Ovo vam je danas najbolji prikaz kako igra FK Radnik ali ni Zvijezda nista nije bolja.Bosanski zmaj je napisao/la:Kuntic je previse ziheraski postavio igru protiv Radnika, trebali smo se vise otvoriti jer sam siguran da smo igrali napadacki da je ovaj danasnji Radnik bio spreman za tri komada.Sva sreca po nas pa u ligi ima ekipa poput Radnika.Ako danas nismo uspjeli ovo dobit ne znam gdje mozemo vise uzeti tricu.
Danas nismo imali nikakve ideje u igri prema naprijed,krila kao da ne postoje.Dobro smo kontrolisali loptu, ali kad je trebalo da organizujemo napad tu nas nema nigdje.Radnik je apsolutno najveci kandidat za ispadanje.
Iako je promasio dvije velike sanse Dzafic je u malo vremena pokazao vise nego ostatak ekipe.Vidi se da ima njuh za gol i bice za nas veliko pojacanje.Zao mi je sto nije dao sansu Pilavdzicu jer sam siguan da bi svojom brziom barem sam sebi kreirao sansu.
Mirkovic je danas ponovo bio na visini zadatka,jako sigurno izgleda u ove dvije utakmice.
Ako nam je bio cilj da iz ove utakmice izadjemo neporazeni, onda cestitam treneru i igracima na bodu.
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
e ovako necu nista napisati nego cu amo reci da se slazem stobom u potpunosti sve se slazemBosanski zmaj je napisao/la:Kuntic je previse ziheraski postavio igru protiv Radnika, trebali smo se vise otvoriti jer sam siguran da smo igrali napadacki da je ovaj danasnji Radnik bio spreman za tri komada.Sva sreca po nas pa u ligi ima ekipa poput Radnika.Ako danas nismo uspjeli ovo dobit ne znam gdje mozemo vise uzeti tricu.
Danas nismo imali nikakve ideje u igri prema naprijed,krila kao da ne postoje.Dobro smo kontrolisali loptu, ali kad je trebalo da organizujemo napad tu nas nema nigdje.Radnik je apsolutno najveci kandidat za ispadanje.
Iako je promasio dvije velike sanse Dzafic je u malo vremena pokazao vise nego ostatak ekipe.Vidi se da ima njuh za gol i bice za nas veliko pojacanje.Zao mi je sto nije dao sansu Pilavdzicu jer sam siguan da bi svojom brziom barem sam sebi kreirao sansu.
Mirkovic je danas ponovo bio na visini zadatka,jako sigurno izgleda u ove dvije utakmice.
Ako nam je bio cilj da iz ove utakmice izadjemo neporazeni, onda cestitam treneru i igracima na bodu.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bas ta od stativu je rezultat golmanske intervencije vrhovima prstiju.I sam je komentator kod ponovljenog snimka to potvrdio.
Jest skinuo i ja sam vidio, Džafa je igračina, Pandža i Kojić su danas bili loši poprilično. Samo da smo fizički spremniji bili, da smo zapeli na kraju utakmice pobijedili bi.vatreni je napisao/la:Bas ta od stativu je rezultat golmanske intervencije vrhovima prstiju.I sam je komentator kod ponovljenog snimka to potvrdio.
Ja sam pred utakmicu prognoziro da bi bio zadovoljan sa jednim bodom,smatrajuci da je Radnik jaca ekipa.Mislim da smo danas prokockali tri boda jer smo imali protivnika po mjeri ako smo realno i mogli sta vise.I ja se slazem da nam je golman sad najjaca karika,kao i da se od Dzafica puno ocekuje.
Bgm slaba igra stvarno lose, jos i pado na kladari ljepota. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
sama pomisao da je smajic recimo bio na golu, navelo bi te razmisljanje sta je golman uradio na tekmi, jesil bio na tekmi ili gledao na TV-uTkanton je napisao/la:Sta je to golman spasio u ovoj utakmici?????vatreni je napisao/la:Čestitke na bodu.Blijedo izdanje.Ne vidim neke pomake u igri,sem one sa Zrinjskim,prilično slaba,ista igra kao sto je bilo od prvog kola.Golmani nam najsvjetlije tačke u većini utakmica.Ovaj Dzafić,iako je promasio dobru priliku,mogao bi biti pravo osvjezenje za ekipu.

