FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne vjerujem da ce jos veznih igraca dovoditi, tu ih i previse imamo. Samo je upitno na sta ce liciti naredne sezone. Ima materijala da se slozi odlican vezni red ako Ordaga ostane, samo sto je Vlado sve zivo ispremjestao u prosloj polusezoni, nadam se da je to samo radio da isproba neke kombinacije a ne jer je to smatrao najboljim rjesenjem.
Ordagic, Grahovac, Hairlahovic, nije da nema kreacije i kvaliteta. Nama fali mesara, valjda smo to dobili u Ignjatovicu i Kojicu, jos da smo Rustemovica doveli bilo bi odlicno. Mada nije tesko naci igraca njegovog kvaliteta. E tu bi morali dovesti jos jednog igraca, jer Kalezic, Grahovac nisu za def. veznog a mislim da ce Vlado to forsirati
Ordagic, Grahovac, Hairlahovic, nije da nema kreacije i kvaliteta. Nama fali mesara, valjda smo to dobili u Ignjatovicu i Kojicu, jos da smo Rustemovica doveli bilo bi odlicno. Mada nije tesko naci igraca njegovog kvaliteta. E tu bi morali dovesti jos jednog igraca, jer Kalezic, Grahovac nisu za def. veznog a mislim da ce Vlado to forsirati
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 18 jun 2017, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko para toliko muzike. Dvije godine se dovodilo po 10 igraca u transfer roku, pa je tu bilo i promasaja ali je bilo i pogodaka. Sada se nesto gleda da se iscjedi svaki igrac ali se ne misli sta se moze desiti ako se igrac povrijedi. Tanko je to sve, borba za 6-7-8 mjesto, kakvo 3-4.
Ne moze se to skockati bez para, potreban je tu u vezi igrac ranga Zebe 2015. , potreban je kvalitetan spic kakvi su bili Krpic i Ahmetovic. Potrebna je pored toga rotacija. Nema ba nista bez para, ima nekada lutrije pa pogodis za manje pare ali treba se nekada i istresti pa dovesti prvu opciju.
Ne mozes dovesti samo Kojica, Ignjatovica, Husica i reci eto to je to, moras dovesti jedno 7-8 takvih igraca da dobijes neki efekt jer ce 2-3 uvijek flopat.
Kada se vec prica o spicu treba dovesti i Husica i Kajkuta i Rahmanovica i onda vec imas nesto, a ne gledati ko je tu najjeftiniji pa onda sa njim vidjeti i dovesti jednog. Pa to je sigurna minutaza za Tandira, nema tu sirine za citavu sezonu kada imas 2 spica ili 2 krila.
Ne moze se to skockati bez para, potreban je tu u vezi igrac ranga Zebe 2015. , potreban je kvalitetan spic kakvi su bili Krpic i Ahmetovic. Potrebna je pored toga rotacija. Nema ba nista bez para, ima nekada lutrije pa pogodis za manje pare ali treba se nekada i istresti pa dovesti prvu opciju.
Ne mozes dovesti samo Kojica, Ignjatovica, Husica i reci eto to je to, moras dovesti jedno 7-8 takvih igraca da dobijes neki efekt jer ce 2-3 uvijek flopat.
Kada se vec prica o spicu treba dovesti i Husica i Kajkuta i Rahmanovica i onda vec imas nesto, a ne gledati ko je tu najjeftiniji pa onda sa njim vidjeti i dovesti jednog. Pa to je sigurna minutaza za Tandira, nema tu sirine za citavu sezonu kada imas 2 spica ili 2 krila.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 jun 2017, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Jest, jucer je zavrsio transfer rok pa tako tvoj post u potpunosti ima smislatuzlak1987 je napisao/la:Koliko para toliko muzike. Dvije godine se dovodilo po 10 igraca u transfer roku, pa je tu bilo i promasaja ali je bilo i pogodaka. Sada se nesto gleda da se iscjedi svaki igrac ali se ne misli sta se moze desiti ako se igrac povrijedi. Tanko je to sve, borba za 6-7-8 mjesto, kakvo 3-4.
