FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 16 jun 2017, 15:34

On i njegpv idejni vođa bi volili da Husić izmiri sve dugove da bufe neki clan UO i da pred izbore 2018 na skupstini iznesu izvjestaj koji je napisan u Gradskpj upravi kako je gradska uprava većinom svojih srefstava sanirala dug i da sloboda nema dugova. Mogu mislit sadasnje skupstine za 15-ak dana. Kako će bit fingiran kako je sve ned i mlijeko. E da jos jedno pitanje . Za vrijeme Musemića rage, spaha i deda su uvijek bili na fotkama treninga slobode. Viđe li ko mikicu gde svega vam.

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 16 jun 2017, 15:48

Tacno bi neki od vas jedva docekali da se raspadnemo. Fuj, nemam rijeci :sick: :sick: :puke:
Ne izlazi vam bolan iz usta lik kojeg evo vec skoro godinu nema u klubu, kako vam vise ne dosadi? Idi brate mili ako ti je vec AH vazniji od Slobode, pravac Simin Han pa pratite tuzla city, a Slobode se zivi bili okanite vise. Kad ne mozete pomoc, ni ne odmazite. Tacno smo sami sebi najveci dusmani :salut:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 jun 2017, 15:53

wobly92 je napisao/la:
Amelija je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Hoš zalaganje i rezultate za 3000 max?
:lolno:
Najbolji inzinjeri i hirurzi u ovoj drzavi nemaju toliko. Da, očekujem da podere Tušanj uzduz i poprijeko za te pare. Ako nece, ima ko hoce.
Jelde, koliko prima najbolji svjetski igrač, 250-300k € sedmično? Jel toliko najbolji svjetski hirurzi i inžinjeri primaju? Za te pare očekujem da telekinezom loptu u gol pomjeraju.
I hoćeš li se okaniti više ove teme trollu jedan, vrati se temi Želja ili odakle god si došao. Ne tjeraj me da tražim i da te crnim još više.

Čuj mačka Boga ti, jel bi davali kao i Piriji što ste davali sam sebi da uplati zdravstveno? :lol:
Po čijoj li direktivi spominje samo period 203-2015 SVAKI put. Garant je ovo djelo "veterana FK Sloboda" :cool:

Direktor Shella inžinjer zaradi oko 600k sedmično, abiz prve ruke jedan Bosanac visoko pozicioniran oko 5 mil, isto inžinjer, naravno godišnje s tim da je diša u šelu = Ronaldo, a naši parmaci poslovođa u Kreki
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 16 jun 2017, 16:08

ne znam ali ja licno bi prije dao J.Mesanovicu nego Karicu one pare bez obzira na ono ispadanje i sva desavanja. Isto tako ne mislim da neko treba proziva Efendica ako pokusava izvuci vise para. Ne treba ga osudzivati ni ako ode negdje za vise para. Svima nama trebaju pare. Sutra ako nam se finansijska situacija popravi ja sam zato da se onda ponovo pokusa vratiti sa boljom placom a ne neki ko zna koji lutajuci djindas. E jesam ovo zakompilikovo. Ukratko, svima treba kes.
& $ ?

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 16 jun 2017, 16:30

wobly92 je napisao/la:
Amelija je napisao/la: Komentar je preglup,pa cu ga samo citirati ovdje da ostanu :) I prijavicu ti post radi krsenja pravila foruma. A prijetnje mozes macku o rep objesiti, pravom, a ne ovom nasem :)
Čim nađem slobodnog vremena od posla svu ću energiju utrošiti i dignuti forum da te ocrnim ko nikog. Meljovac si neki vidi se, mislim da znam i koji ali neću ništa unaprijed, saznaće se.
Koliko si glup, pokazuje činjenica das svaki put kad budeš provaljen praviš novi profil, ali ovo će ti biti zadnji ;)
U međuvremenu, budi fin pa nam zapjevaj onu našu navijačku "Ona mi je sveeeee"
Sama tvoja isprazna prijetnja nekakvim ocrnjavanjem pokazuje kakav si ti intelektualni punoglavac :) Rekoh macku o rep prijetnje :)
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 16 jun 2017, 17:52

Wobly ba jedini koji ovde postavlja navijacke pjesm sam ja..cccc.mojne to...
Ova konstantna produbljivanja podjele nisu dobra.nista dobra iz.tog nece izac..samo zajednicki mozemo nesto napravit.
Bojkot nikom dobra nije donio.kaznjavajuc pojedince kaznjavate i klub.a klub bi trebao bit iznad svakog pojedinca.al et izgleda nema sanse
Haj Z kuknjava :lol: :salut:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 16 jun 2017, 18:58

