FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma nisu oni svjesni prvo kakve su plate bile kod Azmira. Da jesu krv bi popili igracima nakon Drine, Sirokog, ili onakve predstave u finalu kupa.
Pa onda i nakon odredjenog smanjenja, na kakvom je to nivou ostalo. Vidim svi nalaze odmah angazmane po drugim klubovima za kakav su kikiriki igrali. Jedini Hari od igraca koje su htjeli zadrzati se necka i vjerovatno nece ostati.
A da nas nije **** savez sad bi i njemu dali koliko trazi i ostao bi.
Ima i ovih koji odlicno znaju kako je bilo, ali namjerno lazu ljude ovdje da bi potpalili neku atmosferu raspada, po nalogu sefa svog.
s kraja ne vidim problem u tome da se prave ugovori onoliki koliko se moze placati pa makar to bilo i 300 maraka. Ako nece ostati potrazivanja.
Da ne znam bolje, rekao bih da je Azmir namjerno Faticu dao platu ko Stevanovic i Lendric zajedno, da zavali klub.
Moze i macak sad potpisati Lendrica, ili vratit Krpu sa posudbe sa full platom. Dat mu jednu platu i povuc se, zavalit nasljednika. Fola rec, ja sam imao para, ja mu platio jednu platu, sto niste nastavili.
Nas treba ugasit i to je to.
Pa onda i nakon odredjenog smanjenja, na kakvom je to nivou ostalo. Vidim svi nalaze odmah angazmane po drugim klubovima za kakav su kikiriki igrali. Jedini Hari od igraca koje su htjeli zadrzati se necka i vjerovatno nece ostati.
A da nas nije **** savez sad bi i njemu dali koliko trazi i ostao bi.
Ima i ovih koji odlicno znaju kako je bilo, ali namjerno lazu ljude ovdje da bi potpalili neku atmosferu raspada, po nalogu sefa svog.
s kraja ne vidim problem u tome da se prave ugovori onoliki koliko se moze placati pa makar to bilo i 300 maraka. Ako nece ostati potrazivanja.
Da ne znam bolje, rekao bih da je Azmir namjerno Faticu dao platu ko Stevanovic i Lendric zajedno, da zavali klub.
Moze i macak sad potpisati Lendrica, ili vratit Krpu sa posudbe sa full platom. Dat mu jednu platu i povuc se, zavalit nasljednika. Fola rec, ja sam imao para, ja mu platio jednu platu, sto niste nastavili.
Nas treba ugasit i to je to.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 15 jun 2017, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Šta ti je rek'o?fukaratz je napisao/la: pitao sam ga ja sto se ne vrati u Slobodu, kao i zbog cega je otisao![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Na mjesalicu ih Macak, nek odrade dnevnicu pa onda na trening i utakmicu. Cuj hoce platu jos da igra.
Qurac vam za sezonsku. Ovo ce biti izgleda prva sezona u udobnosti fotelje, meze, pica i TV komedija u reziji Macka i Karica direktora.

Qurac vam za sezonsku. Ovo ce biti izgleda prva sezona u udobnosti fotelje, meze, pica i TV komedija u reziji Macka i Karica direktora.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
za Efeom najvise placu oni koji su mu najvise **** zbog losih igara hehe
sutra Macak Jahu da otjera, isti bi plakali za Jahom, bez obzira na sve komentare.
sto ti je interes
sutra Macak Jahu da otjera, isti bi plakali za Jahom, bez obzira na sve komentare.
sto ti je interes
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
dosta toga sto sam znam ali i jos vise toga sto nisam znaowobly92 je napisao/la:Šta ti je rek'o?fukaratz je napisao/la: pitao sam ga ja sto se ne vrati u Slobodu, kao i zbog cega je otisao![]()

Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Do tada je napravio ugovor.Penaltiky je napisao/la:jaha ce s tusnja samo s nogama naprijed izgleda