I ne znam sta ocekujes, u ekipi 5 napadaca mozda? Jedan kvalitetan za prve i s klupe Tandir i Smajic, valjda jedan od njih izraste u igraca
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja kazem samo da ne bude kasnije, tri zuta pa krpi se. Pa onda vidis ko igra i odmah prije utakmice znas da nema tu bodova.. Ovo je bez Ordagica ekipa za borbu za opstanak trenutno.
Inace ekipe koje su se borile za titulu ove godine pucale od sirine, na svakoj poziciji po 3 kvalitetna igraca, u napadu mnogi i 5 igraca koje su rotirali. Kvalitetan za prve postave, Smajic, Tandir i nema puno brige sto se tice napada
-------------------------Husic------------------------
-----?????------------Grahovac-------------Ordagic------
------------Hairlahovic-------Stjepanovic--------
--Lazevski---Ignjatovic----Kojic-----Todorovic-----
-------------------------Eric--------------------
Skahic, Sale, Zukic, Djordjilovic, Kalezic, Tandir, Zilkic itd
respektabilna je ovo ekipa, ako Vlado uspostavi dobar sistem, mogla bi se potuci za 4 mjesto, koje mozda bude vodilo u evropu, no uspostavit taj sistem je tesko, Vlado za sada nije uspio, a sjetimo se da onaj cigan Husref jeste, on je sa jednom takodjer respektabilnom ekipom, nista jacom od ove, zavrsio polusezonu kao treceplasirani
po meni ovo gore je najbolje sto imamo i kako trebamo igrat, to sto je Vlado lutao po formacijama, rotirao pozicije igracima, ne treba da se radi i ne vodi nas nigdje jbg... sistem, nista vise, on je vazniji od kvaliteta ekipe, jer ti sa manjim kvalitetom mozes napravit uspjeh, a sa velikim kvalitetom neuspjeh, ako nemas sistem
Vlado ce bit na pravom ispitu naredne sezone, bez alibija gospodine Vlado Jagodicu!
ma ja bih volio vidjeti Soka na klupi Slobode, taj zna igrat na rezultat i nas je jbg, zna kako ova sredina dise
-----?????------------Grahovac-------------Ordagic------
------------Hairlahovic-------Stjepanovic--------
--Lazevski---Ignjatovic----Kojic-----Todorovic-----
-------------------------Eric--------------------
Skahic, Sale, Zukic, Djordjilovic, Kalezic, Tandir, Zilkic itd
respektabilna je ovo ekipa, ako Vlado uspostavi dobar sistem, mogla bi se potuci za 4 mjesto, koje mozda bude vodilo u evropu, no uspostavit taj sistem je tesko, Vlado za sada nije uspio, a sjetimo se da onaj cigan Husref jeste, on je sa jednom takodjer respektabilnom ekipom, nista jacom od ove, zavrsio polusezonu kao treceplasirani
po meni ovo gore je najbolje sto imamo i kako trebamo igrat, to sto je Vlado lutao po formacijama, rotirao pozicije igracima, ne treba da se radi i ne vodi nas nigdje jbg... sistem, nista vise, on je vazniji od kvaliteta ekipe, jer ti sa manjim kvalitetom mozes napravit uspjeh, a sa velikim kvalitetom neuspjeh, ako nemas sistem
Vlado ce bit na pravom ispitu naredne sezone, bez alibija gospodine Vlado Jagodicu!
ma ja bih volio vidjeti Soka na klupi Slobode, taj zna igrat na rezultat i nas je jbg, zna kako ova sredina dise
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 18 jun 2017, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobra je ekipa za domaceg terena sigurno, tu bi se mogli uzimati bodovi kada je ekipa na okupu ali sa Slobodom je opet druga prica kada ide u goste, potpuno druga ekipa van Tusnja..
Izgubila je Sloboda puno kvaliteta, Subic, Mehmedagic, Piric, Krpic, Zec. Ma sve se to vidi, odmah se moglo primjetiti da su novi golmani i da nema Pirica te da ih moras istrpiti duzi period, da nema vise Krpica i te efikasnosti i realizacije njegove. Sta mi znamo kako ce ovi novi odigrati, ali smo znali da Subic, Zec i Mehmedagic mogu dobro odigrati.
