo sa ss.ba,nesto nije htionisu vratili. Cugalo se sinoć, aa SS.ba?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
kisla im glOvaspielführer_21 je napisao/la:I još ni sahtaFaraon iz Visokog je napisao/la:Sta je ovo bilo sa ss.ba,nesto nije htionisu vratili. Cugalo se sinoć, aa SS.ba?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- spielführer_21
- Kontakt:
Vidi baš jes:oops: al opet stojim iza toga da su cugali sinoćMonolog je napisao/la:Sam ga trebaš vratiti. Odeš na svoj profil, klikneš na postavke i promijeniš vremensku zonu na UTC + 01:00, te ćeš tako riješit problem.spielführer_21 je napisao/la:I još ni sahtaFaraon iz Visokog je napisao/la:Sta je ovo bilo sa ss.ba,nesto nije htionisu vratili. Cugalo se sinoć, aa SS.ba?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kako naparaviti animacije ?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Vratio se sa koncerta sinoć oko 00:00,, predobro bilo 
jel ko planirao veceras da proslavi noc vjestica i da se maskira

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- moustapha
- Kontakt:
nije...moustapha je napisao/la:Zar to nije bilo sinoc?
mada zabave od petka traju...
al formalno noc vjestica je 31.10
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- adnan_nanda
- Kontakt:
joj braco bio sam jučer prvi put u Beogradu, na onom sajmu knjiga, upoznao Marchela, napisao mi posvetu na obje njegove knjige i kud ce mi sretniji dan
ispunio mi se san
al' su srpkinje dobre jbt
pa nema ružne cure
još imam drugaricu iz Beograda i ona došla i dovela neku svoju drugaricu, jes da je '93 godiste al brate sila je 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- moustapha
- Kontakt:
Aham.T-MAC je napisao/la: nije...
mada zabave od petka traju...
al formalno noc vjestica je 31.10
Ja vidio na facebooku kako se neka raja nasminkala, pa kontam to je vec proslo. Bilo finih ideja.
Vjerovatno ce toga dosta biti danas na utakmicama.
#divovi
- alan_kardec
- Kontakt:
adnan_nanda je napisao/la:joj braco bio sam jučer prvi put u Beogradu, na onom sajmu knjiga, upoznao Marchela, napisao mi posvetu na obje njegove knjige i kud ce mi sretniji danispunio mi se san
pa nema ružne cure
još imam drugaricu iz Beograda i ona došla i dovela neku svoju drugaricu, jes da je '93 godiste al brate sila je
Ne znam jesil` bio u Novom Sadu, ali Novosađanke su ZAKON!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Megamon
- Kontakt:
adnan_nanda je napisao/la:joj braco bio sam jučer prvi put u Beogradu, na onom sajmu knjiga, upoznao Marchela, napisao mi posvetu na obje njegove knjige i kud ce mi sretniji danispunio mi se san
pa nema ružne cure
Ma sjednes u Vatru kod vjecne vatre i ima oci da ti ispadnu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Tamo da bi narucio čašu vode moraš podići kreditMegamon je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la:joj braco bio sam jučer prvi put u Beogradu, na onom sajmu knjiga, upoznao Marchela, napisao mi posvetu na obje njegove knjige i kud ce mi sretniji danispunio mi se san
pa nema ružne cure
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- adnan_nanda
- Kontakt:
haha ma sreca da su mi je bila ta drugarica iz BG inace ja se ne bih maknuo sa mjesta, odma bi se izgubio
isli na ono jezero Ada ciganlija ili tako nekako, nismo imali vremena za dalje jbg, al je moc lagano udjes u bus i nista ne placas nit te ko pita za kartu, kod nas prvo kupis kartu pa udjes 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Jos mi Atletico osto za 60 kermi i ja izgubim listic. Necu se okanit dok ga ne nadjem.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Tamo da bi narucio čašu vode moraš podići kreditMegamon je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la:joj braco bio sam jučer prvi put u Beogradu, na onom sajmu knjiga, upoznao Marchela, napisao mi posvetu na obje njegove knjige i kud ce mi sretniji danispunio mi se san
pa nema ružne cure
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Megamon
- Kontakt:
Al' je danas dosadno na forumu,nigdje nikoga a bas sam se nameracio da nekome stanem na zulj 
ja se maskiro u debila. jest da nije bilo tesko al et.T-MAC je napisao/la:jel ko planirao veceras da proslavi noc vjestica i da se maskira![]()
ma meni ni ne treba maska...ja sam prirodno maskiran..Wolverine je napisao/la:ja se maskiro u debila. jest da nije bilo tesko al et.T-MAC je napisao/la:jel ko planirao veceras da proslavi noc vjestica i da se maskira![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.