Sad all in na Neymara

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Neymar=Deulofeu.MrHc je napisao/la:Griznan = Arda Turan
Pa opet Mesi kriv drug? Pa oca mu Horhea hebem u vr' guice...jes vido ti to?Romariooo je napisao/la:Sto ba kritikujete valverdete, nije covjek kriv sto je tu, uprava se bila nagela da ga smijeni, zakazali sastanak i katul ferman bio spreman, i onda goat i njegov klan odmah izjave i pritisak da ostane
Neka covjeka, mesi je reko da je dobar i da je sretan s njim, a kad je on to reko to je akseom, pustite covjeka na miru, krivi su buskec i rakitic
messilla je napisao/la:A jbt Sterling i Walker su jos gluplji od Semeda i Dembelea pa opet izgledaju ko profesori doktori za dvojicu potonjih.
Koga god da si doveo pod Nosonjom je bio losiji. Eto veceras nije bilo ni Messija da ih 'gusi' pa opet isto amateri.
Tim koji je večeras izašao na teren mogao je i Cezar Luis Menoti voditi ne bi bolje prošao.....mislim na napadački deo. Izlaskom Suareza zaista je bilo teško za očekivati da se da uopšte gol osim neki zalutali kao onaj Rafinjin šut.....Grizman je dobar igrač, ali nije Mesi i to niko nikad nije tvrdio a samo Grizman kao napadač je teško breme za jednog novajliju u timu....messilla je napisao/la:Pa u pravu je romario. Dva igraca sa najvise uticaja su javno na pressici podrzali Nosonju i to je najvise presudilo da Barto ide protiv dobrog dijela uprave.
Kako? Pa Pique, Suarez i Messi dali podrsku, eto kako. Zbog toga im zelim jos jednu brukanje u LP, sto sam rekao jos u maju kad je bilo official da ostaje.let3 je napisao/la:Velika je misterija kako je ziheraš preživio mač nakon Liverpula, a još veca kako je preživio poraz u finalu Cope.
Nemoguce kako je sve to preživio i izvukao se kao jegulja, možda je prodao dušu đavolu.
Uglavnom, strpimo se još par kikseva i morat ce letiti. Možda ga Betis opet pokvasi ko laniNece ni Barto ni klan mu moci držati leđa vjecno.
Dzaba njemu i Neymar. Ne moze Barca igrati ovako. Ova ekipa mora igrati totalni nogomet svih 90min 90% utakmica u sezoni. Ovo je nedopustivo.let3 je napisao/la:Napušeni Bartomeu, cije avatare ovdje ponosno nosaju kao što vidišMig_Mig je napisao/la:Izvinjenje zbog upada, ali nije mi jasno ko drzi ovog Valverdea???! Lik je uzas, katastrofa.![]()
Ta budaletina je ostavila još vecu budaletinu na klupi nakon svih blamaža, da vodi ekipu skupu preko milijarde
Da li bi mi pojasnio šta je to totalni nogomet koji bi ekipa trebala igrati? Na šta konkretno misliš?Mig_Mig je napisao/la:Dzaba njemu i Neymar. Ne moze Barca igrati ovako. Ova ekipa mora igrati totalni nogomet svih 90min 90% utakmica u sezoni. Ovo je nedopustivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.