Vlado sa tom gore postavom nece imati igre, a mozda ni defanzive. Tu mu umjesto Stjepanovica treba neko kao Tomic, bekovi mu trebaju jaci i snazniji, spic treba bolji. I opet ko ti garantuje 3-4 mjesto? Imali smo mi i na proljece dobru ekipu pa u LZP ne mozes nista, jaci ljudi jednostavno, a ovo sada nije jace od toga na proljece, vjerovatno je slabije.
Izgubila je Sloboda puno kvaliteta, Subic, Mehmedagic, Piric, Krpic, Zec. Ma sve se to vidi, odmah se moglo primjetiti da su novi golmani i da nema Pirica te da ih moras istrpiti duzi period, da nema vise Krpica i te efikasnosti i realizacije njegove. Sta mi znamo kako ce ovi novi odigrati, ali smo znali da Subic, Zec i Mehmedagic mogu dobro odigrati.
Vlado sa tom gore postavom nece imati igre, a mozda ni defanzive. Tu mu umjesto Stjepanovica treba neko kao Tomic, bekovi mu trebaju jaci i snazniji, spic treba bolji. I opet ko ti garantuje 3-4 mjesto? Imali smo mi i na proljece dobru ekipu pa u LZP ne mozes nista, jaci ljudi jednostavno, a ovo sada nije jace od toga na proljece, vjerovatno je slabije.
ma ne vrijedi s tobom diskutovat, ti zivis u vremenu Azmira Husica i tu svaka prica zavrsava
burazeru moj, kada bismo sastavili ekipu kakvu ti zamisljas, za titulu bismo se borili
spusti se na zemlju i vrati se u realnost, posmatraj stvari realno i objektivno
cuj ekipa za 6-8 mjesto, sta da ti covjek odgovori na to jebt
burazeru moj, kada bismo sastavili ekipu kakvu ti zamisljas, za titulu bismo se borili
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jel se sa ovim borimo za Evropu? Jer svi spominju 3-4 nesto pa kontam potajno se neko nada za Evropu. Hajde malo realno, Zeljeznicaru, Zrinjskom i Sarajevu sa Subicem, Mehmedagicem i Zecom nismo mogli uzeti 3 boda, Krupa nas je 2 puta nadigrala. Da uzmes Evropu u ovakvom savezu pored nekih ekipa ti moras biti jak za titule. Mi ne bi u Evropu otisli i da se u ovu ekipu dovede Tomic umjesto Stjepanovica i Krpic u napad i jos zadrzi Ordagic, bili bi 5. 6.
Titulu da napadnemo sezonu iza ove? Pa to je smijesno govoriti, mi za titulu moramo dovesti sve najbolje igrace da odskacemo kvalitetom iznad one 3 ekipe. Ovo sada sto imamo to kada odemo na gostovanje u Bijeljinu, Vitez, BL to ce biti igra macke i misa, svi znaju da nam 3 boda mogu uzeti i uzimati ce.
Titulu da napadnemo sezonu iza ove? Pa to je smijesno govoriti, mi za titulu moramo dovesti sve najbolje igrace da odskacemo kvalitetom iznad one 3 ekipe. Ovo sada sto imamo to kada odemo na gostovanje u Bijeljinu, Vitez, BL to ce biti igra macke i misa, svi znaju da nam 3 boda mogu uzeti i uzimati ce.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Npr sada liga proljece ima jace i mi ovo proljece smo u 14 kola uzeli 14 bodova. A na jesen kada je igracki kadar bio bolji uzeli 29 bodova u 18 kola. Eto ako brojevi lazu lazem i ja. Husef uzeo prvih 8 kola 14 bodova.
Gubis na kvalitetu konstantno, a ne dovodis prve opcije vec alternative i ulazis u sezonu sada sa Trenerom koji nema tih 14 bodova, nerealno ocekivati 4. mjesto. Nema u ovoj ekipi toliko bodova sto je se pokazalo na proljece..
Vlado od te jeseni gubi kvalitet u ekipi i ako se on ne zali na to dobro onda, ali je na jesen imao i jedini dobar niz jer je imao bolju ekipu, imao je niz 7 utakmica bez poraza (3pobjede, 4 remija). Da je se to nadogradilo Evropa bi se mogla ganjati ali od tada je doslo samo do gubitka kvaliteta i proljece je pokazalo da smo mi zalutali tu.
