AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
nemoj mu ba odgovarat vidis da je samo objektivan
I jest tako,samo trazi nacin da provocira..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
ajde da i to zgotove više. acerbi je ove sezone bio vrlo dobar, čak je prema nekim tv stanicama bio uvršten u idealnih 11 serije a ove sezone.The front page of tomorrow's Gazzetta dello Sport: "Milan, è in arrivo Acerbi." - "L'arma in più sarà Pato."
Acerbi Arrives to Milan , Pato is the new Weapon for next year.
s druge strane strootmanov agent smiruje situaciju izjavom kako je njegov klijent tek godinu dana u psv-u, okrenut je mislima prema predstojećem euru i da mu se nigdje ne žuri...
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Dobar je Acerbi uz Silvu bi mogao biti mnogo mocniji,a ovaj Strootman agent smiruje strasti jer su se svi mediji ne samo talijanski raspisali kako ide kod nas na preporuku Van Bommela e sad.....baresi#6 je napisao/la:ajde da i to zgotove više. acerbi je ove sezone bio vrlo dobar, čak je prema nekim tv stanicama bio uvršten u idealnih 11 serije a ove sezone.The front page of tomorrow's Gazzetta dello Sport: "Milan, è in arrivo Acerbi." - "L'arma in più sarà Pato."
Acerbi Arrives to Milan , Pato is the new Weapon for next year.
s druge strane strootmanov agent smiruje situaciju izjavom kako je njegov klijent tek godinu dana u psv-u, okrenut je mislima prema predstojećem euru i da mu se nigdje ne žuri...
I da Mancini hoce da dovede Davida Luiza iz Chelsea-ja ali je svratio do Gallianija da vidi kakva je situacija sa Silvom ponudio mu Balotellija,Galliani odbio,e onda je pitao za Ibru i vidio njegov ugovor i rekao ako zelite prodati Silvu javite se,Galliani mu reko 50 miliona i onda cemo mozda pricati...eh eto jos malo nagadjanja

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nego evo malo kad je Milan ovdje bio kod nas u Chicagu igrao protiv Chicago Fire 2010.. pa evo malo sto sam uslikao 
Ronadinho slobodnjak

Otac Seedorf

Ronadinho slobodnjak

Otac Seedorf

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ufff sto se opasno kuha. Acerbi bi bio starasn u odbrani (sigurno se ne bi bunio i da ponekad presjedi utakmicu). Sto se tice Strootmana ja mislim da je najbolje da se saceka ovaj Euro da vidimo sta momak moze u teskim utakmicama. Ako se tu pokaze, odmah dovodit. Moja prva zelja je Ganso. Momak mi se strasno svidja, volim onakve igrace. Silva je igracina al ja za te pare ne bih pustio samo 3 igraca na svijetu da imam (Messi, Ronaldo i Ibra). Sve ostalo bi bez razmisljanja prihvatio. Tako da ako ponude treba mozda prihvatiti, pa dovesti 2-3 vrlo dobra igraca. Al teska je ovo situacija. Hajmooo Gansooo!! Prava 10-ka Milana bi bio dugo godina.
EDIT: NAVODNO:
OFICIJALNO :Kolarov nece doci ,jer tu su Mesbah,Antonini ,Didac Vila.Maxi i Akvilani nece biti otkupljeni .Ibrahimovic i T.Silva ostaju 100% u Milanu. Galijani je upravo zavrsio konfereenciju za stampu u Via Turatiju.
Ma ovo prvo je odlicno. Nemojmo se cudit onda kad dodje ograniceni Lennon pa nas razbije ko onda protiv Tottenhema pa ispadnemo iz LP il slicno. Mesbah i Antonini su izuzetni igraci. Polivalentni, igraju podjednako lose na obje strane. Ovaj Didac je solidan. Pratio sam ga malo u Espanyolu. A Maxija i Aquilanija i ne treba otkupiti.
EDIT: NAVODNO:
OFICIJALNO :Kolarov nece doci ,jer tu su Mesbah,Antonini ,Didac Vila.Maxi i Akvilani nece biti otkupljeni .Ibrahimovic i T.Silva ostaju 100% u Milanu. Galijani je upravo zavrsio konfereenciju za stampu u Via Turatiju.
Ma ovo prvo je odlicno. Nemojmo se cudit onda kad dodje ograniceni Lennon pa nas razbije ko onda protiv Tottenhema pa ispadnemo iz LP il slicno. Mesbah i Antonini su izuzetni igraci. Polivalentni, igraju podjednako lose na obje strane. Ovaj Didac je solidan. Pratio sam ga malo u Espanyolu. A Maxija i Aquilanija i ne treba otkupiti.
- rastafarian
- Kontakt:
Znači Urbi na mjesto lijevog beka, jel?
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
vjerovatno :rastafarian je napisao/la:Znači Urbi na mjesto lijevog beka, jel?
---------------Abbiati-------------
-Abate---T.Silva-Mexes---Urbi-
-------------Montolivo------------
--------Nocerino--Muntari-------
-------------Boateng--------------
---------Cassano-Ibra------------
za sada ekipa je trenutno ovakva ,eh da pitam da li ce Muntari potpisati za Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
urby na beku neće biti ništa bolji od antoninia. mesbaha treba otjerati i zabraniti mu da igra fudbal općenito. ne obazirite se mnogo na ovo što galliani priča. on uvijek govori jedno a radi drugo. da je rekao dovest će ovoga ili onoga to bi već bio belaj ovako standardna šuplja priča by ćelo
navodno je sahinov agent viđen u milanellu danas.
muntari ostaje 120% odličan je bio. nije top klasa ali dobro se pokazao i jasno je da mrzi inter stoga meni je veoma drag
[youtube][/youtube]
da se prisjetimo 2007. uz jedinstvenog pellegattia Pippo mio!!! alta tensione!!!
http://video.corriere.it/media/5ef0e064 ... 03ba99c53b" onclick="window.open(this.href);return false;

