FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Isti vrag kao i prije, 65% igrackog kadra na amaterskim. Samo smo na terenu slabiji, ovo ostalo sve isto, nigdje kluba. Jel imamo shop, jel imamo clanske, jel imamo stalne uposlenike? Jel imamo posjetu? Jel imamo promociju? Jel imamo stadion uredjen?
Xexor ba izvrisi zivotati.
Mramore.dajte ba...
**** ovde prepirke i svadje nemojte ovo.
Mramore.dajte ba...
**** ovde prepirke i svadje nemojte ovo.
pa mi na osnovu tih sporazuma koje ti sad osporavas a koje je Azmir sklapao sa igracima moradosmo platiti Kosticu,Govedarici i ostalima masne pare i cak nas ljudi uslovise da necemo dobiti licencu bas zbog ovakvih sporazuma, sad cemo da vidimo savez na djelu da li ce dopustiti zelji da registruje igraca a ima ovakav sporazumxeksor je napisao/la:E da i one objave ugovora zeca t.j spirazuma. Ko se ile malo razumije. Spirazum nije obavezan već ugovor. Nikakvih klauzula tu nema, a iati su pljuvali azmira kako je izbjegavao plaćanhe doprinosa jer je minimalac uplaćivao na racun a većinu preko klupske blagajne. Ovi sad to isto rade.
......................ultrasstyle_tz je napisao/la:http://****/sportske-u-posjedu-s ... aradjivao/
auu vidi Asima sirotinje...
A ovo sam cuo da su svi imali ove nagrade ako izbore evropu, evo sad je i potvrdjeno bar za Asima. I opet se onako "borili" krv im ****.
i kako je sad sporazum Govedarici i kompaniji mjerodavan, a ovaj nije.
A da smo mu ostali duzni ove plate, vazio bi sporazum . Sta nam savez radi **** te.
Nisam pravnik .ALI LAIČKIM POGLEDOM VIDI SE DA JE OVAJ MEĐUSOBNI SPORAZUM U KONTRADIKCIJI SAM SA SOBOM.
Kako ćeš produžiti Ugovor koji stavljaš van snage I to sporzumom?
Po meni ,trebalo je potpisati novi Ugovor na 1 godinu (Aneks postojećem Ugovoru)koli bi stupio na snagu odmah 13.01.2017.sa trajanjem jedne godine ,do 13.01.2018.Utom slučaju Asim Zec bi sada bio Slobodin igrač pod Ugovorom.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 14 jun 2017, 20:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Gdje si bio na kafi? Lokacija, adresa?Amelija je napisao/la:Cuo sam na kafi veceras da ce uskoro sezonske i clanske
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mramore ba... Brisi ono jebte..
Pa mrtva intima.nije za foruma i povlacenja po ustima..
Sta vam je jebote.
Sta vam je jebote.
Ma ne znam šta da mu radim, nije prekršio ništa od pravila foruma, al' je brate ružno za pročitat. Bacam grah šta da uradim. Nemojte ba to iznosit, daleko odosmo. Lijepo se igrajte.Sariel je napisao/la:Mramore ba... Brisi ono jebte..
Sta vam je jebote.

..............SARS je napisao/la:Macak makar nesto radi, a niko od vas nije kurcem mako, nisam ni ja reko da sam 100% zadovoljan al da mozete ovoliko svoj klub ismijavati to je nevidjeno i onda se pitamo zasto nas niko u drzavi ne smatra za ozbiljno, kako da nas smatraju kad imamo i "navijace" koji ne cine nista dobro za svoj klubSARS je napisao/la:
a zasto su imali petnestak igraca fino je objasnjeno u daljnem tekstu i nabijem i tebe vise i sa prosipanjem negativnosti ovdje i ismijavanja svega sto je Slobodino, vi sebe nazivate nekakvim navijacima a ismijavate svoj klub, ako ste toliko pametni zasto se ne dignete ne pomognete klubu a ne prosipate ovdje suplju pricu
Nemoj bez veze da lijepiš etikete ljudima ,"da ismijavaju svoj klub."Samo oni koji upravljaju klubom mogu ,(teoretski)da ga dovedu u takvu situaciju.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 jun 2017, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Bojim se da te nisam nista pitao, i ja cu da lijepim ovdje sta ja hocu, a ti si onaj koji bi ovdje trebao najmanje da se javljas sadasnji, bivsi, prosli i koji vec ne clanu skupstinesloboda72 je napisao/la:..............SARS je napisao/la:Macak makar nesto radi, a niko od vas nije kurcem mako, nisam ni ja reko da sam 100% zadovoljan al da mozete ovoliko svoj klub ismijavati to je nevidjeno i onda se pitamo zasto nas niko u drzavi ne smatra za ozbiljno, kako da nas smatraju kad imamo i "navijace" koji ne cine nista dobro za svoj klubSARS je napisao/la:
a zasto su imali petnestak igraca fino je objasnjeno u daljnem tekstu i nabijem i tebe vise i sa prosipanjem negativnosti ovdje i ismijavanja svega sto je Slobodino, vi sebe nazivate nekakvim navijacima a ismijavate svoj klub, ako ste toliko pametni zasto se ne dignete ne pomognete klubu a ne prosipate ovdje suplju pricu
Nemoj bez veze da lijepiš etikete ljudima ,"da ismijavaju svoj klub.Samo oni koji upravljaju klubom mogu ,(teoretski)da ga dovedu u takvu situaciju.
Večeras primjecen Kostić na Tusnju, gleda frajer trening s nekim drugom
Preglupo pitanje, ali bas preglupo. Mlad si, ali nisi oslobodjen odgovornosti da pises barem malo razumno.tuzlak1987 je napisao/la:Jel tebi potaman sada kada smo losi na zelenom terenu?Amelija je napisao/la:Drago mi je vidjeti da su mnogi dosli tobe i da dugotrajna i teska zrtva Komuniste nije bila uzalud, slava palim nikovima i junacima![]()
![]()
![]()
A sada bi se trebalo ozbiljnije posvetiti podrsci klubu. Sloboda nas treba. Eto mozda i SM ode pa ce nekima biti sve potaman, ali Sloboda ce nas i dalje trebati. Cuo sam na kafi veceras da ce uskoro sezonske i clanske, pa hajde i tu da se pokažemo. Ajmo vise pokazati da volimo taj nas Klub
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
U opstini brate, gdje cu drugowobly92 je napisao/la:Gdje si bio na kafi? Lokacija, adresa?Amelija je napisao/la:Cuo sam na kafi veceras da ce uskoro sezonske i clanske