Gubis na kvalitetu konstantno, a ne dovodis prve opcije vec alternative i ulazis u sezonu sada sa Trenerom koji nema tih 14 bodova, nerealno ocekivati 4. mjesto. Nema u ovoj ekipi toliko bodova sto je se pokazalo na proljece..
Vlado od te jeseni gubi kvalitet u ekipi i ako se on ne zali na to dobro onda, ali je na jesen imao i jedini dobar niz jer je imao bolju ekipu, imao je niz 7 utakmica bez poraza (3pobjede, 4 remija). Da je se to nadogradilo Evropa bi se mogla ganjati ali od tada je doslo samo do gubitka kvaliteta i proljece je pokazalo da smo mi zalutali tu.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Imam dvije poslovice za tebe. Prva - ne trci pred rudu, zna pregazit. Druga - nista nije gotovo dok debela dama ne zapjeva. Lazem, imam ih tri. Ima i ona - pruzi se koliko si sirok.tuzlak1987 je napisao/la:Pa jel se sa ovim borimo za Evropu? Jer svi spominju 3-4 nesto pa kontam potajno se neko nada za Evropu. Hajde malo realno, Zeljeznicaru, Zrinjskom i Sarajevu sa Subicem, Mehmedagicem i Zecom nismo mogli uzeti 3 boda, Krupa nas je 2 puta nadigrala. Da uzmes Evropu u ovakvom savezu pored nekih ekipa ti moras biti jak za titule. Mi ne bi u Evropu otisli i da se u ovu ekipu dovede Tomic umjesto Stjepanovica i Krpic u napad i jos zadrzi Ordagic, bili bi 5. 6.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Uvijek postoji faktor iznenadjenja, mozda ovo bude najbolja ekipa u historiji Slobode ali to vise lici na one Holivudske filmove. Vise se volim voditi statistikom, historijom, savezom i ostalim faktorima koji se nama stalno ponavljaju pa je tesko ocekivati da cemo sve to ove sezone da prevazidjemo.Rimes87 je napisao/la:Imam dvije poslovice za tebe. Prva - ne trci pred rudu, zna pregazit. Druga - nista nije gotovo dok debela dama ne zapjeva. Lazem, imam ih tri. Ima i ona - pruzi se koliko si sirok.tuzlak1987 je napisao/la:Pa jel se sa ovim borimo za Evropu? Jer svi spominju 3-4 nesto pa kontam potajno se neko nada za Evropu. Hajde malo realno, Zeljeznicaru, Zrinjskom i Sarajevu sa Subicem, Mehmedagicem i Zecom nismo mogli uzeti 3 boda, Krupa nas je 2 puta nadigrala. Da uzmes Evropu u ovakvom savezu pored nekih ekipa ti moras biti jak za titule. Mi ne bi u Evropu otisli i da se u ovu ekipu dovede Tomic umjesto Stjepanovica i Krpic u napad i jos zadrzi Ordagic, bili bi 5. 6.
A za pruzanje je sramota da se Tuzla jedna moze pruziti koliko i manje opcine, mi treba da kupimo bolje igrace, a ne da se sa njima dogovaramo kao Vitez, Radnik, Mladost. Toliki grad, toliki navodno milioneri, a dostojan budzet se ne moze za Evrope napraviti.
