Debeli Gasol.
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Memphis zainteresovan za JVG
nije ni sada bolji

http://www.nbaserbia.com/vesti/8608/bat ... rac-godine" onclick="window.open(this.href);return false;
pa ove lakerse i knickse izgleda niko vise ne zeli voditi, ni ovi amateri koji tek ulaze u trenerski svijet, o cemu se radi, doduse shvatam hajde knicksi, tamo nema iduce desetljece hajra sto bi se reklo (evo zadnji potencijalni kandidat im je fox
) ali sto li ovoliko svi izbjegavaju lakerse, nekako cudno kad uzmes u obzir kakav je to kolektiv bio kroz historiju i koliko je bio glavni u ocima same lige 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kobe Bryant..LenBias je napisao/la: ali sto li ovoliko svi izbjegavaju lakerse, nekako cudno kad uzmes u obzir kakav je to kolektiv bio kroz historiju i koliko je bio glavni u ocima same lige
njegov ugovor, on kao osoba ili oboje navedeno?
Oboje... Ja imam neki osjecaj da bi se Byron Scott mogao vratiti kuci.
Prva i druga polovica regularne sezone...
. 
Interesantan je napredak Indiane...
. 
Interesantan je napredak Indiane...
Tek sada vidim ovaj post i jos jednom se ne mogu nacuditi kakve ti gluposti pises. Uopste nisi upucen, a komentarises. Sekunde jedne nisi upucen cim se upucujes na nece fb stranice nba balkan i slicno.LenBias je napisao/la:pa ove lakerse i knickse izgleda niko vise ne zeli voditi, ni ovi amateri koji tek ulaze u trenerski svijet, o cemu se radi, doduse shvatam hajde knicksi, tamo nema iduce desetljece hajra sto bi se reklo (evo zadnji potencijalni kandidat im je fox) ali sto li ovoliko svi izbjegavaju lakerse, nekako cudno kad uzmes u obzir kakav je to kolektiv bio kroz historiju i koliko je bio glavni u ocima same lige
Knickse je jedino odbio Kerr koji je bio prva i jedina opcija. Rick Fox nije opcija nego se on sam namece tvrdeci da bi sjeo na klupu ukoliko Jackson to bude zelio.
Dzabe trolas.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
provjeravaj malo br, ocito onda i oni lazu stalno
Haj da vidim te famozne clanke BRa gdje pise da Knickse svi odbijaju. BR je stranica koja se uglavnom sastoji od kolumni i misljenja autora istih tako da tisu.LenBias je napisao/la:provjeravaj malo br, ocito onda i oni lazu stalno
I pusti se trolanja vec jednom.
pa listaj clanke tamo i naci ces, ne znam sta sad hoces, da ti ja postavljam linkove ili sta? daj okani me se vise zivota ti i ako nisi spreman pisati o kosarci konacno onda nemoj ni pisati, nema smisla vise ovo sto radis 
Smijesno.LenBias je napisao/la:pa listaj clanke tamo i naci ces, ne znam sta sad hoces, da ti ja postavljam linkove ili sta? daj okani me se vise zivota ti i ako nisi spreman pisati o kosarci konacno onda nemoj ni pisati, nema smisla vise ovo sto radis
Lenbias= avazov express. Prava si mahalusa. pricas price, a nigdje argmenata (ni tih izmisljenih clanaka).
Ja mislim da je on ljubomoran na uspjehe Knicksa pa da zbog toga ove neistine iznosi.Carlo je napisao/la:Smijesno.LenBias je napisao/la:pa listaj clanke tamo i naci ces, ne znam sta sad hoces, da ti ja postavljam linkove ili sta? daj okani me se vise zivota ti i ako nisi spreman pisati o kosarci konacno onda nemoj ni pisati, nema smisla vise ovo sto radis
Lenbias= avazov express. Prava si mahalusa. pricas price, a nigdje argmenata (ni tih izmisljenih clanaka).
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kad se objavljuju najbolje petorke sezone?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Per NBA: 2013-14 All-Defensive Teams: 1st Team - J. Noah (CHI), P. George (IND), C. Paul (LAC), S. Ibaka (OKC), A. Iguodala (GSW)
Smijurija za Iguodalu.Tu su trebali biti ili James,ali vise Leonard,po mom subjektivnom misljenju.
Per NBA: 2013-14 All-Defensive Teams - 2nd Team: L. James (MIA), P. Beverley (HOU), J. Butler (CHI), K. Leonard (SA), R. Hibbert (IND)
Smijurija za Iguodalu.Tu su trebali biti ili James,ali vise Leonard,po mom subjektivnom misljenju.
Per NBA: 2013-14 All-Defensive Teams - 2nd Team: L. James (MIA), P. Beverley (HOU), J. Butler (CHI), K. Leonard (SA), R. Hibbert (IND)
Pa vecina je stavljala Igoudalu u prvu defanzivnu petorku i nije čudo nikakvo. Najbolji defanzivac 4. odbrane lige, zar da ima tu nešto čudno biti?
James bi uglavnom igrao odbranu u 4/4 i tada čuvao najbolje igrače dok bi ih neko drugi u ekipi čuvao tokom prethodne tri, i ne vidim zašto bi se njega nagradilo ispred nekoga ko se tokom cijele utakmica trošio čuvajući najbolje igrače protivničkih ekipa. Pa nije zapisano u Svetom pismu da mora biti uvijek nagrađivan..
James bi uglavnom igrao odbranu u 4/4 i tada čuvao najbolje igrače dok bi ih neko drugi u ekipi čuvao tokom prethodne tri, i ne vidim zašto bi se njega nagradilo ispred nekoga ko se tokom cijele utakmica trošio čuvajući najbolje igrače protivničkih ekipa. Pa nije zapisano u Svetom pismu da mora biti uvijek nagrađivan..
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Sve po zaslugama. Ko je zaslužio taj se našao u prvoj defanzivnoj petorci.
GSWStats @gswstats
All-Defensive First Teamer Andre Iguodala led the NBA in plus/minus (+9.0) and tied for eighth in defensive rating (96.9), per @nbastats
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.