#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
Znas ti to bolje od meneNKMramor je napisao/la:Gdje, od koga, je l' provjereno to?Amelija je napisao/la:Drago mi je vidjeti da su mnogi dosli tobe i da dugotrajna i teska zrtva Komuniste nije bila uzalud, slava palim nikovima i junacima![]()
![]()
![]()
A sada bi se trebalo ozbiljnije posvetiti podrsci klubu. Sloboda nas treba. Eto mozda i SM ode pa ce nekima biti sve potaman, ali Sloboda ce nas i dalje trebati. Cuo sam na kafi veceras da ce uskoro sezonske i clanske, pa hajde i tu da se pokažemo. Ajmo vise pokazati da volimo taj nas Klub

Btw, znaju li se cijene?
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
60KM sezonska, 30KM za penzionere i 200KM neke VIP ispod loža. Kao taj VIP bi bio natkriven
Kakav li će to ciganluk bitKa5an je napisao/la:60KM sezonska, 30KM za penzionere i 200KM neke VIP ispod loža. Kao taj VIP bi bio natkriven
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Probisvjet
- Kontakt:
Mnogo jbg. Nije zbog mene ja cu kupiti, al' 50KM bila kada su igrali Zeba, Piric, Ivetic, Saric, Ahmetovic, Ordagic... Mnogo da se oni koji imaju mala primanja odluce za kupovinu. I gdje je taj natkriveni VIP?Ka5an je napisao/la:60KM sezonska, 30KM za penzionere i 200KM neke VIP ispod loža. Kao taj VIP bi bio natkriven

Kolika ce biti cijena ulaznica?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
HvalaKa5an je napisao/la:60KM sezonska, 30KM za penzionere i 200KM neke VIP ispod loža. Kao taj VIP bi bio natkriven
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
Ovdje haman svi džaba ulaze na stadion....
Daj da napravimo inicijativu da kupimo 1000 sezonskih...
Daj da napravimo inicijativu da kupimo 1000 sezonskih...
Bas takon druze. Ovo je postavljenonda se vidi plata Asima. Ugovori su jedno a sporazumi drugo. Ovdjebse se samo nalazi plata i ......sloboda72 je napisao/la:......................ultrasstyle_tz je napisao/la:http://****/sportske-u-posjedu-s ... aradjivao/
auu vidi Asima sirotinje...
A ovo sam cuo da su svi imali ove nagrade ako izbore evropu, evo sad je i potvrdjeno bar za Asima. I opet se onako "borili" krv im ****.
i kako je sad sporazum Govedarici i kompaniji mjerodavan, a ovaj nije.
A da smo mu ostali duzni ove plate, vazio bi sporazum . Sta nam savez radi **** te.
Nisam pravnik .ALI LAIČKIM POGLEDOM VIDI SE DA JE OVAJ MEĐUSOBNI SPORAZUM U KONTRADIKCIJI SAM SA SOBOM.
Kako ćeš produžiti Ugovor koji stavljaš van snage I to sporzumom?
Po meni ,trebalo je potpisati novi Ugovor na 1 godinu (Aneks postojećem Ugovoru)koli bi stupio na snagu odmah 13.01.2017.sa trajanjem jedne godine ,do 13.01.2018.Utom slučaju Asim Zec bi sada bio Slobodin igrač pod Ugovorom.
Ok SARS postujem zavrsiću vise pricu
De vi svi lagano uzmite godisnji, odmorite malo od ovog sranja od foruma.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.