hajmo realno, imamo tri ekipe koje odskacu od ostatka lige i mi njima ne mozemo parirat na tabeli, zatim slijedi par ekipa slicnog kvaliteta, dakle Sloboda, Siroki, Radnik, Krupa, mozda Borac
cetvrta pozicija ce vjerovatno bit otvorena za mjesto u evropi, ako se Siroki ne pojaca nesto znacajnije, a evidentno za to imaju vecu sansu od ovih ostalih ekipa, to je onda otvoreni lov za to mjesto, koje opet ponavljam, moze zatvorit Siroki ako se znacajnije pojaca, znacajnije u odnosu na ove ostale ekipe
dalje, nasa ekipa jos uvijek nije kompletirana, kao ni ostale ekipe i treba sacekat sa detaljnijim analizama, osim toga, svi smo svjesno da prosle sezone nismo imali igre, Vlado nije uspostavio sistem, vidjeli smo da se trazio u formacijama, sastavima, rotirao pozicije igracima i slicno, a to za narednu sezonu moze biti veliki plus
takodjer, zasto svi zaboravljamo sta se desilo prosle sezone, Vlado je radio u jako teskim uslovima, atmosfera na tribinama je bila narusena zbog odlaska Azmira Husica, izgubljena je vjera u klub, cak su igraci izgubili vjeru u klub, sto se odrazilo i na igre ekipe, e tu stupamo na scenu mi navijaci, moramo popravit atmosferu oko kluba, da igraci ne misle da je klub pred raspadom, jer kada je takva atmosfera, igraci nemaju morala, nemaju volje jbg
navijaci igraju kljucnu ulogu, mi moramo napravit pozitivnu atmosferu oko kluba, sto ce se odrazit i na svlacionicu, a kako da ocekujes nesto dobro kada mislis da je klub pred raspadom, bil ti imao volje da radis na poslu, kada znas da firma ide u stecaj, da nema plata i slicno
dakle, ako Vlado uspostavi sistem i ako se popravi atmosfera oko kluba (fakticki nemoguce), ocekujem dobru sezonu
cetvrta pozicija ce vjerovatno bit otvorena za mjesto u evropi, ako se Siroki ne pojaca nesto znacajnije, a evidentno za to imaju vecu sansu od ovih ostalih ekipa, to je onda otvoreni lov za to mjesto, koje opet ponavljam, moze zatvorit Siroki ako se znacajnije pojaca, znacajnije u odnosu na ove ostale ekipe
dalje, nasa ekipa jos uvijek nije kompletirana, kao ni ostale ekipe i treba sacekat sa detaljnijim analizama, osim toga, svi smo svjesno da prosle sezone nismo imali igre, Vlado nije uspostavio sistem, vidjeli smo da se trazio u formacijama, sastavima, rotirao pozicije igracima i slicno, a to za narednu sezonu moze biti veliki plus
takodjer, zasto svi zaboravljamo sta se desilo prosle sezone, Vlado je radio u jako teskim uslovima, atmosfera na tribinama je bila narusena zbog odlaska Azmira Husica, izgubljena je vjera u klub, cak su igraci izgubili vjeru u klub, sto se odrazilo i na igre ekipe, e tu stupamo na scenu mi navijaci, moramo popravit atmosferu oko kluba, da igraci ne misle da je klub pred raspadom, jer kada je takva atmosfera, igraci nemaju morala, nemaju volje jbg
navijaci igraju kljucnu ulogu, mi moramo napravit pozitivnu atmosferu oko kluba, sto ce se odrazit i na svlacionicu, a kako da ocekujes nesto dobro kada mislis da je klub pred raspadom, bil ti imao volje da radis na poslu, kada znas da firma ide u stecaj, da nema plata i slicno
dakle, ako Vlado uspostavi sistem i ako se popravi atmosfera oko kluba (fakticki nemoguce), ocekujem dobru sezonu
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Druze, nece ljudi da daju pare u klub. Zaboravi na to. Nece. Tacka. Prvi primjer je donatorska za vrijeme Azmira. A ima i to tvoje 'navodno' milioneri. Jer nisu. Nema Tuzla milionera, samo se predstavljaju kao da jesu. Nije ovo Sarajevo. Ali, to nije prica za ove teme.tuzlak1987 je napisao/la:Toliki grad, toliki navodno milioneri, a dostojan budzet se ne moze za Evrope napraviti.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Budimo realni. Tandir,nije ni za uci s klupe zadnjih 10 min. Bilo ko od nas ovdje bi odigro napadača bolje od njeg,jedan od losijih igrača koji su ikad igrali u Slobodi.
Ordagic ako ode mi maltene sredine i veznog reda i nemamo,a citam da je Sarajevo poslalo veoma dobru ponudu za njega. Sa ovim trenutačnim igračkim kadrom sve mi se čini da ćemo opet gledati izbij nabij igru nq tusnju,al et da Bog da ja bio u krivu. Vladin dosadašnji učinak je nikakav,kakve one titule najavljuje ja nemam pojma, mozda kup tk nezz,da je zadržao dosadasnji kadar pa hajde sa ovim prinovama mozda bi i mogla uspijet nesto.