Jovo Kojic novo pojacanje

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 jun 2017, 19:33

SARS je napisao/la:Jovo Kojic novo pojacanje
Kako je krenulo sa pojacanjima i odlascima, necemo imat kome Bajram cestitat. :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 16 jun 2017, 19:44

Odbrana ce ponovo biti nas najjaci segment, Jovo i Ignjatovic,, bice to fino gledati
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jun 2017, 19:48

Hustle je napisao/la:Tacno bi neki od vas jedva docekali da se raspadnemo. Fuj, nemam rijeci :sick: :sick: :puke:
Ne izlazi vam bolan iz usta lik kojeg evo vec skoro godinu nema u klubu, kako vam vise ne dosadi? Idi brate mili ako ti je vec AH vazniji od Slobode, pravac Simin Han pa pratite tuzla city, a Slobode se zivi bili okanite vise. Kad ne mozete pomoc, ni ne odmazite. Tacno smo sami sebi najveci dusmani :salut:
Ma druze svima nam je preko glave seljackog kluba, luzerskog mentaliteta, podijeljenog grada, neuspjeha na sve strane, pa zato i razumijem forumase. Svi mi zelimo jaku Slobodu, dobre utakmice, mocan i organizovan kop i na kraju krajeva uspjeh i rezultat. A ne moze me niko uvjeriti da Tuzla, sa svim ostalim ljudima van Tuzle koji vole Slobodu, nema kapaciteta da to napravi. Ali mi smo indolentni, kurcobolja i licna korist nas nadjacala, klub iz godine u godinu u sve vecoj dubiozi, i tako jedno vuce drugo, klub prezaduzen, nece niko ulaze a da drugi upravljaju tvojim parama, pa onda obicni covjek, toga svjestan, nece da ide na stadion jer mu se nista ne nudi (od najjednostavnijih uslova na stadionu, preko kvalitete fudbala, teturanja igraca po terenu, slusanja kako se svake godine nekim drugim igracima duguju pare, tuzi se klub, inspekcije, prozivanja i ismijavanja na sve strane itd, itd...), i onda dodjes u ovu situaciju u kojoj smo sad - nece vise niko da daje svoje pare, a da dobije zauzvrat NISTA.
Azmir je najocitiji primjer opstrukcije njegovog rada, spletkarenja i pokusaja da se upravlja njegovim parama. Mujkanovic bi takodjer ulozio neke pare, nije da ih nema, ali zna da nece moci vratiti ni polovicu ulozenog pa zato i jeste sve ovako. Svaki naredni ce ofirat svog prethodnika, samo da bi dobio neki poen kod navijaca i simpatizera, kao da smo mi glupi. A ustvari smo samo nezainteresovani, i velikim dijelom nemocni u svoj toj masineriji igara mocnika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 16 jun 2017, 19:57

Hairulahovic i Stjepanovicc zadnji vezni
Ordagic i Zilkic dva krilna
Ostaju nam rupe iza napadaca te u spicu, to kada bi smo popunili sa igracima tipa Kajkut i zkrpic mislim da Evropa ne bi trebala doci u pitanje

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jun 2017, 20:21

dolaskom Kojica i Ignjatovica nama trebaju 3 igraca prema naprijed, ako ce Ordagic ostati, i to je strasna ekipa. Kajkut, Halilovic i Amer Bekic- fantazija. Samo u Kajkuta ne vjerujem.

nego desavaju se oko kluba sve stvari kojih sam se plasio.

prvo zabluda je da je Denis prizvao inspekciju. Inspekcija ce doci da proprati svaki reprogram.

Drugo, JAKO NEOZBILJNO je od strane Azmira ovo oko poreza. U tom grmu lezi rec one price"U Tuzli ti treba milion i po za borbu za vrh, u Sarajevu 3"- jest ako ne placas poreze. Kao sto meni znate rec, ovdje vi branite neodbranjivo i dzaba vam prica.

Klub je ostecen i ocigleno da se nije radilo na pravi nacin. Dalje ogromne su to ustede, u smislu da pare od transe ne trosis na reprogram, jos ne placas porez, uslovno receno lako je onda dati velike plate. Samo sad vise Zeba nije lupam 100.000 nego 170.000 i to je vec previse. To je i ubilo ovu upravu.

A sad poreze MORAS PLACATI.

i to me najvise sikira, Azmir Husic je ovim direktno UGOROZIO POSTOJANJE Slobode. I to je nepobitna cinjenica. Ugorzio na nacin da je svakom ko bilo sta zna o ovim poslovima jasno kao dan da reprogram PADA ako ne izmirujes tekuce obaveze. Ovim je jasno da Azmir nije imao namjeru da prati reprogram cak i da je opstina pristala da placa one lude transe. Jednostavno to je bilo suplja prica jer i kad je uplacena ona prva velika rata od 80-100.000 koliko vec, reprogram je pao jer se tekuce obaveze za doprinose nisu placale.

