Peta utakmica bez Busquetsa u ligi i NIJEDNA pobjeda

Valja gledati nosonju na klupi još koji mjesec

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Rajaz je napisao/la:Očekivano bez dva najbolja igrača.
Peta utakmica bez Busquetsa u ligi i NIJEDNA pobjeda![]()
Valja gledati nosonju na klupi još koji mjesec
Do kraja sezone. Spasavat ce Messi guzice velikom Ernestu. Real i Atletico nisu toliko dobri da nas spase vec u decembru ili januaru.transandino je napisao/la:Nisam dugo gledo bezidejniju i losiju barcelonu.. Al bas ni jedna smislena i lijepa akcija, fudbal u rangu Espanyola.. Sramota dokad ce trajati ovo mucenje
Fali Neyo josDonnie Darko je napisao/la:rokenrol
Znate kakvog imate trenera. E taj vaš je bolji od našeg duplo, tako da bi se i Messi kod nas teško snašo.leorey je napisao/la:jel neko sumnja da ce Coutinho kidat u Bayernu
Igraci. I onda se i predsjednik povinovaoMig_Mig je napisao/la:Izvinjenje zbog upada, ali nije mi jasno ko drzi ovog Valverdea???! Lik je uzas, katastrofa.
Polako, odlična utakmica....odlična u smislu da sutra za odlaskom Dembelea ne treba kukati jer je dečko glup za medalju....izvinjavam se Deulofeu što sam te usporedio sa ovim crnim beračem pamuka....ne treba žaliti ako deo dila bude i Semedo jer i on nije mozgom dalje od plantaže pamuka došao. Ostali manje više, sa samo Grizmanom u napadu bolje se nije ni očekivati moglo....mada se remi mogao isčupati al ajd sad.Donnie Darko je napisao/la:rokenrol
Da, i s tim i potpuno opravdani i zasluzeni porazi, bit ce neka bruka opet u LP bilo ko dosaomessilla je napisao/la:Igraci. I onda se i predsjednik povinovaoMig_Mig je napisao/la:Izvinjenje zbog upada, ali nije mi jasno ko drzi ovog Valverdea???! Lik je uzas, katastrofa.
Napušeni Bartomeu, cije avatare ovdje ponosno nosaju kao što vidišMig_Mig je napisao/la:Izvinjenje zbog upada, ali nije mi jasno ko drzi ovog Valverdea???! Lik je uzas, katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.