Mi sledece sezone imamo jos jednog jakog kunkurenta,Borca. Borac ce slozit pojaku ekipu i cilj im je evropa,a ne bi me cudilo one tamo sezone i neki od trofeja. Neki dan suna doktorskoj veceri skupili 300k za par sati,Dodo im dao 50k elektropr. 30k ,sto znaci da imaju ledja makar ove godine. Tako da...treba biti realan.
Ordagic ako ode mi maltene sredine i veznog reda i nemamo,a citam da je Sarajevo poslalo veoma dobru ponudu za njega. Sa ovim trenutačnim igračkim kadrom sve mi se čini da ćemo opet gledati izbij nabij igru nq tusnju,al et da Bog da ja bio u krivu. Vladin dosadašnji učinak je nikakav,kakve one titule najavljuje ja nemam pojma, mozda kup tk nezz,da je zadržao dosadasnji kadar pa hajde sa ovim prinovama mozda bi i mogla uspijet nesto.
Mi sledece sezone imamo jos jednog jakog kunkurenta,Borca. Borac ce slozit pojaku ekipu i cilj im je evropa,a ne bi me cudilo one tamo sezone i neki od trofeja. Neki dan suna doktorskoj veceri skupili 300k za par sati,Dodo im dao 50k elektropr. 30k ,sto znaci da imaju ledja makar ove godine. Tako da...treba biti realan.
Ukopa nas carsija !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo ja cu raditi sve da ih ispostujem kao normalan navijac i Vladu i igrace i karte/sezonske ali mislim da se nece popraviti posjeta i atmosfera. Vrititi ce se ista prica kao i ove sezone, biti ce tu turbolencija sigurno od same uprave bez da im neko radi o glavu. Nece se popraviti posjeta, mozete to valjda i u zraku namirisati vec sada..Vecina se nece navici na ove ambicije, sezona od prije 2 godine je promijenila sve i ljudi ce se narednih godina ravnati po tome. Znam ja to sve, odrvenio sam ja mi da ispadnemo iz lige ja bih to opet pratio, ne trebaju mi nikakve titule jer ne ocekujem ali ljudi generalno nece prihvatiti vise te stvari vecinski.
Ako nekada sretnem J:LOPEZ i ako bude u dobrom raspolozenju,zvijezde mi se nasmijese,mozda i da bude pripita ili mortus pjana,bice mi lakse,mozda dobijem pic.ke.Chinaglia je napisao/la:hajmo realno, imamo tri ekipe koje odskacu od ostatka lige i mi njima ne mozemo parirat na tabeli, zatim slijedi par ekipa slicnog kvaliteta, dakle Sloboda, Siroki, Radnik, Krupa, mozda Borac
Za tebe Sloboda postoji od dolaska Azmira.
Bilo je i dva put jacih ekipa od ove,pa se za opstanak borismo godinama.
