Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

adointer
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la adointer » 28 feb 2012, 11:58

nije isto,njima kazne posle toga igraca(i to 3 utakmice,ne jednu kao kad bi dobio crveni), a gola im nikad ne vrate,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 28 feb 2012, 12:03

adointer je napisao/la:nije isto,njima kazne posle toga igraca(i to 3 utakmice,ne jednu kao kad bi dobio crveni), a gola im nikad ne vrate,,
Pa mogu ga kaznit i pored crvenog kartona, kao sto bi ga i kaznili. A ako tako gledamo gol, onda do njega ne bi ni doslo da su sudije sve prekinule odma kod izvodjenja kornera.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 feb 2012, 12:06

zasto bi prekinuli? :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 28 feb 2012, 12:08

adointer je napisao/la:zasto bi prekinuli? :?
Mislim zbog prethodne stranice i @bianconerovog posta.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 feb 2012, 12:12

ovo sto su 2 igraca van terena?pa ja mislim da igrac koji izvodi korner mora biti van terena :? a kako ce oni znat koji ce izvest korner,Robinho ili Emmanuelson? :roll: da ga je izveo bilo koji od njih koji je bio unutar terena rekli bi da nije izveo pravilno jer nije bio van terena :roll:

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 28 feb 2012, 12:15

adointer je napisao/la:ovo sto su 2 igraca van terena?pa ja mislim da igrac koji izvodi korner mora biti van terena :? a kako ce oni znat koji ce izvest korner,Robinho ili Emmanuelson? :roll: da ga je izveo bilo koji od njih koji je bio unutar terena rekli bi da nije izveo pravilno jer nije bio van terena :roll:
Nije isla lopta direktno u 16
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 28 feb 2012, 12:16

adointer je napisao/la:ovo sto su 2 igraca van terena?pa ja mislim da igrac koji izvodi korner mora biti van terena :? a kako ce oni znat koji ce izvest korner,Robinho ili Emmanuelson? :roll: da ga je izveo bilo koji od njih koji je bio unutar terena rekli bi da nije izveo pravilno jer nije bio van terena :roll:
Nisam neki ekspert pa se ne bih usudio komentarisati,ali Robinho je dodao loptu,a Emanuelson je bio van terena.
Da je Emanuelson izveo korner,bilo bi regularno jer mora biti van da bi uzeo zalet.
Ako neko zna pravila,neka kaže,čini mi se da je Bianco stavljao pravila sa stranice FIGC-a.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

BelminMUFC
Kontakt:

Post Postao/la BelminMUFC » 28 feb 2012, 12:18

Oxygen je napisao/la:
BelminMUFC je napisao/la:Bioncaneri, to sto si ti stavio je trazenje dlake u jajetu...
Zašto to?
Kada drugi postavljaju slike i sl onda je ok,ali ovo ne.
Uostalom,tvoj prethodni post u kom govoriš da mi ne bi smjeli pričati o suđenju govori u kom smjeru idu tvoje simpatije.
Ma brate nemam ja nikakve simpatije, nego me nervira sto navijaci Milana nesto na silu pokusavaju dokazati.. jbg, desilo se to sto se desilo i najbolje da zaboravite sto prije na to, kako vi, tako i kompletan klub.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 feb 2012, 12:20

[youtube][/youtube]

evo ovaj pred sudijom napolju pa nista,,nekad van nekad nije,,

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 feb 2012, 13:05

:shock: pa jos pisu o utakmici ,a jbt ovo je nevjerovatno idi jeb.ite sta pametnije je,da istresete sve iz sebe :D
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 feb 2012, 20:43

Za Bianconera098537634 evo ringišpil jedan od jegovog omiljenog igrača :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 28 feb 2012, 20:55

IlPrincipe je napisao/la:Za Bianconera098537634 evo ringišpil jedan od jegovog omiljenog igrača :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma kakav Robinho pusti to samo ih je trojicu ovdje na usta bacio sve redom......popadase ko izranjavani....

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 feb 2012, 20:57

[youtube][/youtube]

Jel vam ozdravio ovaj :lol: :mrgreen: :?:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 feb 2012, 20:59

Jašta radi ...

evo da pretpostavim šta će reć ... " džaba mu to kad u tom napadu nije ošutao na gol " :geek:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 feb 2012, 23:21

@IlPrincipessa

Evo jedan video za Principessu od Principina. Pitam se ja što Zambrotta ne igra posljednjih mjeseci, još uvijek traži loptu u Torinu. :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 feb 2012, 13:11

a jest ga i otreso alla Ronaldinho :lol: niđe veze ocam.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 feb 2012, 14:03

Ti i ja očigledno imamo drugačiju filozofiju fudbalske igre. Po ovom tvom klipu se da naslutiti da ti voliš igrače koji će proći par igrača i na kraju izgubiti loptu, dok su meni draži igrači koji će odigrati na sigurno i neće se upuštati u driblinge i bezveze izgubiti loptu. Možda tako razmišljam jer u Juventusu nikad nisu igrali Brazilci ili Argentinci, barem nisu igrali uspješno, dok se Milan orjentisao na Brazilce, inter na Argentince, Juve je od južnoamerikanaca dovodio Urugvajce. Ne mogu ta 3 kluba biti ista, možda u tome i jeste draž tog rivaliteta. Juve je uglavnom dovodio igrače radnike i igrače koji igraju više za tim, a manje potenciraju individualnu statistiku, zato i ne volim igrače poput Robinha, ne samo njega već večinu onih koji bezuspješno sami pokušavaju probiti protivničku odbranu. Ili si ti samo ovaj klip postavio iz nekog inata da bi mi dokazao kako je Robinho ipak fudbalski mag jer je uspio proći 3 igrača Juventusa.
Ž '21!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 feb 2012, 14:09

Reć da Robinho nea pojma je van svake pameti. Frajer ti je na onom videu pokazo da ima skilla i da mu to niko ne može osporiti. U dosta slučajeva je na onakve načine zabijao golove. U 3m2 se niko ne može porediti s Brazilcima. Hocu samo reć da Robinho jeste svjetska klasa ali daleko da je ikada bio u top 3 igrača svijeta pa i TOP 5 ...

PS:

slika

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 feb 2012, 14:15

Ja rekao da Robinho nema pojma, ma bjaži ba, trpaš mi riječi u usta bezveze. Ja sam samo rekao da nije toliko dobar koliko ga vi dižete u visine, igrač koji sa 3 metra 5 puta promaši gol u jednoj sezoni ne može nikako biti svjestka klasa, osim vama zozzonerima.

Ne možemo diskutovati ako ćeš ti čitati onako kako ti odgovara, a ne onako kako piše. :mrgreen:

Over and out! 8-)
Ž '21!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 feb 2012, 14:17

IlPrincipe je napisao/la:Reć da Robinho nea pojma je van svake pameti. Frajer ti je na onom videu pokazo da ima skilla i da mu to niko ne može osporiti. U dosta slučajeva je na onakve načine zabijao golove. U 3m2 se niko ne može porediti s Brazilcima. Hocu samo reć da Robinho jeste svjetska klasa ali daleko da je ikada bio u top 3 igrača svijeta pa i TOP 5 ...

PS:

slika
il grande capitano!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []