Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ma ja ne znam ko sebi da za pravo da bije igrače, da im psuje. Svakako da sam za kritiku, kada igrači odigraju tanko, ali nema niko pravo da dodje i da ih vrijeđa i psuje i fizicki napada. Ipak su navijaci ti koji daju podrsku ekipi. Znam da su Horde Zla izrevoltirani losim rezultatima ekipe Sarajeva, ali opet nije to to, samo se stvara veci pritisak. Olimpic jos uvjek nema vatrene navijace, pa eto, mozda nekad dodje vrijeme pa i na Otoci da se uleti u svlacionicu
Inače sto se tice gostovanja, ocekujem puni plijen, mada i Vukovi nekad znaju izenanditi. Bit će gusto, bit će 0:2

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Danas se ocekuje pobjeda u obarskoj ali ono sto ce biti od ogromne vaznosti jeste derbi na otoci. Nadam se da ce crna serija protiv sarajevskih ekipa biti prekinuta nakon srijede
Derbi na otoci moze da bude presudan za vas kad je u pitanju borba za europu !gorazdak je napisao/la:Danas se ocekuje pobjeda u obarskoj ali ono sto ce biti od ogromne vaznosti jeste derbi na otoci. Nadam se da ce crna serija protiv sarajevskih ekipa biti prekinuta nakon srijede
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Derbi na otoci moze da bude presudan za vas kad je u pitanju borba za europu !gorazdak je napisao/la:Danas se ocekuje pobjeda u obarskoj ali ono sto ce biti od ogromne vaznosti jeste derbi na otoci. Nadam se da ce crna serija protiv sarajevskih ekipa biti prekinuta nakon srijede
Da slazem se sa tobom. Danasnjom pobjedom vratit cemo se u borbu za jednu od prve tri pozicije a mozda cak i za titulu ako Siroki Brijeg danas kiksa.
Medjutim mene najvise brinu ti gradski derbiji gdje pred punom otokom manijaka ili hordi osjecaj je kao da igramo na gostujucem terenu. Sarajevu smo bod otkinuli na kosevu prosle godine tako da ocekujem da mozemo ovaj put prekinuti crnu seriju pogotovo sto se Sarajevo nalazi u nekakvoj vrsti pritiska i krize.
Trebate iskoristit ovu krizu Sarajeva, jedinstvena prilika.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prvo da se rijesi ovo danas i da prodje utakmica bez problema.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvi navijaci kad vas nema 50 na tribini i kad nemate navijacku skupinu?Mokroguz je napisao/la:Pojavio se neki clanak na jednom portalu da su navijaci Sarajeva upali u svlacionici i imali verbalni sukob sa igracima, a navodno i nekakva tuca bila.
Ja ne znam koliko tu ima istine, ali sta god da je, ovih zadnjih dana je bilo turbulentno sto se tice navijaca posebno u nasem gradu, i nadam se da svi mi navijaci Olimpica uzmemo pouku od ovoga, ne znam po koji put spominjem ali imamo dobru sansu da napravimo nesto nevidjeno u BiH i da budemo najcivilizovaniji navijaci u regionu. Npr kada budemo imali jedan dan organizovano navijanje, da nebi stetili klubu, ne moramo imati petarde ni baklje ni megafone itd. da se narod ne osjeca k'o da ide u ratiste, da mogu djeca bez pratnje doci na tekmu sa prijateljima bez da im se roditelji sekiraju itd., stitimo svoje ako bi gostujuci navijaci nesta pokusali i tako zaradimo epitet sigurne raje.
I svidja mi se npr. sto u Stuttgartu kad je Baumgärtel kostao ekipi utakmicu, navijaci su ih tjesili. I to je bitno imati u vidu da je fudbal na kraju krajeva jedna igra, i tako je moramo tretirati, mozemo se ljutiti ali da ne predje u prijetnje, fizicki sukob i slicno.
Ima tu jos mnogo reci, ali znate na sta mislim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E došao si ti ovdje da nam objasniš koliko nas ima. Idi čisti pred svoju avliju. Imaš dovoljno tamo posla.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Svoju ti brigu beri!
To je i poenta. Govorim dok smo jos manja grupa, lakse je komunicirati ovako, kad nas vec bude nekoliko stotina u zelenim bojama redovno na tribinama onda je teze saditi kolektivne principe. Takav si s kakvim se druzis/provodis vrijeme, mi ako cemo se sresti svake hevte valja da razum prevlada medju nama, pa narod kako ulazi u grupu ce se aBd inshallah ponasati civilizovano kao rezultat toga, imamo sve potrebne primjere da to izvedemo kad bude vrijeme za to. Ne smijemo sebi dopustiti da postanemo stetni svom klubu sto je inace standard regiona a kamoli drzave.MortemHz je napisao/la:Kakvi navijaci kad vas nema 50 na tribini i kad nemate navijacku skupinu?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aha hvala ti 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mirza Einsteinu nas, poljubim te u celo!Mladost: Budaković, Hodžić, Dabić, Cicmil, Trifković, Marković, Perić, Čurić, Komarčević, Hadžibulić, Mazić.
Olimpic: Hamzić, Regoje, Pandža, Smajić, Bogičević, Alves, Figueiredo, Šivšić, Handžić, Osmanagić, Čomor
Odmara Gligorova, Merajica i Ledeta - bravo!
Nadam se da ce sto prije pogoditi da otvore ekipu Mladosti.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hajmo Vukovi 
Gdje je taj gol vise
Ovaj komentator mi daje utisak da se samo dodavaju svi u krug 70 minuta. Pa valjda su neki nekada pokusali.
Ovaj komentator mi daje utisak da se samo dodavaju svi u krug 70 minuta. Pa valjda su neki nekada pokusali.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sad valja pobjediti u derbiju jbg, sami sebi otezali posao. Ovo dodje k'o zestok poraz a ne k'o remi.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Korak unazad, i to onaj malo veći. Kartoni, slaba forma pojedinih fudbalera, umor čim se odigra nekoliko utakmica u nizu, dobiješ onda da ne mogu pobijediti Mladost. Konkurenti ne gube bodove protiv objektivno slabijih protivnika. Dok mi čekamo da nam Smajke, Handžić, Pandža i još neki uđu u formu, vrijeme prođe. Sada slijedi Sarajevo i vjerovatno novi poraz.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kad pogledam bodovni saldo, nama treba 27-30 bodova u proljetnom dijelu, ovo je sada 13 bodova ukupno. Moraju uzeti Drinu, Radnika, Travnika, Slaviju i Celika(5 utakmica po 3 boda = 15 bodova, 15 + 13 = 28), a da nebi strahovali moraju uzeti protiv Sarajeva sada dok je dobra prilika. Ako u tome uspiju onda je to ogroman korak naprijed i povratak nakon ovoga.
Cak i da bi izgubili od Sarajeva opet imamo dobre sanse za Evropu jer rivali i dalje imaju da igraju protiv jedni drugih dok mi imamo samo Sarajevo sada i onda Zrinjski i Siroki na kraju.
Cak i da bi izgubili od Sarajeva opet imamo dobre sanse za Evropu jer rivali i dalje imaju da igraju protiv jedni drugih dok mi imamo samo Sarajevo sada i onda Zrinjski i Siroki na kraju.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Evo malo pozitivnih vijesti ipak!:
5 utakmica za redom - nijedan primljen gol, a protivnici su bili Zvijezda, Borac, Velez, Zrinjski i sada Mladost.
Cestitam odbrani i golmanu na tom uspjehu!
Sutra u 20:00 Mirza gostuje na TV Alfa.
Ako ko ima stream kanala, molim da postavite prije emisije.
5 utakmica za redom - nijedan primljen gol, a protivnici su bili Zvijezda, Borac, Velez, Zrinjski i sada Mladost.
Cestitam odbrani i golmanu na tom uspjehu!
Sutra u 20:00 Mirza gostuje na TV Alfa.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ono kad nece u go pa nece, evo Mladost je igrala zadnjih desetak minuta sa deset igrača, jos je Brkovic imao sansu u osamdeset i nekoj minuti, ali eto, ni bod nije losa opcija, bitno je da momci nisu primili gol, mada sam stvarno ocekivao ovdje dvicu ipak Mladost u zoni ispadanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.