Kako se ti bolan poredis sa Sirokim,po cemu....ili Krupom,ubili nas ljudi,Radnik nas muci dvije godine,mi smo po svemu,od igraca,do organizacije kluba,i svega,iza Krupe,Radnika,Borca,a Mladost je organizcijski,i finansijski za nas Real. vodeci trojac da ne spominjem.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
e pa to je srz problema, Azmir Husic je promijenio sve, covjek je ovdje postao kao mesija, raja sve ravna prema njemu, al ne bi trebalo tako, jer zbog toga samo klub ispasta, ne UO, otic ce i ovaj, doci ce drugi, pa ce i oni imat isti problem, moramo se vratit u realnost i ocekivanja prilagodit realnim mogucnostima
treba tezit ka boljem, da napredujemo, al ne mozes ti ocekivat bolje od ovog UO, kada bolje ne mogu, oni rade u sklopu trenutnih realnih mogucnosti, rade za klub, ne protiv kluba, a raja to ne cijeni i to je problem
vama smeta sto je Sencu postavio Faraon, smeta vam sto je on tu da bi dobivao tendere, a to nas ne treba zanimat, nas treba zanimat jedino kako ce on vodit klub, a vodi ga dobro, nismo se raspali, nit cemo, saniraju se dugovanja itd
najlakse je otjerat Sencu, al sta poslije... znam, doci ce neko, normalno da ce doci neko, al hocel taj neko radit za dobrobit Slobode, jer dobrobit Slobode nisu samo rezultati na sportskom planu, drugovi moji
jel ima neko s parama da je voljan doci, ako ima, zamolit cemo Sencu da sam odstupi, ako ne zeli, vodit cemo bitku na tribinama dok ga ne otjeramo, tako se to radi, a ne ajmo otjerat Sencu, doci ce neko
volio bih i ja da je Senco odmjereniji u izjavama, da se ponasa kulturnije itd, medjutim, znate koliko me to zanima u odnosu na ono sto on radi za ovaj klub, ma puca mi neka stvar, eto toliko
jel treba sada da dodje neko drugi za precjednika, pa da ga ne vidimo, a i ne cujemo, a i zvanicnu ocima da ne vidimo, a ovako zvanicna stalno aktivna, Senco iskace iz pastete itd
Senco moze bit sve zivo, nema para kao prethodnik, al niko mu ne moze osporit da radi za dobrobit kluba, da se bori i ako je razlog za njegovo pljuvanje to sto je nekulturan i to sto (trenutno) nije u mogucnosti napravit konkurentnu ekipu, pri cemu zanemarujemo ono sto on radi za nas klub, onda *ebao ti nas
vi sto tjerate Sencu ne zelite dobro Slobodi, jer kako zelite dobro Slobodi, kada tjerate covjeka koji radi za dobrobit Slobode, ajde mi to objasnite...
treba tezit ka boljem, da napredujemo, al ne mozes ti ocekivat bolje od ovog UO, kada bolje ne mogu, oni rade u sklopu trenutnih realnih mogucnosti, rade za klub, ne protiv kluba, a raja to ne cijeni i to je problem
vama smeta sto je Sencu postavio Faraon, smeta vam sto je on tu da bi dobivao tendere, a to nas ne treba zanimat, nas treba zanimat jedino kako ce on vodit klub, a vodi ga dobro, nismo se raspali, nit cemo, saniraju se dugovanja itd
najlakse je otjerat Sencu, al sta poslije... znam, doci ce neko, normalno da ce doci neko, al hocel taj neko radit za dobrobit Slobode, jer dobrobit Slobode nisu samo rezultati na sportskom planu, drugovi moji
jel ima neko s parama da je voljan doci, ako ima, zamolit cemo Sencu da sam odstupi, ako ne zeli, vodit cemo bitku na tribinama dok ga ne otjeramo, tako se to radi, a ne ajmo otjerat Sencu, doci ce neko
volio bih i ja da je Senco odmjereniji u izjavama, da se ponasa kulturnije itd, medjutim, znate koliko me to zanima u odnosu na ono sto on radi za ovaj klub, ma puca mi neka stvar, eto toliko
jel treba sada da dodje neko drugi za precjednika, pa da ga ne vidimo, a i ne cujemo, a i zvanicnu ocima da ne vidimo, a ovako zvanicna stalno aktivna, Senco iskace iz pastete itd
Senco moze bit sve zivo, nema para kao prethodnik, al niko mu ne moze osporit da radi za dobrobit kluba, da se bori i ako je razlog za njegovo pljuvanje to sto je nekulturan i to sto (trenutno) nije u mogucnosti napravit konkurentnu ekipu, pri cemu zanemarujemo ono sto on radi za nas klub, onda *ebao ti nas
vi sto tjerate Sencu ne zelite dobro Slobodi, jer kako zelite dobro Slobodi, kada tjerate covjeka koji radi za dobrobit Slobode, ajde mi to objasnite...
Covjek pise realno i nista vise, sa neiskusnim juniorima i istrosenim pojacanjima to je realnist. Bolje zivit u vremenu Husićs nego u eri mujkanovićaChinaglia je napisao/la:ma ne vrijedi s tobom diskutovat, ti zivis u vremenu Azmira Husica i tu svaka prica zavrsava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.