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
njemu je daj šta daš ionako ništa ne radiProbisvjet je napisao/la:Do tada je napravio ugovor.Penaltiky je napisao/la:jaha ce s tusnja samo s nogama naprijed izgleda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Oho, ide se na utakmice Sloge! Protivnika našeg zakletog! Pripremi se za linč.fukaratz je napisao/la:dosta toga sto sam znam ali i jos vise toga sto nisam znaowobly92 je napisao/la:Šta ti je rek'o?fukaratz je napisao/la: pitao sam ga ja sto se ne vrati u Slobodu, kao i zbog cega je otisao![]()
eno ti stadion u SImin Hanu, kad Sloga igra domacu utakmicu otidji, sjedi pored covjeka i fino ga pitaj
ovdje sam upratio jedino forumasa klma1 koji je bio najblizi istini

Čovjek šuti mjesecima, i s jednim intervjuom objasni neke stvari i obori pola godine nagađanja i skine ljagu sa sebe.
Za plate igračima jasno je sad kako je i šta bilo, i kakvi su planovi bili. Samim time jasno je da je imao velike ciljeve i ambicije sa slobodom, da nije planirao pobjeći, već da je "otjeran".
Nećemo dalje, ajmo o Slobodi malo.
Jel sigurno to za Krpu?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
fukaratz je napisao/la:dosta toga sto sam znam ali i jos vise toga sto nisam znaowobly92 je napisao/la:Šta ti je rek'o?fukaratz je napisao/la: pitao sam ga ja sto se ne vrati u Slobodu, kao i zbog cega je otisao![]()
eno ti stadion u SImin Hanu, kad Sloga igra domacu utakmicu otidji, sjedi pored covjeka i fino ga pitaj
ovdje sam upratio jedino forumasa klma1 koji je bio najblizi istini

& $ ?
Ooooo sva moja radost to si tiiiiii
Tebi pjevam ljubaviiiii
Za tebe dajem zivot svoj i za tebe umirem...
Oooooo na istok pogledaj sad ti..
Mene ces tamo vidjeti....
Sa rukom visoko u zrak
Slobodi svojoj pjevam jaa..
Ajde.pickeeeeeee

Tebi pjevam ljubaviiiii
Za tebe dajem zivot svoj i za tebe umirem...
Oooooo na istok pogledaj sad ti..
Mene ces tamo vidjeti....
Sa rukom visoko u zrak
Slobodi svojoj pjevam jaa..
Ajde.pickeeeeeee

Najveca i najbolnija istina..kakvi smo, dusmani nam i ne trebaju...od portira do precjednika...
Samo nek je uprazno srat i lelemudat..
A bice to ba sve u redu i dzabe **** gredu...haj zivli

- Probisvjet
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:Najveca i najbolnija istina..kakvi smo, dusmani nam i ne trebaju...od portira do precjednika...

- tuzlak1987
- Kontakt:
pitao sam ga ja sto se ne vrati u Slobodu, kao i zbog cega je otisaofukaratz je napisao/la:
jel njega ko pitao za ovih sad ce vec 10 mjeseci, "sto se ne vratis u SLobodu"?

Svaka cast samo mi nije jasno kako si uspio da platis kartu i odes i sjednes na stadionu SH u lozu gdje ima jedno 5-6 stolica koje su zauzete

A on ti je rekao iako te ne poznaje da ja sam tu namjerno upumpao novac kako bih uvukao grad u sve ovo i kako bi mi grad morao dodijeliti zemljiste za ove pozajmice