-
- Kontakt:
Opet Vehabovic kriv

Iskreno imal tebi bar neko slabiji od zvijezde! I radnik jaci od nas!Aferim ti bilo tvoje postove ne citam vise al definitivno!zmajevac je napisao/la:Ja sam pred utakmicu prognoziro da bi bio zadovoljan sa jednim bodom,smatrajuci da je Radnik jaca ekipa.Mislim da smo danas prokockali tri boda jer smo imali protivnika po mjeri ako smo realno i mogli sta vise.I ja se slazem da nam je golman sad najjaca karika,kao i da se od Dzafica puno ocekuje.
Ti si malouman da bi svatio sta sam napiso.Kvota je napisao/la:Iskreno imal tebi bar neko slabiji od zvijezde! I radnik jaci od nas!Aferim ti bilo tvoje postove ne citam vise al definitivno!zmajevac je napisao/la:Ja sam pred utakmicu prognoziro da bi bio zadovoljan sa jednim bodom,smatrajuci da je Radnik jaca ekipa.Mislim da smo danas prokockali tri boda jer smo imali protivnika po mjeri ako smo realno i mogli sta vise.I ja se slazem da nam je golman sad najjaca karika,kao i da se od Dzafica puno ocekuje.
Imamo igrače,nemamo igru.To je isto kao da imas pare a jedva prezivljavas,umires od gladi.Ko je krivac,svi znamo a nadamo se sada pobjedama.Ovakva pripremljenost,taktika i odnos samih igrača neće nam bog zna sta donijeti ni u narednim utakmicama.Remi sa Čelikom biće nam plafon,ne zato sto Čelik ima bolju ekipu već zato sto ima boljeg trenera,bolje pripreme a s tim se mogu nadati najmanje remiju.Danas je bh.javnost gledala najgoru utakmicu otkako prenose na tv.Jučer Rudar-Travnik za ovu danasnju utakmicu je Njemačka liga.Ne znam kada će taj Husić E.početi igrati.Savić je nemoćan sam,Jahić ima talenta ali nije jos dorastao za PL.Golman u dvije utakmice dosta dobar.Bogdanović i Moranjkić nazad solidni.Jakovljević ni sjenka od prosle sezone.S.Husić nista naprijed ali i nazad, koliko su puta ljudi prosli kraj njega i uputili centarsuteva.Masić solidno razbija sredu,moze proći.Pandza,nekako odsječen,dugim loptama koje dobiva izmedju stopera nista ne moze uraditi.Kojić,trči ko bez glave,ali njegov presing nije nikakva opasnost za zadnju liniju.Dzafića treba pustiti od prve minute,sigurno će zabiti.Uglavnom,to je igra Zvijezde koja nas drzi i drzaće na dnu dok se sta ne promijeni,al korjenito i dok skroz ne bude kasno.
Iskreno sam mislio da ce zvijezda danas vise pokazati!Siguran sam da je se danas nesto kalkulisalo nezz zbog cega al ovo danas definitivno nije to ono sto smo ocekivali! Postava mi je malo cudna bila i samo ponasanje pojedinih nogometasa zvijezde kao da imaju limtiran prostor za kretanje! Kad se sve sagleda ok je i ovaj bod jer smo ga na kraju krajeva i prizeljkivali!Nadam se da ce protiv celika biti sasvim nesto drugo jer smo svjesni snage koju imamo a ne koristimo 

Smatras da je Radnik jaci ko je ovde maloumanzmajevac je napisao/la:Ti si malouman da bi svatio sta sam napiso.Kvota je napisao/la:Iskreno imal tebi bar neko slabiji od zvijezde! I radnik jaci od nas!Aferim ti bilo tvoje postove ne citam vise al definitivno!zmajevac je napisao/la:Ja sam pred utakmicu prognoziro da bi bio zadovoljan sa jednim bodom,smatrajuci da je Radnik jaca ekipa.Mislim da smo danas prokockali tri boda jer smo imali protivnika po mjeri ako smo realno i mogli sta vise.I ja se slazem da nam je golman sad najjaca karika,kao i da se od Dzafica puno ocekuje.

