Ovo mi je prvi i jedini profil
Doduse boli me **** vjerujte u sta hocete
Svakako vas je lagano preveslati
Ovakvi naivni ko kontra jos vjeruju da Santos ima ugovor na dvije godine

Zanimljivo da se nakon one ofiraze od prije neki dan i nedolaska na Skenderiju, poceo pravdati da hz u usernamu ne predstavlja horde zla.Surreal je napisao/la: ↑31 dec 2023, 09:32Hajde znao sam da su NoDi i manijakalnost ista osoba, ali da je on i nofearhzKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 dec 2023, 09:27Inace nofearhz (njihov navijac) nodi i manijakalnost sve ista osoba. Sjetimo se kako se sam sa sobom fajtao
Sad da ja vas pitam, koliko moras biti poremecen da glumis da si navijac rivala na forumu, da bi mogao pisati stvari kao gore, a podrzi te samo Vanja dijabola i takvi slicni.![]()
Strasno![]()

Zato @kontrasvih sve zna, ali jedini problem mu je sto to ne zna da prenese i da napise...

Tople ljudske price za kraj ove godine. Hvala ti NoDi na svakom tvom pisanju na forumu.NoDi80 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:11Nodi jeste lud i odgovori nekad sam sebi
Ali nije toliko da se dopisuje sam sa sobom s dva razlicita profila
Kontra brate dobar si momak, ali si naivan
Provjeri ti te likove sto su ti rekli da sam pitar
Oni su ti koji ti skrecu paznju
Uostalom pitaj momke s telegrama bio sam duze vremena u grupi i pitaj ih jesam li ikad iznio neki informaciju cak znam imena i prezimena skoro svima
Braca osvjesti se
![]()
Knd nije uzeo tucu u centru.
NoDi dođi slobodno na temu kluba za koji i navijaš, kad smo Evandera prihvatili i tebe ćemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.