Ma evo gledam čini mi se da i RAC1 potvrdio.topnik1 je napisao/la:Ma nepouzdan pa taj radi za dnevni avaz, ako ti je Avaz pouzdan onda ces vjerovatidirkules je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, jedno pitanje, koliko je pouzdan ovaj novinar?
Philippe Coutinho to Bayern is expected to be announced in the coming hours. In recent hours, the German club has reached a financial agreement with the midfielder and awaits bureaucratic details with Barcelona to confirm the signing of the player on loan. [@jorgenicola]
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Dolazi Neyo, tek sad sam siguran, oslobodjena plata od 20M po sezonimessilla je napisao/la:Coutinho ide na posudbu u Bayern. To je to sto se tice Geymara.
27.10.2020
Ništa više nije nemoguće...veruj svima i ne veruj nikom. Ako PSG ne želi Coutinha nego lovu ništa nije namoguće. Jedino što je sumnjivo da je dosad Bayernov rekordan transfer 80 miliona a ovaj neće u kešu otići ispod 100...Barsa ga zato i želi trampit kao robu....ali ne, nije nemoguće, ili je pozajmica nekadirkules je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, jedno pitanje, koliko je pouzdan ovaj novinar?
Philippe Coutinho to Bayern is expected to be announced in the coming hours. In recent hours, the German club has reached a financial agreement with the midfielder and awaits bureaucratic details with Barcelona to confirm the signing of the player on loan. [@jorgenicola]

Onda to znači da bi otišli Dembele i Rakita....ili Demba i Semedo....ili sva trojca skupaleorey je napisao/la:Dolazi Neyo, tek sad sam siguran, oslobodjena plata od 20M po sezonimessilla je napisao/la:Coutinho ide na posudbu u Bayern. To je to sto se tice Geymara.

Zato pitam, vi najbolje poznajete medije što se tiče istinitosti. Posudba je u pitanju samo dal' sa pravom otkupa ili obaveznim otkupom.parangal je napisao/la:Ništa više nije nemoguće...veruj svima i ne veruj nikom. Ako PSG ne želi Coutinha nego lovu ništa nije namoguće. Jedino što je sumnjivo da je dosad Bayernov rekordan transfer 80 miliona a ovaj neće u kešu otići ispod 100...Barsa ga zato i želi trampit kao robu....ali ne, nije nemoguće, ili je pozajmica nekadirkules je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, jedno pitanje, koliko je pouzdan ovaj novinar?
Kako ces ga platit? Dembeleom i Semedom jedino.leorey je napisao/la:Dolazi Neyo, tek sad sam siguran, oslobodjena plata od 20M po sezonimessilla je napisao/la:Coutinho ide na posudbu u Bayern. To je to sto se tice Geymara.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Možda ćora sprema BUM....Semedo+Rakita+Dembaš u Pariz, Neymar iz Pariza....Coutinho u MinKen na pozajmicu.....Alaba iz MinKena u Barsu....i ja presrećan

Eh da si gledao Alabu ove dvije, tri sezone ne bi bio tako srećan. Možda bi mu promjena sredine legla jedino.parangal je napisao/la:Možda ćora sprema BUM....Semedo+Rakita+Dembaš u Pariz, Neymar iz Pariza....Coutinho u MinKen na pozajmicu.....Alaba iz MinKena u Barsu....i ja presrećan![]()
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 16 avg 2019, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ya tenemos el once del Athletic: Unai Simón; Capa, Yeray, Núñez, Yuri; Unai López, Dani García; De Marcos, Raúl García, Muniain; y Williams.
@igrajlopte 🐦
Pa šta fali? i pride napravio karneval u Kataloniji zbog fenomenalnog poslamessilla je napisao/la:Kako ces ga platit? Dembeleom i Semedom jedino.leorey je napisao/la:Dolazi Neyo, tek sad sam siguran, oslobodjena plata od 20M po sezonimessilla je napisao/la:Coutinho ide na posudbu u Bayern. To je to sto se tice Geymara.

Fakat sta se desava sa njim u zadnje vrijeme? Qurcobolja, zasitio se ili nesto drugo? Ma da je i dalje vrlo mlad..dirkules je napisao/la:Eh da si gledao Alabu ove dvije, tri sezone ne bi bio tako srećan. Možda bi mu promjena sredine legla jedino.parangal je napisao/la:Možda ćora sprema BUM....Semedo+Rakita+Dembaš u Pariz, Neymar iz Pariza....Coutinho u MinKen na pozajmicu.....Alaba iz MinKena u Barsu....i ja presrećan![]()
@igrajlopte 🐦
E da si ti gledo Albu znao bi zašto bi ja bio srećandirkules je napisao/la:Eh da si gledao Alabu ove dvije, tri sezone ne bi bio tako srećan. Možda bi mu promjena sredine legla jedino.parangal je napisao/la:Možda ćora sprema BUM....Semedo+Rakita+Dembaš u Pariz, Neymar iz Pariza....Coutinho u MinKen na pozajmicu.....Alaba iz MinKena u Barsu....i ja presrećan![]()

Ma ne idu dzaba u Pariz u ponedjeljak, gotov je to posao, e sad ko ce da ide put Pariza, vidjet cemo.messilla je napisao/la:Kako ces ga platit? Dembeleom i Semedom jedino.leorey je napisao/la:Dolazi Neyo, tek sad sam siguran, oslobodjena plata od 20M po sezonimessilla je napisao/la:Coutinho ide na posudbu u Bayern. To je to sto se tice Geymara.
Izgleda da ce bit posudba i placanje sljedece ljeto.
27.10.2020
Odlican sastav, svidja mi se. Iznenadi Valverde sa Alenom 
Ostalih 10 pogodih, samo Alena-Busketc fulih

Ostalih 10 pogodih, samo Alena-Busketc fulih

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 16 avg 2019, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ya tenemos el once del Barça: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; De Jong, Aleñá, Sergi Roberto; Dembélé, Suárez y Griezmann.
Coutinho ni na klupi.
Coutinho ni na klupi.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 16 avg 2019, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Aj da vidimo i ovaj vezni red.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jeli ovo moguće?????????????ReX je napisao/la:Ya tenemos el once del Barça: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; De Jong, Aleñá, Sergi Roberto; Dembélé, Suárez y Griezmann.

O Valverde

Tako nesto jedino je i realno.parangal je napisao/la:Možda ćora sprema BUM....Semedo+Rakita+Dembaš u Pariz, Neymar iz Pariza....Coutinho u MinKen na pozajmicu.....Alaba iz MinKena u Barsu....i ja presrećan![]()
Pa nije vam ovo NBA u pm.Evander je napisao/la:Tako nesto jedino je i realno.parangal je napisao/la:Možda ćora sprema BUM....Semedo+Rakita+Dembaš u Pariz, Neymar iz Pariza....Coutinho u MinKen na pozajmicu.....Alaba iz MinKena u Barsu....i ja presrećan![]()
@igrajlopte 🐦
Fali Artur....al ajde 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.