Dakle to ce biti dan D, vjerovatno ce se i dogovoriti u ponedjeljak.Barça’s entourage will travel to Paris on Monday to continue the negotiations with PSG for the transfer of Neymar. [el chiringuito]
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
27.10.2020

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
A sta, nebi da rade za vikend?!leorey je napisao/la:Dakle to ce biti dan D, vjerovatno ce se i dogovoriti u ponedjeljak.Barça’s entourage will travel to Paris on Monday to continue the negotiations with PSG for the transfer of Neymar. [el chiringuito]

@igrajlopte 🐦
dembele i todibo ne smiju biti dio deala za neymara, koji barci nije neophodan jer je barca dovela griezmanna na vec postojecu ofanzivu koju cine suarez, messi, dembele i coutinho, no ako imas priliku dovest takvog igraca, onda to i ucinis, no ne po svaku cijenu
naprosto, njih dvojica su preveliki potencijali, pogotovo je dembele to pokazao u rennesu i dortmundu, u barci tek periodicno, iz ovih il onih razloga, no odreci se takvog 22-godisnjeg potencijala bila bi ludost
todibo iza sebe ima jednu nepotpunu polusezonu u toulouseu, no to sto je igrao, pokazao je veliki potencijal, a to je pokazao i u barci na par tekmi sto je igrao... taj decko ce ucinit da se niti jedan navijac barce ne pocese za de ligtom
takodjer, treba izbjeci davanje semeda ili umtitija, no njih dvojica sigurno ne bi trebali biti nedodirljivi, pogotovo umtiti, za koga sam bog zna u kakvom je stanju... nisam bas siguran da ce umtiti sada biti na istom nivou na kome je bio prije povrede (a tu je i lenglet koji se dokazao kao igrac u pocetnom sastavu barce i meni licno je on ispred umtitija)... tako da, ako bude pod moranje, semedo ili umtiti "da", uz vjerovatno coutinha i novac, no dembele i(li) todibo apsolutno ne
naprosto, njih dvojica su preveliki potencijali, pogotovo je dembele to pokazao u rennesu i dortmundu, u barci tek periodicno, iz ovih il onih razloga, no odreci se takvog 22-godisnjeg potencijala bila bi ludost
todibo iza sebe ima jednu nepotpunu polusezonu u toulouseu, no to sto je igrao, pokazao je veliki potencijal, a to je pokazao i u barci na par tekmi sto je igrao... taj decko ce ucinit da se niti jedan navijac barce ne pocese za de ligtom
takodjer, treba izbjeci davanje semeda ili umtitija, no njih dvojica sigurno ne bi trebali biti nedodirljivi, pogotovo umtiti, za koga sam bog zna u kakvom je stanju... nisam bas siguran da ce umtiti sada biti na istom nivou na kome je bio prije povrede (a tu je i lenglet koji se dokazao kao igrac u pocetnom sastavu barce i meni licno je on ispred umtitija)... tako da, ako bude pod moranje, semedo ili umtiti "da", uz vjerovatno coutinha i novac, no dembele i(li) todibo apsolutno ne
Kazu da ce raditi na finalnoj i najboljoj mogucoj ponudi kroz ova dva dana i onda u pon je predstaviti parizanima.ReX je napisao/la:A sta, nebi da rade za vikend?!leorey je napisao/la:Dakle to ce biti dan D, vjerovatno ce se i dogovoriti u ponedjeljak.Barça’s entourage will travel to Paris on Monday to continue the negotiations with PSG for the transfer of Neymar. [el chiringuito]![]()
Mislim i ako se dogovore nece biti official odmah, ali do sljedeceg petka i to ocekujem. Sljedece sedmice ce sw definitivno znati da li dolazi ili ne.
27.10.2020
Veceras bi se moglo naslutiti, koje igrace planiraju dati u zamjenu.
Ti igraci nece igrati.
Ti igraci nece igrati.
Ma Arthura i Vidala ne broji, nisu tekme ljudi odigrali, na kraju se pridruzili tek zbog Cope, imali produzen odmor.
27.10.2020
Barcelona će današnju utakmicu odigrati bez kapetana momčadi Lionela Messija. Od debija 32-godišnjaka za Barcelonu 2004. godine, ista je protiv Bilbaa nastupila šest puta ne uključujući omalenog Argentinca. Od navedenih šest utakmica Blaugrana je četiri puta izlazila kao pobjednik, bodovi su se dijelili dva puta, a današnji domaćini nisu niti jednom upisali pobjedu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Od A do Z.Chinaglia je napisao/la:dembele i todibo ne smiju biti dio deala za neymara, koji barci nije neophodan jer je barca dovela griezmanna na vec postojecu ofanzivu koju cine suarez, messi, dembele i coutinho, no ako imas priliku dovest takvog igraca, onda to i ucinis, no ne po svaku cijenu

@igrajlopte 🐦
Haj mi pojasni ulogu Dembelea u ekipi, ako Neymar se vrati?Chinaglia je napisao/la:dembele i todibo ne smiju biti dio deala za neymara, koji barci nije neophodan jer je barca dovela griezmanna na vec postojecu ofanzivu koju cine suarez, messi, dembele i coutinho, no ako imas priliku dovest takvog igraca, onda to i ucinis, no ne po svaku cijenu