navodno je sahinov agent viđen u milanellu danas.
muntari ostaje 120% odličan je bio. nije top klasa ali dobro se pokazao i jasno je da mrzi inter stoga meni je veoma drag

[youtube][/youtube]
da se prisjetimo 2007. uz jedinstvenog pellegattia Pippo mio!!! alta tensione!!!
http://video.corriere.it/media/5ef0e064 ... 03ba99c53b" onclick="window.open(this.href);return false;
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rastafarian
- Kontakt:
Našao sam neki dan sve dresove Milana od osnivanja do danas.. može li mi neko naći sliku grbova, kakvi su izgledali, čisto onako da imam u kolekciji? 

Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
kad smo kod dresova ovi su mi najljepši koje su imali ako se ne varam kappa je tada radila prema znaku, bez reklama nekih posebno, jednostavno.

imam namjeru ovo ljeto uzeti jedan originalni dres preko neta, red bi bio. samo da mi je broj potrefiti kako valja.

imam namjeru ovo ljeto uzeti jedan originalni dres preko neta, red bi bio. samo da mi je broj potrefiti kako valja.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rastafarian
- Kontakt:
Merkel u Genoi? 

Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
el shaarawy 100% igrač milana a za uzvrat merkel u genou. ja bi rekao da je potrebniji merkel u sredini nego šaraf u napadu jer je tu pato ibra binho cassano. ali genoa=milan tako da se ne sekiram previše. nije ćelo lud zna on dobro šta radi. mada bi volio vidjeti više merkela jer je pokazao da je majstor. kad je napustio genou u januaru igra im se raspala i od stabilne ekipe borili su se za goli život da opstanu.
nego žao mi lopeza. kažu neće ga otkupiti. trudio se momak vidi se da nije loš. vjerovatno će doći zamjena za ovog momka. s druge strane neće iskoristiti onu klauzulu za aquilanija već će zasebno pregovarati da ga dovedu. ćelo opet cigani za par miliona i pravi momka budalom. aquilani ima kvalitet.
nego žao mi lopeza. kažu neće ga otkupiti. trudio se momak vidi se da nije loš. vjerovatno će doći zamjena za ovog momka. s druge strane neće iskoristiti onu klauzulu za aquilanija već će zasebno pregovarati da ga dovedu. ćelo opet cigani za par miliona i pravi momka budalom. aquilani ima kvalitet.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ovo ce biti cirkus cijelo ljeto,da mi je kako prespavati do septembra..i prvo kolo kad bude fino vidim ko je u sastavu,ovo je smor psihicki majke mi....
Milan - Chelsea (28. Jula )
prijateljska utakmica
prijateljska utakmica

- rastafarian
- Kontakt:
A kada je sa Realom? 8.8.12' ?betton je napisao/la:Milan - Chelsea (28. Jula )
prijateljska utakmica
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Milan je spreman ponuditi Torinu tri svoja mlada igraca Coppolu, Oduamadija i Verdija u zamjenu za Angelu Ogbonnu.
Ogbonna (24) ima ugovor sa Torinom do 2016 god i njegova trzisna cijena je oko 12 mil. eura .
Ogbonna (24) ima ugovor sa Torinom do 2016 god i njegova trzisna cijena je oko 12 mil. eura .
fala dragom Allahu a sad patak ufati se teretane, ugledaj se na seedorfa. lagano presa noge 300kg, izbačaj čučnjevi jedno 120kg, zadnja loža 50kg itdOFFICIAL COMMUNICATION: #ACMilan communicate that medical tests confirm Alexandre #Pato's complete recovery.

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Buduci izgled Rossonera

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.