Ta inace 3 mil su sve na igrace otisla, nije tu bilo dugova nekih prema odredjenim osobama? firmama? dobavljacima? priprema? i da uzmemo u obzir da u prvu 1,5 godinu grad gotovo da nije davao novac u Slobodu, a onda naredne 2 godine dao 400 hiljada iako je obecano vise.
tuzlak Azmir je otisao i pomiri se s tim. Ako ti je do Azmira ima Sloga. Ako ti je do Slobode onda ne znam koji **** ista tema svaki dan od odlaska Azmira, a sad ce godinu dana nakon toga
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto vrati se na start diskusije danas, neko je zapoceo drugi, ne ja. Mogu biti advokat do sutra kada se taj period pokusava predstaviti negativno nemam problem da branim to svaki dan. Na tu temu se niko ne buni kada se tu malo popljuje i to, ja samo vidim da se neuspjesi koji se desavaju danas jos uvijek pravdaju argumentima iz tog perioda. Npr ode Efendic i ponude mu 800 KM, onda se vratimo 2 godine nazad da se to opravda. Lakse je reci kokuzi smo, nemamo 2000 KM za prosjecnog igraca, da mu pruzimo prosjecnu platu. A ne da Efendicev odlazak pravdamo time sto su imali kod Azmira, kada oni ne traze to sto su imali kod Azmira vec i manje ali ne 70% manje. Znaci 70% pravdati stvarno nema argumenta nikakvog za to.pinoglavi je napisao/la:tuzlak Azmir je otisao i pomiri se s tim. Ako ti je do Azmira ima Sloga. Ako ti je do Slobode onda ne znam koji **** ista tema svaki dan od odlaska Azmira, a sad ce godinu dana nakon toga
Name, čelni ljudi FK Sloboda veoma su blizu dogovora sa iskusnim 29-ogodišnjim defanzivcem Aleksandrom Ignjatovićem koji iza sebe ima iskustvo igranja u Srbiji, Mađarskoj i Holandiji. Ukoliko dođe do zvaničnog dogovora koji je veoma blizu, Ignjatović bi trebao u narednoj sezoni da predstavlja stub odbrane Slobode sa svojih 1,92 m visine. Ignjatović također važi za veoma borbenog i srčanog fudbalera koji na terenu ostavlja i zadnji atom snage za ekipu čiji dres nosi. Tokom karijere nastupao je za Radnički iz Niša, Borac Čačak, Feyenoord, Budapest Honvéd i Novi Pazar kao i za mladu reprezentaciju Srbije. Kako saznaje **** sutra bi u Tuzli na pregovore trebo da doputuje i Saša Kajkut iskusni 32-dvogodisnji ofanzivac koji iza sebe ima bogatu igračku karijeru. Iako je Kajkut je bio jedan od glavnih “krivaca” što se titula ponovo našla u vitrinama Zrinjskog, on je navodno zatražio raskid ugovora sa mostarskim klubom i u potrazi je za novom sredinom. U sezoni iza nas Kajkut je odigrao ukupno 18 premijerligaških mečeva i postigao je sedam golova, a prije Zrinjskog bio je član Krupe dok je u bogatoj karijeri igrao za mnoge klubove u BiH i inostranstvu kao što su Sheriff, FK Baku, South China, AOK Kerkyra, PAE Veria. Sutra bi trbalo da bude poznato više zvaničnih informacija o izvjesnom dolasku ova dva fudbalera u redove FK Sloboda. (****
Ukopa nas carsija !
Ako dodju njih dvojica ne salimo seJustSayin je napisao/la:Name, čelni ljudi FK Sloboda veoma su blizu dogovora sa iskusnim 29-ogodišnjim defanzivcem Aleksandrom Ignjatovićem koji iza sebe ima iskustvo igranja u Srbiji, Mađarskoj i Holandiji. Ukoliko dođe do zvaničnog dogovora koji je veoma blizu, Ignjatović bi trebao u narednoj sezoni da predstavlja stub odbrane Slobode sa svojih 1,92 m visine. Ignjatović također važi za veoma borbenog i srčanog fudbalera koji na terenu ostavlja i zadnji atom snage za ekipu čiji dres nosi. Tokom karijere nastupao je za Radnički iz Niša, Borac Čačak, Feyenoord, Budapest Honvéd i Novi Pazar kao i za mladu reprezentaciju Srbije. Kako saznaje **** sutra bi u Tuzli na pregovore trebo da doputuje i Saša Kajkut iskusni 32-dvogodisnji ofanzivac koji iza sebe ima bogatu igračku karijeru. Iako je Kajkut je bio jedan od glavnih “krivaca” što se titula ponovo našla u vitrinama Zrinjskog, on je navodno zatražio raskid ugovora sa mostarskim klubom i u potrazi je za novom sredinom. U sezoni iza nas Kajkut je odigrao ukupno 18 premijerligaških mečeva i postigao je sedam golova, a prije Zrinjskog bio je član Krupe dok je u bogatoj karijeri igrao za mnoge klubove u BiH i inostranstvu kao što su Sheriff, FK Baku, South China, AOK Kerkyra, PAE Veria. Sutra bi trbalo da bude poznato više zvaničnih informacija o izvjesnom dolasku ova dva fudbalera u redove FK Sloboda. (****

Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
Jedan od ove dvojice morace na tribine, a drugi na klupu.Penaltiky je napisao/la:Krpić i Kajkut, solidne zamjene za Tandira

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.