katastrofa.....
Mislim da je ova ekipa limitirana i da je ovo njen maksimum sreća je ta što su Radnik i Gradina loši Zvijezda nikad lošija svaka utakmica naš golman najbolji igrač, zašto se Jakovljević izgubio i neprepoznatljiv u odnosu na prošlu sezonu, Husić S. pripreme propustio tražeći klub u Izraelu i van forme, Husić E. je totalan promašaj ko ga doveo povrijeđenog, Savić igro u jačoj ekipi Zvijezde sad pokušava igrat ali sam je u vezi, zašto ne igraju Dela i Jusa ? Kojić se trudi ali nije to igrač za PL (Đelmića otjerašmo a eno ga Olimpiku glavni igrač) pitanje je koliko Džafić fizički može izdržat jer nije pripreme prošo i uz solidne Moranjkića, Mašića i Bogdanovića teško da ikog jačeg možemo pobijedit poslije ovog danas.vatreni je napisao/la:Imamo igrače,nemamo igru.To je isto kao da imas pare a jedva prezivljavas,umires od gladi.Ko je krivac,svi znamo a nadamo se sada pobjedama.Ovakva pripremljenost,taktika i odnos samih igrača neće nam bog zna sta donijeti ni u narednim utakmicama.Remi sa Čelikom biće nam plafon,ne zato sto Čelik ima bolju ekipu već zato sto ima boljeg trenera,bolje pripreme a s tim se mogu nadati najmanje remiju.Danas je bh.javnost gledala najgoru utakmicu otkako prenose na tv.Jučer Rudar-Travnik za ovu danasnju utakmicu je Njemačka liga.Ne znam kada će taj Husić E.početi igrati.Savić je nemoćan sam,Jahić ima talenta ali nije jos dorastao za PL.Golman u dvije utakmice dosta dobar.Bogdanović i Moranjkić nazad solidni.Jakovljević ni sjenka od prosle sezone.S.Husić nista naprijed ali i nazad, koliko su puta ljudi prosli kraj njega i uputili centarsuteva.Masić solidno razbija sredu,moze proći.Pandza,nekako odsječen,dugim loptama koje dobiva izmedju stopera nista ne moze uraditi.Kojić,trči ko bez glave,ali njegov presing nije nikakva opasnost za zadnju liniju.Dzafića treba pustiti od prve minute,sigurno će zabiti.Uglavnom,to je igra Zvijezde koja nas drzi i drzaće na dnu dok se sta ne promijeni,al korjenito i dok skroz ne bude kasno.
uzasno je bilo gledat danas utakmicu,,,

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
Nama trebaju tri kvalitetna igraca u vezi (organizator igre, desni i lijevi vezni) i kraj price.Mozda bi se moglo iznaci rjesenje kada bi se u ekipu vratio Edin Husic da on zauzme Savino mjesto, a Srdjana pomaknuti vise prema naprijed.
Probati sa Pilavdzicem na poziciji desnog veznog, onda nam ostaje jos nepokrivena pozicija lijevog veznog.
---------PANDZA-----------DZAFIC----------
?????-----SAVIC-----HUSIC-------PILAVDZIC
HUSIC--MORANJKIC--BOGDANOVIC--JAKOVLJEVIC
-----------------MIRKOVIC-------------------
Probati sa Pilavdzicem na poziciji desnog veznog, onda nam ostaje jos nepokrivena pozicija lijevog veznog.
-
- Kontakt:
U 4 gostujuce utakmice nismo postigli gola, a kako smo odigrali u napadu u Bijeljini sumnjam da cemo dati gol do kraja polusezone u gostima.Gol razlika 0:5.
Ocigledno da su neki juce prvi put gledali zvijezdu u gostima....
ma zmaje mi posto nemamo nekih ambicija osim opstanka na toj poziciji imamo naseg jahica koji tu znao dobrih partija pruzat.i slazem se kada bi ova postava istrcala protiv celika da bi ih glat dobili.Bosanski zmaj je napisao/la:Nama trebaju tri kvalitetna igraca u vezi (organizator igre, desni i lijevi vezni) i kraj price.Mozda bi se moglo iznaci rjesenje kada bi se u ekipu vratio Edin Husic da on zauzme Savino mjesto, a Srdjana pomaknuti vise prema naprijed.
i ja nemogu biti nezadovoljan trenutnom pozicijom na tabeli,onaj ko se imalo razumije mora znati da je zvijezda zasd na -2 boda ako gledamo domace utakmice dok ima dosta klubova b lizu -10 bodova tako da ovo ce ssve ispast na dobro i opet cemo zauzeti 7 poziciju na kraju

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.