Messi 32, Suarez 32, za maksimalno dvije godine su starci.
Dembele 25 za dvije godine i 7 godina pred njim da bude nostelj igre Barce. Neymar-Griezmann-Dembele udarna trojka za dvije godine.
Eto, to je, po moje, uloga.
Ne zaboravite, da je i Messi 2006 sa 19 bio pvrijeđen i nije igrao završne utakmice LP.
Dembele 25 za dvije godine i 7 godina pred njim da bude nostelj igre Barce. Neymar-Griezmann-Dembele udarna trojka za dvije godine.
Ne zaboravite, da je i Messi 2006 sa 19 bio pvrijeđen i nije igrao završne utakmice LP.
Dembele ce se ostavit jer ce Suarez brzo napustiti klub. Nema govora o prodaji Dembelea, ne treba o tome ni pricat jer sluzbeno nije na prodaju, kao sto su i rekli.
27.10.2020
Znaci, kupio si igraca od 130 miliona, da cekas 4 godine da zaigra nesto i to MOZDA?Rodju je napisao/la:Messi 32, Suarez 32, za maksimalno dvije godine su starci.
Zanimljivo...
Ma opcenito je manjak tih vrhunskih napadaca i talenata za napad, mora se ostaviti. Pa vidis kakav sad problem recimo ima Real Madrid sto ranije nije mislio o tome.
Duga sezona, mogucnost povreda, evo recimo sad ti Messi ne igra, da nemas jos Dembelea i Griezmanna, ko bi sad uopste igrao gore??
Duga sezona, mogucnost povreda, evo recimo sad ti Messi ne igra, da nemas jos Dembelea i Griezmanna, ko bi sad uopste igrao gore??
27.10.2020
Evander.
Jarane ti imas stav o Dembeleu koji nijedan argument na ovom dunjaluku nemoze promjeniti. To je tvoje misljenje i okej, pravo je da ga imas. Ali moras takodjer shvatiti da ima i onih koji se bas ne slazu s tobom po tom pitanju.
Evo ja cu prvi biti za da iduce godine posalju Dembelea (ako bude isti kao do sada) nazad u Dortmund + cash za Sanchoa
Jarane ti imas stav o Dembeleu koji nijedan argument na ovom dunjaluku nemoze promjeniti. To je tvoje misljenje i okej, pravo je da ga imas. Ali moras takodjer shvatiti da ima i onih koji se bas ne slazu s tobom po tom pitanju.
Evo ja cu prvi biti za da iduce godine posalju Dembelea (ako bude isti kao do sada) nazad u Dortmund + cash za Sanchoa

@igrajlopte 🐦
Da ga posalju na pozajmicu i vrate slijedece godine, kad se rijese nekoga ako se ovaj dobro pokaze i uozbilji, to mi je ok.ReX je napisao/la:Evander.
Da igrac koji je toliko placen, a pritom dovodis jos i skuplje, bude tek peta opcija, da mu je klupa zabetonirana, to mi nema smisla.
Ako presjedi sezonu na klupi, njegov nivo igra i njegova cijena, samo ce opadati.
On nije dosao iz Barcelone B, da bi bio tek peta opcija i neko ko ce cekati da se neki drugi igraci oproste.
Mozda je moje rezonovanje glupo, ali ja ne vidim logiku drzati tako skupog igraca kao rezervu rezerve.
Barceloni ce biti potrebne pare, ako kupe Neymara. Gdje ih mogu naci?
Prvo se rijesiti ziherasa pa onda mozemo ocijeniti igrace. Pod vodstvom ovog ublehaša nijedan igrac nije napredovao.
A Neymar se inace sigurno vise nece povrijediti kao ni Suarez od 32 godine. Messi ce inace opet odigrati 55 tekmi bez povrede.
27.10.2020
mozemo diskutovat o taktici koliko hoces, no treba gledat siru sliku, a to je buducnost, a buducnost sigurno nisu messi i suarez, a dembele iako se nije pokazao onako kako su vjerujem svi ocekivali, prevelik je potencijal i pri tome ima 22 godine, takvog igraca se ne odrices tek takoEvander je napisao/la:Haj mi pojasni ulogu Dembelea u ekipi, ako Neymar se vrati? :kafa:
evo ti situacija, ako prodas coutinha i dembelea i dovedes neymara i igras u formaciji 4-3-3, opet imas igraca viska, koga ces stavit na klupu, suareza ili griezmanna, jer ce neymar i messi biti sigurni u sastavu... naravno, morao bi rotirat suareza i griezmanna, jer niti jedan ne bi prihvatio da bude rezerva, a kad bi igrao 4-2-3-1, ne bi imao rezervu jer bi svi cinili cetvorku naprijed
eh sad, ako kupis neymara i ostavis dembelea, imas pet igraca naprijed i igrat u formaciji 4-3-3 bilo bi tesko izvodivo, jer bi dvojica ostala na klupi, a to bi bilo pogubno za dembelea, a i barci se ne bi isplatilo drzat ga u klubu kao rezervnog igraca
dakle, licno bih volio vidjeti barcu u sistemu 4-2-3-1, pri cemu jedan igrac ostaje na klupi i imas veliku mogucnost da rotiras jer messi, griezmann i dembele mogu igrat na vise pozicija, tako da mozes izvest razlicite postave na teren, a rotacije ce dobro doc
dovest neymara, a rjesit se coutinha i dembelea, ne djeluje mi kao mudra odluka zbog godina messija i suareza, tacnije, to bi bio jako glup potez, idiotizam nevidjenih razmjera!
Normalno, neces se rijesiti momka koji je 10 godina recimo mladji od Suareza. Nama je napad vec sad relativno star, mora se voditi racuna o tome.
Napad: Neymar-Griezmann-Messi ili
Dembele-Griezmann-Messi je top, najbolji na svijetu, daleko.
Napad: Neymar-Griezmann-Messi ili
Dembele-Griezmann-Messi je top, najbolji na svijetu, daleko.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.