FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bio sam ja maloprije u Dolini, stavljali su neki lim na zaštitnu ogradu na istočnoj tribini, to je vjerovatno za novi red reklama.
Teren ni tamo ni vamo, za nadati se da ne bude kiše ovih nekoliko dana.
Željo TV ponovo na malim ekranima
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv-ponovo ... nima/4437/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv-ponovo ... nima/4437/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ako se ne varam 05.03.
Sve reklame ce biti uradjene na tom limu ( reklame oko travnjaka )nece biti onih smjesnih koje lopta obori.Bar tako su rekli...AndreaAgnelli je napisao/la:Bio sam ja maloprije u Dolini, stavljali su neki lim na zaštitnu ogradu na istočnoj tribini, to je vjerovatno za novi red reklama.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Danas je bio u 9...champions1921 je napisao/la:U koliko su treninzi ovih dana??
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
Jeli i sutra u tom terminu??ipetm je napisao/la:Danas je bio u 9...champions1921 je napisao/la:U koliko su treninzi ovih dana??
BUDI ŽELJO !!!
I, mozemo li?Zel je napisao/la:Možemo li mi obični smrtnici prisustvovati prezentaciji sutra?

- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Jutarnji u 9:00, dnevni u 15:30.champions1921 je napisao/la:U koliko su treninzi ovih dana??
Hajde admine postavi temu 16 kolo da opalim prognozu rezultata:D
Nesto mi dosadilo bez lige,ako nista da gledam pitare kako jaucu.
Nesto mi dosadilo bez lige,ako nista da gledam pitare kako jaucu.
U ova nadolazeca 4 kola sve ispod 12 bodova je neuspjeh. 3 kuci i jedna na strani i to Borac koji je u velikim problemima i nadam se da ce tako ostati i sljedece sedmice.
NO PYRO NO PARTY
rano je kume, podcjenjuješBuu je napisao/la:U ova nadolazeca 4 kola sve ispod 12 bodova je neuspjeh. 3 kuci i jedna na strani i to Borac koji je u velikim problemima i nadam se da ce tako ostati i sljedece sedmice.

Metropole
BLU SKY je napisao/la:Evo jos jedan info vezano za stadion .Planira se pokrivanje svih tribina wireles signalom.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Maletić i Grujić nisu još potpisali za Borac, bilo bi dobro da ih otmemo 

NAPRIJED NARODE!
- champions1921
Hvala drug..AndreaAgnelli je napisao/la:Jutarnji u 9:00, dnevni u 15:30.champions1921 je napisao/la:U koliko su treninzi ovih dana??
BUDI ŽELJO !!!
Ima li sta starije, nemoj mi tih tinejdžera.Zeman je napisao/la:Maletić i Grujić nisu još potpisali za Borac, bilo bi dobro da ih otmemo

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ma nema se tu ko podcjeniti.efedroni je napisao/la:rano je kume, podcjenjuješBuu je napisao/la:U ova nadolazeca 4 kola sve ispod 12 bodova je neuspjeh. 3 kuci i jedna na strani i to Borac koji je u velikim problemima i nadam se da ce tako ostati i sljedece sedmice.
NO PYRO NO PARTY
tamam na poluvremenu da provjeravam listiceElegant je napisao/la:BLU SKY je napisao/la:Evo jos jedan info vezano za stadion .Planira se pokrivanje svih tribina wireles signalom.![]()

Zar on nije potpisao za pitare?mavi je napisao/la:Ovaj Zadro juče bio na Grbavici, nije isključeno da počne trenirati s nama (Oslobođenje)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.