Jako me razocarao ovaj podatak od danas, jer mozete vi pricati sta hocete, ali to odmah dovodi u pitanje iskrenost namjera sa klubom. reprogram je najbitniji, a on ga je ugrozio dvostruko. Samim tim i opstanak kluba. Nepobitna cinjenica koja me razocarala strasno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Tuzlanski075
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlanski075 » 16 jun 2017, 20:38

Sram bilo Azmira, namjera svih ovih faraonovaca je da tavorimo u sredini ili u federalnoj, bas kada ste skoro ostvarili svoje planove, dodje covjek i spasi klub, dovede trenera svih trenera, sastavi strasnu ekipu i bori se za titulu, bas sve ono sto vi ne zelite. Azmir je ugrozio postojanje Slobode, sram ga biloooo, a Faraon i ekipa iz 2012 pojacana Mačkom radi bolji posao od Azmira, niže bolje rezultate, smanjuje place igracima za 70%, zadrzava kvalitetan igracki kadar pojacan kantonalnim zvijezdama, igraci joj ne bjeze iz autobusa, ne tuze je, ne prijete oduzimanjem licence i europskih takmicenja, koja smo pazi sada, dobili odmah prosle sezone. Nadam se da ce nas u svemu demantovati i ocekujem borbu za Europu, Vlado odrzi rijec!!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jun 2017, 20:53

tom logikom ubjedljivo najuspjesniji predsjednik Slobode je Salih Sabovic
ustvari bara-bara. Posto Sabovic nije imao Ciru, ali je 2 godine za redom igrao finale kupa, dakle imao bolji rezultat.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jun 2017, 20:58

volio bih to da mi neko objasni. Kako moze biti protiv Saliha a za Azmira ?argumentovano

ja prvi nisam ni protiv jednog kada sam malo ostario i poceo uvidjati stvari. Mada me ovo danas malo uzdrmalo jer postoje za klub dugorocno bitne stvari od trenutnih rezultata.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 16 jun 2017, 21:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:volio bih to da mi neko objasni. Kako moze biti protiv Saliha a za Azmira ?argumentovano

ja prvi nisam ni protiv jednog kada sam malo ostario i poceo uvidjati stvari. Mada me ovo danas malo uzdrmalo jer postoje za klub dugorocno bitne stvari od trenutnih rezultata.
Nemoj dzaba pokusavat ultra. Jednostavno nemoj.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 jun 2017, 21:14

tuzlak vidim citirao si me jucer, ali jbg ne citam tvoje postove tako da ne zamjeris! uopce me ne interesuje sta si pisao :thumbup: Jovo Kolic dobrodosao :!: za Mehmedagica sam napisao prije par dana da ide sigurno, neda mi se sad traziti post, otisao je posljednji iz plejade kafandjija i partijanera :salut: nek mu je sa srecom i mislim da nije nikakav gubitak :kafa:
Sloboda Tuzla

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 16 jun 2017, 21:24

Amelija je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Amelija je napisao/la: Komentar je preglup,pa cu ga samo citirati ovdje da ostanu :) I prijavicu ti post radi krsenja pravila foruma. A prijetnje mozes macku o rep objesiti, pravom, a ne ovom nasem :)
Čim nađem slobodnog vremena od posla svu ću energiju utrošiti i dignuti forum da te ocrnim ko nikog. Meljovac si neki vidi se, mislim da znam i koji ali neću ništa unaprijed, saznaće se.
Koliko si glup, pokazuje činjenica das svaki put kad budeš provaljen praviš novi profil, ali ovo će ti biti zadnji ;)
U međuvremenu, budi fin pa nam zapjevaj onu našu navijačku "Ona mi je sveeeee"
Sama tvoja isprazna prijetnja nekakvim ocrnjavanjem pokazuje kakav si ti intelektualni punoglavac :) Rekoh macku o rep prijetnje :)
Lud je leonardo :p
Ukopa nas carsija !

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 16 jun 2017, 21:33

Ipak nista od Kajkuta, Anel Husic je u igri...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 16 jun 2017, 21:38

iRekoh ja ne obra se bostan dok je....nesto sta vec :twisted:
Samo zvanicno osmijeh fotka penkala u ruci i svrljopis..

P.s samo me jedno cudi.kako onda azmir u usa posluje jer tamo nema zakebancije s porezima to je glavna stavka.a da ovde nije znao s tim.malo mi nelogicno??

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.